junglist Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Το συγκεκριμένο μοντέλο stonic υποστηρίζει ασύρματο android auto;Μάλλον όχι.Αλλά με καλώδιο έβγαλε ότι δουλεύει, οπότε μόνο με καλώδιο παίζει Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Επίσης παιδιά τρώει τρελά κολλήματα το κινητό ώρες ώρες.Σαν να γεμίζει η RAM. Δεν είχα τέτοια θέματα πριν το τελευταίο update .Και μόλις ξαναεστησα το κινητό μετά που το πήρα από την αλλαγή μπαταρίας.Ούτε φωτογραφίες δεν πέρασα πίσω, δεν είναι θέμα χώρου να έχει τιγκαρει.Έχετε καμία ιδέα εκτός από ξανά φορμάτ και στήσιμο από την αρχή;Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω κι εγώ. Πιο νωρίς απ' ότι περίμενα μιας και το έτερον ήμισυ έσπασε την οθόνη του δικού της κινητού οπότε της έδωσα το OnePlus 6 και πήρα το Galaxy S21. Ίσως κάποια στιγμή επανέλθω σε OnePlus, ήταν μέχρι τώρα η καλύτερη εμπειρία κινητού που είχα με πολύ καλό support, παρά τα αρκετούτσικα bugs στις τελευταίες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα έχω το κινητό σχεδόν 6 χρόνια χωρίς πρόβλημα και χθες μου έβγαλε μύνημα,"Qualcomm Crush dump Mode".Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να σώσω κάτι αρχεία (φωτογραφίες κτλ) που έχω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Επανεκκίνηση του έκανες; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts