Jump to content

Της ταυτότητας τα πάθη...

Michelle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν κάνεις μια πλαστικοποίηση; ;)

Η να την πέταγες καλύτερα; :p :w00t: :alien:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Noμίζεις! :D

Οκ όχι μέσα,αλλά για εξακρίβωση άνετα.

Νομιζεις :D

Ξερεις πολλους να κανανε τη βολτουλα τους και να τους σταματησε η αστυνομια αλλα επειδη δεν ειχαν ταυτοτητα να τους πηγαν μεσα? :worry: Εγω κανεναν.

Μονο οταν συχναζεις σε περιεργα :shifty: μερη εχεις να φοβασαι κατι :shifty:

Ναι, με φορητότητα.

:lol: :lol: :lol:

Γιατί δεν κάνεις μια πλαστικοποίηση; ;)

Που γίνεται πλαστικοποιηση; Κάνουν στην αστυνομία;

Γιατι και μενα έχει γινει ψιλοσκατά. :p

Guest valeria
Ξερεις πολλους να κανανε τη βολτουλα τους και να τους σταματησε η αστυνομια αλλα επειδη δεν ειχαν ταυτοτητα να τους πηγαν μεσα? :worry: Εγω κανεναν.

Εγώ πάντως ξέρω κάποιους και δεν σύχναζαν σε περίεργα μέρη απ'ότι ξέρω...

Guest valeria

Σε φωτοτυπικό κέντρο άνετα μπορείς να κάνεις.Έχουν κάνει και οι γονείς μου...Γύρω στα 6-7 ευρώ θα σου πάει :)

Σε φωτοτυπικό κέντρο άνετα μπορείς να κάνεις.Έχουν κάνει και οι γονείς μου...Γύρω στα 6-7 ευρώ θα σου πάει :)

Δεν θα γραφει όμως απέξω στο πλαστικό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Στην ταυτότητα απαγορεύται η πλαστικοποίηση. Καλύτερα να μην έχετε, παρά να προσπαθήσετε να την μπαλώσετε. Μπορεί να θεωρηθεί και πλαστή και να χετε τραβήγματα.

Guest valeria
Δεν θα γραφει όμως απέξω στο πλαστικό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
Στους δικούς μου δεν έβγαλαν το ήδη υπάρχον πλαστικό...Απλά έβαλαν από πάνω άλλο.Δεν νομίζω ότι έτσι τίθεται θέμα μη εγκυρότητας.Και απ'όσο ξέρω δεν βγάζουν πουθενά το πλαστικό αυτό...Στην αστυνομία πάντως δεν παίζει νομίζω να μπορούν να κάνουν...

Νομιζεις :D

Μονο οταν συχναζεις σε περιεργα :shifty: μερη εχεις να φοβασαι κατι :shifty:

Ναι!Εμένα! :D

Αφού είναι βλάκες ρε.Ξέρεις πόσους φίλους μου έχουν τρέξει μέσα στη νύχτα για εξακρίβωση?Όσο για τα περίεργα μέρη εεε οκ όπως το πάρει κανείς :rolleyes: :shifty: :D

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Re seis ntaksei ti ftaiei i michelle pou tin exase. Ti na kanei dld. offtopic alla eidika mesa sta leoforeia sti saloniki ginetai xamos...

Anyway perimenoume tin taftotita apo tin kipro me agonia...

το πρώτο ποστ στη προηγούμενη σελίδα.. θα δείς τη ταυτότητα.

It's what you do to me..

Emena h dikia mou taytothta exei ftharei ekswterika (to plastiko). Skeftomai na dhlwsw kamia kloph gia na thn allaksw. Den mou aresei h photo, eimai san alvanos touristas :P Xalia mallia, 15 xronwn tote kai genika me ksenerwnei ;)

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

@trapped: Καταπληκτική η ταυτότητα, καμια σχέση με τις εγχώριες!

@elektrik eye: Πωωω αθλια εγινε! Ποσα χρόνια την έχεις?? :cry:

@tax_opari: Δεν μου αρέσει ούτε το Μικαέλα. Αλλα έτσι κι αλλιως το προβλημα αυτό το έχω λυσει, Λια με φωναζουν!

@elektrik eye: Πωωω αθλια εγινε! Ποσα χρόνια την έχεις?? :cry:

Άσε που έχει και τεράστια δάχτυλα :w00t: :p

Άσχετο αλλά συγχωρεμένος .. :)

Αυτό με τις ηλεκτορνικές ταυτότητες τι γίνεται; Εμπάργκο δηλώνει ο Χριστόδουλος ε; [Τι θυμηθηκα τώρα ο πουσ%#@ χεχε ]

It's what you do to me..

Πλαστικοποιήσεις κάνουν στα φωτοτυπία ;) όχι οτι θα βοηθήσει για πολύ καιρό,ααα και μετά θα είναι χειρότερα λόγο τις κόλλας που έχει. :lol:

Πλαστικοποιήσεις κάνουν στα φωτοτυπία ;) όχι οτι θα βοηθήσει για πολύ καιρό,ααα και μετά θα είναι χειρότερα λόγο τις κόλλας που έχει. :lol:

Ξαναλέω ότι θα χετε πρόβλημα με πλαστικοποιημένη ταυτότητα. Πόσες φορές πρέπει να το πουμε;

Ξαναλέω ότι θα χετε πρόβλημα με πλαστικοποιημένη ταυτότητα. Πόσες φορές πρέπει να το πουμε;

Συμφωνω με το φιλτατο σουβλάκι. Κι εγώ πιστεύω οτι θα έχετε πρόβλημα αν και πιο αξιοπιστη πηγη ειναι το τμήμα της γειτονιας ή ενας δικηγόρος (γιατί ούτε στο τμήμα μερικές φορες τα ξέρουν καλα). Γιατι δεν δοκιμάζετε τη λύση να την βάζετε σε μια διαφανή θήκη απο την οποία θα βγαίνει αν χρειαστει που ειναι απολύτως νόμιμο? ;)

Εννοω κάτι σαν τις θήκες που δίνει η εθνική τράπεζα για τα βιβλιάρια αλλα πιο μικρή.

Μήπως όμως έχουμε ξεφύγει απο το θέμα? Αλλα ποιο αλήθεια είναι το θέμα? Η γραφειοκρατια ή οι ταυτότητες? Ας με διαφωτίσει καποιος συντονιστής...

Άσε που έχει και τεράστια δάχτυλα :w00t: :p

Σκεφτόμουνα να το σβήσω κι αυτό, ήμουνα σίγουρος πως θα το σχολιάζατε :lol:

Τι να κάνω, το όργανο που μου την έβγαλε τότε βούτηξε όλο το δάχτυλο στο μελάνι. Πάλι καλά που δεν έβαλε ολόκληρη τη μούντζα πάνω :lol: :lol:

@Michelle όπως έγραψα και προηγουμένως, την έχω 8 χρόνια, αλλά την κουβαλάω πάντα μαζί μου (με έχει σώσει πολλές φορές :whistle: ) επομένως έχει γίνει έτσι όπως έγινε.

Το σκέφτηκα να την πλαστικοποιήσω αλλά μετά το μετάνοιωσα για το λόγο που έγραψε ο Bayern7, μην μου πούνε ότι είναι και πλαστή και τρέχω!

Μιας και μιλαμε γενικα για ταυτοτητες προσωπικα πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και πηρα κατι σαν βιβλιαρακι που ειναι ειδικο για το διπλωμα οδηγησης και εκει μεσα εχω και την ταυτοτητα και το διπλωμα. ;)

Ακομα την ιδιατην ταυτοτητα την εχω σε μια αλλη θηκη διαφανη. (μου την ειχε δωσει ενας φιλος σε μια τραπεζα και εχει το μεγεθος της ταυτοτητας.)

Απο τοτε επαψε να διαλυεται...

Και οσον κατι που αναφερθηκε πιο πριν, εαν δεν εχεις ταυτοτητα επανω σου ή καποιο αλλο επισημο εγγραφο που να δειχνει-πιστοποιει ποιος εισαι, οαστυνομικος εαν θελει μπορει να σε παει για εξακριβωση στοιχειων και σε εκκλησια αν σε βρει. ;)

(Το ιδιο ισχυει φυσικα και Ιταλια...Ασχετο :p )

Trapped, προσωπικά δεν είχα πρόβλημα, ούτε με την αντικατάσταση της ταυτότητας από τις παλιές στις νέες (οι παλιές ήταν όπως τις δικές σας, χερόγραφες και με πλαστικοποίηση, μόνο που - ευτυχώς!- δεν ήταν τοσο μεγάλες) ούτε με διαβατήριο. Το διαβατήριο βγήμε μέσα σε 3 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά. Και, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η φωτογραφία στο διαβατήριο φαίνεται ηλεκτρονική!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

pedes prosoxh me tis taftotites.

Mou etixe prin 2 xronia na pernw me ta podia exw apo astinomiko tmhma. htan gyro stis 3 to meshmerh, arxise na vrexei kai stathika katw apo to mpalkoni tou tmhmatos (erixne kareklopodara kai den eixe pou allou na prostatefto) me vlepei o hlithios sthn eisodo kai mou zhta taftothta kai ws sinithos den thn eixa mazi mou.

tiiiii den exeis taftothta mazi sou??

panw gia exakrivwsh

afou eide kai apoide kai den me evriske sta arxeia ( eimai Kyprios) mou edwse ena exwdiko 15 euro kai me synodepsan spiti gia na tous dixw thn taftotita.

Apo ekeinh thn mera den pa na rixnei vraxous den stamataw pouthena. :D :D

Μήπως όμως έχουμε ξεφύγει απο το θέμα? Αλλα ποιο αλήθεια είναι το θέμα? Η γραφειοκρατια ή οι ταυτότητες? Ας με διαφωτίσει καποιος συντονιστής...

Εσύ άνοιξες το thread και δε ξέρεις ποιο είναι το θέμα;:rolleyes: Το θέμα είναι οι ταυτότητα, η χρήση της και η συνέπειες της απώλειας της.

Βtw εγώ έχω μια άψογη ταυτότητα επειδή ποτέ δε την κουβαλάω μαζί μου. Όταν είμαι με το αυτοκίνητο έχω το δίπλωμα, όταν όχι δεν έχω τίποτε. Περιμένω να με πάνε για εξακρίβωση μια φορά για να βάλω μυαλό :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Προσωπικά έχω ταυτότητα πάντα μαζί μου. Και το δίπλωμα στο αυτοκίνητο.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Λοιπόν πολλά ακούστηκαν, και επειδή βαριέμαι να κάνω quoting, απαντάω συνολικά.

α)Δεν μου έχουν κλέψει εμένα την ταυτότητα, έχω όμως κάνει δήλωση απώλειας πολλές φορές, με τελευταία φορά το Σάββατο, όπου στο μοναστηράκι έκλεψαν το πορτοφόλι μιας φίλης μου, ώρα 4.30 το πρωί της Κυριακής (είχαμε βγει στου Ψυρρή) Michelle, Μιχαήλια, Μικαέλα ή Λία, πολλά τα λάθη σου. Δηλαδή σε κλέψανε το βράδυ, και εσύ περίμενες να πας το πρωί με την ησυχία σου να κάνεις τη δήλωση απώλειας. Μπράβο! Το ξέρεις οτι υπήρχε περίπτωση (τραβηγμένο βέβαια αλλά πιθανό) να σε ενοχοποιούσαν για κάτι; ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ Α.Τ! Εμείς δεν ξέραμε που είναι το Α.Τ ακροπόλεως, αλλά μικρό το κακό, με ένα ταξί πήγαμε εκεί, ακυρώσαμε κάρτες και τα πάντα, και κάναμε τη δήλωση απώλειας επιτόπου...ήταν ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο αξιωματικός υπηρεσίας και γενικά ευγενέστατοι στο Α.Τ Ακροπόλεως, το οποίο σημειωτέον είναι το χειρότερο της Αθήνας(και επομένως της Ελλάδας) σε τέτοια περιστατικά.....

β)Για όνομα του θεού. Προσπαθείστε να μάθετε τον αριθμό ταυτότητάς σας απέξω. Χρειάζεται σχεδόν παντού. Με λίγη αποστήθιση τον μάθατε....

γ)Πάντα ταυτότητα επάνω σας. Κάποιος είπε οτι δεν χρειάζεται...μεγάλο λάθος...ΟΚ. Βράδυ, στα εξάρχεια, παρέα γνωστών μου νεαρών σπουδαστών στο ΤΕΙ Αθήνας την έβγαλε στην Καλλιδρομίου 12 στο κρατητήριο όλο το βράδυ, επειδή δεν είχαν ταυτότητες. Αν όχι ταυτότητα, πάντα πάσο. Και το πάσο μπορεί να λειτουργήσει κάπως ελαφρυντικά, αν και όσες φορές με έχουν σταματήσει ζητάνε αστυνομική ταυτότητα.

γ)Ετοιμάζω ένα tutorial με τι κινήσεις πρέπει να κάνει κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε λίγο καιρό θα είναι up...

δ)Αν σας καταστραφεί η ταυτότητα, γίνεται αντικατάσταση λόγω φθόράς σχετικά εύκολα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα. Κοινή πλαστικοποίηση απαγορεύεται

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: