sniper20 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Burn in της amoled. Αν και όσα κινητά είχα με αμολεντ, στα τρία και τέσσερα χρόνια που τα κράταγα, πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Burn in της amoled. Αν και όσα κινητά είχα με αμολεντ, στα τρία και τέσσερα χρόνια που τα κράταγα, πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Sent from my CLT-L29 using Tapatalk παιζει τετοιο πραγμα? με samsung δεν ειχα ποτε κατι τετοιο ουτε με apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smakgr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα και απο μενα είμαι στην ευχαριστη θεση εδω και ενα μηνα να εχω αυτή την κινηταρα.. Αφησα το S9 plus που κάθε μερα φορτιζα στις 17.00 γιατι η αυτονομία του ηταν χαλια και τωρα δεν αγχωνομαι ΠΟΤΕ!! Λοιπόν για τζαμακια παιδια μη πολυ ψαχνεστε η λυση ειναι μονοδρομος.. Whitestone Dome Glass Huawei P20 Full Cover Screen Protector.. Μακραν το καλυτερο. Γιατι το ψάχνετε τοσο πολυ. Το τζαμακι είναι σα μην υπάρχει ουτε δαχτυλιες ουτε παχος ολα τελεια.. Ταιριάζει απιστευτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Το burnin υπάρχει αλλά εμφανίζεται ανάλογα την χρήση. Συνήθως παρουσιάζεται σε χρήστες του Facebook που "λιώνουν" και έτσι μένει πολύ ώρα το UI του Facebook στην οθόνη και αφήνει ένα αχνό αποτύπωμα. Στη navigation bar κάνουν το τέχνασμα του να αλλάζουν θέση τα "κουμπιά" κατά 1 pixel οπότε να μην μένουν πολύ ώρα στο ίδιο σημείο. Για την notification bar δεν έχω βρει κάτι αν κάνουν το ίδιο. Με τον via εκτός του ότι θα έχεις και αυτήν την προστασία-σιγουριά θα έχεις και περισσότερο χώρο για browsing αλλά δεν έχει μαύρο θέμα για εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Οταν κανουμε check για latest full package και μετα το περναμε αμα βρει καινουριο, δεν σβηνεται τιποτα ετσι? Με ρυθμισεις τι γινεται? παλι απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Είναι λες και κάνεις OΤΑ.Δεν αλλάζει τίποτα στο κινητό από θέμα ριθμισεων και εφαρμογών Στάλθηκε από το Huawei P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Kiwi αν θες ταχυτητα και samsung browser αν βλεπεις πολλα βιντεο μεσω του browser. Το builtin player του samsung browser ειναι πολυ χρησιμο. Υπαρχει μια ακομα επιλογη αν δεν σε ενδιαφερει μαυρο θεμα που εχουν ο kiwi και o samsung και ειναι ο VIA browser ο οποιος εχει επιλογη για πραγματικο fullscreen, ακομα και την notification bar καλυπτει κι ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τυχον burnin. +1 για Kiwi με έχει βολέψει φουλ , και στο black theme του πολύ καλύτερο απ το black theme του Samsung που δούλευα πριν Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Οταν κανουμε check για latest full package και μετα το περναμε αμα βρει καινουριο, δεν σβηνεται τιποτα ετσι? Με ρυθμισεις τι γινεται? παλι απο την αρχη? Οτι και να επιλεξεις μεσα απο την εφαρμογη Ενημερωση συστηματος τιποτα δεν θα σβηστει, ουτε θα κανεις ρυθμισεις απο την αρχη. Η πληρης ληψη ειναι μια πιο σιγουρη προς αποφυγη προβληματων επιλογη αλλα αν κατεβαζεις μεσω mobile data ή δεν θελεις για καποιο λογο να κατεβασεις 3GB που ειναι η πληρης τοτε κανεις την γρηγορη που συνηθως ειναι 200-500MB αναλογα τις προσθηκες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Οτι και να επιλεξεις μεσα απο την εφαρμογη Ενημερωση συστηματος τιποτα δεν θα σβηστει, ουτε θα κανεις ρυθμισεις απο την αρχη. Η πληρης ληψη ειναι μια πιο σιγουρη προς αποφυγη προβληματων επιλογη αλλα αν κατεβαζεις μεσω mobile data ή δεν θελεις για καποιο λογο να κατεβασεις 3GB που ειναι η πληρης τοτε κανεις την γρηγορη που συνηθως ειναι 200-500MB αναλογα τις προσθηκες. Καταλαβα, το θεμα ειναι οτι στην γρηγορη δεν εβρισκε τιποτα, και λεω κατσε να τσεκαρω το full package.. και τοτε βρηκε το τελευταιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Καλησπέρα, κάτοχος και γω από προχθές η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα στην αρχική οθόνη αν κάνω swipe προς τα κάτω εμφανίζεται μεν η λευκή οθόνη ωστόσο εμφανίζονται μαζί και άλλα χρώματα (κόκκινο μπλε πράσινο...) Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Ιδού και πως εμφανίζεται https://www.flickr.com/gp/162056810@N04/v06zCE Edited November 14, 2018 by Manos_VXR Προσθήκη εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα, κάτοχος και γω από προχθές η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα στην αρχική οθόνη αν κάνω swipe προς τα κάτω εμφανίζεται μεν η λευκή οθόνη ωστόσο εμφανίζονται μαζί και άλλα χρώματα (κόκκινο μπλε πράσινο...) Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Ιδού και πως εμφανίζεται https://www.flickr.com/gp/162056810@N04/v06zCE Έτσι είναι μην αγχώνεσαι, δεν είναι πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Έτσι είναι μην αγχώνεσαι, δεν είναι πρόβλημα! Ενα μεγάλο βάρος μόλις έφυγε απο πάνω μου αν και μπορώ να πω πως με ξαινερώνει λιγουλάκι. Κάτι τελευταίο με το που το άνοιξε κατέβαζε update την 159 ωστόσο δεν το έκανα εκείνη την ωρα αλλα το βράδυ απο χθες λοιπόν μετά την αναβάθμιση παρατηρώ οτι ρουφάει πιο γρήγορα την μπαταρία. Το χει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ενα μεγάλο βάρος μόλις έφυγε απο πάνω μου αν και μπορώ να πω πως με ξαινερώνει λιγουλάκι. Κάτι τελευταίο με το που το άνοιξε κατέβαζε update την 159 ωστόσο δεν το έκανα εκείνη την ωρα αλλα το βράδυ απο χθες λοιπόν μετά την αναβάθμιση παρατηρώ οτι ρουφάει πιο γρήγορα την μπαταρία. Το χει παρατηρήσει κανείς άλλος; μετα της 2-3 φορτισης θα ειναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παρατηρήσατε αλλαγές στην. 161; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 κανα νεο με την andoid 9? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα στη μπάρα που έχει το home να πάει δεξιά το πίσω αντί για αριστερά γιατί δεν μπορώ να το βρω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα στη μπάρα που έχει το home να πάει δεξιά το πίσω αντί για αριστερά γιατί δεν μπορώ να το βρω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμισεις->Συστημα->Πλοηγηση στο συστημα->Γραμμη πλοηγησης (Ρυθμισεις)->Επιλεγεις οποιο θες Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Μόλις έβαλα την 161 από την 159. (280 mb περίπου.) όλα καλά μέχρι στιγμής. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παρατηρήσατε αλλαγές στην. 161; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακομα στην 159 ειμαι... ολα χαλια ειναι.... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις έβαλα την 161 από την 159. (280 mb περίπου.) όλα καλά μέχρι στιγμής. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk το 4D δουλευει??? τα ιδια θα ειναι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανα νεο με την andoid 9? 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Το 4D, δεν εμφανίζεται. Φαίνονται όμως φοβερά smooth η rom σε σχέση με την 159. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 ακομα στην 159 ειμαι... ολα χαλια ειναι.... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το 4D δουλευει??? τα ιδια θα ειναι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2019 Ρε omorfonie τίποτα καλό βρίσκεις στο τηλέφωνο?? Όλο αρνητισμό είσαι κ έχω μια απορία τι το κρατας το ρημάδι κ δεν παίρνεις κανένα άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Το 4D, δεν εμφανίζεται. Φαίνονται όμως φοβερά smooth η rom σε σχέση με την 159. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk η 156 ητανε σχετικα πολυ καλη...! η 159 με χαλαει λιγο.. δεν ειναι τοσο smooth... αλλα αντε να δουμε ποτε θα ερθει και και η 161 λογικα σε εμενα κανει 2-3 μερες μετα να ερθει.. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε omorfonie τίποτα καλό βρίσκεις στο τηλέφωνο?? Όλο αρνητισμό είσαι κ έχω μια απορία τι το κρατας το ρημάδι κ δεν παίρνεις κανένα άλλο?? ναι... την καμερα...! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Σιγά μην το έχεις αδερφεη 156 ητανε σχετικα πολυ καλη...! η 159 με χαλαει λιγο.. δεν ειναι τοσο smooth... αλλα αντε να δουμε ποτε θα ερθει και και η 161 λογικα σε εμενα κανει 2-3 μερες μετα να ερθει.. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι... την καμερα...! :lol: Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 εσκασε η 161!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Σιγά μην το έχεις αδερφε Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol: Edited November 14, 2018 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts