gdamprxp Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Καλημέρα. Πρίν πάρω το ipad2018 είχα το air. Η μπαταρία αυτού μου βγάζει για 6-7 ημέρες αναμονή γύρω στις 7 ώρες χρήση. Είναι φυσιολογικό αυτό? ¨έχω την εντύπωση από όσο θυμάμαι πως το air μου έβγαζε πάνω από 10 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 10 ώρες σε ιδανική χρήση και σε ένα 24ωρο αναμονής, ναι. 10 ώρες σε μια εβδομαδα αναμονής δεν βγάζει ούτε με μπαταρία φορτηγου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Δηλαδή είναι καλοί οι χρόνοι μου ? Ρωτάω γιατί σκεπτόμουν να το στείλω στο service. Πάντως να θυμάμαι τόσο λάθος? μήπως μετά από κάποιο update έγιναν ετσι τα πράματα? το air σίγουρα δεν το φόρτιζα κάθε εβδομάδα όπως αυτό πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Δηλαδή είναι καλοί οι χρόνοι μου ? Ρωτάω γιατί σκεπτόμουν να το στείλω στο service. Πάντως να θυμάμαι τόσο λάθος? μήπως μετά από κάποιο update έγιναν ετσι τα πράματα? το air σίγουρα δεν το φόρτιζα κάθε εβδομάδα όπως αυτό πάντως Μάλλον δεν έκανες την ίδια χρήση... Εμένα μου φαίνονται άψογοι οι χρόνοι σου, αν εσυ νιώθεις όμως ότι κάτι δεν πάει καλά, πήγαινε το στο επίσημο σέρβις να είσαι βέβαιος. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 ΟΚ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εφόσον και άλλοι έχουν την ίδια απόδοση στην μπαταρία τότε δε νομίζω να υπάρχει νόημα να το πάω στο service και να χάσω τον χρόνο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, προσπάθησα χθες να χρησιμοποιήσω τη siri, όλα οκ, απλά μου μιλάει πολύ σιγά. Ο ήχος στο tablet ει αι τέρμα, όλα τα υπόλοιπα ακούγονται μια χαρά. Μόνο η siri, πολύ χαμηλά. Έχεις κάνεις ιδέα τι φταίει; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Δεν την χρησιμοποιώ,δεν έχω και το tablet μαζί μου.αλλα δες εδώ: Αλλάξτε τον όγκο Siri στο iPhone σας Όταν ο Siri μιλάει, πατήστε τα κουμπιά έντασης στο πλάι του iPhone. Εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά, ρυθμίστε την ένταση του ήχου από το iPhone σας. Οπότε την ώρα που μιλάει δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Δεν την χρησιμοποιώ,δεν έχω και το tablet μαζί μου.αλλα δες εδώ: Αλλάξτε τον όγκο Siri στο iPhone σας Όταν ο Siri μιλάει, πατήστε τα κουμπιά έντασης στο πλάι του iPhone. Εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά, ρυθμίστε την ένταση του ήχου από το iPhone σας. Οπότε την ώρα που μιλάει δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση. Ευχαριστώ φίλε,αυτό ήταν. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Μετα το τελευταιο update η καταναλωση ειναι τραγικη:mad: Σε αναμονη μια μερα απο 2 τοις εκατο τωρα εχει παει στο 8-9. Το εχετε και εσεις αυτο? Ποιες ειναι οι ρυθμισεις που εχετε κανει στο ipad για την λιγοτερη καταναλωση της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Μετα το τελευταιο update η καταναλωση ειναι τραγικη:mad: Σε αναμονη μια μερα απο 2 τοις εκατο τωρα εχει παει στο 8-9. Το εχετε και εσεις αυτο? Ποιες ειναι οι ρυθμισεις που εχετε κανει στο ipad για την λιγοτερη καταναλωση της μπαταριας? Ίσως κάποια εφαρμογή που έκανες αναβάθμιση Όχι μόνο το iOS Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Μετα το τελευταιο update η καταναλωση ειναι τραγικη:mad: Σε αναμονη μια μερα απο 2 τοις εκατο τωρα εχει παει στο 8-9. Το εχετε και εσεις αυτο? Ποιες ειναι οι ρυθμισεις που εχετε κανει στο ipad για την λιγοτερη καταναλωση της μπαταριας? Δεν έχω θέμα εγώ με κατανάλωση στη 12.4, αλλά έχω άλλο ipad από αυτό του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Δεν έχω θέμα εγώ με κατανάλωση στη 12.4, αλλά έχω άλλο ipad από αυτό του θέματος. Τις περισσότερες των περιπτώσεων φταίνε κάποιες εφαρμογές και συνήθως μετά από κάποια αναβάθμιση τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το ipad και να το χρησιμοποιώ κατά κόρον για διάβασμα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία. Είναι εύκολο και "φιλικό" στα μάτια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το ipad και να το χρησιμοποιώ κατά κόρον για διάβασμα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία. Είναι εύκολο και "φιλικό" στα μάτια;; Ναι ειναι πολυ καλο για διάβασμα,έχει και ένα κάρο εφαρμογές το App store που μπορούν να σε βοηθήσουν,για σημειώσεις και τέτοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το ipad και να το χρησιμοποιώ κατά κόρον για διάβασμα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία. Είναι εύκολο και "φιλικό" στα μάτια;; Προσωπικά τους τελευταίους 4 μήνες διαβάζω από το iPad το βιβλίο της sisco για το CCNa και είναι πολύ ικανοποιημένος . Δεν με κουράζει καθόλου Το βιβλίο το έχω στο iBook Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Καλησπέρα παιδιά!! Λίγο ψόφια τα νήματα του myphone,ακόμα και με το ipad os..Περίμενα να δω review πως τρέχει το 7th 10.2,νομίζοντας ότι είναι το ίδιο με το δικό μας,αλλά τελικά το 10.2 έχει 3gb ram..Ας ελπίσουμε να είναι και το δικό μας το ίδιο Smooth..Για πείτε πέρασε κανείς το iPad os?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Καλησπέρα παιδιά!! Λίγο ψόφια τα νήματα του myphone,ακόμα και με το ipad os..Περίμενα να δω review πως τρέχει το 7th 10.2,νομίζοντας ότι είναι το ίδιο με το δικό μας,αλλά τελικά το 10.2 έχει 3gb ram..Ας ελπίσουμε να είναι και το δικό μας το ίδιο Smooth..Για πείτε πέρασε κανείς το iPad os?? Δεν έχει καμία διαφορά από τη 12. Τρέχει το ίδιο. Δε το έχω ψάξει και πολύ να δω διαφορές εκτός από το dark mode που είναι καταπληκτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Πάντως φαίνεται πύραυλακι! Και με το ποντίκι του,Που θα ναι ότι πρέπει όταν βαριέσαι να τεντωθείς να φτάσεις την οθόνη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Απορια: Αν θες να κουμπώσεις πάνω controller για came, πρέπει οπωσδήποτε να είναι ps4 η Xbox η μπορείς και no name αρκεί να είναι ασύρματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά!! Λίγο ψόφια τα νήματα του myphone,ακόμα και με το ipad os..Περίμενα να δω review πως τρέχει το 7th 10.2,νομίζοντας ότι είναι το ίδιο με το δικό μας,αλλά τελικά το 10.2 έχει 3gb ram..Ας ελπίσουμε να είναι και το δικό μας το ίδιο Smooth..Για πείτε πέρασε κανείς το iPad os?? Συνεχίζει και ξεσκίζει το tablet και με την 13.1.2 Κανένα "θέμα" !!!! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Συνεχίζει και ξεσκίζει το tablet και με την 13.1.2 Κανένα "θέμα" !!!! :up: Αυτά είναι!!Τέτοια θέλω να ακούω!!Μια ανάσα ακόμα πιο κοντά στο "Pro" το classic ipad.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoilia Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 έχω κερδίσει ένα ipad σε διαγωνισμό αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω καμία επαφή με το οικοσύστημα της apple.Αξίζει να το κρατήσω;Τι χρήσεις μπορεί να κάνω με ένα τέτοια ταμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 έχω κερδίσει ένα ipad σε διαγωνισμό αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω καμία επαφή με το οικοσύστημα της apple.Αξίζει να το κρατήσω;Τι χρήσεις μπορεί να κάνω με ένα τέτοια ταμπλετ; Μπορείς να κάνεις τα πάντα..Ειδικά τώρα που αναβαθμίστηκαν και σε iPad os..Είναι το καλύτερο tablet που είχες ποτέ,δώσε του μια ευκαιρία,δοκίμασε το και αν δε σου κάνει,πουλά το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 ios 13.1.3 : παρατηρείτε κανένα σοβαρό battery drain? χθες το είχα από τις 12.00 μέχρι τις 19.00 στο 43%, με χρήση όπως πάντα που έφτανε στο 75-80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 ios 13.1.3 : παρατηρείτε κανένα σοβαρό battery drain? χθες το είχα από τις 12.00 μέχρι τις 19.00 στο 43%, με χρήση όπως πάντα που έφτανε στο 75-80 Ναι όντως, υπομονή μέχρι το επόμενο update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts