PapaDarxon Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλημέρα, νέος κάτοχος της συσκευής, και θέλω μια βοήθεια στο να επαναφέρω στην οθόνη κλειδώματος τις random εικόνες που μου εμφανιζε πριν το σκαλίζω στις ρυθμισεις και τις εξαφανίσω! Μου εμφανίζει την εικόνα της κεντρικής μου οθόνης ενώ μου άρεσαν οι εικόνες που είχε το κινητο κάθε φορά πάταγα το power button.... Και επίσης που βρίσκεται μέσα στις ρυθμισεις τα "κολπάκια" για να μικρύνει η οθόνη για να δουλεύετε με το ένα χέρι και τετοια? *ίσως να σας ζαλίσω με τις απορίες μου κατά καιρούς γιατί όλο και κάτι θα ψάχνω!! Α, και το θέμα σήματος της κινητής, το οτι σε κεντρική πόλη προαστίων να εχω κοσμοτε 1-2 γραμμές στις 5,ειναι θεμα κάρτας? Βέβαια με άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι δεν είχα σήμα, χθες είδα με αυτή τη συσκευή ότι επιτέλους είχα έστω 1 γραμμή που και που! Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Εγγραφες->Επιλεγεις ποιες κατηγοριες θες Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Αυτοματη ενημερωση μεσω Wi-Fi->Ενεργο Ρυθμισεις->Εξυπνη βοηθεια->Περιβαλλον λειτουργιας ενος χεριου->Προβολη μινι οθονης->Ενεργοποιησε το Αν η καρτα SIM που εχεις ειναι "κομμενη" τοτε μαλλον αυτο φταιει και ειναι καλυτερα πας στην Cosmote και να κανεις αντικατασταση με καινουρια με την αναλογη χρεωση βεβαια. Αν δεν ειναι "κομμενη" τοτε δοκιμασε απο το: Ρυθμισεις->Ρυθμισεις ασυρματων & δικτυων->Δικτυο κινητης τηλεφωνιας->Προτιμωμενος τυπος δικτυου->Μονο 2G ή Μονο 3G και δες αν σε καποιο απο τα 2 εχεις καλυτερο σημα αλλιως βγαλε την SIM σου και καθαρισε την Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Εγγραφες->Επιλεγεις ποιες κατηγοριες θες Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Αυτοματη ενημερωση μεσω Wi-Fi->Ενεργο Ρυθμισεις->Εξυπνη βοηθεια->Περιβαλλον λειτουργιας ενος χεριου->Προβολη μινι οθονης->Ενεργοποιησε το Αν η καρτα SIM που εχεις ειναι "κομμενη" τοτε μαλλον αυτο φταιει και ειναι καλυτερα πας στην Cosmote και να κανεις αντικατασταση με καινουρια με την αναλογη χρεωση βεβαια. Αν δεν ειναι "κομμενη" τοτε δοκιμασε απο το: Ρυθμισεις->Ρυθμισεις ασυρματων & δικτυων->Δικτυο κινητης τηλεφωνιας->Προτιμωμενος τυπος δικτυου->Μονο 2G ή Μονο 3G και δες αν σε καποιο απο τα 2 εχεις καλυτερο σημα αλλιως βγαλε την SIM σου και καθαρισε την Ευχαριστώ, ξεκιναω το ψάξιμο!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Λοιπόν, στο 2g είναι φουλ το σημα της εταιρείας!! Στο 3g πέφτει στα 3,και στο 4g πέφτει στο 1... Για να μικρύνει η οθονη, δεν μου δουλεύει, μάλλον δεν το κάνω καλά, θα δω YouTube, και για το "περιοδικό" κάτι σαν να λείπει από το μενού και δεν μπαίνει αυτό με τις φώτο τις διαφορές που θελω... Εντωμεταξυ, πολύ ωραία συσκευή! Δεν "χάνει" πουθενά!! Θα δω και βιντεακια και θα την απογείωσω για καλύτερη χρηση!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, στο 2g είναι φουλ το σημα της εταιρείας!! Στο 3g πέφτει στα 3,και στο 4g πέφτει στο 1... Για να μικρύνει η οθονη, δεν μου δουλεύει, μάλλον δεν το κάνω καλά, θα δω YouTube, και για το "περιοδικό" κάτι σαν να λείπει από το μενού και δεν μπαίνει αυτό με τις φώτο τις διαφορές που θελω... Εντωμεταξυ, πολύ ωραία συσκευή! Δεν "χάνει" πουθενά!! Θα δω και βιντεακια και θα την απογείωσω για καλύτερη χρηση!!!! Δεν ξερω αν ανέβηκαν οι φώτο από το μενού μου.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, στο 2g είναι φουλ το σημα της εταιρείας!! Στο 3g πέφτει στα 3,και στο 4g πέφτει στο 1... Για να μικρύνει η οθονη, δεν μου δουλεύει, μάλλον δεν το κάνω καλά, θα δω YouTube, και για το "περιοδικό" κάτι σαν να λείπει από το μενού και δεν μπαίνει αυτό με τις φώτο τις διαφορές που θελω... Εντωμεταξυ, πολύ ωραία συσκευή! Δεν "χάνει" πουθενά!! Θα δω και βιντεακια και θα την απογείωσω για καλύτερη χρηση!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, με το περιοδικό, δούλεψε! Τώρα παλαιυω να μικρύνει η οθονη! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ρυθμίσεις ,σύστημα ,πλοήγηση . Και πατάς στο πρώτο για να φύγει η μπάρα τελείως και να δουλεύεις με το κουμπί . Πολύ καλό με έχει βολεύει απίστευτα Όσον αφορά το σήμα κινητής και ασύρματο σε σχέση με το mate 10 pro που είχα ,το θεωρώ πιο αδύναμα εδώ. Δεν ξέρω γιατί . Ίσως έχει κ λιγότερη ακτινοβολία . Θα κοιτάξω τα sar Sent from P20 Pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλα, αυτό που εξαφανίστηκε τα κουμπιά, με έκανε να το λατρέψω!!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Λοιπόν, στο 2g είναι φουλ το σημα της εταιρείας!! Στο 3g πέφτει στα 3,και στο 4g πέφτει στο 1... Για να μικρύνει η οθονη, δεν μου δουλεύει, μάλλον δεν το κάνω καλά, θα δω YouTube, και για το "περιοδικό" κάτι σαν να λείπει από το μενού και δεν μπαίνει αυτό με τις φώτο τις διαφορές που θελω... Εντωμεταξυ, πολύ ωραία συσκευή! Δεν "χάνει" πουθενά!! Θα δω και βιντεακια και θα την απογείωσω για καλύτερη χρηση!!!! Οκ, με το περιοδικό, δούλεψε! Τώρα παλαιυω να μικρύνει η οθονη! 4G με μια γραμμη δεν αξιζει καν, τωρα αν δεν χρησιμοποιεις mobile data καλυτερα βαλτο 2G να εχεις full σημα και χαμηλωτερη καταναλωση μπαταριας Στα Huawei παντα να το εχεις σε κλειδωμα περιοδικου για να μην εχεις θεμα με τις ειδοποιησεις Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ναι, δεν πολυ δουλεύω δίκτυα, περισσότερο WiFi. Ωραια, μου αρέσει αυτό με το περιοδικό για να μην βαριέμαι τις εικόνες! Δουλεύω το swipe να μικρύνει η οθονη, αλλα δεν μου γίνεται, ειδα και βιντεακι μολις, μήπως δεν κάνω κάτι καλά, αλλά μπαααα... Πιο πολύ για το βραδυ στο κρεβάτι να το εχω με το ένα χέρι το ηθελα, δεν πειράζει.. Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Διαβαζω στο νημα πως καποιοι εχουν θεμα συμβατότητας για Bluetooth ακουστικά, ψάχνοντας στις ρυθμισεις για προγραμματιστες, στην δικτύωση ειδα οτι μπορεις να ρυθμισεις συχνότητες για ηχο Bluetooth, δεν εχω ακουστικά εγω, απλα το ειδα και ειπα μπας και βοηθήσω να πειραματιστουν εκείνοι που εχω τα θεματακια μηπως και καταφερουν κατι! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Διαβαζω στο νημα πως καποιοι εχουν θεμα συμβατότητας για Bluetooth ακουστικά, ψάχνοντας στις ρυθμισεις για προγραμματιστες, στην δικτύωση ειδα οτι μπορεις να ρυθμισεις συχνότητες για ηχο Bluetooth, δεν εχω ακουστικά εγω, απλα το ειδα και ειπα μπας και βοηθήσω να πειραματιστουν εκείνοι που εχω τα θεματακια μηπως και καταφερουν κατι! Μπορείς εκεί να κάνεις κάποιες αλλαγές,αλλά θα πρέπει εκείνη την ώρα το BT να είναι κλειστό. Ωραία,κλείνεις το BT,κάνεις σε αυτό το μενού την όποια αλλαγή για να πειραματιστείς,την αποθηκεύει το κινητό,κάνεις και ένα reset.. βλέπεις ότι έχει κρατήσει τη ρύθμιση,ΑΛΛΑ μόλις το ξανασυνδέσεις με τα am61,η ρυθμίσεις ξαναγυρίζουν αυτόματα στις προεπιλεχθείσες. Έτσι έγινε σε εμένα αφού δοκίμασα να πειράξω 2-3.. Η λύση είναι: 1) να ενημερωθούν οι Κινέζοι και 2) να πάψουν να κάνουν τους Κινέζους (Έλληνες της Huawei + Κινέζοι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 λοιπον εγω μετα το φιασκο με τα am61 δεν ασχοληθηκα αλλο και τα εδωσα... αγορασα λοιπον τα AWEI AK1 και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ουτε αποσυνδεσεις ουτε τπτ... εχουν αρκετη ενταση και ο συνομιλητης σου σε ακουει καμπάνα ακόμα και οταν βρισκεσαι εξω.. παρτε τα με κλειστα ματια ειναι και πολυ φτηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 λοιπον εγω μετα το φιασκο με τα am61 δεν ασχοληθηκα αλλο και τα εδωσα... αγορασα λοιπον τα AWEI AK1 και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ουτε αποσυνδεσεις ουτε τπτ... εχουν αρκετη ενταση και ο συνομιλητης σου σε ακουει καμπάνα ακόμα και οταν βρισκεσαι εξω.. παρτε τα με κλειστα ματια ειναι και πολυ φτηνα.. Με γειά σου φίλε μου. Μιας και εγώ έχω κρατήσει τα am61 και τα δουλεύω σε άλλο κινητό,είχες πει ότι τα am61 τα είχες δουλέψει με ένα lg και ένα samsung κινητό,άρα θυμάσαι την απόδοσή τους,δύναμη ήχου,μπάσου,ποιότητα ήχου κτλ.. επειδή τα am61 θα τα κρατήσω,αλλά θα πάρω και άλλο ένα bt ακουστικό,το ψήνω να είναι και τα ak1 μιας και είχαμε το ίδιο θέμα (p20p+am61) και πλέον δεν το έχεις (p20p+ak1). Μπορείς ΑΝ όντως θυμάσαι την δυναμική των am61,να μου πεις που είναι καλύτερα και που χειρότερα τα ak1; Σε υπέρ ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P20_Pro Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του P20 Pro και θα ήθελε να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να το κάνω Rooted. Είδα ότι κάποιος είχε ρωτήσει αλλά δεν είδα να του απαντάει κάνεις στις επόμενες σελίδες.. Υπάρχει κάτι που έχει δοκιμαστεί και να μπορεί εύκολα πάλι να ξαναγίνει unrooted χωρίς να φαίνεται (για λόγους εγγύησης)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Με γειά σου φίλε μου. Μιας και εγώ έχω κρατήσει τα am61 και τα δουλεύω σε άλλο κινητό,είχες πει ότι τα am61 τα είχες δουλέψει με ένα lg και ένα samsung κινητό,άρα θυμάσαι την απόδοσή τους,δύναμη ήχου,μπάσου,ποιότητα ήχου κτλ.. επειδή τα am61 θα τα κρατήσω,αλλά θα πάρω και άλλο ένα bt ακουστικό,το ψήνω να είναι και τα ak1 μιας και είχαμε το ίδιο θέμα (p20p+am61) και πλέον δεν το έχεις (p20p+ak1). Μπορείς ΑΝ όντως θυμάσαι την δυναμική των am61,να μου πεις που είναι καλύτερα και που χειρότερα τα ak1; Σε υπέρ ευχαριστώ εκ των προτέρων. κοιτα τα am61 δε τα δούλεψα σχεδόν καθόλου γιατί εξαρχής μου έσπασαν τα νεύρα με αυτό που γινόταν όποτε δε μπορώ να σου πω που ηταν καλύτερο το ενα η το αλλο... αυτο που μπορω να σου πω με σιγουριά ειναι οτι στην ενταση ειναι το ιδιο δυνατα μπορει και ενα κλικ δυνατότερα τα AK1.. το μείον των ak1 είναι οτι προεξέχουν περισσότερο απτα αυτιά ειναι δλδ λιγο μεγαλύτερα καθώς και ενα κλικ βαρύτερα.. ειναι τελείως μεταλλικά... τα huawei βόλευαν καλύτερα.. τα ak1 εχουν επισης το πολυ θετικό οτι ανοίγουν και κλείνουν με το μαγνήτη..πολύ βολικό η συσκευασία των awei πολυ πιο προσεγμενη απτά huawei αν και φτηνότερα.. 23 ευρω τα αγόρασα και τα θεωρώ ανέλπιστα πολύ καλά για αυτη τη τιμή.. θα δείξει βέβαια και στο χρόνο πως θα τα πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του P20 Pro και θα ήθελε να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να το κάνω Rooted. Είδα ότι κάποιος είχε ρωτήσει αλλά δεν είδα να του απαντάει κάνεις στις επόμενες σελίδες.. Υπάρχει κάτι που έχει δοκιμαστεί και να μπορεί εύκολα πάλι να ξαναγίνει unrooted χωρίς να φαίνεται (για λόγους εγγύησης)?Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ροοτ το κινητό σου, και αρκετά άλλα Huawei. Η εταιρεία επέλεξε, από τον Ιούλιο, να μην δίνει πλέον κωδικούς για το ξεκλείδωμα του bootloader. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Έχει αγοράσει κάποιος θήκη Spigen; Από τα ευρωπαϊκά Amazon είδα πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Βρήκα και στο skroutz καταστήματα που τις πουλάνε, αλλά αμφιβάλλω για τη γνησιότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P20_Pro Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Έχει αγοράσει κάποιος θήκη Spigen; Από τα ευρωπαϊκά Amazon είδα πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Βρήκα και στο skroutz καταστήματα που τις πουλάνε, αλλά αμφιβάλλω για τη γνησιότητά τους. Την έχει και το eshop, από τα σκρουτζο-μάγαζα είναι πιο safe. https://www.e-shop.gr/search?q=SPIGEN++Armor+P20+pro ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ροοτ το κινητό σου, και αρκετά άλλα Huawei. Η εταιρεία επέλεξε, από τον Ιούλιο, να μην δίνει πλέον κωδικούς για το ξεκλείδωμα του bootloader. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση, αν κ πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου καποια λυση θα βρεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 εγω εχω παρει 2 spigen μια ultra hybrid διαφανη και τη marked armor τη μαυρη... και οι 2 αψογες γνησιοτατες απο mozik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μόλις τώρα είδα ότι την rugged armor την έχουν και τα Public. Δεν βρίσκω την marked armor όμως ****το, που είναι νέο σχέδιο και μου φαίνεται καλύτερη από πλευράς προστασίας. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω εχω παρει 2 spigen μια ultra hybrid διαφανη και τη marked armor τη μαυρη... και οι 2 αψογες γνησιοτατες απο mozikΔεν το γνωρίζω το κατάστημα, αλλά είδα ότι έχει μεγάλη ποικιλία και μάλλον θα το επισκεφτώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Παιδες μια βοηθεια γιατι δεν βρισκω ακρη.Στο messenger του FB οταν ερχεται ενα μνμ κανει τον γνωστο ηχο μπαινω στην συνομιλια και ακομα που ειμαι μεσα και βλεπω να ερχονται τα μνμ βαραει ακαταπαυστα ο ηχος που ερχεται μνμ.Υπαρχει καποια ρυθμιση να εχω τον ηχο κανονικα οταν ερχεται ενα μνμ αλλα οχι να χτυπαει συνεχεια οταν ειμαι ηδη μεσα στην συνομιλια?(Προερχομαι απο ios οποτε τωρα μαθαινω τα του android). Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr01 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 τι ειναι αυτα τα services που ειναι στην τοποθεσία??? σε κανένα αλλο κινητο μου δεν τα έχω αυτα... :/ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 τι ειναι αυτα τα services που ειναι στην τοποθεσία??? σε κανένα αλλο κινητο μου δεν τα έχω αυτα... :/ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το hwLBSService ειναι για το GPS του κινητου και το hisi.mapcon ειναι για το navigation της mapcon. Βασικα το LBS ειναι σημαντικο και το mapcon αχρηστο και ο μονος τροπος να το κανεις remove ειναι μεσω ADB. Τωρα για τα αλλα 3 οπως καταλαβαινεις ειναι της Google. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Λοιπόν σχετικα με τα ακουστικά Bluetooth που μίλησα με την εταιρία με ενημερωσαν οτι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα στείλουν ενα update που θα φτιάχνει το πρόβλημα μεταξύ ακουστικών και συσκευής.Οπότε αναμένουμε. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Λοιπόν σχετικα με τα ακουστικά Bluetooth που μίλησα με την εταιρία με ενημερωσαν οτι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα στείλουν ενα update που θα φτιάχνει το πρόβλημα μεταξύ ακουστικών και συσκευής.Οπότε αναμένουμε. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπέροχα νέα!! άντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Νέος χρήστης της συσκευής και εγώ πλεον.. Από Samsung galaxy s8 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Ξέρουμε τρόπο για να αλλάξουμε την γραμματοσειρά; Ισχύει ο τρόπος που κάναμε στο mate 10 pro? Επίσης φωτογραφίες την ημέρα τραβάτε στα 40 ή στα 10? Έχει διαφορές; Sent from P20 Pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts