miselakos Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Έχω την διάφανη της Spigen, μια χαρά κράτημα έχει, αν και γλιστράει ελάχιστα στο χέρι. Είχα την Neo Hybrid στο Sasmung S6 και ήταν σίγουρα πιο σταθερή. Αλλά από την διάφανη της Huawei σίγουρα καλύτερη. Να είσαι καλά φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Όλα καλά. Έτσι είναι. Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση , αλλα δεν επρεπε να ειχε επιλογη 18:9 στα 10 mp ;;;; Τωρα ολες οι φωτο βγαινουν σε 4:3 καδρο. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Έχω τα airpods με το P20pro και επειδή έχω δοκιμάσει ήδη πολλά Bluetooth είναι με διαφορά τα καλύτερα και συνεργάζονται άψογα με το κινητό μας. Να σημειωθεί ότι δεν συμπαθώ καθόλου τα Apple προϊόντα αλλά στη συγκεκριμένη κατηγορία παίζει μπάλα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Grigorios 1990 ευχαριστώ φίλε για τη απάντηση. Εσύ έχεις δοκιμάσει της Samsung την περιήγηση;; Ειδες αποτέλεσμα; Γιατί λέγανε άλλοι ότι κρατάνε παραπάνω η μπαταρία.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Έχω τα airpods με το P20pro και επειδή έχω δοκιμάσει ήδη πολλά Bluetooth είναι με διαφορά τα καλύτερα και συνεργάζονται άψογα με το κινητό μας. Να σημειωθεί ότι δεν συμπαθώ καθόλου τα Apple προϊόντα αλλά στη συγκεκριμένη κατηγορία παίζει μπάλα μόνο του. δεν συμπαθώ τα apple προϊόντα... αλλα είπα να πάρω τα airpods... :lol: ωραίος... όπως και να έχει είναι ωραία τα άτιμα... τα σκέφτομαι και εγώ να τα πάρω... :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Grigorios 1990 ευχαριστώ φίλε για τη απάντηση. Εσύ έχεις δοκιμάσει της Samsung την περιήγηση;; Ειδες αποτέλεσμα; Γιατί λέγανε άλλοι ότι κρατάνε παραπάνω η μπαταρία.. Ευχαριστώ συγγνώμη που γράφω εγώ αντί του φίλου..! χρησιμοποιώ πλέον μονο samsung browser και έχω βάλει και την επέκταση adblock plus...! είναι άψογο.. και αν βάλεις και το dark mode στο browser κρατάει πολύ καλά η μπαταρία..! ειναι και πολυ πιο smooth apo to chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι το κινητό μ έχει θεμα ή είναι της εφαρμογής;;; Όταν κατεβάζεις πάνω το εκρολ στην κεντρική οθόνη βγάζει αυτά τα χρώματα; δεξιά αριστερά εσάς;; ευχαριστώ https://imgur.com/a/5EfasFq ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Omorfonios πως έβαλες dark και το plus που λες ε;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Έχω τα airpods με το P20pro και επειδή έχω δοκιμάσει ήδη πολλά Bluetooth είναι με διαφορά τα καλύτερα και συνεργάζονται άψογα με το κινητό μας. Να σημειωθεί ότι δεν συμπαθώ καθόλου τα Apple προϊόντα αλλά στη συγκεκριμένη κατηγορία παίζει μπάλα μόνο του. Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολυ κ εγώ σκέφτομαι να τα πάρω Γτ είναι τα μοναδικά κ τόσο καλή ακύρωση θορύβου μίλια μακρυά ουτεωκ εγώ θέλω απλ αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό τον τομέα κ για την δουλειά μου θα με βολέψει ερώτηση άπαντες με διπλό ταπ κανονικά η θέλει απαντήσει από το κινητο;βέβαια ξαφνικά από 128 πήγαν 160 αλλά μόλις πάνε πάλι κάπου εκεί θα τα χτυπησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι το κινητό μ έχει θεμα ή είναι της εφαρμογής;;; Όταν κατεβάζεις πάνω το εκρολ στην κεντρική οθόνη βγάζει αυτά τα χρώματα; δεξιά αριστερά εσάς;; ευχαριστώ https://imgur.com/a/5EfasFq ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Omorfonios πως έβαλες dark και το plus που λες ε;; ευχαριστώ μεσα απο τα settings tou samsung browser εχει το night mode.. και εκεί που λέει επέκτασης σου λέει να κατεβάσεις το adblock plus σε κατευθύνει στο playstore και κατεβάζεις το app τα χρώματα έτσι είναι σε όλους... είναι κάποιο εφέ... και εγω το ειδα μετα απο μηνες που ειχα το κινητο και λεω οχ τι επαθε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολυ κ εγώ σκέφτομαι να τα πάρω Γτ είναι τα μοναδικά κ τόσο καλή ακύρωση θορύβου μίλια μακρυά ουτεωκ εγώ θέλω απλ αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό τον τομέα κ για την δουλειά μου θα με βολέψει ερώτηση άπαντες με διπλό ταπ κανονικά η θέλει απαντήσει από το κινητο;βέβαια ξαφνικά από 128 πήγαν 160 αλλά μόλις πάνε πάλι κάπου εκεί θα τα χτυπησω Προτιμώ τα Sony SP700N Extra Bass που σε ξεκουφαίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Προτιμώ τα Sony SP700N Extra Bass που σε ξεκουφαίνουν αυτα ειναι φοβερα bt ακουστικα για μουσικη στο τερμα... αλλα δεν τα συνιστώ για κάποιον που θέλει να τα χρησιμοποιεί στο αυτοκίνητο... προτιμώ τα airpods σε αυτή την περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) αυτα ειναι φοβερα bt ακουστικα για μουσικη στο τερμα... αλλα δεν τα συνιστώ για κάποιον που θέλει να τα χρησιμοποιεί στο αυτοκίνητο... προτιμώ τα airpods σε αυτή την περίπτωση... Σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις τα flypods της Honor https://www.banggood.com/Original-Huawei-Honor-Flypods-Earphone-TWS-Bluetooth-5_0-Headphones-Wireless-Charging-with-Dual-Mic-p-1379553.html 'Η τα freebuds 2 pro που φορτίζουν και ασύρματα Edited December 16, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις τα flypods της Honor https://www.banggood.com/Original-Huawei-Honor-Flypods-Earphone-TWS-Bluetooth-5_0-Headphones-Wireless-Charging-with-Dual-Mic-p-1379553.html 'Η τα freebuds 2 pro που φορτίζουν και ασύρματα Eλλάδα παίζει να τα δούμε επίσημα αυτα? εγώ αν δεν τα δοκιμάσω πρώτα δεν μπορώ να πάρω έτσι ακουστικά, τα airpods που τα δοκίμασα ηταν πολύ καλά στο p20 pro.. και για μουσική αλλα και για τηλέφωνο άψογα...! φαντάζομαι και αυτά της huawei θα είναι καλά.. αν και φενονται copy των airpods :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Ευχαριστώ omorfonios και να σου πω τι antiblock plus που βοηθάει;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Ευχαριστώ omorfonios και να σου πω τι antiblock plus που βοηθάει;; ευχαριστώ για να μην έχουνε η σελίδες που μπαίνεις διαφήμισης...! και να φορτώνουνε πιο γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τόσο έχω περίπου και εγώ 5 με 6 ώρες, βγάλε τον Chrome και βάλε τον Samsung browser που έχει θέμα νυχτερινό αν θέλεις μήπως δεις διαφορά Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουμε τους σελιδοδείκτες του Chrome στον samsung? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Έχω credits στο funky huawei. Σχεδόν όλες τις firmwares τις έχω περάσει έτσι από την πρώτη μέρα που κυκλοφορουν. Μόνο την 161 πήρα από OTA. Την 9 πως την βάλατε; Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουμε τους σελιδοδείκτες του Chrome στον samsung? Ακολούθησε τον οδηγό https://www.sammobile.com/2017/05/16/galaxy-s8-tip-how-to-sync-your-google-chrome-bookmarks-with-samsung-internet-web-browser/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Σε ευχαριστώ. Θα το δω και στην εφαρμογή του viber Καλησπέρα, δεν ξέρω αν αυτό εννοείς, αλλά δες και την ακόλουθεί λύση (το έχω στα αγγλικά όποτε δεν ξέρω αν ταιριάζει ακριβώς η μετάφραση). Πήγαινε στα ακόλουθα: Ρυθμίσεις--> εφαρμογές & ειδοποιήσεις--> Διαχείριση εφαρμογών κάνε sroll μέχρι να βρεις το viber και κάνε κλικ. Στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή που θέλεις και επίλεξε "Ειδοποιήσεις κλειδωμένης οθόνης (Lock screen notifications)-> Εκεί θα σου εμφανίσει 3εις επιλογές. Διάλεξε αυτή που σου κάνει. Δες αν λειτούργησε. Σημ. το παραπάνω είναι για να το εμφανίζει σε μία εφορμογή. Αν θες για όλες τις ειδοποιήσεις να έχεις preview τότε στη γενική επιλογή "Διαχείριση εφαρμογών" πατάς πάνω δεξιά τις 3εις τελείες και επιλέγες αν θες να φαίνεται το περιεχόμενο ή όχι. Τέλος κάτι άλλα που ανακάλυψα ότι δεν "έπαιζε" για εμένα τουλάχιστον είναι το smart notifications Που αποφασίζει τί έχει προτεραιότητα και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν αυτό εννοείς, αλλά δες και την ακόλουθεί λύση (το έχω στα αγγλικά όποτε δεν ξέρω αν ταιριάζει ακριβώς η μετάφραση). Πήγαινε στα ακόλουθα: Ρυθμίσεις--> εφαρμογές & ειδοποιήσεις--> Διαχείριση εφαρμογών κάνε sroll μέχρι να βρεις το viber και κάνε κλικ. Στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή που θέλεις και επίλεξε "Ειδοποιήσεις κλειδωμένης οθόνης (Lock screen notifications)-> Εκεί θα σου εμφανίσει 3εις επιλογές. Διάλεξε αυτή που σου κάνει. Δες αν λειτούργησε. Σημ. το παραπάνω είναι για να το εμφανίζει σε μία εφορμογή. Αν θες για όλες τις ειδοποιήσεις να έχεις preview τότε στη γενική επιλογή "Διαχείριση εφαρμογών" πατάς πάνω δεξιά τις 3εις τελείες και επιλέγες αν θες να φαίνεται το περιεχόμενο ή όχι. Τέλος κάτι άλλα που ανακάλυψα ότι δεν "έπαιζε" για εμένα τουλάχιστον είναι το smart notifications Που αποφασίζει τί έχει προτεραιότητα και τι όχι. σε ευχαριστω για τον χρονο σου ,αλλα το βρηκα εντελως τυχαια !στο ξεκλειδωμα μεσω προσωπου ειχα ανοιχτη την επιλογη ειδοπ. εξ.κλειδ.οθ. ,μολις την εκλεισα ,ολα καλα .νομιζω ενας φιλος μου ειχε πει να ψαξω εκει .να φανταστεις στης συζυγου το honor 10 προσπαθουσα πολυ καιρο να το βρω αλλα ματαια .:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παιδιά ωραία τα airports τα σπάνε αλλά επειδή δεν παίζουν τόσα λεφτά για μένα... Ξέρετε κάποια φτηνά μικρά σχετικά Bluetooth που να ακούς και μουσική που να λειτουργούν καλά στο p20 pro να προτείνετε μέχρι 20€??Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και όσους απάντησαν για την μπαταρία που ρώταγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παιδιά ωραία τα airports τα σπάνε αλλά επειδή δεν παίζουν τόσα λεφτά για μένα... Ξέρετε κάποια φτηνά μικρά σχετικά Bluetooth που να ακούς και μουσική που να λειτουργούν καλά στο p20 pro να προτείνετε μέχρι 20€??Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και όσους απάντησαν για την μπαταρία που ρώταγα. στα 27 τα AM61 της huawei einai πολυ καλα..!! https://www.skroutz.gr/s/13261069/Huawei-AM61.html?from=catspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Συμφωνω ειναι πολυ καλα μεταξυ huawei AM61 vs meizu EP51 bluetooth earphone wireless γιατι τα 2 τα βρισκω 20€ σε προφορα..ποιο θεωρειται καλυτερο?(γιατι εχω ακουσει μερικα ακουστικα bluetooth δεν κανουν στο P20 pro) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Συμφωνω ειναι πολυ καλα μεταξυ huawei AM61 vs meizu EP51 bluetooth earphone wireless γιατι τα 2 τα βρισκω 20€ σε προφορα..ποιο θεωρειται καλυτερο?(γιατι εχω ακουσει μερικα ακουστικα bluetooth δεν κανουν στο P20 pro) Ευχαριστω τα Meizu EP51 δεν μου αρεσαν καθολου σε θεμα ηχου... τα AM61 ητανε αψογα ομως...! είχανε ένα θέμα τα AM61 με αποσύνδεσης και διακοπές αλλα πλέον έφτιαξε απο update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitron Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 τα Meizu EP51 δεν μου αρεσαν καθολου σε θεμα ηχου... τα AM61 ητανε αψογα ομως...! είχανε ένα θέμα τα AM61 με αποσύνδεσης και διακοπές αλλα πλέον έφτιαξε απο update.. Δεν έχει φτιάξει απο update εγω έχω ακόμη το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Δεν έχει φτιάξει απο update εγω έχω ακόμη το πρόβλημα. σε πια firmware εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts