BASILISP Δημοσιεύτηκε May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2018 Γεια σας παιδιά, θέλω να πάρω κινητό για την γυναίκα μου. 1) Το χρηματικό ποσό μέχρι 150 ευρώ. 2) Το μέγεθος οθόνης 5-5.5 (δεν είχε ποτε μεγαλύτερο κινητό από 5αρι). 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα . 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα (έχει Vodafone, επαρχία). 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αν υπάρχει κάτι σε dual, γιατί όχι... 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με ενδιαφέρει 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Δεν με ενδιαφέρει 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: Αξιοπιστία, αυτονομία, κάμερα. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Lenovo a806. Σκέφτομαι κάποιο xiaomi, εσείς τί λέτε; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Και εγώ σε xiaomi θα κοιτούσα. Για 5αρι θα πήγαινα στο Redmi 4x και για μεγαλύτερο (5,5) στο Redmi note 4 ή στο πιο φρέσκο Redmi 5 plus(5,99) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 LeEco x722 Elite Ανώτερη κατηγορία, μόνο που πρέπει να το πάρεις απ' έξω. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Meizu M6 Note 5.5, ελλάδα, κάμερες καλύτερες από ότι αναφέρθηκε, ποιότητα Meizu, άριστη μπαταρία, 800άρα. Edited May 12, 2018 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Κι εγώ το meizu m6 note σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Δες και το mi a1 που έχει 4 gb ram η 32αρα έκδοση και στοκ Android. Αν μάλιστα το ρουταρεις, βάζεις και μια gcam και έχεις και καλή κάμερα για τα χρηματα. Edited May 12, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Σε Xiaomi θα πρότεινα το Redmi 5 Plus. Με λίγο επιφύλαξη (δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου) θα σου έλεγα να δεις και το Moto G5s για κατι πιο κοντά σε stock Android. Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το redmi 5 plus δεν προκρίνεται λόγω 6αρας οθόνης. Το meizu ενδιαφέρον, αλλά όχι η έκδοση με τα 16gb (πολύ λίγα για αυτή την εποχή). Για το leeco δεν θέλω να πάρω από Κίνα (βιάζομαι λιγάκι), εκτός αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Το redmi 4x μου αρέσει, όπως και το redmi note 4. Από αυτά ποίο έχει καλή κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το redmi 5 plus δεν προκρίνεται λόγω 6αρας οθόνης. Το meizu ενδιαφέρον, αλλά όχι η έκδοση με τα 16gb (πολύ λίγα για αυτή την εποχή). Για το leeco δεν θέλω να πάρω από Κίνα (βιάζομαι λιγάκι), εκτός αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Το redmi 4x μου αρέσει, όπως και το redmi note 4. Από αυτά ποίο έχει καλή κάμερα; Νομίζω ότι έχουν την ίδια κάμερα. Επίσης πολύ καλή περίπτωση, με καλύτερη κάμερα από τα 2 redmi, είναι το Μi Α1 που αναφέρθηκε πιο πάνω Edited May 13, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Συμφωνα με την γυναικα μου (σε μια ασχετη συζητηση) δεν θα ηθελε μεγαλυτερο κινητο... Η αληθεια ειναι οτι για ανθρωπο με μικρα χερια δεν βολευουν και τοσο οι μεγαλυτερες ιντσες! Μαλλον με βλεπω να παιρνω το redmi 4x, αν και το mi A1 φαινεται πολυ καλο! Ευχαριστω ξανα για την βοηθεια... Edited May 13, 2018 by BASILISP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Συμφωνα με την γυναικα μου (σε μια ασχετη συζητηση) δεν θα ηθελε μεγαλυτερο κινητο... Η αληθεια ειναι οτι για ανθρωπο με μικρα χερια δεν βολευουν και τοσο οι μεγαλυτερες ιντσες! Μαλλον με βλεπω να παιρνω το redmi 4x, αν και το mi A1 φαινεται πολυ καλο! Ευχαριστω ξανα για την βοηθεια... Οντως ειναι πιο μαζεμένο και μάλλον καλή επιλογή. Απλά έχε υπόψιν οτι στο mi a1 η google camera δουλεύει και στη μπροστινη. Στο redmi 4x δεν ξερω αν δουλεύει για τη selfi. Ρώτα καλύτερα στο thread της συσκευης γιατι κακά τα ψέμματα, οι γυναίκες θέλουν καλή selfocamera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Δεν βγάζει σελφι, την ενδιαφέρει όμως αρκετά να φωτογραφίζει πράγματα και ζώα γύρω της... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Το meizu παίρνει Micro sd για φωτογραφίες κτλ. Τώρα αν δε σου φτάνουν τα 16 γίγα μόνο για εφαρμογές πάσο. Πάντως το redmi 4x είναι πολύ κατώτερο του Meizu (ο αισθητήρας της κάμερας ειδικά καμία σχέση), αλλά και του Mi A1. Edited May 14, 2018 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να το σκέφτομαι για το mi a1!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) To Meizu Μ6 Note στα 145 Ευρά στο παζάρι του Κοτσώβολου !!!!! Πάω να το χτυπήσω αλύπητα !!!:cool::cool::cool: Edited May 16, 2018 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 To Meizu Μ6 Note στα 145 Ευρά στο παζάρι του Κοτσώβολου !!!!! Πάω να το χτυπήσω αλύπητα !!!:cool::cool::cool: Αυτη ειναι και η σωστη τιμη του...οποτε το χτυπας ανετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) Το ξανασκέφτηκα και είπα...."Κωτσόβολος και να το δίνει τόσο?....ποιό είναι το παρασύνθημα...." Και τσουπ !!!! βρέθηκε το παρασύνθημα.... 3/16 είναι παίδες ! 16GB τη σήμερον ημέρα δεν λέει....κι ας έχεις sd με 128 GB. Edited May 17, 2018 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) Το ξανασκέφτηκα και είπα...."Κωτσόβολος και να το δίνει τόσο?....ποιό είναι το παρασύνθημα...." Και τσουπ !!!! βρέθηκε το παρασύνθημα.... 3/16 είναι παίδες ! 16GB τη σήμερον ημέρα δεν λέει....κι ας έχεις sd με 128 GB. Κοίτα και εγώ είμαι υπέρ των αγορών από Κίνα αλλά αν το ψάξεις, το μοντέλο 3/16, έξω (lightinthebox), παίζει στα 130+μεταφορικά-ασφάλεια τελωνείου και το 3/32 στα 170+μεταφορικά-priority (Banggood). Στο Σκρουτζ το 3/32 ξεκινάει από τα 180. Οπότε, αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό ίσως η αγορά από Ελλάδα να είναι συμφέρουσα. Edited May 17, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μια χαρά ειναι τα 16 για εφαρμογές Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 To Meizu Μ6 Note στα 145 Ευρά στο παζάρι του Κοτσώβολου !!!!! Πάω να το χτυπήσω αλύπητα !!!:cool::cool::cool: Πολύ καλή περίπτωση κινητού...Θα το "τσίμπαγα" και εγώ αν ειχε ραδιόφωνο... Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Πολύ καλή περίπτωση κινητού...Θα το "τσίμπαγα" και εγώ αν ειχε ραδιόφωνο... Για αυτόν ακριβως τον λόγο δεν το πηρα και εγώ.κατα τα άλλα κίνητρα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts