omorfonios Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 με δικια μου χρήση σχεδόν ολη μερα στο χερι να χαζεύω το android 9 αν και ειχε κάποιο battery drain κράτησε αρκετα καλα πιστεύω η μπαταρία..!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 με δικια μου χρήση σχεδόν ολη μερα στο χερι να χαζεύω το android 9 αν και ειχε κάποιο battery drain κράτησε αρκετα καλα πιστεύω η μπαταρία..!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με WiFi είναι η χρήση από ότι βλέπω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Λειτουργεί το double tap και για τις κλήσεις και στη μουσική με τα airpods. Επίσης κατέβασα μια πολύ καλή εφαρμογή που μου δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας των ακουστικών και της βάσης την Airbattery. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους αν δεν σαν ενοχλεί η τιμή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Με WiFi είναι η χρήση από ότι βλέπω έτσι; ναι φιλε μου.. και ελαχιστα 4G ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιήτε Gboard ή SwiftKey? Έχετε διαπιστώσει κάποιο battery drain/usage από κάποιο από τα δύο? πολύ ελάχιστο έως καθόλου... πιο πολύ drain έχουμε κάποιες υπηρεσίες της google ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις παρατήρησα ότι το CpuZ με android 9 δεν δείχνει της θερμοκρασίες γραφει <<no thermal data>> με την 8.1 τα έδειχνε... πλέον χρειάζεται πρόσβαση root φαντάζομαι... υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο που δουλεύει κανεις από εσάς να προτείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) με δικια μου χρήση σχεδόν ολη μερα στο χερι να χαζεύω το android 9 αν και ειχε κάποιο battery drain κράτησε αρκετα καλα πιστεύω η μπαταρία..!!! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα αυτό θεωρείται καλή διάρκεια μπαταρίας ; Εγώ είμαι στο 12% μέσα σε 2 ημέρες και 2 ωρες, με ανοιχτό wifi 22 ώρες, οθόνη ανοιχτή 8 ώρες και 35 λεπτά, με εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή και είμαι στην 161 Edited December 20, 2018 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Τώρα αυτό θεωρείται καλή διάρκεια μπαταρίας ; Εγώ είμαι στο 12% μέσα σε 2 ημέρες και 2 ωρες, με ανοιχτό wifi 22 ώρες, οθόνη ανοιχτή 8 ώρες και 35 λεπτά, με εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή και είμαι στην 161 νομίζω πως είναι ok...! δεν ξέρω σίγουρα όμως... σε energy saving είναι απόλυτα λογικό να κρατάει περισσότερο η μπαταρία.. έχει να κάνει και πως χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του.. τι apps έχει κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Τώρα αυτό θεωρείται καλή διάρκεια μπαταρίας ; Εγώ είμαι στο 12% μέσα σε 2 ημέρες και 2 ωρες, με ανοιχτό wifi 22 ώρες, οθόνη ανοιχτή 8 ώρες και 35 λεπτά, με εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή και είμαι στην 161 γιαυτο ρωτησα αν κανει χρηση μονο Wifi λογω οτι μου φανηκε λιγο, επειδη συνηθως το 6ωρο το πιανω με wifi/data/game/fb (απο το broswer)/ινσταγκραμ κλπ απο το πρωι μεχρι το βραδυ ισως να θελει επαναφορα ή καποιες μερες να στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 γιαυτο ρωτησα αν κανει χρηση μονο Wifi λογω οτι μου φανηκε λιγο, επειδη συνηθως το 6ωρο το πιανω με wifi/data/game/fb (απο το broswer)/ινσταγκραμ κλπ απο το πρωι μεχρι το βραδυ ισως να θελει επαναφορα ή καποιες μερες να στρωσει πως το καταφερνεις αυτο? εγώ ποτε δεν κατάφερα να έχω 8 ώρες οθόνη.... έχεις εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή? μήπως έχεις βάλει της εφαρμογές σε μη αυτόματη διαχείριση? εμενα δεν κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία σε καμια περίπτωση... αλλα με βγαζει μια γεματη μερα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Αν έχει συνέχεια ανοιχτή την οθόνη και ψαχουλεθειε το κινητό, θα δεις ότι εύκολα θα φτάσεις εκεί. Αν πάλι κάνεις πολύ χαλαρή χρήση, δεν θα δεις ποτέ τέτοιους χρόνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις φανταστική αυτονομία, απλά είτε θα το βλέπεις σε screen on time είτε αναμονή idle. Απλά διαφέρει ανάλογα με την χρήση, αλλά και τα δύο ακρα δείχνουν καταπληκτική αυτονομία. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 τώρα είδα το μήνυμα σου... φαντάζομαι και εσύ από funkyhuawei την πέρασες έτσι? δεν έκανες επαναφορά? αν μπορείς τσέκαρε λίγο ρε συ την εγγραφη οθόνης να μου πεις αν σου κάνει και εσένα την ώρα του recording το τηλέφωνο ελάχιστα πιο αργό στην ανταπόκριση... γιατί με την 161 δεν μου το έκανε είμαι αρκετά ψυχαναγκαστικός με κάτι τέτοια :PΕσύ τώρα λες ότι την πέρασες την 9; Χαχαχαχαχαχαχα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Στο mate 10 pro εβγαζα 6-8h SOT και μετα το βαθυ καθαρισμο μεσω ADB πηγα στις 10h SOT ασχετα αν ηταν σε 2 ή 4 μερες. Τωρα εδω και 2 μερες που εκανα επαναφορα για την 9, μηπως και κατι που ξηλωσα δημιουργησει θεμα, ειμαι παλι στις 6h SOT. Υπαρχουν πολλες εφαρμογες συστηματος που τρωνε ζουμι χωρις να τα δουλευεις και με πολλα wakelocks που δεν αφηνουν την συσκευη να "κοιμηθει". Δεν δουλευω ομως καθολου mobile data. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Μετά την εγκατάσταση της 9, έχει κανείς κάποιος total reset?? Είναι όλα οκ? Τοe recovery λειτουργεί κανονικά μετά από το reset?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Μετά την εγκατάσταση της 9, έχει κανείς κάποιος total reset?? Είναι όλα οκ? Τοe recovery λειτουργεί κανονικά μετά από το reset?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Στην beta 108 ελεγαν οτι με factory reset χανοταν, οπως χανοταν (γινοταν γκρι) το ξεκλειδωμα ΟΕΜ στα developer tools. Αυτα θα μας τα απαντησετε εσεις που την εχετε περασει μεσω FH. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) Δεν βλέπω να αναβαθμιζω στην 9 με τέτοια νούμερα που βλέπω. Εγώ είμαι υπερευχαριστημενος πάντως με την 161. Θα περιμένω και άλλους να την εγκαταστήσουν την νέα rom να δούμε τελικά τι παίζει Edited December 20, 2018 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Μετά την εγκατάσταση της 9, έχει κανείς κάποιος total reset?? Είναι όλα οκ? Τοe recovery λειτουργεί κανονικά μετά από το reset?? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk μάλλον εννοείς factory reset... εγώ δεν έκανα... και σκέφτομαι να κάνω αλλα βαριέμαι την διαδικασία... θα το αφήσω προς το παρών έτσι... υπάρχει πιθανότητα να εξαφανιστεί το recovery? ειναι καπιο bug αυτο? επισης στο Cpuz γραφει πλεον <<no thermal data>> :/ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσύ τώρα λες ότι την πέρασες την 9; Χαχαχαχαχαχαχα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν σε καταλαβαίνω που είναι το περίεργο? ναι όντως πέρασα το android 9 θες να πεις δηλαδή ότι "τρολλαρω"? μήπως θέλεις να στο αποδείξω με κάποιο τρόπο αυτό? δεν καταλαβαίνω που είναι το αστείο :P μάλλον το αστείο έχει να κάνει με εμενα... που αρχικά έκανα troll σωστά? ε λοιπόν είπα να είμαι φρόνιμος και να συμμετέχω στην συζήτηση μονο με σοβαρές απαντήσεις..! σε κάλυψα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Στο mate 10 pro εβγαζα 6-8h SOT και μετα το βαθυ καθαρισμο μεσω ADB πηγα στις 10h SOT ασχετα αν ηταν σε 2 ή 4 μερες. Τωρα εδω και 2 μερες που εκανα επαναφορα για την 9, μηπως και κατι που ξηλωσα δημιουργησει θεμα, ειμαι παλι στις 6h SOT. Υπαρχουν πολλες εφαρμογες συστηματος που τρωνε ζουμι χωρις να τα δουλευεις και με πολλα wakelocks που δεν αφηνουν την συσκευη να "κοιμηθει". Δεν δουλευω ομως καθολου mobile data. Τι είναι το ADB και πως λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 το ''smooth as butter'' Που το ειδες ρε φιλε? και εγω στην ιδια ειμαι.... εκανα και restore as new... ειναι σιγουρα πιο κομπλε απο την 161... αλλα to scrolling ιδικα στο chrome ειναι σπαστικο... παει καπος αποτομα και δεν εχει καλη αποκριση.... δεν το βλέπω καθολου smooth... σε xiaomi redmi 5 plus πιο καλα παει.... :lol: να βαλω samsung browser na βρω την ηρεμια μου? :p to playstore χ8ες εκανε και ενα update kai εχει καπια ελαχιστα lag... ελπιζω να στρωσει αυτο με τον καιρο... μάλλον εννοείς factory reset... εγώ δεν έκανα... και σκέφτομαι να κάνω αλλα βαριέμαι την διαδικασία... θα το αφήσω προς το παρών έτσι... υπάρχει πιθανότητα να εξαφανιστεί το recovery? ειναι καπιο bug αυτο? επισης στο Cpuz γραφει πλεον <<no thermal data>> δεν σε καταλαβαίνω που είναι το περίεργο? ναι όντως πέρασα το android 9 θες να πεις δηλαδή ότι "τρολλαρω"? μήπως θέλεις να στο αποδείξω με κάποιο τρόπο αυτό? δεν καταλαβαίνω που είναι το αστείο :P μάλλον το αστείο έχει να κάνει με εμενα... που αρχικά έκανα troll σωστά? ε λοιπόν είπα να είμαι φρόνιμος και να συμμετέχω στην συζήτηση μονο με σοβαρές απαντήσεις..! σε κάλυψα? :lol: Δυο ποστ σου (από τα χιλιάδες) που το ένα αναιρεί το άλλο! Στο ένα είναι τα ίδια χάλια με την 9, στο άλλο πετάει με την 9. Στο ένα ποστ λες ότι έκανες reset στο άλλο ότι δεν έκανες... Συνεχίζεις να λες βλακείες και να δημιουργείς ανούσιες αντιπαραθέσεις! Εν τέλει στο τέλος ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ότι μας τρόλλαρες όλο αυτό το διάστημα! Το οποίο σημαίνει ότι ή είσαι ηλίθιος ή είσαι σχιζοφρενής! Ότι από τα δύο και αν συμβαίνει να πας να το κοιτάξεις. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά γίνονται με την ανοχή των mods. ΥΓ1. Tώρα λες ότι αποφάσισες να λες σοβαρές απαντήσεις και να μην τρολλάρεις. Γιατί να σε πιστέψουμε τώρα; Την ξέρεις την ιστορία με τον βοσκό και τα ψέματα που έλεγε για να σπάει πλάκα με τους χωρικούς; ΥΓ2 Το τελευταίο σου ποστ θα το φυλάξω και θα το παραθέτω σε κάθε περίπτωση που θα λες το οτιδήποτε για αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τι είναι το ADB και πως λειτουργεί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=468349 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 @nikstar κάποια αλλη δουλειά δεν εχεις απο το να κάθεσαι και να δίνεις σημασία σε καθε λεπτομέρια;; ο καθένας μπορεί ελεύθερα να πιστεύει οτι θέλει για κάποιον μεσα σε ενα φόρουμ αλλα ρε φιλε ετσι ειμαι εγω αλλαζω γνώμες... αν είχες διαβάσει αλλά μηνύματα μου θα είχες καταλάβει οτι ειχα παει στην 9 και δεν έβλεπα καμία διαφορά με την 161.. την ειχα περασει τότε με funkyhuawei αλλα είχα περάσει τοτε την beta... και οχι την 163... σε παρακαλώ πολύ το θεμα αυτο να σταματήσει εδω.. δεν θα απαντήσω σε κατι αλλο απο οσα γράψεις... καλη σου μέρα.. φιλικά πάντα. :) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 @nikstar κάποια αλλη δουλειά δεν εχεις απο το να κάθεσαι και να δίνεις σημασία σε καθε λεπτομέρια;; ο καθένας μπορεί ελεύθερα να πιστεύει οτι θέλει για κάποιον μεσα σε ενα φόρουμ αλλα ρε φιλε ετσι ειμαι εγω αλλαζω γνώμες... αν είχες διαβάσει αλλά μηνύματα μου θα είχες καταλάβει οτι ειχα παει στην 9 και δεν έβλεπα καμία διαφορά με την 161.. την ειχα περασει τότε με funkyhuawei αλλα είχα περάσει τοτε την beta... και οχι την 163... σε παρακαλώ πολύ το θεμα αυτο να σταματήσει εδω.. δεν θα απαντήσω σε κατι αλλο απο οσα γράψεις... καλη σου μέρα.. φιλικά πάντα. :) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά ξε-φιλικά δεν απαντάς το γιατί μας τρόλαρες όλο αυτό το διάστημα. Το παραδέχτηκες ότι μας τρόλαρες και περιμένω εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που παίζεις με τα νεύρα μας, να μας πεις το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Παιδια τι φταιμε εμεις να διαβαζουμε αντι για το P20 ποιος trollaρει ποιον ?:shock: Βγειτε να πατε για κανεναν καφε και θα δειτε οτι ολα θα ειναι καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Παιδια τι φταιμε εμεις να διαβαζουμε αντι για το P20 ποιος trollaρει ποιον ?:shock: Βγειτε να πατε για κανεναν καφε και θα δειτε οτι ολα θα ειναι καλα ! Θα προτιμούσες φίλε μου να διαβάζεις ό,τι νάναι για το κινητό σου; Ψέματα και ανακρίβειες κάποιου που σκοτώνει την ώρα του παίζοντας με τα νεύρα μας; Ειλικρινά δεν θα ασχολούμουν και έτσι έκανα στην αρχή, αλλά πολλοί που έμπαιναν εδώ για πρωτη φορά και διάβαζαν αυτά που έλεγε, τον πίστευαν και νόμιζαν ότι είναι αλήθεια. Έτσι αναγκαστικά κάποιος θα έπρεπε να τους εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει προς αποκατάστασης της αλήθειας και αποφυγή παρεξηγήσεων. Τώρα που τουλάχιστον που παραδέχτηκε ότι μας τρόλαρε όλο αυτό τον καιρό, περιμένω από αυτόν μια απάντηση. Απάντηση που προφανώς και δεν θα πάρω ούτε από αυτόν, ούτε από τους mods και θα δεις ότι θα συνεχίσει τη "δουλειά" του κανονικά σαν μην έγινε τίποτα.. Εσύ έμαθες ότι είναι τρολ από αυτά που λέω εγώ και όσοι άλλοι του "την λένε" οπότε κάτι καλό βγαίνει από αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Θα προτιμούσες φίλε μου να διαβάζεις ό,τι νάναι για το κινητό σου; Το θεμα ειναι nikstar οτι δεν προκειτε να βγαλεις ακρη και θα θεωρηθεις και "κακος". Το ιδιο σχεδον εκανα κι εγω για το Mate 20 pro και βγηκα ο "κακος" ασχετα που οσα ελεγα βγηκαν αληθινα στην πορεια. Εγω σου λεω βαλτον στην blocklist και ασε να λεει οτι θελει, εσυ λεγε την αποψη σου στο προβλημα-θεμα του καθενος και τωρα αν αυτος ο καποιος πιστεψει το τρολλ κι οχι τους αλλους τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. Μην χαλας την ζαχαρενια σου για ανθρωπους που δεν το αξιζουν. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Βρε φορουμιτες τιποτα ανηλικα ειστε ? Εαν ειναι να μπει κανονας στο φορουμ να απαγορευονται τα ποστ κατω των 17:p. Χαλαρωστε λιγο και γραψτε εντυπωσεις τα θετικα και αρνητικα της συκευης . Ας αποφυγουμε τις ασαφειες γιατι ανα πασα στιγμη ο καθενας αποκτα την συσκευη και θα ερθει αντιμετωπος με κουταμαρες που μπορει να γραψει ο καθενας .Απο την αλλη κατι επαινοι οαο κτλ.ας ειναι ποιο συγκρατημενοι καποιοι .Συνεχιστε χωρις να δερνετε ο ενας τον αλλο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τελικά έχει βάλει κανείς επίσημα την 9 με ελληνικο τηλέφωνο; Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts