protsimer Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Καλημέρα , αρχίσανε και τα πρώτα προβλήματα :(. Προσπαθώ να κάνω σύνδεση hot spot το κινητό μου και δεν ...γίνεται . Μου βγάζει μήνυμα λανθασμένος κωδικός . Τι διάολο είναι αυτό ; Ποιο κινητό; Μήπως να του έκανες μια επανεκκίνηση; Του κινητού... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Ποιο κινητό; Μήπως να του έκανες μια επανεκκίνηση; Του κινητού... Sent from my iPad using Tapatalk Samsung 8+ .Το θέμα είναι ότι μετά από επανακινηση συνδέεται . Με ένα φτηνό xiaomi δεν υπάρχει πρόβλημα . Αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα συμβατότητας του κινητού; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Samsung 8+ .Το θέμα είναι ότι μετά από επανακινηση συνδέεται . Με ένα φτηνό xiaomi δεν υπάρχει πρόβλημα . Αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα συμβατότητας του κινητού; Δεν υπαρχουν ασυμβατοτητες σε αυτα τα πραγματα. Οπως το γραφεις, φαινεται οτι το προβλημα ειναι στο s8. Δοκιμασε να αλλαξεις τον κωδικο για αρχη. Βαλε εναν απλο για ευκολια και ξαναδοκιμασε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Απορία. Είναι διπύρηνο το ταμπλετ; Ενώ μου έβγαζε πχ για το iPhone 8 ότι έχει 6 πυρήνες, για το ταμπλετ μου έβγαζε ότι έχει 2. Τι ισχύει εν τέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Δεν υπαρχουν ασυμβατοτητες σε αυτα τα πραγματα. Οπως το γραφεις, φαινεται οτι το προβλημα ειναι στο s8. Δοκιμασε να αλλαξεις τον κωδικο για αρχη. Βαλε εναν απλο για ευκολια και ξαναδοκιμασε. Τα δοκίμασα όλα έβαλα απλό κωδικό , τον έβγαλα τελείως τίποτα .Ακομα και χωρίς κωδικό μου βγάζει λάθος κωδικό. Μόνο μετά από επανακινηση του κινητού μου δουλεύει . Θα το δοκιμάσω και με το mifi που έχω . Μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης με το ipad μου και σε σχέση με το ios (δεν θυμάμαι έκδοση ) του iPhone 3GS που είχα έχω να πω ότι είναι η μέρα με την νύχτα . Σίγουρα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά . Για τα κλείδωματα της και της ιδιοτροπίες της εννοώ . Κατά τα αλλά έχει πολύ ωραία οθόνη αν και του pro θα είναι καλύτερη , δυνατά stereo ηχεία , πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που είναι και ο βασικός λόγος που το αγόρασα , πολύ γρήγορο (αυτό το είχα παράπονο στις Android υλοποιήσεις) ακόμα και στο βαρύ google chrome . Σίγουρα για τα χρήματα του αξίζει . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Απορία. Είναι διπύρηνο το ταμπλετ; Ενώ μου έβγαζε πχ για το iPhone 8 ότι έχει 6 πυρήνες, για το ταμπλετ μου έβγαζε ότι έχει 2. Τι ισχύει εν τέλει;4 πύρηνο και 6 πύρηνη gpu Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε 12.1.3 είδα κατανάλωση της μπαταρίας,κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε 12.1.3 είδα κατανάλωση της μπαταρίας,κανείς άλλος? Και εγώ είδα και μάλιστα αρκετά μεγάλη. Γύρισα στην 12.1.1 αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε 12.1.3 είδα κατανάλωση της μπαταρίας,κανείς άλλος? Και εγώ είδα μια διαφορά στην κατανάλωση αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν η ιδέα μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Και εγώ είδα μια διαφορά στην κατανάλωση αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν η ιδέα μου. Γύρνα σε 12.1.1 εάν υπογράφεται και ξέρεις όλη την διαδικασία. Πάει μπάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Γύρνα σε 12.1.1 εάν υπογράφεται και ξέρεις όλη την διαδικασία. Πάει μπάλα. Δεν ξέρω την διαδικασία. Αλλά δεν είναι πρόβλημα το Google να είναι καλά. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Το πενάκι το original να υποθέσω ότι ταιριάζει μόνο η πρώτης γενιάς; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Το πενάκι το original να υποθέσω ότι ταιριάζει μόνο η πρώτης γενιάς; Ακριβώς. Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν στο μοντέλο του 2019 που θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Ακριβώς. Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν στο μοντέλο του 2019 που θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό... Δηλαδή λες να περιμένω ; Μας και το καινούργιο εάν παίρνει 2ης γενιάς πως θα μπει στο δικό μας ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Ακριβώς. Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν στο μοντέλο του 2019 που θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό... Εγώ δεν νομίζω να δούμε iPad 2019 αλλά iPad mini 5. Προσωπικά. Νομίζω ότι το iPad 2018 θα διατηρηθεί ένα ακόμα έτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Από απόκριση η οθόνη πως πάει γιατί εμένα θέλει 2και 3 φορές ενίοτε για να πιάσει το touch... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Από απόκριση η οθόνη πως πάει γιατί εμένα θέλει 2και 3 φορές ενίοτε για να πιάσει το touch... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως φταίει το γυαλί σου? Εμένα πάει πολύ καλά και δεν έχω παράπονο κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Μήπως φταίει το γυαλί σου? Εμένα πάει πολύ καλά και δεν έχω παράπονο κανεναΈχω βάλει η αλήθεια είναι tempered glass... https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-tablet/screen-protectors-tablet/esr-tempered-glass-for-ipad-air-pro-9-7-ipad-9-7-2017-2018, λες να φταίει το γυαλί; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Έχω βάλει η αλήθεια είναι tempered glass... https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-tablet/screen-protectors-tablet/esr-tempered-glass-for-ipad-air-pro-9-7-ipad-9-7-2017-2018, λες να φταίει το γυαλί; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο έχω παραγγείλει για το iPad Pro 11 και το περιμένω να μου έρθει αύριο. Προβληματικό λες είναι; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Έχω βάλει η αλήθεια είναι tempered glass... https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-tablet/screen-protectors-tablet/esr-tempered-glass-for-ipad-air-pro-9-7-ipad-9-7-2017-2018, λες να φταίει το γυαλί; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενας γνωστος μου που το εχει, δεν μου εχει αναφερει προβλημα. Θα το αγοραζα και εγω, αλλα δεν ηταν διαθεσιμο οταν το ηθελα. Μηπως η τοποθετηση σου δεν ηταν η σωστη. Αν μπορεις, βγαλε το και ξαναβαλτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Δεν ξαναειχα tablet και apple γενικότερα.Οπότε δεν έχω εικόνα γενικότερα. Πιθανον να φταίει το γυαλί, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω δεν θα ξαναμπεί. Άλλωστε σωστά το έχω βάλει, δεν είναι και πολύ λεπτό πάντως. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Δεν ξαναειχα tablet και apple γενικότερα.Οπότε δεν έχω εικόνα γενικότερα. Πιθανον να φταίει το γυαλί, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω δεν θα ξαναμπεί. Άλλωστε σωστά το έχω βάλει, δεν είναι και πολύ λεπτό πάντως. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤοτε βγαλε το για να ελεγξεις το touch. Δεν υπαρχει αλλη λυση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Τοτε βγαλε το για να ελεγξεις το touch. Δεν υπαρχει αλλη λυση. Βγάλε το γυαλί. Έλεγξε την οθόνη και δες πως ανταποκρίνεται. Ανέβασε το κασέ σου και πάρε ένα καλό γυαλί από το Αμαζόνιο να δεις όμως και τα σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτό μου το κάνει με μικρά σύμβολα στην οθόνη, στα μεγάλα από ότι είδα ανταποκρίνεται αστραπιαία. Μάλλον κομπλέ είναι... Πάντως το γυαλί που έχω δεν με ικανοποιεί... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτό μου το κάνει με μικρά σύμβολα στην οθόνη, στα μεγάλα από ότι είδα ανταποκρίνεται αστραπιαία. Μάλλον κομπλέ είναι... Πάντως το γυαλί που έχω δεν με ικανοποιεί... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες στον Αμαζόνιο. Δες τα σχόλια παρήγγειλε και σε 5 μέρες θα είναι στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts