Jump to content

Κριτική καμερών κινητών v.2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λολ μα είναι κρέμα... Χαλαρώστε :lol:

Αυτό ειναι το Ζ5 Compact και το αποτέλεσμα που έχει πιάσει σε παρόμοιες συνθήκες είναι ανώτερο..

Οπότε ψάξε το manual αυτό έχω να προτείνω.. Αρνούμαι ότι η τριπλή κάμερα αυτό είναι το ταβάνι της..

31889490551_4eb0f6a9f7_c.jpg2016-12-31_07-10-25 by l200kerasia, on Flickr

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Είδες πως είσαι ισχυρογνωμων λοιπόν... που απλά σου λέω ψαξου μπορείς πολύ καλύτερα..

Θα βλέπει και κανένας φωτογράφος κανονικός εδώ τι γράφουμε και θα γελαει ο άνθρωπος με όλους εμάς τους φωτογράφους του καναπέ και του πληκτρολογίου... Έτσι με λεει αδερφός μου που είναι επαγγελματίας φωτογράφος... Και ευτυχώς κάποια πράγματα μου τα λέει κατάμουτρα...

Edited by mak25

Kia sportage ex full

Είδες πως είσαι ισχυρογνωμων λοιπόν... που απλά σου λέω ψαξου μπορείς πολύ καλύτερα..

Θα βλέπει και κανένας φωτογράφος κανονικός εδώ τι γράφουμε και θα γελαει ο άνθρωπος με όλους εμάς τους φωτογράφους του καναπέ και του πληκτρολογίου... Έτσι με λεει αδερφός μου που είναι επαγγελματίας φωτογράφος... Και ευτυχώς κάποια πράγματα μου τα λέει κατάμουτρα...

τα ειπες ολα φιλε μου...

Αν θα ήθελα να ψαχτω θα έπαιρνα μηχανή και όχι κινητό... Δεν σου απαντώ σοβαρά γιατί δεν με ενδιαφέρεις όταν συγκρίνεις δύο ανόμοιες φωτογραφίες με ανομοιο περιεχόμενο η μία auto με 200 iso και χρόνο 0.8 και η άλλη με iso 1600 και χρόνο 1/7

Θέλω απλά να πατάω και να παίρνω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως και παίρνω. Εσύ θέλεις προφανώς άλλο οπότε δέξου του και προχώρα....

Υ. Γ. Και επειδή είμαι παλιό μέλος οι παλιοί θα θυμούνται κάτι "ωραίες" απόψεις συγκεκριμένου για το ουαου τόσο πολύ iso και δεν έχει χάσει σε λεπτομέρεια... Έτη φωτός μπροστά...

Γελάνε και οι πέτρες με τον συγκεκριμένο αλλά έχει τη πλάκα του και η ανοησία ε

Αυτά

Αν θα ήθελα να ψαχτω θα έπαιρνα μηχανή και όχι κινητό... Δεν σου απαντώ σοβαρά γιατί δεν με ενδιαφέρεις όταν συγκρίνεις δύο ανόμοιες φωτογραφίες με ανομοιο περιεχόμενο η μία auto με 200 iso και χρόνο 0.8 και η άλλη με iso 1600 και χρόνο 1/7

Θέλω απλά να πατάω και να παίρνω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως και παίρνω. Εσύ θέλεις προφανώς άλλο οπότε δέξου του και προχώρα....

Υ. Γ. Και επειδή είμαι παλιό μέλος οι παλιοί θα θυμούνται κάτι "ωραίες" απόψεις συγκεκριμένου για το ουαου τόσο πολύ iso και δεν έχει χάσει σε λεπτομέρεια... Έτη φωτός μπροστά...

Αυτά

Ωραία λοιπόν... Δεν έχω να πω κάτι άλλο περί αυτού είσαι σαφής ότι σε ενδιαφέρει μόνο το Auto...

Απλά ακόμα και τη παλια DSLR που έχω την έχω ματώσει στο ψάξιμο.. Οι προτεραιότητες στο καθένα είναι άλλες...

Edited by mak25

Kia sportage ex full

Αυτά

με τη διαφορα οτι το Huawei δε δινει καλο αποτελεσμα ...αλλα κακιστο.

Η καμερα του p20 ειναι marketing μονο...τιποτε αλλο.

Δες τις φωτο του xostel και πες ποιο βγαζει καλυτερα

Εγώ βλέπω πως κάποιοι παίρνουν πολύ βαριά ένα αρνητικό σχόλιο για την κάμερα του κινητού τους και μετά αρχίζει η "άμυνα"....

Πχ ο mak25 προτείνει ψάξιμο της κάμερας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και στο τέλος βρήκε τον μπελά του......

Παιδιά χαλαρώστε. Για κινητά μιλάμε. Κι επίσης σήμερα έχουμε αυτό και αύριο άλλο. Κανένας δεν παντρεύτηκε το κινητό του ώστε να μπαίνει στα χαρακώματα για να υπερασπιστεί την τιμή του.....

Όσο για τον Paok, ναι, έχει τον δικό του τρόπο που πολλές φορές είναι άκρως επιθετικός. Δείτε το λίγο πιο χαλαρά για να μην σας ενοχλεί. Έστω κι αν κάποτε σας ενοχλούσε, μετά από τόσο καιρό δεν θα έπρεπε.

Γενικά δείτε το όλο σκηνικό λίγο πιο χαλαρά για να ευχαριστηθειτε το νήμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μονο ο Θεός συγχωρεί φίλε μου. Εμείς εδω απλά βλέπουμε φωτογραφίες. Οπότε δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα.:)

Νικόλα είσαι κόσμημα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τις στημένες με κατεβασμένο το exposure? Ωραία σύγκριση...

Το p20 pro βγάζει τις νυχτερινες που ανέβασε ο tsiglas χωρίς ταπ πουθενά με απλό point and shoot σε 2 δευτερόλεπτα.

Τώρα οσον αφορά το Sony με 1 sec 40 iso και πάλι καμένη βιτρίνα πισω αριστερά και σχεδόν εξαφανισμένη από το θόλωμα.

Μην αναφερω το δάπεδο και τα δέντρα που έχουν μηδέν λεπτομέρεια..

Δεν έχω τπτ προσωπικό με τον φίλο mak απλά αναφέρω αυτά που βλέπω.

Mate the 10 pro be with you

Ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή απλώς είναι μέχρι εκεί Γιάννη...τι να πω

Υπομονή :lol:

Όσο για τον συγκεκριμένο δεν μας ενοχλεί τουλάχιστον εμένα... Απλώς συμπάσχω με τη περίπτωση του

Edited by sakis88888

Ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί αλλά βρήκα ψάχνοντας κάποια δείγματα μαζί με τα exif από το Sony XZ2 premium με τη διπλή κάμερα! Τα παραθέτω γιατί τα βρίσκω ενδιαφέρων μιας και αποτελεί τη ναυαρχίδα για το 2018 απο τη Sony.

29879539968_260c53a5fb_c.jpg2018-07-31_02-42-05 by l200kerasia, on Flickr

42846161195_5440b89326_c.jpg2018-07-31_02-36-12 by l200kerasia, on Flickr

41942019410_ebcaf66093_c.jpg2018-07-31_02-40-41 by l200kerasia, on Flickr

29879551068_82d6989e1b_c.jpg2018-07-31_02-39-02 by l200kerasia, on Flickr

43750619421_514d635721_c.jpg2018-07-31_02-39-48 by l200kerasia, on Flickr

43750635421_6a1f8b51a2_c.jpg2018-07-31_02-38-24 by l200kerasia, on Flickr

43034482294_293b35ba00_c.jpg2018-07-31_02-41-32 by l200kerasia, on Flickr

42845868805_3a0c54f1ed_c.jpg2018-07-31_02-42-35 by l200kerasia, on Flickr

Edited by mak25

Kia sportage ex full

Ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή απλώς είναι μέχρι εκεί Γιάννη...τι να πω

Υπομονή :lol:

Όσο για τον συγκεκριμένο δεν μας ενοχλεί τουλάχιστον εμένα... Απλώς συμπάσχω με τη περίπτωση του

Έτσι ακριβώς φίλε Σακη, μη δίνεις σημασία

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Αντε και με τον gtf έχετε ιστορικό και ειναι τα σχόλια του μερικές φορές καυστικά αλλα ο mak τι σας έφταιξε και βάζετε πληθυντικό στα σχόλια σας;

Τί thread διαθέτει από όλο τον μπαχτσέ, χιαομάκηδες, χουαβέηδες, ειτσντιαράκηδες, σονάκηδες, σαμσουγκάδες, μέχρι και αλκατέληδες και τον mivas που είναι ξεχωριστή κατηγορία. Ειρήνη ημίν

Sent from my SM-G930F

Edited by dgeorge4

Είδα και γω πόσα Posts μαζεμένα και είπα τι έγινε..

Τα γνωστά φαγώματα...

Γιατί δεν βλέπετε την ουσία...

Θέλετε αποκλειστικά και μόνο αυτόματο και θέλετε μόνο καινούρια συσκευή? Μπορείτε να πάτε στο p20 pro. Η σένα χρόνο πιο παλιό το u11 που έχω για παράδειγμα (στην τιμή ενός καλού μτχ ειδικά) θα είστε υπερκαλυμμένοι...

Θέλετε να παίζετε με το manual? Ο MAk25 σας έχει δώσει μία ωραία πρόταση...

Θέλετε ακόμα πιο φτηνή λύση ο Paok έχει δώσει δείγματα...

Να βλέπετε τα δείγματα των παιδιών εδώ, κρατείστε τα καλά, σχολιάστε κόσμια τα "κακά" διότι με το ύφος που λέγονται, ακόμη και δίκιο να υπάρχει στα γραφόμενα, πολλοί από μας τα αγνοούμε...

Στα της Sony γενικά, εξακολουθεί να είναι απορίας άξιον γιατί δεν εξοπλίζει κανένα κινητό με ois. Εκτός να ισχύει το θέμα ανταγωνισμού και υπάρχει συμφωνία να μην πατήσει τους υπόλοιπους προκειμένου να πουλάει sensors. Τα δείγματα του xz2 (πολύ) καλά είναι αλλά ακόμα και στο αυτόματο μην αποκλείετε το γεγονός να είναι λίγο "στημένα" κυριολεκτικά ή και μεταφορικά...

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Είδα και γω πόσα Posts μαζεμένα και είπα τι έγινε..

Τα γνωστά φαγώματα...

Γιατί δεν βλέπετε την ουσία...

Θέλετε αποκλειστικά και μόνο αυτόματο και θέλετε μόνο καινούρια συσκευή? Μπορείτε να πάτε στο p20 pro. Η σένα χρόνο πιο παλιό το u11 που έχω για παράδειγμα (στην τιμή ενός καλού μτχ ειδικά) θα είστε υπερκαλυμμένοι...

Θέλετε να παίζετε με το manual? Ο MAk25 σας έχει δώσει μία ωραία πρόταση...

Θέλετε ακόμα πιο φτηνή λύση ο Paok έχει δώσει δείγματα...

Να βλέπετε τα δείγματα των παιδιών εδώ, κρατείστε τα καλά, σχολιάστε κόσμια τα "κακά" διότι με το ύφος που λέγονται, ακόμη και δίκιο να υπάρχει στα γραφόμενα, πολλοί από μας τα αγνοούμε...

Στα της Sony γενικά, εξακολουθεί να είναι απορίας άξιον γιατί δεν εξοπλίζει κανένα κινητό με ois. Εκτός να ισχύει το θέμα ανταγωνισμού και υπάρχει συμφωνία να μην πατήσει τους υπόλοιπους προκειμένου να πουλάει sensors. Τα δείγματα του xz2 (πολύ) καλά είναι αλλά ακόμα και στο αυτόματο μην αποκλείετε το γεγονός να είναι λίγο "στημένα" κυριολεκτικά ή και μεταφορικά...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ειδικά οι νυχτερινές ειναι μεγαλο θέμα και παίζει πολύ η ικανότητα του φωτογράφου και οι ρυθμίσεις της κάμερας. Αν τραβήξεις πχ με φωτομετρηση σε όλο το κάδρο, είναι πολύ πιθανό πως η έκθεση σου θα είναι τελείως λάθος και θα κάψεις πολλά πράγματα, μιας και ο σκοτεινός ουρανός θα επηρεάσει πολύ. Οπότε μόνο και μόνο από μια spot φωτομετρηση (που αν είσαι στο αυτόματο δεν φαίνεται καν στα exif μιας και είναι θέμα ταπ) μπορεί να δώσει τελείως άλλη φωτογραφία.

Για το manual που λέει και ξαναλέει ο μακ, συμφωνώ επίσης. Δεν θέλουν όλοι μόνο αυτόματο, οπότε είναι ωραία η πολυφωνία που υπάρχει.

Πολύ καλό φαίνεται το Sony. Ελπίζω να αναδειχθεί σαν ένα από τα καλύτερα του 18 και γιατί όχι το καλύτερο. Όχι γιατί μου αρέσουν τα Sony αλλά γιατί κάνει καλό στον ανταγωνισμό...

Τί thread διαθέτει από όλο τον μπαχτσέ, χιαομάκηδες, χουαβέηδες, ειτσντιαράκηδες, σονάκηδες, σαμσουγκάδες, μέχρι και αλκατέληδες και τον mivas που είναι ξεχωριστή κατηγορία.

:lol: Μα γιατί το λες αυτό; :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

950 xl

42861034445_247f4129d5_c.jpgart390 by foxy4270, on Flickr

Από το Μάτι είναι η φωτογραφία; πολύ καμμένο ρε παιδί μου. Το δέντρο στα αριστερά πάνω απ το κτίσμα καίγεται όντως; Για ποιο λόγο να βγάζεις φωτογραφία και να μην βοηθάς στην κατάσβεση της φωτιάς; Με αυτή τη φωτογραφία θέλεις να μας δείξεις το πόσο καλό είναι το 950 ας πούμε; Ανήκει και αυτή στις φωτογραφίες επιπέδου DSLR που λες συνέχεια; μάλλον τρολλάρεις δεν εξηγήται αλλιώς...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Alex_alex

950 xl

42861034445_247f4129d5_c.jpgart390 by foxy4270, on Flickr

καμένος ουρανός έκαψε κ τα φύλλα πανω αριστερά φαίνονται σαν τρισδιάστατα.... την ανοιξα σε pc κ σε κουραζει στο ματι με το πιξελιασμα που κανει κ την κακη επεξεργασία ιδίως... θεωρω ξεπερασμενο τον φακο κ γενικα την κάμερα λόγω αδυναμιας software που ειναι το παν για μένα Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

gtf εχουν δικιο.

λες οτι δεν σου αρεσει η επεξεργασια,και εμενα,εαν θελησω παω στο snapseed μια φωτογραφια μου και την κανω οτι στο καλο θελω,αλλα παντα η αρχικη η μαμα θελω ειναι αυτη που βλεπω.

με την παραπανω εδωσες αυτο που κατακρινεις και ισως αυτο που θα εφτιαχνα μεσο εφαρμογης εαν ηθελα.

ανεπιτρεπτο να βγαινει το αρχικο jpeg με τετοια επεξεργασια,εαν τα ματια μας για μια και μονο μερα επιαναν τετοιον κορεσμο το βραδυ θα ειχαμε πονοκεφαλο σε βαθμο αυτοκτονιας!

η αληθεια ειναι οτι την ζητας την αντιδραση.

ανεβασε στο καλλιτεχνικο νημα αν σου αρεσει η διαδικασια-θα χαρω να τις βλεπω οπως και των αλλων παιδιων,αλλα εδω να αρχισω και εγω να χωνω ληψεις απο το z5 του 15 δεν νομιζω οτι ειναι πρεπον.

αραια και που για το παρελθον της υποθεσης και το τοτε και τωρα ναι,αλλα συνεχεια;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...