Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή έχετε εξαιρετική μπαταρία αλλά προσπαθείτε να βρείτε πρόβλημα στο ότι πάει από το 100 σε 97 μέσα σε τρία λεπτά;
Oneplus 6 8/128

Είναι θέμα kernel.

Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή.

Δοκίμασε να το φορτίσεις μέχρι 95% και παρατήρησε εάν στο κάνει.

Εάν όχι είσαι οκ.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Δεν το έχω κάνει αυτό όχι. Θα το κάνω και ας δούμε αν θα γίνει κάτι. Δηλαδή το θέμα είναι πρόβλημα καλιμπραρίσματος? Να πώ οτι πήρα την pie και δεν έκανα ουτεhard reset ουτε τίποτα. Και τόσο καιρό δεν υπήρχε κανένα θέμα. Εμφανίστηκε αυτές τις 2 μέρες.. :worry:

Εαν το κάνει σε όλους σας τοτε μην ταλαιπωρήσεις τσάμπα την μπαταρια. Όπως έγραψε και παραπάνω ο Ανδρέςας, μπορει να ειναι λόγω kernel.

Κάπως έτσι παίζει τώρα τελευταία και στο ΝΟΚΙΑ 8 μου πέφτει σχετικά απότομα μέχρι το 97% και μετά σταθεροποιείται, ειδικά από 80 και κάτω είναι εξαιρετική σε απόδοση η διαχείριση, τσάμπα αγχώνεστε παιδιά...Ίσως παίζουν ρόλο τα τελευταία updates της Google
Konakis.

UK χωρίς VPN

με ποια εφαρμογή vpn και με ποια χωρα στο εμφάνισε;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Κάπως έτσι παίζει τώρα τελευταία και στο ΝΟΚΙΑ 8 μου πέφτει σχετικά απότομα μέχρι το 97% και μετά σταθεροποιείται, ειδικά από 80 και κάτω είναι εξαιρετική σε απόδοση η διαχείριση, τσάμπα αγχώνεστε παιδιά...Ίσως παίζουν ρόλο τα τελευταία updates της Google

Κανένα άγχος , ούτε προσπάθεια "δημιουργίας" προβλήματος , απλά είναι ένα υπαρκτό θέμα που έγινε αντιληπτό και το συζητάμε .

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ο τρόπος φόρτισης . Εγώ πχ. φορτίζω το κινητό τα πρωινά . 'Οσο είμαι στο γραφείο , το έχω στο φορτιστή και το βγάζω όταν φεύγω . 'Ετσι την άλλη μέρα που το ξαναβάζω ξεκινάει από το 60-80% , ανάλογα τη χρήση , και φτάνοντας σύντομα στο 100% μένει στο φορτιστή μέχρι να φύγω , μπορεί μία ώρα ή και 5 ώρες . Γι αυτή τη φόρτιση χρησιμοποιώ ή το pc ή ένα φορτιστή 0,5Α , που έχω γι αυτό το λόγο .

Κάνει κανείς κάτι παρόμοιο ;

Κάτι άσχετο με τα τελευταία μηνυματα , προσπαθώντας να rootαρω το κινητό μου στη φάση της "εγκατάστασης" του twrp μου έβγαλε Qualcomm crash dump mode και μόνο μετά την εγκατάσταση του blue spark άρχισε να δουλεύει to twrp. Πρέπει να ανησυχώ για κάτι?

ειμαι με την 9.0 χωρις root, εκανα ολη την διαδικασια του xda για volte και vowifi με προφιλ της telefonica uk (ειμαι με cosmote) εκανα restart και τιποτα, δεν καλει με wifi και μου γυριζει και τα δεδομενα σε 3g, (εννοείται ενεργοποιημενα τα volte και vowifi στις ρυθμισεις της sim) ξερει κανεις τιποτα?

ειμαι με την 9.0 χωρις root, εκανα ολη την διαδικασια του xda για volte και vowifi με προφιλ της telefonica uk (ειμαι με cosmote) εκανα restart και τιποτα, δεν καλει με wifi και μου γυριζει και τα δεδομενα σε 3g, (εννοείται ενεργοποιημενα τα volte και vowifi στις ρυθμισεις της sim) ξερει κανεις τιποτα?

Στο αντίστοιχο βήμα που σου λέει να διαλέξεις μεταξύ UK και india πρέπει να διαλέξεις το UK.

Στο αντίστοιχο βήμα που σου λέει να διαλέξεις μεταξύ UK και india πρέπει να διαλέξεις το UK.

γραφω πανω οτι διαλεξα το Uk

γραφω πανω οτι διαλεξα το Uk

Έχεις ενεργοποιήσει το voWifi calling από την cosmote? Αν οχι πρέπει να βρεις συμβατή συσκευή με το voWifi Cosmote να στείλεις μήνυμα ενεργοποίησης με την δική σου sim μέσα και μετά θα παίξει

Παίδες μόλις τώρα έκανα αναβάθμιση και μια χαρά μπορείς να ενεργοποιήσετε το vowifi και το volte...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες μόλις τώρα έκανα αναβάθμιση και μια χαρά μπορείς να ενεργοποιήσετε το vowifi και το volte...

Επανέρχεται με την αναβάθμιση εκεί που ήταν....και κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια διαδικασία (την γνωστή από XDA) για να το ενεργοποιήσεις;

from my 1+6

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ναι! Η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι δεν βρήκα τις ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση του vowifi και του volte από το logkit αφού πλέον το έχουν βάλει μέσα στις ρυθμίσεις... Παρεμπιπτόντως, έχουν αλλάξει ελάχιστα το μενού στις ρυθμίσεις...

Δεν μου έχει έρθει η ενημέρωση τι πρέπει να κάνω?

Είμαι root θα πρέπει να κατεβάσω όλοι την rom απο την αρχη 1.9gb και μετα πάλι twrp και root?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέμα Ενημερώθηκε στο OxygenOS 9.0.1 (Περιφερειακή έκδοση Ηνωμένο Βασίλειο & Γαλλία) Αποποίηση ευθύνης που προστέθηκε στο ΕΠ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, η ομάδα έπρεπε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του OxygenOS 9.0 για την περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας λόγω ορισμένων ζητημάτων πιστοποίησης φορέα. Οι χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας θα λάβουν τώρα ένα OTA για έκδοση Oxygen OS 9.0.1 και είναι το ίδιο OTA με 9.0 αλλά έχει πλέον εκκαθαρίσει τη δοκιμή φορέα και ο changelog παραμένει ο ίδιος με τον 9.0.

Όλοι οι χρήστες σε περιοχές έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, οι οποίοι είναι ήδη σε 9.0, δεν χρειάζεται να ενημερώνονται καθώς όλα παραμένουν τα ίδια για αυτούς στις 9.0

Oneplus 6

Έχει κανένας άλλος θέμα με τις επαφές από outlook λογαριασμούς στην 9 έκδοση? Δεν «λειτουργεί» το πεδίο ΟΝΟΜΑ. Αν καταχωρήσω μία επαφή αποθηκεύεται αλλά χωρίς το όνομα (μόνο ο αριθμός). Ενώ στις ήδη υπάρχουσες δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα της επαφής, μου το εμφανίζει κενό στην επεξεργασία.

Σε google account δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στα δύο outlook που έχω δεν δουλεύει.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ σαν καινούριος σε oneplus , στο 6ρι μου, ακόμα είμαι με την beta 4 της pie

Από περιέργεια, πόσο είναι ένα νορμάλ SOT μέσα στην μέρα; Εγώ έχω χτυπήσει κάτι τρελά νούμερα, μόνο με wifi και κάψιμο σε ταινίες(πχ 10 ώρες μία φορά) αλλά σε καθημερινή βάση, αν δεν βάλω κανένα YouTube να ανέβει το SOT, βλέπω πως πηγαίνω μέχρι 4-5 ώρες SOT και γενικά η μπαταρία μετά από 30 ώρες max, θέλει φόρτισμα. Υπόψιν, είμαι με 4G ανοιχτό, medium brightness, location. Χρησιμοποιώ chrome, Facebook, Messenger κυρίως, όταν είμαι εκτός σπιτιού και συνεχώς τρέχει Spotify.
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Από περιέργεια, πόσο είναι ένα νορμάλ SOT μέσα στην μέρα; Εγώ έχω χτυπήσει κάτι τρελά νούμερα, μόνο με wifi και κάψιμο σε ταινίες(πχ 10 ώρες μία φορά) αλλά σε καθημερινή βάση, αν δεν βάλω κανένα YouTube να ανέβει το SOT, βλέπω πως πηγαίνω μέχρι 4-5 ώρες SOT και γενικά η μπαταρία μετά από 30 ώρες max, θέλει φόρτισμα. Υπόψιν, είμαι με 4G ανοιχτό, medium brightness, location. Χρησιμοποιώ chrome, Facebook, Messenger κυρίως, όταν είμαι εκτός σπιτιού και συνεχώς τρέχει Spotify.

Καλημέρα. Στα ίδια και εγώ περίπου!! Μετά την πίτα

κάτι λένε οτι το επομενο xiaomi mi mix 3 που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες θα υποστηρίζει 5g οπότε και το 6t ίσως να υποστηρίζει..

είναι δυνατόν να βγει κινητό με 5g και να μην ακολουθήσει η onePlus?

κάτι λένε οτι το επομενο xiaomi mi mix 3 που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες θα υποστηρίζει 5g οπότε και το 6t ίσως να υποστηρίζει..

είναι δυνατόν να βγει κινητό με 5g και να μην ακολουθήσει η onePlus?

Θα υποστηρίζει 5G και θα έχει 10 GB ram.

Παντελώς άχρηστα και τα δύο χαρακτηριστικά για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον.

Αλλά οκ...κάποιοι πρέπει να κάνουν τους beta testers. :food:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• The title was changed to OnePlus 6