Giwrgos_Gk Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 μαλλον η τεχνητη νοημοσυνη θελει τον χρονο της για να προσαρμοσει το κινητο συμφωνα με τις συνηθειες του χρηστη... παντως το να εντοπιζεις κολληματα με το καλημερα δεν ειναι κι οτι καλυτερο. ευχαριστω και τον φιλο που ποσταρε τα δειγματα φωτογραφιων pπαραπανω, θα ηθελα να δω λιγα ακομα κυριως νυχτα και με κοντρα ηλιο σε auto mode IMG_20180721_220155 by [/url] - Flickr2BBcode LITE IMG_20180721_220138 by - Flickr2BBcode LITE IMG_20180721_220118 by - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 ωραιος, ευχαριστω Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Τελικά Honor 10 ή View 10? Έχουμε βρει διαφορές πέρα απ το νοτς; Μια απορία που έχω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει αν υποστηρίζει ταυτόχρονα 4g (dual LTE) και στις 2 κάρτες? Δηλαδή πχ η SIM 1 να χρησιμοποιείται μόνο για τηλεφωνήματα και να υποστηρίζει σήμα 4g και η SIM 2 να χρησιμοποιείται για mobile data και επίσης να υποστηρίζει 4g. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Έτρεξα χθες το antutu 3D δεν ξέρω αν έχουν κάποια σημασία αλλά μου έκανε τεράστια εντύπωση η διαφορά μεταξύ honor 10 και mi mix 2,μάλιστα το έκανα τρεις φορές και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Εδώ να πω ότι τις πρώτες μέρες η διαφορά στην χρήση ηταν χαοτική υπέρ του 835 όμως πλέον τα πράγματα είναι στα ίσια μην πω ότι είναι ένα κλικ πιο σβέλτο το honor 10. Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει αν υποστηρίζει ταυτόχρονα 4g (dual LTE) και στις 2 κάρτες? Δηλαδή πχ η SIM 1 να χρησιμοποιείται μόνο για τηλεφωνήματα και να υποστηρίζει σήμα 4g και η SIM 2 να χρησιμοποιείται για mobile data και επίσης να υποστηρίζει 4g. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Έχει μα ρύθμιση επιλογής on ή off : "4G με διπλη SIM" έτσι ακριβώς την αναφέρει και δε ξέρω αν είναι αυτό που ρωτάς. Βέβαια τα 4G Data για ίντερνετ τα δίνει σε μία από τις δύο κάρτες αυτή που προεπιλέγεις και μπορείς να την αλλάζεις όποτε θες απο το μενού. Στη κάμερα σε σχέση με το Honnor 8 είναι σαφώς καλύτερο αλλά νομίζω πως πάλι η εστίαση του καθυστερεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν θολές φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχει μα ρύθμιση επιλογής on ή off : "4G με διπλη SIM" έτσι ακριβώς την αναφέρει και δε ξέρω αν είναι αυτό που ρωτάς. Βέβαια τα 4G Data για ίντερνετ τα δίνει σε μία από τις δύο κάρτες αυτή που προεπιλέγεις και μπορείς να την αλλάζεις όποτε θες απο το μενού. . Ευχαριστώ, ναι αυτό είναι. Οπότε το υποστηρίζει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 πράγματι το κάνει άτσαλα....υπομονή έρχεται: https://gizchina.it/2018/08/gpu-turbo-test-su-huawei-p20-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ειναι 4g+ το κινητό;γενικα τι ταχυτητες πιανει; ειχα για 7 μηνες το honor 9 ,τωρα δυστυχως δεν το εχω,αλλα καποιος αλλος ... ειμαι στην φαση αναζήτησης,ψαχνω μηπως βρω το ιδιο,ισως να παρω το 10αρι,δεν ξέρω αν αξιζει η αναβάθμιση απο εσας που ειστε κατοχοι.... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ειναι 4g+ το κινητό;γενικα τι ταχυτητες πιανει; ειχα για 7 μηνες το honor 9 ,τωρα δυστυχως δεν το εχω,αλλα καποιος αλλος ... ειμαι στην φαση αναζήτησης,ψαχνω μηπως βρω το ιδιο,ισως να παρω το 10αρι,δεν ξέρω αν αξιζει η αναβάθμιση απο εσας που ειστε κατοχοι.... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι 4g+ είναι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?....ενώ έχω συνηθίσει πολύ φτηνότερα στα κινεζομάγαζα όλα τα κινητά (με τα σχετικά ρίσκα) βλέπω στο kimovil ότι το 6/128 έχει 359 ευρώ και σε ελληνικά μαγαζιά το έχει 415 ευρώ, που αν πάρω και τιμολόγιο μου έρχεται φθηνότερο. Χωρίς να φοβάμαι για τελωνείο. Ισχύει? https://phonegallerystore.gr/huawei-honor-view-10-dual-sim-128gb-midnight-black-eu/ https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-10-6gb-128gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?....ενώ έχω συνηθίσει πολύ φτηνότερα στα κινεζομάγαζα όλα τα κινητά (με τα σχετικά ρίσκα) βλέπω στο kimovil ότι το 6/128 έχει 359 ευρώ και σε ελληνικά μαγαζιά το έχει 415 ευρώ, που αν πάρω και τιμολόγιο μου έρχεται φθηνότερο. Χωρίς να φοβάμαι για τελωνείο. Ισχύει? https://phonegallerystore.gr/huawei-honor-view-10-dual-sim-128gb-midnight-black-eu/ https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-10-6gb-128gbισχυει,αλλα η έκδοση αυτη δεν εχει την Β20 μπαντα,αν σε ενδιαφέρει.... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?....ενώ έχω συνηθίσει πολύ φτηνότερα στα κινεζομάγαζα όλα τα κινητά (με τα σχετικά ρίσκα) βλέπω στο kimovil ότι το 6/128 έχει 359 ευρώ και σε ελληνικά μαγαζιά το έχει 415 ευρώ, που αν πάρω και τιμολόγιο μου έρχεται φθηνότερο. Χωρίς να φοβάμαι για τελωνείο. Ισχύει? https://phonegallerystore.gr/huawei-honor-view-10-dual-sim-128gb-midnight-black-eu/ https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-honor-10-6gb-128gb Καταρχήν το πρώτο κινητό είναι μάλλον το honor view 10, όχι το honor 10 όπως διαβάζω από το λινκ, το οποίο δεν ανοίγει. Αυτό είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο. Το honor 10 με 6gb είναι η κινέζικη έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μπάντες και τις εφαρμογές. Για να είναι ΟΚ για Ευρώπη το honor 10 θες την έκδοση L29 με 4gb. Αυτή συγκεκριμένα τη βρίσκεις από Κίνα πιο φθηνά από ότι Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει εφόσον μπορείς να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ και θα έχεις και εγγύηση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 2, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 ισχυει,αλλα η έκδοση αυτη δεν εχει την Β20 μπαντα,αν σε ενδιαφέρει.... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο καθοριστική θεωρείς ότι είναι η Β20? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταρχήν το πρώτο κινητό είναι μάλλον το honor view 10, όχι το honor 10 όπως διαβάζω από το λινκ, το οποίο δεν ανοίγει. Αυτό είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο. Το honor 10 με 6gb είναι η κινέζικη έκδοση με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μπάντες και τις εφαρμογές. Για να είναι ΟΚ για Ευρώπη το honor 10 θες την έκδοση L29 με 4gb. Αυτή συγκεκριμένα τη βρίσκεις από Κίνα πιο φθηνά από ότι Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει εφόσον μπορείς να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ και θα έχεις και εγγύηση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το ψάξω από Ελλάδα για να έχω και την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ναι 4g+ είναι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι 4g πάει νομίζω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solero2711 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-10-eu-128gb ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο banggood global version 4/128 μαζι με αποστολη priority direct mail για να μην περασει τελωνειο 350 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Μέχρι 4g πάει νομίζω .Με cosmote 4g+ πιάνει. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-honor-10-eu-128gb ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο banggood global version 4/128 μαζι με αποστολη priority direct mail για να μην περασει τελωνειο 350 ευρωΈχει πάρει κανείς από Κίνα παιδιά να μας πει τι cust version έχει και γενικά τι παίζει? Γιατί για το 128αρι δεν βλέπω να πέφτει η τιμή πο Ευρώπη. Σίγουρα είναι το L29, αλλά καλό είναι να ξέρουμε και το cust version, τι φορτιστή δίνουν, αν έρχεται σφραγισμένο κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση GPU Turbo και EIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μπαααααα. Αν και δεν πρέπει να έχουν την συσκευή πολλά παιδιά εδώ πέρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Πόσο καθοριστική θεωρείς ότι είναι η Β20? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το ψάξω από Ελλάδα για να έχω και την εγγύησηεξαρτάται απο την εταιρεία κινητης που εχεις.μπορει να εισαι καπου και μην πιανει 4g καθολου ,ενω θα έπρεπε και να πιανεις μονο 3g με ότι αυτο συνεπαγεται στην ταχύτητα.αλλους τους νοιαζει αλλους όχι Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Το δικό μου θα μπει αγγελία 128 γιγα από πλαίσιο Δεν παίζει σωστά με το Bluetooth στο αμάξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. August 8, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 benchmark honor 10 vs xiaomi mi 8 vs galaxy s9+ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7633646 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Έτρεξα χθες το antutu 3D δεν ξέρω αν έχουν κάποια σημασία αλλά μου έκανε τεράστια εντύπωση η διαφορά μεταξύ honor 10 και mi mix 2,μάλιστα το έκανα τρεις φορές και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Εδώ να πω ότι τις πρώτες μέρες η διαφορά στην χρήση ηταν χαοτική υπέρ του 835 όμως πλέον τα πράγματα είναι στα ίσια μην πω ότι είναι ένα κλικ πιο σβέλτο το honor 10. Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πως καταφερες τετοιο σκορ στο μι μιξ;;; 182200 βγαζει το δικο μου με μιουι 10. με 9 περνουσε τα 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Τι τα κοιτάτε ρε παιδιά τα σκορ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts