nikos154 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον 2 φορές από τότε που το αγόρασα ενώ ήταν στην πρίζα σταμάτησε την μια στο 62 % και μια τώρα στο 80% ενώ έδειχνε τον κεραυνό ότι φορτίζει δεν ανεβαίνε όταν το έβγαλα και το ξανά έβαλα αμέσως άρχισε πάλι γρήγορα να φορτίζει σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στην 1+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον 2 φορές από τότε που το αγόρασα ενώ ήταν στην πρίζα σταμάτησε την μια στο 62 % και μια τώρα στο 80% ενώ έδειχνε τον κεραυνό ότι φορτίζει δεν ανεβαίνε όταν το έβγαλα και το ξανά έβαλα αμέσως άρχισε πάλι γρήγορα να φορτίζει σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στην 1+ Συνήθως μέχρι τα 50-60 φορτίζει πολύ γρήγορα. Μετά νομίζω πάει πιο αργά. Αν είχες θέμα δεν θα φορτιζε καθόλου.! Μην ανχωνεσαι Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ναι το γνωρίζω αλλά είχε σταματήσει εκεί για 20+ λεπτά ακριβώς σε εκείνο το ποσοστό και έπεφτε σαν να σταματούσε η τροφοδοσία ενώ εδείχνε τον κεραυνό όμως θα το παρακολουθώ το ανέφερα μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον πιο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Πήρα και το άσπρο σήμερα . Με απλή μέθοδο λέει πως θα φύγει αύριο και φτάνει 19 του μήνα. Λέτε να έρθει πιο γρήγορα ?Εμένα για Πάτρα έκανες ακριβώς 3 ημέρες (2,5 για την ακρίβεια) με απλή αποστολή... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Επειδη σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του. Οι φωτο σε σχεση με το 5t πως ειναι ?? Επισης εχει καποιος κ το p20 για να μας πει σχετικα με την συγκριση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smurf1gr Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 φίλε πρόσεξε γιατί αγορές ηλεκτρονικών συσκευών από Αμερική δε καλύπτονται από εγγύηση στην Ευρώπη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ναι, το θέμα της εγγύησης είναι όντως πρόβλημα. Μάλλον δε θα κάνω κίνηση για αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Έριξα και'γω παραγγελία λευκό σήμερα,δεν κρατήθηκα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 μηπως εχει βαλει καποιος απο εδω flash kernel ή γενικα καποιον κερνελ να μας πει εντυπωσεις για μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) φίλε πρόσεξε γιατί αγορές ηλεκτρονικών συσκευών από Αμερική δε καλύπτονται από εγγύηση στην Ευρώπη. Ναι, το θέμα της εγγύησης είναι όντως πρόβλημα. Μάλλον δε θα κάνω κίνηση για αγορά Δεν νομίζω οτι ειναι έτσι... Μια αγορά από USA, απλώς δινει ΕΝΑ χρόνο εγγυηση και όχι ΔΥΟ, όπως έχουμε στην ΕΕ https://www.oneplus.com/legal/terms-of-sales Edited June 12, 2018 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1992 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Δεν νομίζω οτι ειναι έτσι... Μια αγορά από USA, απλώς δινει ΕΝΑ χρόνο εγγυηση και όχι ΔΥΟ, όπ ως έχουμε στν ΕΕ https://www.oneplus.com/legal/terms-of-sales μιση εγγυηση οταν υπαρχει δυνατοτητα για 2 ετη την λες κ προβλημα... Παράθεση Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smurf1gr Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ισχύει, όπως μου απάντησαν, αν αγοράσω από Αμερική θα έχει εγγύηση, απλά θα είναι ενός έτους. To 128άρι βγαίνει στα 490 ευρώ εδώ, είναι 70 ευρώ η διαφορά. Δύσκολη απόφαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ισχύει, όπως μου απάντησαν, αν αγοράσω από Αμερική θα έχει εγγύηση, απλά θα είναι ενός έτους. To 128άρι βγαίνει στα 490 ευρώ εδώ, είναι 70 ευρώ η διαφορά. Δύσκολη απόφαση... Εξαρτάται αν σκοπεύεις να κρατήσεις το τηλέφωνο για 2ετια. Εάν ναι, εγώ θα προτιμούσα την διετή εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Επειδη σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του. Οι φωτο σε σχεση με το 5t πως ειναι ?? Επισης εχει καποιος κ το p20 για να μας πει σχετικα με την συγκριση ? Η καμερα του σε σχεση με το 5t ειναι καλυτερη.Για την συγκριση με p20 pro ανεφεραν πιο πισω ορισμενοι κατοχοι οτι ειναι αισθητα χειροτερη η καμερα κυριως στις φωτογραφιες ομως γιατι στο video ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Βρε παιδια μπορούμε με καποιο τροπο να χαμηλώσουμε τον ηχο των ειδοποιήσεων??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Δεν υπάρχει δυστυχώς. Ο ήχος των ειδοποιήσεων είναι ο ίδιο με τον ήχο κλήσεων. Απορώ γιατί δεν μπορούν να τον κάνουν διαφορετικό στην oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Πήρα και το άσπρο σήμερα . Με απλή μέθοδο λέει πως θα φύγει αύριο και φτάνει 19 του μήνα. Λέτε να έρθει πιο γρήγορα ? αν εισαι Αθηνα αυριο θα το εχεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Βρε παιδια μπορούμε με καποιο τροπο να χαμηλώσουμε τον ηχο των ειδοποιήσεων??? xposed και gravity box μόνο. αλλιώς μπορείς να το βάλεις κενό να μην χτυπάει καν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plastost Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ο ήχος όταν πατάς ας πούμε like στο FB πως χαμηλώνει? ή και αυτός ανήκει στις ειδοποιήσεις? Μετά το update παρατήρησα ότι στο video στο 2χ ζουμ πιξελιάζει η εικόνα και η λήψη. Πριν δεν υπήρχε κάτι ανάλογο. Το έχετε παρατηρήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimpapadok Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ο ήχος όταν πατάς ας πούμε like στο FB πως χαμηλώνει? ή και αυτός ανήκει στις ειδοποιήσεις? Μετά το update παρατήρησα ότι στο video στο 2χ ζουμ πιξελιάζει η εικόνα και η λήψη. Πριν δεν υπήρχε κάτι ανάλογο. Το έχετε παρατηρήσει? Για τ fb πας στης ρυθμίσεις της εφαρμογής εκεί που λέει "αρχεία μέσων και επαφές " είχα φάει και εγώ τον κόσμο να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το ασφάλισα σήμερα στην Generalli για ένα χρόνο με 25€. Η κάλυψη ισχύει για Θραύση Οθόνης / Κρυστάλλων, Κλοπή εκ διαρρήξεως, Ληστεία με χρήση ή απειλή χρήσης βίας, Νερά (ζημιά από τυχαία επαφή με νερό ή άλλο υγρό στοιχείο), Φωτιά / κεραυνός. Έχει συζητηθεί πάλι (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118) αλλά πίστευα ότι δεν θα ασφαλίσουν συσκευή που αγοράστηκε εκτός Ελλάδος. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το ασφάλισα σήμερα στην Generalli για ένα χρόνο με 25€. Η κάλυψη ισχύει για Θραύση Οθόνης / Κρυστάλλων, Κλοπή εκ διαρρήξεως, Ληστεία με χρήση ή απειλή χρήσης βίας, Νερά (ζημιά από τυχαία επαφή με νερό ή άλλο υγρό στοιχείο), Φωτιά / κεραυνός. Έχει συζητηθεί πάλι (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118) αλλά πίστευα ότι δεν θα ασφαλίσουν συσκευή που αγοράστηκε εκτός Ελλάδος. χαχα παραλίγο θα μου έπεφτε το τηλέφωνο...και δεν το έχω ασφαλισμένο!!! Τι ήταν να το ακούσω κι αυτό στην ζωή μου! Android P Beta 2 έβαλε κανείς σας για να συγκριθούμε??? Edited June 13, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Θέλω να στείλω deels for you για cosmote αλλά δεν μπορώ να στείλω κενό μύνημα έχει μήπως καμιά ρύθμιση πουθενά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Αντιμετωπίζει κανείς το πρόβλημα να μην μπορεί από την stock εφαρμογή της κάμερας όταν τραβήξει φωτό και πατώντας το preview να μην μπορεί να δει στην τελευταία φωτο που τραβάει...αλλά να του βγάζει κάποια άλλη????±±± Έκανα clear cache στην εφαρμογή αλλά τίποτα.... Άκυρο οκ ...το βρήκα! Edited June 13, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Η oneplus φαίνεται ότι απέσυρε τη 5.1.6 η δεν την έχει ούτε στο site της σου υπήρχαν πολλές αναφορές για freezing που παίρναν οι συσκευές ειδικά όταν πήγαινες να την χρησιμοποιήσεις μετά από deep sleep... Πάντως μέχρις στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Θέλω να στείλω deels for you για cosmote αλλά δεν μπορώ να στείλω κενό μύνημα έχει μήπως καμιά ρύθμιση πουθενά;; Βάλε ένα κενό, ή οποιοδήποτε άλλο γράμμα. Το ίδιο είναι, το έχω δοκιμάσει με το deals for you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts