Jump to content

Honor 10

HonorGR_Official
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον η τεχνητη νοημοσυνη θελει τον χρονο της για να προσαρμοσει το κινητο συμφωνα με τις συνηθειες του χρηστη...

παντως το να εντοπιζεις κολληματα με το καλημερα δεν ειναι κι οτι καλυτερο.

ευχαριστω και τον φιλο που ποσταρε τα δειγματα φωτογραφιων pπαραπανω, θα ηθελα να δω λιγα ακομα κυριως νυχτα και με κοντρα ηλιο σε auto mode

28665141757_418f249c95_c.jpg

IMG_20180721_220155 by [/url] - Flickr2BBcode LITE

41744588870_fabe51417a_c.jpg

IMG_20180721_220138 by - Flickr2BBcode LITE

42834886004_6c6f7e5879_c.jpg

IMG_20180721_220118 by - Flickr2BBcode LITE

Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 471
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά Honor 10 ή View 10?

Έχουμε βρει διαφορές πέρα απ το νοτς;

Μια απορία που έχω κι εγώ...

Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει αν υποστηρίζει ταυτόχρονα 4g (dual LTE) και στις 2 κάρτες? Δηλαδή πχ η SIM 1 να χρησιμοποιείται μόνο για τηλεφωνήματα και να υποστηρίζει σήμα 4g και η SIM 2 να χρησιμοποιείται για mobile data και επίσης να υποστηρίζει 4g.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Έτρεξα χθες το antutu 3D δεν ξέρω αν έχουν κάποια σημασία αλλά μου έκανε τεράστια εντύπωση η διαφορά μεταξύ honor 10 και mi mix 2,μάλιστα το έκανα τρεις φορές και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Εδώ να πω ότι τις πρώτες μέρες η διαφορά στην χρήση ηταν χαοτική υπέρ του 835 όμως πλέον τα πράγματα είναι στα ίσια μην πω ότι είναι ένα κλικ πιο σβέλτο το honor 10.

b74f201179e5952ac21697834a5e22d0.jpg33f90df3d4634283af31eb03e7988fd3.jpg

Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει αν υποστηρίζει ταυτόχρονα 4g (dual LTE) και στις 2 κάρτες? Δηλαδή πχ η SIM 1 να χρησιμοποιείται μόνο για τηλεφωνήματα και να υποστηρίζει σήμα 4g και η SIM 2 να χρησιμοποιείται για mobile data και επίσης να υποστηρίζει 4g.

Έχει μα ρύθμιση επιλογής on ή off : "4G με διπλη SIM" έτσι ακριβώς την αναφέρει και δε ξέρω αν είναι αυτό που ρωτάς.

Βέβαια τα 4G Data για ίντερνετ τα δίνει σε μία από τις δύο κάρτες αυτή που προεπιλέγεις και μπορείς να την αλλάζεις όποτε θες απο το μενού.

Στη κάμερα σε σχέση με το Honnor 8 είναι σαφώς καλύτερο αλλά νομίζω πως πάλι η εστίαση του καθυστερεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν θολές φωτό.

Έχει μα ρύθμιση επιλογής on ή off : "4G με διπλη SIM" έτσι ακριβώς την αναφέρει και δε ξέρω αν είναι αυτό που ρωτάς.

Βέβαια τα 4G Data για ίντερνετ τα δίνει σε μία από τις δύο κάρτες αυτή που προεπιλέγεις και μπορείς να την αλλάζεις όποτε θες απο το μενού.

.

Ευχαριστώ, ναι αυτό είναι. Οπότε το υποστηρίζει.

ειναι 4g+ το κινητό;γενικα τι ταχυτητες πιανει;

ειχα για 7 μηνες το honor 9 ,τωρα δυστυχως δεν το εχω,αλλα καποιος αλλος ... ειμαι στην φαση αναζήτησης,ψαχνω μηπως βρω το ιδιο,ισως να παρω το 10αρι,δεν ξέρω αν αξιζει η αναβάθμιση απο εσας που ειστε κατοχοι....

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειναι 4g+ το κινητό;γενικα τι ταχυτητες πιανει;

ειχα για 7 μηνες το honor 9 ,τωρα δυστυχως δεν το εχω,αλλα καποιος αλλος ... ειμαι στην φαση αναζήτησης,ψαχνω μηπως βρω το ιδιο,ισως να παρω το 10αρι,δεν ξέρω αν αξιζει η αναβάθμιση απο εσας που ειστε κατοχοι....

Ναι 4g+ είναι

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?....ενώ έχω συνηθίσει πολύ φτηνότερα στα κινεζομάγαζα όλα τα κινητά (με τα σχετικά ρίσκα) βλέπω στο kimovil

ότι το 6/128 έχει 359 ευρώ και σε ελληνικά μαγαζιά το έχει 415 ευρώ, που αν πάρω και τιμολόγιο μου έρχεται φθηνότερο.

Χωρίς να φοβάμαι για τελωνείο. Ισχύει?

https://phonegallerystore.gr/huawei-honor-view-10-dual-sim-128gb-midnight-black-eu/

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-10-6gb-128gb

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?....ενώ έχω συνηθίσει πολύ φτηνότερα στα κινεζομάγαζα όλα τα κινητά (με τα σχετικά ρίσκα) βλέπω στο kimovil

ότι το 6/128 έχει 359 ευρώ και σε ελληνικά μαγαζιά το έχει 415 ευρώ, που αν πάρω και τιμολόγιο μου έρχεται φθηνότερο.

https://phonegallerystore.gr/huawei-honor-view-10-dual-sim-128gb-midnight-black-eu/

ισχυει,αλλα η έκδοση αυτη δεν εχει την Β20 μπαντα,αν σε ενδιαφέρει....

Καταρχήν το πρώτο κινητό είναι μάλλον το honor view 10, όχι το honor 10 όπως διαβάζω από το λινκ, το οποίο δεν ανοίγει. Αυτό είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο. Το honor 10 με 6gb είναι η κινέζικη έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μπάντες και τις εφαρμογές. Για να είναι ΟΚ για Ευρώπη το honor 10 θες την έκδοση L29 με 4gb. Αυτή συγκεκριμένα τη βρίσκεις από Κίνα πιο φθηνά από ότι Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει εφόσον μπορείς να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ και θα έχεις και εγγύηση.

Edited by zananiro

ισχυει,αλλα η έκδοση αυτη δεν εχει την Β20 μπαντα,αν σε ενδιαφέρει....

Πόσο καθοριστική θεωρείς ότι είναι η Β20?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καταρχήν το πρώτο κινητό είναι μάλλον το honor view 10, όχι το honor 10 όπως διαβάζω από το λινκ, το οποίο δεν ανοίγει. Αυτό είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο. Το honor 10 με 6gb είναι η κινέζικη έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μπάντες και τις εφαρμογές. Για να είναι ΟΚ για Ευρώπη το honor 10 θες την έκδοση L29 με 4gb. Αυτή συγκεκριμένα τη βρίσκεις από Κίνα πιο φθηνά από ότι Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει εφόσον μπορείς να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ και θα έχεις και εγγύηση.

Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το ψάξω από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-10-eu-128gb

Απο banggood global version 4/128 μαζι με αποστολη priority direct mail για να μην περασει τελωνειο 350 ευρω

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-10-eu-128gb

Απο banggood global version 4/128 μαζι με αποστολη priority direct mail για να μην περασει τελωνειο 350 ευρω

Έχει πάρει κανείς από Κίνα παιδιά να μας πει τι cust version έχει και γενικά τι παίζει? Γιατί για το 128αρι δεν βλέπω να πέφτει η τιμή πο Ευρώπη. Σίγουρα είναι το L29, αλλά καλό είναι να ξέρουμε και το cust version, τι φορτιστή δίνουν, αν έρχεται σφραγισμένο κλπ.

Πόσο καθοριστική θεωρείς ότι είναι η Β20?

Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το ψάξω από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση

εξαρτάται απο την εταιρεία κινητης που εχεις.μπορει να εισαι καπου και μην πιανει 4g καθολου ,ενω θα έπρεπε και να πιανεις μονο 3g με ότι αυτο συνεπαγεται στην ταχύτητα.αλλους τους νοιαζει αλλους όχι

Έτρεξα χθες το antutu 3D δεν ξέρω αν έχουν κάποια σημασία αλλά μου έκανε τεράστια εντύπωση η διαφορά μεταξύ honor 10 και mi mix 2,μάλιστα το έκανα τρεις φορές και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Εδώ να πω ότι τις πρώτες μέρες η διαφορά στην χρήση ηταν χαοτική υπέρ του 835 όμως πλέον τα πράγματα είναι στα ίσια μην πω ότι είναι ένα κλικ πιο σβέλτο το honor 10.

b74f201179e5952ac21697834a5e22d0.jpg33f90df3d4634283af31eb03e7988fd3.jpg

πως καταφερες τετοιο σκορ στο μι μιξ;;; 182200 βγαζει το δικο μου με μιουι 10. με 9 περνουσε τα 200

• The title was changed to Honor 10