baiosss Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Και τι να πάρω? Χαβαη και σαμσουνκ?Xiaomi. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 δεν ξεκινά η συσκευή. το έκανα οπως λες (δεν ειναι η πρωτη φορα), μπαίνει ξανα σε custom recovery. δοκίμασα όλα τα twrp και κάνει το ίδιο. δοκίμασα clean install, το ίδιο. έκανα restore με msm download tool, ολα τα update ως το 10.0.1 Κα μόλις εβαλα recovery κάνει πάλι το ίδιο. με ποιο twrp εισαι? οταν λεω δεν ξεκινά, εννοώ ουτε καν παει να κάνει μπουτ, με πετάει στο twrp.Εγώ την αρχική διαδικασία την έκανα με το AIO tool και η ρικαβερη είναι η twrp-3.3.1-12-enchilada Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 (edited) Xiaomi. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν μαρεσει η φιλοσοφία τους σχετικά με το πως ξεκλειδώνεις τον bootloader, είναι για γέλια Εγώ την αρχική διαδικασία την έκανα με το AIO tool και η ρικαβερη είναι η twrp-3.3.1-12-enchilada Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν δουλευει, ότι recovery Και να βάλω δεν κάνει boot. Και επειδή δεν το έχω μόνο εγώ, ορίστε η λύση. Edited December 6, 2019 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Επίσης αυτό συμβαίνει μόνο με ένα συγκεκριμένο θέμα. Έντονες αποχρώσεις. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkέχω και εγώ αποχρώσεις, με χαμηλή φωτεινότητα, σε γκρίζο μαύρα φόντα. Τι γίνεται; Ελπίζω να μην φταίει η συσκευή... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Πέρασα και εγώ με καθαρή εγκατάσταση σε 10.0.1. κάποια ψιλοπραγματακια δεν δουλεύουν σωστά όπως, το εικονίδιο κατάστασης του βαιμπερ που δεν εμφανίζεται, η δόνηση των πλήκτρων όταν έχω το SwiftKey. Το πίσω που το έχουν βάλει από πλάγια δεν με βολεύει. Είχα συνηθίσει από την 9 να γίνεται από κάτω. Γιατί πρέπει να αλλάζουν κάποια βασικά πράγματα μόνο και μόνο για την αλλαγή; Εκεί που ξενέρωσα είναι ότι στην εφαρμογή πορτοφόλι την ενσωματωμένη δεν μου κράτησε τις κάρτες. Νόμιζα θα ήταν στις ρυθμίσεις του εκκινητή. Υπάρχει τρόπος να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 (edited) Η μνήμη έχει πολύ καλύτερη διαχείριση. Κρατάει όλες τις εφαρμογές. Τώρα είδα ότι έχει κρατήσει και τις παλιές χειρονομίες οπότε όλα καλά. Το νοτς δεν κρύβεται πια; Edited December 7, 2019 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Πέρασα και εγώ με καθαρή εγκατάσταση σε 10.0.1. κάποια ψιλοπραγματακια δεν δουλεύουν σωστά όπως, το εικονίδιο κατάστασης του βαιμπερ που δεν εμφανίζεται, η δόνηση των πλήκτρων όταν έχω το SwiftKey. Το πίσω που το έχουν βάλει από πλάγια δεν με βολεύει. Είχα συνηθίσει από την 9 να γίνεται από κάτω. Γιατί πρέπει να αλλάζουν κάποια βασικά πράγματα μόνο και μόνο για την αλλαγή; Εκεί που ξενέρωσα είναι ότι στην εφαρμογή πορτοφόλι την ενσωματωμένη δεν μου κράτησε τις κάρτες. Νόμιζα θα ήταν στις ρυθμίσεις του εκκινητή. Υπάρχει τρόπος να τις βρω; Έχω τη 10 όχι τη 10.0.1 και υπάρχει η κίνηση από κάτω. Και εμένα αυτή με έχει βολέψει. Πήγαινε ρυθμίσεις, κινήσεις και χειρονομίες, γραμμή πλοήγησης και θα το δεις... Λογικα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 (edited) ποτε θα γινει αυτο ξερει κανεις; Στην 10.0.1 που έβαλα χθες, γίνεται. Αν και όταν πατάω πάνω στην ενημέρωση ασφαλείας Google, θα βγάλει μια αναβάθμιση 6,2mb αλλά δεν αλλάζει μετά. Αφαίρεσαν και το εικονίδιο για τις λήψεις. Γενικά τρέχει μια χαρά μέχρι στιγμής. Βέβαια κάποιες εφαρμογές πρέπει να αναβαθμιστούν και για 10. Έχω τη 10 όχι τη 10.0.1 και υπάρχει η κίνηση από κάτω. Και εμένα αυτή με έχει βολέψει. Πήγαινε ρυθμίσεις, κινήσεις και χειρονομίες, γραμμή πλοήγησης και θα το δεις... Λογικα.... Το είδα λίγο αργότερα, ευχαριστώ. Edited December 7, 2019 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Ένα μεγάλο μείον που κάνει σε μένα είναι ότι αργεί να συνδεθεί στο wifi. Κάνει περίπου 10 sec. Ενώ πριν συνδεοτανε αμέσως. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Το παρατήρησα και εγώ στην 10.0.1 ότι αργεί λίγο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Το παρατήρησα και εγώ στην 10.0.1 ότι αργεί λίγο. Μήπως συνδέσετε σε 5ghz; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Μήπως συνδέσετε σε 5ghz; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω δεν έδωσα και τόσο σημασία, σιγά μιλάμε για δευτερόλεπτα οπότε δεν ασχολήθηκα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Παιδιά καλησπέρα!Στην 10.0.1 το widget του ρολογιού μαζί με τον καιρό το καταργήσανε ή μόνο σε εμένα δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Μήπως συνδέσετε σε 5ghz; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.Ναι μόλις το παρατήρησα. Συνδέθηκα στα 5GHz Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ναι μόλις το παρατήρησα. Συνδέθηκα στα 5GHz Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην 10.0.1 γράφει ότι διορθώνεται αυτό, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ναι μόλις το παρατήρησα. Συνδέθηκα στα 5GHz Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου το βλέπουμε αυτό? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Η μπαταρία είναι εξωπραγματικη και η ραμ έφτιαξε απίστευτα. Πλέον κρατάει τα πάντα στην μνήμη ακόμα και την επόμενη μέρα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Η μπαταρία είναι εξωπραγματικη και η ραμ έφτιαξε απίστευτα. Πλέον κρατάει τα πάντα στην μνήμη ακόμα και την επόμενη μέρα. Για την 10.01 λες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 το wifi direct για μεταφορά π.χ. μεγάλων αρχείων βίντεο, δουλεύει μόνο μεταξύ oneplus? Γιατί με Samsung note 10, δεν καταφέραμε μεταφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Για την 10.01 λες?? Ναι μεγάλη διαφορά σε μπαταρία και διαχείριση ραμ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ναι μεγάλη διαφορά σε μπαταρία και διαχείριση ραμ Από kernel τι έχεις βαλει? Θα το στήσω από την αρχή γιατί μου κάνει κάτι περίεργα μάλλον επειδή την πέρασα πάνω από τη 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Τίποτα δεν έχω βάλει, ούτε καν nolimits. Εντελώς στοκ είμαι μόνο με adaway, τίποτα άλλο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Adaway από πού?? δουλεύει χωρίς ρουτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 το wifi direct για μεταφορά π.χ. μεγάλων αρχείων βίντεο, δουλεύει μόνο μεταξύ oneplus? Γιατί με Samsung note 10, δεν καταφέραμε μεταφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω δοκιμάσει σε nokia και xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Adaway από πού?? δουλεύει χωρίς ρουτ??Όχι βέβαια. Θέλει ροοτ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts