nikos154 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 καλησπερα εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα στο telegram σε ενα channels ειδικα εμφανιζεται μονο το σημα οτι εχω μηνυμα αλλα δεν κανει ηχο οταν ερχεται καποιο μηνυμα, βλεπω και σε forum οτι υπαρχει αυτο το θεμα το εχει αντιμετωπισει κανεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 καλησπερα εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα στο telegram σε ενα channels ειδικα εμφανιζεται μονο το σημα οτι εχω μηνυμα αλλα δεν κανει ηχο οταν ερχεται καποιο μηνυμα, βλεπω και σε forum οτι υπαρχει αυτο το θεμα το εχει αντιμετωπισει κανεις ?? Μόνο σε OnePlus 6 υπάρχει το πρόβλημα που περιγράφεις; Θέλω να πω, είσαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα της συσκευής; Μήπως έχεις κάνει mute το channel; Μήπως το έχεις αρχειοθετήσει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Παίδες καινούργια stable 9.0.6.. Κατεβαίνει με VPN Καναδά ή Γερμανία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Παίδες καινούργια stable 9.0.6.. Κατεβαίνει με VPN Καναδά ή Γερμανία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι δίνει σαν βελτιώσεις; Προσθήκη https://9to5google.com/2019/06/03/oxygen-os-9-0-6-and-9-0-14-for-oneplus-6-6t/ Είδα εδώ. Δεν θα πάρουμε εγγραφή βίντεο οθόνης και τις ωραίες ταπετσαρίες; Στο 6τ είναι 350μβ. Σε εμάς γιατί 1,5γιγα; Edited June 3, 2019 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Τι δίνει σαν βελτιώσεις; Προσθήκη https://9to5google.com/2019/06/03/oxygen-os-9-0-6-and-9-0-14-for-oneplus-6-6t/ Είδα εδώ. Δεν θα πάρουμε εγγραφή βίντεο οθόνης και τις ωραίες ταπετσαρίες; Στο 6τ είναι 350μβ. Σε εμάς γιατί 1,5γιγα;Τα έχει δώσει στη beta. Η ενημέρωση είναι 348mb. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 καλησπερα εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα στο telegram σε ενα channels ειδικα εμφανιζεται μονο το σημα οτι εχω μηνυμα αλλα δεν κανει ηχο οταν ερχεται καποιο μηνυμα, βλεπω και σε forum οτι υπαρχει αυτο το θεμα το εχει αντιμετωπισει κανεις ??Δεν λέει κάτι ότι το λέει σε κάποιο φόρουμ. Τα πάντα θα βρεις να αναφέρονται από κάποιους. Δεν πάει να πει ότι φταίει η Ρομ γενικά. Τις περισσότερες φορές είναι λάθος του χρήστη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Τι δίνει σαν βελτιώσεις; Προσθήκη https://9to5google.com/2019/06/03/oxygen-os-9-0-6-and-9-0-14-for-oneplus-6-6t/ Είδα εδώ. Δεν θα πάρουμε εγγραφή βίντεο οθόνης και τις ωραίες ταπετσαρίες; Στο 6τ είναι 350μβ. Σε εμάς γιατί 1,5γιγα; Μηιως είσαι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Μόλις έβαλα και εγώ την 9.0.6 , χρειάστηκε να απεγκαταστήσω το Magisk και μετά από το update να το ξαναβάλω. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μόλις έβαλα και εγώ την 9.0.6 , χρειάστηκε να απεγκαταστήσω το Magisk και μετά από το update να το ξαναβάλω. εγώ έχω θέμα.. Κάθε φορά που κάνω reboot στο TWRP κατά την εγκατάσταση της 9,0,6 μου ανοίγει το μαμά TWRP της OP v.2 Βήματα: -dirty flash full OOS 9.06 -flash TWRP (τελευταίο blu_spark) -reboot recovery ==> πάπαλα!!! TWRP op v.2 καμμιά ιδέα; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 εγώ έχω θέμα.. Κάθε φορά που κάνω reboot στο TWRP κατά την εγκατάσταση της 9,0,6 μου ανοίγει το μαμά TWRP της OP v.2 Βήματα: -dirty flash full OOS 9.06 -flash TWRP (τελευταίο blu_spark) -reboot recovery ==> πάπαλα!!! TWRP op v.2 καμμιά ιδέα; Σίγουρα βάζεις το σωστό twrp zip? Γιατί και εγώ έτσι την πάτησα μια φορά και έφταιγε το ότι είχα κατεβάσει twrp για άλλη έκδοση και όχι για oxygen os και όταν το έβαλα εξαφανίστηκε και μπήκε το μαμά recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Σίγουρα βάζεις το σωστό twrp zip? Γιατί και εγώ έτσι την πάτησα μια φορά και έφταιγε το ότι είχα κατεβάσει twrp για άλλη έκδοση και όχι για oxygen os και όταν το έβαλα εξαφανίστηκε και μπήκε το μαμά recovery το περνάω ξανά με fastboot & adb ==> twrp-3.3.1-x_blu_spark_v9.101_op6.img Φλασάρω το .zip και ξανακάνω reboot στο recovery. Ολα καλά μέχρι εδώ.. Προσπαθώ πάλι να φλασάρω τη 9.0.6 μετην ίδια διαδικασία και .... TWRP OP v.2 !!! Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 εγώ έχω θέμα.. Κάθε φορά που κάνω reboot στο TWRP κατά την εγκατάσταση της 9,0,6 μου ανοίγει το μαμά TWRP της OP v.2 Βήματα: -dirty flash full OOS 9.06 -flash TWRP (τελευταίο blu_spark) -reboot recovery ==> πάπαλα!!! TWRP op v.2 Σε εμένα δούλεψε ως εξής -Dirty flash OOS 9.0.6 -Flash TWRP 3.3.0 blue spark -Reboot Recovery -Unistall Magisk -Reboot System -Reboot Twrp -Install Magisk Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 το περνάω ξανά με fastboot & adb ==> twrp-3.3.1-x_blu_spark_v9.101_op6.img Φλασάρω το .zip και ξανακάνω reboot στο recovery. Ολα καλά μέχρι εδώ.. Προσπαθώ πάλι να φλασάρω τη 9.0.6 μετην ίδια διαδικασία και .... TWRP OP v.2 !!! Τελικά τα κατάφερα χρησιμοποιόντας διαφορετικό TWRP, του "mauronofrio", κι όλα πήγαν καλά.. Η ερώτηση παραμένει γιατί συνέβηκε αυτό, ποια η αιτία? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Παίδες καινούργια stable 9.0.6.. Κατεβαίνει με VPN Καναδά ή Γερμανία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο εμένα δε μου εμφανίζει το update ακόμα και με VPN; Όλες τις προηγούμενες φορές είχε δουλέψει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 εγώ έχω θέμα.. Κάθε φορά που κάνω reboot στο TWRP κατά την εγκατάσταση της 9,0,6 μου ανοίγει το μαμά TWRP της OP v.2 Βήματα: -dirty flash full OOS 9.06 -flash TWRP (τελευταίο blu_spark) -reboot recovery ==> πάπαλα!!! TWRP op v.2 καμμιά ιδέα;Θέλει να φλασαρεις πάλι το Magisk πριν το reboot. Εγώ για σιγουριά φλασαρω και τον custom kernel και ποτέ δεν έχω θέματα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μάγκες μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να εγκαταστήσετε την παρακάτω εφαρμογή; Εμένα μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση και θέλω να δω αν είναι ζήτημα της συσκευής μας. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.snf.snfestival Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μάγκες μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να εγκαταστήσετε την παρακάτω εφαρμογή; Εμένα μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση και θέλω να δω αν είναι ζήτημα της συσκευής μας. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.snf.snfestival Εγκαταστάθηκε στο δικό μου κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εγκαταστάθηκε στο δικό μου κανονικά.Ευχαριστώ metalmike. Θες να μου πεις ποια έκδοση της συσκευής έχεις; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ευχαριστώ metalmike. Θες να μου πεις ποια έκδοση της συσκευής έχεις; Έχω την 9.0.5. Προσπαθώ να βάλω την 9.0.6 με VPN αλλά δεν τη βρίσκει ούτε έτσι για κάποιο λόγο, όπως γράφω πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Έχω την 9.0.5. Προσπαθώ να βάλω την 9.0.6 με VPN αλλά δεν τη βρίσκει ούτε έτσι για κάποιο λόγο, όπως γράφω πιο πάνω.Ok. Ευχαριστώ πολύ. Αν μπορεί και κάποιος άλλος να πειραματιστεί θα το εκτιμούσα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μάγκες μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να εγκαταστήσετε την παρακάτω εφαρμογή; Εμένα μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση και θέλω να δω αν είναι ζήτημα της συσκευής μας. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.snf.snfestival Και σε εμένα μπήκε κανονικά. Με 9.0.5. Μου βρήκε και την 9.0.6 αλλά περιμένω να δω ανάδραση και μετά να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ευχαριστώ παίδες Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία, το ίδιο γρήγορη και το ίδιο καλή με το multitasking. Εχώ την εντύπωση ότι βλέπω και καλύτερη σύνδεση με το wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ναι το wifi ειναι καλυτερο. Το διαπιστωσα και γω απο χθες. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Τις τελευταίες εβδομάδες ενώ το κινητό βρίσκεται στο vibrate mode οι ειδοποιήσεις ξεκινάνε και έρχονται με ηχητικό. Με επανεκκίνηση το πρόβλημα διορθώνεται και μετά από λίγες ώρες επανέρχονται οι ηχητικές. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις τελευταίες εβδομάδες ενώ το κινητό βρίσκεται στο vibrate mode οι ειδοποιήσεις ξεκινάνε και έρχονται με ηχητικό. Με επανεκκίνηση το πρόβλημα διορθώνεται και μετά από λίγες ώρες επανέρχονται οι ηχητικές. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkEdit: με μια γρήγορη ματιά φαίνεται ότι είναι γενικότερο το bug και προέρχεται από τη συνδεση σε Bluetooth συσκευή. https://www.androidpolice.com/2019/06/03/bluetooth-devices-are-breaking-android-notifications-with-duplicate-alerts-and-ignored-settings/ Το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε και στο 6τ και στο 7pro. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts