Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά άμα το πάρω από αυτούς θα δουλεύει? Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 356 που ζητάει

https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009356291241.html?wid=1349303

Oneplus A6013

Παιδιά άμα το πάρω από αυτούς θα δουλεύει? Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 356 που ζητάει

394 μου το βγάζει.

Πάντως οι τιμές μην σου κάνουν εντύπωση αφού αυτές δεν είναι από το επίσημο δίκτυο και δεν έχει ούτε την εγγύηση ουτε την ταχύτητα αποστολής της oneplus.

Εγώ είμαι Λονδίνο και θα το πάρω με λίρες.

Oneplus A6013

Δεν βλέπω κάτι, αν μπορούσες να κυκλώσεις σημεία που το βλέπεις, θα βοηθούσε. Παρήγγειλα χθες, μετά από αυτές τις φωτογραφίες, είμαι hyped up. Τώρα έχω Nexus 6P και είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες που τραβάει.

Κοίτα στο κτήριο, στην αριστερή του κολώνα και το μαύρο καλώδιο κατά μήκος. Εκεί είναι πιο χαρακτηριστικό. Θα δεις κάτι artifacts σε σχέση με την stable.

Αυτό βέβαια το εμφανίζει μόνο μεταξύ iso 1000 και 3200 και όχι πάντα. Είναι bug της επεξεργασίας. Πιστεύω θα το φτιάξουν. Κατά τα άλλα σε πρόσωπα και σκοτάδια βελτιώθηκε η κάμερα. Φυσικά στα πρόσωπα μην περιμένεις την απόδοση του hdr+ του nexus 6p. Αλλά σε νυχτερινά τοπία είναι καλύτερο από nexus... είχα το 5x (θεωρητικά ίδια κάμερα με 6p) και το op6 εκεί είναι καλύτερο.

Edited by Antretng

Μια χαρά είναι.... Και εγώ από Κίνα το αγορασα....

Oneplus 6

Φυσικά στα πρόσωπα μην περιμένεις την απόδοση του hdr+ του nexus 6p.

Τι εννοείς με αυτό; Καλύτερα skin tones; Περισσότερη λεπτομέρεια;

Για τα artifacts, πιστεύω πως όντως είναι bug και θα το φτιάξουν.

Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Τι εννοείς με αυτό; Καλύτερα skin tones; Περισσότερη λεπτομέρεια;

Για τα artifacts, πιστεύω πως όντως είναι bug και θα το φτιάξουν.

Στα πρόσωπα το hdr+ σκίζει. Ε εκεί λοιπόν θα χάνει το oneplus 6. Μιλάω για λεπτομέρια και φυσικότητα.

Αν και δουλεύουν κάποιες google camera και στο op6 αλλά ακόμα έχουν bugs. Σύντομα θα ποσταρω την λιγότερο προβληματική κατά τη γνώμη μου (λογικά βέβαια θα βελτιωθούν και αυτές).

Εγω παραγγειλα το 8/256 απο gearbest στις 7/9.Με ειδοποιησαν 10/9,οτι ειναι out of stock μεχρι 17/9.Σημερα μου ειπαν σε νεα επικοινωνια οτι θα αποσταλει μεταξυ 27/9 και 2/10....βαλε και 2 7αδες να ερθει,ζησε Μαη να φας τριφυλλι...αν δεν ειχα παραγγειλει προστασια οθονης και θηκη....

Oneplus One to rule them all!

Εγω παραγγειλα το 8/256 απο gearbest στις 7/9.Με ειδοποιησαν 10/9,οτι ειναι out of stock μεχρι 17/9.Σημερα μου ειπαν σε νεα επικοινωνια οτι θα αποσταλει μεταξυ 27/9 και 2/10....βαλε και 2 7αδες να ερθει,ζησε Μαη να φας τριφυλλι...αν δεν ειχα παραγγειλει προστασια οθονης και θηκη....

17/10 λένε θα βγει το 6t. Οπότε ακύρωσε το καλύτερα εκτός και αν το πήρες σε καλή τιμή.

Εδώ Αγγλία λένε έχουν αποθήκη και έρχονται γρήγορα

Πάντως 356 λίρες δεν αξίζει σαν ευκαιρία?

Oneplus A6013

Σπεύσατε οσοι θελουν 3.5 θυρα και OnePlus διοτι απο 6Τ και έπειτα παρελθόν:lol:

Οπως παρελθόν full unibody αλουμινίου κατασκευή με 5Τ τελευταία συσκευή :wink:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σπεύσατε οσοι θελουν 3.5 θυρα και OnePlus διοτι απο 6Τ και έπειτα παρελθόν:lol:

Οπως παρελθόν full unibody αλουμινίου κατασκευή με 5Τ τελευταία συσκευή :wink:

Οπότε, 5Τ ή 6 απλό;;; σήμερα που το συζητάμε ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή;

Προσωπικά πιστεύω το 6...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Οπότε, 5Τ ή 6 απλό;;; σήμερα που το συζητάμε ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή;

Προσωπικά πιστεύω το 6...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Τα βάζεις κάτω και σταθμίσεις.

Θες notch,καλύτερο CPU-GPU,λίγο καλύτερη κάμερα γυάλινη πλάτη πας σε 6.

Αλλιώς σε 5T αν δεν θες notch και θες αλουμίνιο κατασκευή και πιο προσιτό οικονομικά προφανώς.

Σε λογισμικό και τα 2 έχουν άριστη απόδοση.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το 5T είναι λίγο αυτοκτονία αυτή την στιγμή. Πρέπει να είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή, έχοντας στο μυαλό ότι θα το βρεις μόνο εκτός δικτύου OnePlus. Αν είναι έτσι, σίγουρα με ελάχιστα παραπάνω, παίρνεις το 6, πάλι από unofficial πηγή. Για το 5Τ καινούργιο, πάνω από 350 είναι πολλά.

Πάντως η 6άμηνη ανανέωση μοντέλων, έχει σκίσει το resell value. Ήταν τα μόνα Android κινητά που κρατάνε αξία όπως iPhone.

Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

μεγαλο λαθος να αφαιρεσουν το jack.. αλλα οκ. ! μπορει να το ξαναβαλουν στο 7.! αλλα οκ. με ενα μικρο ανταπτορακι η δουλεια γινεται αλλα δεν θα μπορουμε να φοριζουμε και να ακουμε μουσικη ταυτοχρονα..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

μεγαλο λαθος να αφαιρεσουν το jack.. αλλα οκ. ! μπορει να το ξαναβαλουν στο 7.! αλλα οκ. με ενα μικρο ανταπτορακι η δουλεια γινεται αλλα δεν θα μπορουμε να φοριζουμε και να ακουμε μουσικη ταυτοχρονα..!!
Λίγο κράξιμο να πέσει παντού κι θα το επαναφέρουν στο επόμενο μοντέλο. Εμένα πιο πολύ η γυάλινη κατασκευή είναι που δεν με ενδιαφέρει πάρα το audio jack.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όσοι πήρατε από το Official. Εμένα έφυγε ξημερώματα Δευτέρας από Πολωνία και πριν καμία ώρα έφτασε Αθήνα. Πριν παραλάβετε, η OnePlus λέει να ανοίξετε το δέμα για να δείτε ότι όλα είναι μέσα αλλιώς να μην υπογράψετε. Πήρα την UPS και είπε ότι κάτι τέτοιο, δεν προβλέπεται. Τι να κάνω;

Όσοι πήρατε από το Official. Εμένα έφυγε ξημερώματα Δευτέρας από Πολωνία και πριν καμία ώρα έφτασε Αθήνα. Πριν παραλάβετε, η OnePlus λέει να ανοίξετε το δέμα για να δείτε ότι όλα είναι μέσα αλλιώς να μην υπογράψετε. Πήρα την UPS και είπε ότι κάτι τέτοιο, δεν προβλέπεται. Τι να κάνω;
Τράβα σε βίντεο την διαδικασία unboxing και αν δεις όντως κάτι στραβό, μιλά με την ίδια την Oneplus. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τράβα σε βίντεο την διαδικασία unboxing και αν δεις όντως κάτι στραβό, μιλά με την ίδια την Oneplus. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Το θέμα είναι, το έκανε κάνεις αυτό που λέει στο mail; Γιατί αν το έκανε κάποιος, δεν ξέρω γιατί να μην μου το επιτρέψουν εμένα. Whatever, θα τραβήξω ένα βίντεο και βλέπουμε. Αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα

Όχι δεν νομίζω να το επιτρέπει αυτό η UPS. Αλλά και όποιο πρόβλημα να έχεις από την στιγμή που υπάρχει το DOA δεν θα έχεις θέμα με την OnePlus για αντικατάσταση.
Powerd by OnePlus 7 Pro

Στα settings, όταν έχετε την δόμηση στο "strong", το δεύτερο χτύπημα, ακούγεται το ίδιο με το πρώτο; Μου κάνει έναν περίεργο ήχο όταν είναι στο strong που δεν τον κάνει όταν είναι στο medium. :(

Στα settings, όταν έχετε την δόμηση στο "strong", το δεύτερο χτύπημα, ακούγεται το ίδιο με το πρώτο; Μου κάνει έναν περίεργο ήχο όταν είναι στο strong που δεν τον κάνει όταν είναι στο medium. :(

για πιασε τα κουμπακια οταν δονειται, μηπως συντονιζουν.

για πιασε τα κουμπακια οταν δονειται, μηπως συντονιζουν.

Καμία αλλαγή :/

Στο medium δεν το κάνει, μόνο στο strong. Δεν με πειράζει, ίσως να είναι έτσι by design. Το έχω αφήσει στο medium

Τα βάζεις κάτω και σταθμίσεις.

Θες notch,καλύτερο CPU-GPU,λίγο καλύτερη κάμερα γυάλινη πλάτη πας σε 6.

Αλλιώς σε 5T αν δεν θες notch και θες αλουμίνιο κατασκευή και πιο προσιτό οικονομικά προφανώς.

Σε λογισμικό και τα 2 έχουν άριστη απόδοση.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις. Για ποιο λογο καποιος να προτιμαει την γυαλινη πλατη απο το αλουμινιο αν δεν υποστηριζεται ασυρματη φορτιση και ειδικα απο την στιγμη που γεμιζει και αυτη απο δακτυλιες?

Εντομεταξυ αν ισχυουν τα leaks και για το μπροστα μερος με το ελαχιστο notch,παιζει και το notification led να βγαλουν.

Προσωπικά προτιμώ το γυαλί. Για μένα του δίνει πόντους σε εμφάνιση και υφή.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to OnePlus 6