Grigorios1990 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Ποιοι το έχουν πει; Ειχε βγάλει η ανακοίνωση ή Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 https://techmaniacs.gr/emui-9-stable-releases-vres-to-android-pie-update-gia-tin-huawei-kai-ti-honor-syskeyi-soy/ Δεν ξερω αν το διαβασατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Η μπαταρία μου στη 9. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, όπως άλλωστε ήμουν και με την 8.1 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Τιιιι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία επικρατεί, πότε παίρνουμε pie, από αύριο. Του ήρθε κανενός με ελληνικό? Εγώ προσωπικά δεν έχω σχεδόν καμία όρεξη να γράφω στο θέμα λόγω των υπερβολικά πολλών ανούσιων δημοσιεύσεων. Σε κάθε φόρουμ/θέμα έχεις και τέτοια, αλλά εδώ έχει παραγίνει το κακό δυστυχώς. :( Καλές γιορτές σε όλους, ελπίζω σύντομα να έχουμε το νέο Android. Η φωτογραφική μηχανή της συσκευής παραμένει κορυφαία :happy: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Συμφωνώ και εγώ. Έχω αλλάξει τόσα κινητά-φόρουμ πρώτη φορά τέτοια φαγωμάρα. Καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλες γιορτες, ευχομαι με την νεα χρονια να μπει κανενας mod εδω μεσα να καθαρισει λιγο το πραγμα γιατι χανομαστε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές να έχετε και κυρίως να περάσουμε καλά, με αυτούς που αγαπάμε και να αποτυπωσουμε την κάθε όμορφη στιγμή μας με την φωτογραφική αυτού του υπέροχου κινητού που έχουμε!!! Στάλθηκε από P20 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Χρόνια πολλά με υγεία! Τι έγινε ρε παιδιά, ο Αϊ Βασίλης έφερε σε κανέναν το update? Αν βάλουμε κουλουράκια και γάλα δίπλα από το δέντρο λέτε να το φέρει πιο γρήγορα η μπα? Waiting for Santa by zananiro, on Flickr Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited December 24, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Κοίτα να δεις που μας πρόλαβε η Samsung με το pie και εμείς με p20 pro ακόμα περιμένουμε. 24 είπανε αλλά πιστεύεις Κινέζο ποτέ; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Κοίτα να δεις που μας πρόλαβε η Samsung με το pie και εμείς με p20 pro ακόμα περιμένουμε. 24 είπανε αλλά πιστεύεις Κινέζο ποτέ; Στο Mate 10 Pro την προηγουμενη εβδομαδα το εδωσαν στα εκτος ευρωπης και σημερα αρχισαν τα ευρωπαικα. Στην 9 στο mate 10 pro προστεθηκε το 4D και δουλευει, οποτε λογικα και στο p20 pro θα δουλευει μιας που στα τελευταια updates θυμαμαι δεν επαιζε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekAnubis Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εγω παιδια πιστευω μετα την πρωτοχρονια θα ερθει :lol: Καλες γιορτες σε ολους με υγεια και ευτυχια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και μη. Ξέρει κανείς να μας πει επιγραμματικά τι διαφορές (προς το καλύτερο πιστεύω) της oreo και της pie που θα συναντήσουμε - βρούμε στην αναβάθμιση του κινητού μας και τι να προσέξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ας έρθει πρώτα με το καλό το update. Νομίζω ότι αυτό το Android 9 στο P20 pro πρέπει να έρχεται καβάλα σε μυρμήγκι από την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Δουλεύει κανονικά το 4D στην 9. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 πηραμε εγγριση για pie αλλα οπως κ να το δοκιμασα δεν μου το δινει Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 πηραμε εγγριση για pie αλλα οπως κ να το δοκιμασα δεν μου το δινειΜέσω firmware finder εννοείς? Αν δε στο βγάζει approved στο check availability δοκίμασε να το κρατάς πατημένο το κουμπί και θα στο βγάλει. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Μου το έβγαλε approved αλλά δεν το κατεβάζει από το system Update ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζετε το emui 8.1 οπότε υπομονή να ξυπνήσουν οι Κινέζοι Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Στο firmware finder δωστε πληρη δικαιωματα και οταν πατατε για ελεγχο μην το κρατατε πατημενο γιατι ετσι πακαμπτει τον ελεγχο ΙΜΕΙ. Αν σας δωσει οτι ειναι approved για την συσκευη σας, προσοχη γιατι μπορει να ειναι approved για το μονοκαρτο κι εσεις να εχετε μονοκαρτο, τοτε πατε στην ενημερωση συστηματος και κανετε ελεγχο για αναβαμθισεις. Υπαρχει περιπτωση να μην την δειχνει και αν πατησετε να κανει ελεγχο για πληρη ληψη πακετου να την βγαλει. Εχει τυχει ενω ειναι approved και την εχουν παρει μερικοι στους αλλους να ερθει μετα απο 7 μερες οποτε υπομονη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλώς την Pie ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Απο μονο του σου ηρθε η απο το firmware finder ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Απο μονο του σου ηρθε η απο το firmware finder ? Μόνο του φίλε το είδα μόλις ξύπνησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Μόνο του φίλε το είδα μόλις ξύπνησα Αγορασμενο απο που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Από ότι βλέπω είναι μονοκαρτο? Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Ναι μονοκαρτο αγοράσαμενο από KaizerStore ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαταρία άψογη έκανα factory reset με το που την έβαλα κάμερα καλύτερη κατά πολύ... Η selfie δεν κάνει πια over exposure επιτέλους δεν σας spoilαρω άλλο ότι θέλετε πείτε μου να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts