Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το google ειναι πιο ευκολη λυση και απο εμενα....

αλλαζεις τους dns στην συσκευη και στο pc

81.177.139.39

81.177.139.39

μετα βαζεις το κινητο σε adb mode και το βαζεις στο pc

αυτο που δουλευει ακομα ειναι το DC-unlocker V1.00.1403 το βρισκεις πλεον cracked...

Αυτό το ρημάδι το Google έχει κάψει κόσμο...

Γιατί να βρεις σπασμένο το DC Unlocker 1403 που είναι διαθέσιμο για κατέβασμα δωρεάν στην επίσημη σελίδα; Για τα 4 ευρώ όλα όλα που κοστίζουν τα credit και που αμφιβάλλω αν υπάρχει σπασμένο το πρόγραμμα αυτό καν; Άσε τα βίντεο Ινδών στο YT που λένε "cracked" και είναι αστεία clickbait ή δίνουνε μούφα link με λάθος κωδικούς; έλεος αν δε μπορείς να ξεχωρίσεις και αυτό.

Και το πιο βασικό: ακόμα και να υπήρχε σπασμένο το DC Unlocker, και να γλυτωνες τα 4 ευρώ, άντε πήρες τζάμπα credit. Με τα credit αυτά τι θα κάνεις ακριβώς αφου το P20 pro ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ από το πρόγραμμα! Δεν υπάρχει σε καμία λίστα υποστηριζόμενων συσκευών και ακόμα και ο ίδιος ο developer του το γράφει σε μηνυμα οτι δεν εχει ιδεα αν και ποτε θα υποστηριχθει ποτέ... Να του πούμε κ αυτού να ψάξει καλύτερα στο Google για να βρει πως δουλεύει το πρόγραμμα του;;;

Δηλαδή μας έχουνε βγει τα μάτια μ'αυτά που διαβάζουμε. Τόσοι χρήστες εδώ και σε ολόκληρο XDA (έμπειροι και με γνώση, όχι να μην καταλαβαίνουνε τι τους βγάζει το Google Search) λέμε το ίδιο και επιμένεις εσύ ότι - σε παγκόσμια αποκλειστικότητα - ξεκλείδωσες τη συσκευή χωρίς κωδικό από τη Huawei...

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Αυτό το ρημάδι το Google έχει κάψει κόσμο...

Γιατί να βρεις σπασμένο το DC Unlocker 1403 που είναι διαθέσιμο για κατέβασμα δωρεάν στην επίσημη σελίδα; Για τα 4 ευρώ όλα όλα που κοστίζουν τα credit και που αμφιβάλλω αν υπάρχει σπασμένο το πρόγραμμα αυτό καν; Άσε τα βίντεο Ινδών στο YT που λένε "cracked" και είναι αστεία clickbait ή δίνουνε μούφα link με λάθος κωδικούς; έλεος αν δε μπορείς να ξεχωρίσεις και αυτό.

Και το πιο βασικό: ακόμα και να υπήρχε σπασμένο το DC Unlocker, και να γλυτωνες τα 4 ευρώ, άντε πήρες τζάμπα credit. Με τα credit αυτά τι θα κάνεις ακριβώς αφου το P20 pro ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ από το πρόγραμμα! Δεν υπάρχει σε καμία λίστα υποστηριζόμενων συσκευών και ακόμα και ο ίδιος ο developer του το γράφει σε μηνυμα οτι δεν εχει ιδεα αν και ποτε θα υποστηριχθει ποτέ... Να του πούμε κ αυτού να ψάξει καλύτερα στο Google για να βρει πως δουλεύει το πρόγραμμα του;;;

Δηλαδή μας έχουνε βγει τα μάτια μ'αυτά που διαβάζουμε. Τόσοι χρήστες εδώ και σε ολόκληρο XDA (έμπειροι και με γνώση, όχι να μην καταλαβαίνουνε τι τους βγάζει το Google Search) λέμε το ίδιο και επιμένεις εσύ ότι - σε παγκόσμια αποκλειστικότητα - ξεκλείδωσες τη συσκευή χωρίς κωδικό από τη Huawei...

ξεκλιδωσα την συσκευη μου με κωδικο απο την huawei....!!!!! :)

Edited by XP130TD

Ευχαριστώ φίλε μου, επειδή σαν καινούριο θα κόψω τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ θα βγει περίπου 415 και 520 κάπου 100 ευρώ διάφορα, θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα αποφασίσω.

Καταλαβαίνω. Επίσης και εγώ για τον ίδιο λόγο που το θέλεις και εσύ το πήρα ;) κάποια πράγματα γίνονται μια φορά μόνο και θέλεις να τα κρατήσεις με όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται, χωρίς να πρέπει (ή και να μπορείς) να έχεις μαζί σου ειδικό εξοπλισμό.

Για να το πω αλλιώς, το P20 είναι ένα πολύ καλό κινητό. Αλλά το Pro το ξεπερνάει σε μια σειρά από κριτήρια και όχι μόνο στην κάμερα, είναι συνολικά ένα καλύτερο κινητό και ζητά τα έξτρα 100 ευρώ για αυτό. Δικαιολογημένα ή όχι αυτό το κρίνει ο καθένας ανάλογα τις απαιτήσεις του.

Βρήκα το άρθρο που εξηγεί κάποια πράγματα σχετικά με το τριπλό σετάπ των καμερών και επιβεβαιώνει ότι το κινητό κάνει χρήση και των τριών καμερών σε διάφορες συνθήκες για να φτιάξει το τελικό αποτέλεσμα:

This allows the P20 Pro to combine the low-light shooting advantages of the B&W camera with color information from the 40 MP sensor into one bright and colorful nighttime shot. We suspect that Huawei uses the B&W camera even during the day, the phone will complain if it’s covered up (even in broad daylight).

https://www.gsmarena.com/explaining_huawei_p20_pros_triple_camera-news-30497.php

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

ξεκλιδωσα την συσκευη μου με κωδικο απο την huawei....!!!!! :)

Ξεκλείδωσες με κωδικό από τη Huawei τη συσκευή που πήρες στις 30 Αυγ;

30 Αύγ. 2018, 10:13

μου αλλάξανε την συσκευή με καινούρια μόλις... ήτανε ελαττωματικό οπως σας έλεγα... και εσείς νομίζατε οτι τρολλαρα ρε παιδια..

Πάνω από τη θάλασσα πότε περπάτησες, πριν ή μετά το ξεκλείδωμα;

Edited by XP130TD

Ξεκλείδωσες με κωδικό από τη Huawei τη συσκευή που πήρες στις 30 Αυγ;

30 Αύγ. 2018, 10:13

Πάνω από τη θάλασσα πότε περπάτησες, πριν ή μετά το ξεκλείδωμα;

Δείτε εδώ το τι λέει. Σε τόπικ για το note 9 λέει ότι το αγόρασε και εκείνο αλλά το θάβει και ότι είναι λέει χάλια συσκευή, αλλά λέει πάρτε το P20 pro.

Αλλού λέει ότι είναι σκ@τα το P20 pro, αλλού εκθειάζει τα xiaomi....

Edited by XP130TD
εκτός οπχ

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει την ευγενη καλοσυνη πως μπορω να ανεβασω εδω φωτο απο το p20 pro μου απευθειας και οχι απο υπολογιστη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited by XP130TD

Όχι το Pro ήταν, μου έστειλε και φώτο. 708.22 μου έγραψε για την ακρίβεια, λογικά θα έληξε η προσφορά αν δε τη βρίσκεις.

Το βλέπω στα sevenstores αμεσα διαθεσιμο στα 709 και σε πολλά άλλα σκρουτζομάγαζα στα ίδια χρήματα. Γιατί να το πάρεις από μεγάλο κατάστημα σχεδόν 25% πάνω; εφόσον είναι ευρωπαική η συσκευή καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση.

Αν έχεις άνεση με ebay το βρίσκεις ακόμα φτηνότερα, (δε σου λέω μέσω Κίνας κτλ.). Από Γερμανία το πήρα εγώ 640, ευρωπαικό, πριν 1 μήνα και ακόμα τόσο το δίνουν.

879 ποτέ και για κανένα λόγο...

Σε ευχαριστω που το εψαξες οντως ισχυε η προσφορα.Ημουνα τυχερος χθες απο γνωστο site με αγγελιες το βρηκα σφραγισμενο στα 530.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει την ευγενη καλοσυνη πως μπορω να ανεβασω εδω φωτο απο το p20 pro μου απευθειας και οχι απο υπολογιστη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Να κατεβάσεις την εφαρμογή Tapatalk . Αφού βρεις το my phone και συνδεθείς βρες το θέμα που θες και ανέβασε άμεσα φωτό .

Στάλθηκε από Χαβάη

Edited by XP130TD
Δημήτρης

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει την ευγενη καλοσυνη πως μπορω να ανεβασω εδω φωτο απο το p20 pro μου απευθειας και οχι απο υπολογιστη. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Έχε υπόψιν όμως ότι η ποιότητα θα είναι χαμηλή.

Edited by XP130TD

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σε ευχαριστω που το εψαξες οντως ισχυε η προσφορα.Ημουνα τυχερος χθες απο γνωστο site με αγγελιες το βρηκα σφραγισμενο στα 530.

Εκκλησία έκλεψες! Καλοδούλευτο!

Edited by XP130TD

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Επίσημα σας λέω ότι ξεπερνάει και το note 9 στην μπαταρία. Δουλεύω σε πολυκατάστημα και είμαι στα κινητά οπότε τα έχω συγκρίνει με ολα.. Για s9 plus OK δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.. πλησιάζει λίγο μόνο το note 9 αλλά σε gaming λειτουργεία άντεξε παραπάνω το δικό μας. το note 9 έπεφτε πιο γρήγορα. Εμένα μου κρατάει 2 μέρες και είμαι με το κινητό προέκταση του χεριού μου ακόμη κ στην δουλεια(όσο μπορώ φυσικά).

Το κινητό μας παιδιά είναι ότι καλύτερο και χάρηκα τόσο πολύ για την αγορά που έκανα μετά από μακροχρόνια χρήση Samsung.. φυσικά σαν πωλητής από τότε που το πήρα το έχω προτείνει αρκετά και όλοι γυρίζουν πίσω και μου λένε ΜΠΡΆΒΟ για την επιλογή που κάνανε.. Τι να πω άλλο το p20 pro είναι πολύ μπροστά και δικαίως βραβεύτηκε από διεθνής φορείς οπως EISA κλπ.

Αυτουνού η άποψη μάλιστα, μετράει

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλες οι απόψεις χρειάζονται και όχι μόνο οι καλές.

Μπράβο ομορφονιε για τη συνεισφορά σου

Oneplus A6013

Και η black list είναι πολύ καλή λύση. Ησυχάζει το μυαλό σου! ;)

Eσένα που τον ξέρεις και το κάνεις, ναι, ησυχάζεις.

Αλλά κάποιος που μπαίνει στο νήμα και βλέπει αυτά που γράφει ο καραγκιόζης.. ε.. συγνώμη... ο φίλος του καραγκιόζη, τα πιστεύει, όπως και έγινε πιο πριν με τον φίλο που ψαχνότανε εάν έχει battery drain.

To πρόβλημα πιστεύω δεν αντιμετωπίζεται με το να μην βλέπουμε τι γράφει, αλλά με το να του αποδεικνύουμε ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν.

Άσχετα που αυτός δεν καταλαβαίνει με τίποτα, ζει στον κόσμο του και προσπαθεί με ψέματα να καλύψει άλλα ψέματα και έτσι έχει τραβήξει αυτή η ιστορία.

Τουλάχιστον τώρα όσοι θα διαβάσουν όλα αυτά θα καταλάβουν ότι λέει ένα σωρό ψέματα.

Πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμα φορά στο P20 pro δεν ξεκλειδώνει πλέον o bootloader.

Εκτός και αν είσαι ο μορφονιός!

YΓ. Από την επίσημη σελίδα του καραγκιόζη:

Ο Μορφονιός. Το αντίθετο του ονόματός του. ‘Ασχημος με τεράστιο κεφάλι και μύτη. Μικροσωμος με κοντά πάδια. ‘Εχει την ιδέα άτι είναι ωραίος και κοροϊδεύει τους άσχημους. Σατυρίζει τους πετυχημένους (δήθεν) της κάθε εποχής που μιλάνε με ουί και με γιές.

Δεν νομίζω ότι το διάλεξε τυχαία αυτό το username. Έχει Γνώθι σαυτόν!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελπίζω να το λες ειρωνικά... και να μην έχεις ξεκλειδώσει και εσύ τον bootloader στο P20 pro με το DC-Unlocker

Εκκλησία έκλεψες! Καλοδούλευτο!

Σε ευχαριστω πολυ.Ναι οντως εκκλησια,απο επιδοτηση το ειχε παρει το παληκαρι οποτε ηθελε να φυγει αμεσα.Παντως ερχομενος απο iphone 6+, 6s+, 7+, Note 8 για 5 μερες(δεν την παλεψα καθολου), iphone X(εν ολιγης iphone boy) μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και αρχιζει κ ξεθωριάζει στο μυαλο μου το μηλο οσο υπερβελικο κ αν ειναι αυτο που γραφω για την 1 μερα που το εχω.;)

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Φιλικά: διάβασε ξανά τις τελευταίες σελίδες αν θέλεις να μην εκτίθεσαι και εσύ όπως αυτός. Νομίζεις πρόκειται περι κακής και καλής άποψης στ'αληθεια τώρα; Λες και δεν εχουμε αναφέρει οι υπόλοιποι τα όποια αρνητικά της συσκευής; Εδώ πρόκειται για αποδεδειγμένο μπουρδολόγο. 5-10 μηνύματα πιο πάνω να διάβαζες θα έβλεπες ότι γράφει πράγματα που δεν ισχύουν πουθενα στον κόσμο. Εγραφε (εκτός όλων των προηγούμενων ασυναρτησιών) ότι ξεκλείδωσε συσκευή με εφαρμογή που δεν την υποστηρίζει και όταν του το τρίψαμε στη μούρη (όχι για μας, όσοι ασχολούμαστε λίγο παραπάνω γνωρίζουμε και δεν δίνουμε σημασία ούτως η άλλως αλλά για να υπάρχει η πραγματικοτητα αναρτημένη) το γύρισε σε τρελίτσα, δεν απάντησε σε τίποτα και θυμήθηκε ότι το ξεκλείδωσε με κωδικο απο τη Huawei. Στις 30 Αυγούστου. Με κωδικο απο τη Huawei. Στις 30 Αυγούστου...

Από κει και πέρα είναι επιλογή σου να θεωρείς οτιδήποτε γραφόμενο από ένα τέτοιο άτομο ως "αληθινό" ή ως "άποψη". Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν τον όρο fake news, στην καλύτερη...

ΥΓ. Πραγματικά χρειάζεται καθάρισμα το νήμα. Ελπίζω οι admin να έχουν λίγο χρόνο να ασχοληθούν.

Ένα απλό γειά από εμένα πήρα το κινητό χθες καινούργιο σε twilight χρώμα ( το οποίο είναι απίστευτο ). Έχετε κάποιες συμβουλές σε έναν πρωτάρη? :lol::lol:

Σε ευχαριστω πολυ.Ναι οντως εκκλησια,απο επιδοτηση το ειχε παρει το παληκαρι οποτε ηθελε να φυγει αμεσα.Παντως ερχομενος απο iphone 6+, 6s+, 7+, Note 8 για 5 μερες(δεν την παλεψα καθολου), iphone X(εν ολιγης iphone boy) μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και αρχιζει κ ξεθωριάζει στο μυαλο μου το μηλο οσο υπερβελικο κ αν ειναι αυτο που γραφω για την 1 μερα που το εχω.;)

Εντυπωσιακό. Και γίνεται ακόμα περισσότερο αν σκεφτείς ότι ήδη από την πρώτη εβδομάδα χρήσης, παρόλο που ερχόμουν από το εντελώς αντίθετο άκρο, αυτό του γυμνού Android, έιχα γράψει και εγώ τα ίδια θετικά για το EMUI. Κρατάει τα καλά στοιχεία του Android, δηλαδή τις πολλές επιλογές και την παραμετροποίηση αλλά τα παρουσιάζει σε ένα πακέτο που σε αίσθηση χρήσης και αισθητική φέρνει λίγο σε iOS το οποίο για να είμαστε σωστοί σε αυτούς τους δύο τομείς τουλάχιστον είναι κορυφή. Καλύπτει δηλαδή χρήστες εντελώς διαφορετικού κομματιού της αγοράς.

Αλλά και σαν τηλέφωνο γενικά, όσο ζεις μαζί του και παρατηρείς μικρές λεπτομέρειες και πόση βάση έχει δοθεί παντού δε γίνεται να μην το εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο. Πέραν των ελλείψεων του βίντεο που έχω αναφέρει, πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο να του προσάψω και επειδή έχω περάσει από πάρα πολλές συσκευές ποτέ δεν ενθουσιάζομαι πολύ με κάποια γιατί ξέρω ότι θα είμαι περαστικός, δεν αγοράζω μετοχές καμίας εταιρείας. Αυτό εδώ όμως κάτι έχει που ίσως να με κρατήσει, θα δούμε.

Ένα απλό γειά από εμένα πήρα το κινητό χθες καινούργιο σε twilight χρώμα ( το οποίο είναι απίστευτο ). Έχετε κάποιες συμβουλές σε έναν πρωτάρη? :lol::lol:

Για αρχή πέρνα την τελευταία αναβάθμιση (152) και ξεκινα να δουλευεις χωρις το nav bar, μονο με το touch button. Μολις το συνηθισεις, δε θα μπορεις να βλεπεις τηλεφωνα με κουμπια στο κάτω μέρος ;)

Προσωπικα το έχω γυρισει και στο dark theme που βρισκω οτι του πάει πολύ περισσότερο από ότι το dark theme σε Nexus που ολα τα εικονιδια ειχαν το ιδιο χρωμα και χανοσουν.

Πληκτρολογιο αν δε σε βολευει το δικο του δοκιμασε Gboard.

Αν ακους μουσική, ενα κρυφο αλλα πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο ειναι ότι με 2πλο ταπ στο play παει Επομενο και με 3πλο Προηγουμενο κομματι, χωρις να πρεπει να βγαζεις απο την τσεπη και να ξεκλειδωνεις.

Και ξεκίνα να πειραματίζεσαι με φωτογραφία!

Για ό,τι άλλο εδω ειμαστε, υπαρχουν πολλά αλλα που θα ανακαλυψεις στην πορεία.

ευτιχος εχω unlocked bootloader και οταν βρω καμοια καλη custom rom θα την περασω.... και θα εχω gcam μετα... αλλα μεχρι στιγμης δεν το κανω γιατι θα χασω την καμερα....

πως ακριβώς θα βάλεις gcam σε kirin επεξεργαστή;:confused:

aka bill_thes

πως ακριβώς θα βάλεις gcam σε kirin επεξεργαστή;:confused:

Βασιλη μην το ψαχνεις...Ο τυπος εδω και καιρο λεει ασυναρτησιες με το τσουβαλι...gtf no2 αμα σου λεει κατι.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εντυπωσιακό. Και γίνεται ακόμα περισσότερο αν σκεφτείς ότι ήδη από την πρώτη εβδομάδα χρήσης, παρόλο που ερχόμουν από το εντελώς αντίθετο άκρο, αυτό του γυμνού Android, έιχα γράψει και εγώ τα ίδια θετικά για το EMUI. Κρατάει τα καλά στοιχεία του Android, δηλαδή τις πολλές επιλογές και την παραμετροποίηση αλλά τα παρουσιάζει σε ένα πακέτο που σε αίσθηση χρήσης και αισθητική φέρνει λίγο σε iOS το οποίο για να είμαστε σωστοί σε αυτούς τους δύο τομείς τουλάχιστον είναι κορυφή. Καλύπτει δηλαδή χρήστες εντελώς διαφορετικού κομματιού της αγοράς.

Αλλά και σαν τηλέφωνο γενικά, όσο ζεις μαζί του και παρατηρείς μικρές λεπτομέρειες και πόση βάση έχει δοθεί παντού δε γίνεται να μην το εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο. Πέραν των ελλείψεων του βίντεο που έχω αναφέρει, πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο να του προσάψω και επειδή έχω περάσει από πάρα πολλές συσκευές ποτέ δεν ενθουσιάζομαι πολύ με κάποια γιατί ξέρω ότι θα είμαι περαστικός, δεν αγοράζω μετοχές καμίας εταιρείας. Αυτό εδώ όμως κάτι έχει που ίσως να με κρατήσει, θα δούμε.

Έχω δουλέψει κατά καιρούς γυμνό android, ios, miui και μπορώ να πω για το emui ότι όπως λες και εσύ έχει πολλές παραμετροποιήσεις όπως το ΜIUI αλλά έχει το μειονέκτημα ότι χάνεσαι λίγο σε τόσες ρυθμίσεις και αν δεν το έχεις μάθει απ'έξω και ανακατωτά (ξοδεύοντας αρκετές ώρες βέβαια για να το πετύχεις) τότε θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται που ήταν η συγκεκριμένη ρύθμιση και ψάχνεις αρκετή ώρα μέχρι να την βρεις.

Είναι για την γνώμη μου λίγο αχανές το περιβάλλον των ρυθμίσεων και ίσως λίγο ατακτοποίητο.

Βέβαια αυτό προφανώς και προέρχεται από την πληθώρα των ρυθμίσεων που σου δίνει και που μπορεί να φτάσεις σε μια ρύθμιση μέσα από διαφορετικό μονοπάτι.

Αν κάποιου του αρέσει να ψάχνει ώρες το καινούριο του κινητό και να "χάνεται" στις ρυθμίσεις του, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα βρίσκει-ανακαλύπτει συνέχεια καινούρια πράγματα.

Έχω δουλέψει κατά καιρούς γυμνό android, ios, miui και μπορώ να πω για το emui ότι όπως λες και εσύ έχει πολλές παραμετροποιήσεις όπως το ΜIUI αλλά έχει το μειονέκτημα ότι χάνεσαι λίγο σε τόσες ρυθμίσεις και αν δεν το έχεις μάθει απ'έξω και ανακατωτά (ξοδεύοντας αρκετές ώρες βέβαια για να το πετύχεις) τότε θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται που ήταν η συγκεκριμένη ρύθμιση και ψάχνεις αρκετή ώρα μέχρι να την βρεις.

Είναι για την γνώμη μου λίγο αχανές το περιβάλλον των ρυθμίσεων και ίσως λίγο ατακτοποίητο.

Βέβαια αυτό προφανώς και προέρχεται από την πληθώρα των ρυθμίσεων που σου δίνει και που μπορεί να φτάσεις σε μια ρύθμιση μέσα από διαφορετικό μονοπάτι.

Αν κάποιου του αρέσει να ψάχνει ώρες το καινούριο του κινητό και να "χάνεται" στις ρυθμίσεις του, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα βρίσκει-ανακαλύπτει συνέχεια καινούρια πράγματα.

Ισχύει ότι μετά τις πρώτες μέρες έψαχνα λειτουργίες που δε θυμόμουν που τις είχα βρει αφού δεν έχω περάσει ακόμα αρκετό καιρό με το λειτουργικό για να το μάθω αλλά υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ εύκολη:

Πανω πανω στη σελίδα ρυθμίσεων έχει Search, και δουλεύει και πολύ καλά. Απλά γράφεις μια λέξη κλειδι από αυτό που έψαχνες και το βρίσκεις αμέσως ;) Πχ. δε θυμομουν που ειναι το προγραμματιζόμενο σβήσιμο και άνοιγμα, έγραψα "turn off", δεν έβγαλε τιποτα, μετα δοκίμασα "power off" και τσουπ! να τη η ρυθμιση (ήταν μεσα στο Smart assistance τελικα).

Δοκιμάστε το!

Ισχύει ότι μετά τις πρώτες μέρες έψαχνα λειτουργίες που δε θυμόμουν που τις είχα βρει αφού δεν έχω περάσει ακόμα αρκετό καιρό με το λειτουργικό για να το μάθω αλλά υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ εύκολη:

Πανω πανω στη σελίδα ρυθμίσεων έχει Search, και δουλεύει και πολύ καλά. Απλά γράφεις μια λέξη κλειδι από αυτό που έψαχνες και το βρίσκεις αμέσως ;) Πχ. δε θυμομουν που ειναι το προγραμματιζόμενο σβήσιμο και άνοιγμα, έγραψα "turn off", δεν έβγαλε τιποτα, μετα δοκίμασα "power off" και τσουπ! να τη η ρυθμιση (ήταν μεσα στο Smart assistance τελικα).

Δοκιμάστε το!

Ναι, το έχω κάνει και αυτό :lol:

Έψαχνα να βρω την"προσβασιμότητα" και δεν μπορούσα! :lol:

Δοκιμάστε το!

Μπορεις και απο την κεντρικη οθονη να κανεις swipe προς τα κατω και να κανεις αναζητηση. Το καλο με την αναζητηση ειναι οτι βρισκει ρυθμισεις ακομα και μεσα στο developer tools και ακομα κατι εγω εκανα αναζητηση για "εξυπνες ειδοποιησεις" και μου εβγαλε μια ρυθμιση την οποια δεν εχω βρει πουθενα.

Στο νεο EMUI 9 εχουν μειωσει τον αριθμο των μενου και εχουν κανει αλλαγες στην καταταξη.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei P20 Pro