a40ntistos Δημοσιεύτηκε April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2018 (edited) Καλημέρα σε όλους! Είδα ότι δεν υπήρχε ξεχωριστό θέμα για το PRO και σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα καινούριο topic μιας και σήμερα είναι η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας και μπορεί να υπάρχει διάθεση για κουβέντα :) SIZE Width:73.9 mmHeight:155 mmDepth:7.8 mmWeight:About 180 g *Product size, product weight, and related specifications are theoretical values only. Actual measurements between individual products may vary. All specifications are subject to the actual product. COLOUR BlackTwilightPink GoldMidnight Blue DISPLAY Size: 6.1 inches; Type: OLED; Colour: 16.7 M colours; Resolution: FHD 1080 x 2240, 408 PPI CHIPSET HUAWEI Kirin 970 CPU, octa-core + micro core i7, 4 x Cortex A73 2.36 GHz + 4 x Cortex A53 1.8 GHz OPERATION SYSTEM Android™ 8.1 MEMORY 6 GB RAM + 128 GB ROM *Due to limitations in CPU processing power, memory used by the operating system and pre-installed applications, the actual space available to users may be less than the stated memory capacity. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors. NETWORK CLT-L09C: Single SIM Card CLT-L29C: Dual SIM Card LTE TDD / LTE FDD / WCDMA / EDGE / GPRS Note: Functions available on the live network depend on the carrier network. GPS GPS / AGPS / Glonass / BeiDou Navigation Satellite System CONNECTIVITY Standard USB Type-C SENSORS Gravity sensor Ambient light sensor Proximity sensor Front fingerprint sensor Hall-sensor Gyroscope Compass Colour Temperature sensor CAMERA Rear camera: Tri-lens camera: 40 MP (RGB, f/1.8 aperture) + 20 MP (Monochrome, f/1.6 aperture) + 8 MP (Telephoto, f/2.4 aperture), supports autofocus (laser focus, deep focus, phase focus, contrast focus) Note: The photo pixels may vary depending on the shooting mode. Front camera: Single-lens camera: 24 MP, f/2.0 aperture, supports fixed focal length Note: The photo pixels may vary depending on the shooting mode. AUDIO *.mp3, *.mp4, *.3gp, *.ogg, *.amr, *.aac, *.flac, *.wav, *.midi VIDEO *.mp4, *.3gp EMUI EMUI 8.1 BATTERY 4000 mAh (typical value) *Typical value. Actual capacity may vary slightly. This capacity is the nominal battery capacity. The actual battery capacity for each individual phone may be slightly above or below the nominal battery capacity. NFC Supported (Read Mode, P2P Mode, Card Emulation Mode (UICC, HCE)) IN THE BOX Handset USB-C Earphones Charger USB-C Cable USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter Protective case Quick Start Guide Eject tool Warranty card Edited April 13, 2018 by a40ntistos info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 και πολύ καλά έκανες. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Η συσκευή θα πάει άπατη στα 880 ευρώ. Αν δεν κάνουν καμιά προσφορά βλέπω να μην φτάνει τα 50 μηνύματα το νήμα. Θυμίζω ότι το mate 10 pro όταν βγήκε ήταν επίσης υποτονικό και μόλις έγινε η προσφορά με το p9 lite δώρο άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 a40ntistos βαλε τα στοιχεια της συσκευης στο πρωτο ποστ που εκανες να τα διαβαζουν ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 προσπάθησα αν και δεν ξέρω αν δείχνει ωραίο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Περιμενουμε τους πρωτους κατοχους να μας πουν τις αποψεις τους. Περιμενα να βγει με καποια προσφορα μπας και με ψησει να αφησω το mate. Αλλα οχι να συμπληρωσω επιπλεον 4,5 κατοσταρικα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Δεν το έχω σεταρει για να το δουλέψω. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή και ποιοτική συσκευή. Οθόνη 1 κλικ πιο φωτεινή και πιο καλή από Mate. Το έχω σε Twilight. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Περιμένουμε εντυπώσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 https://consumer.huawei.com/gr/support/screenguaranteeregistration/ Σε περίπτωση που δεν είναι γνωστό στους έχοντες :happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Πέρσι στο p10 plus εδιναν και το κουτι με τα αξεσουάρ στις προπαραγγελιες! Φετος τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Κορυφαίο σε κάμερα και μπαταρία. Ο μαμά launcher για πολλά πολλά γέλια. Μετά από δυο τρία χρόνια και πάλι με nova. Οθόνη αρκετά καλύτερη από 5t που είχα μέχρι τώρα, αλλά σαν ταχύτητα κανένα σαν το 5t. Περισσότερα τις επόμενες μέρες. Νίκος OnePlus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μεγειά καταρχάς. Δεύτερον, πως το βρήκες το χρώμα; μάλλον είναι σε έλλειψη. Στα Media Markt βέβαια που μπήκα πριν, δείχνει ότι έχει διαθέσιμο στο κατάστημα Συγγρού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εχω κρατησει ενα στο όνομα μου σε twilight στο plaisio στο mall! Αν το θελει κάποιος ας στειλει pm να του δωσω στοιχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Κορυφαίο σε κάμερα και μπαταρία. Ο μαμά launcher για πολλά πολλά γέλια. Μετά από δυο τρία χρόνια και πάλι με nova. Οθόνη αρκετά καλύτερη από 5t που είχα μέχρι τώρα, αλλά σαν ταχύτητα κανένα σαν το 5t. Περισσότερα τις επόμενες μέρες. Νίκος OnePlus 5t Ωραια Νικο Καλομιλητο. Μπας και κανω αλλαγη το S9 plus και το παρω .Περιμενουμε τις επομενες μερες εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Και εγώ αυτό το δρόμο αποφάσισα.. αφήνω το S9 Plus για το P20 pro :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Δεν το έχω σεταρει για να το δουλέψω. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή και ποιοτική συσκευή. Οθόνη 1 κλικ πιο φωτεινή και πιο καλή από Mate. Το έχω σε Twilight. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλορίζικο Δημήτρη. Τι βλέπεις για την οθόνη; λευκο; ομοιομορφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπέρα Βαγγέλη. Σε 2 που έχω πιάσει στα χέρια μου(δικό μου και του galanakop)το λευκό είναι ομοιομορφο και μια χαρά. Κοίτα όμως Βαγγέλη. Η οθόνη είναι σούπερ και σούπερ φωτεινή. Ανεβάζει νομίζω 600 nits και το λευκό μια χαρά χωρίς σκιές κλπ. Χρώματα σούπερ επίσης αλλά Samsung δεν είναι καμία. Απλά το s9 + που έχεις τώρα το κράτησα 2 ημέρες. Μπαταρία για γέλια. Ανάμεσα στα 2 σου λέω p20 pro. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπέρα Βαγγέλη. Σε 2 που έχω πιάσει στα χέρια μου(δικό μου και του galanakop)το λευκό είναι ομοιομορφο και μια χαρά. Κοίτα όμως Βαγγέλη. Η οθόνη είναι σούπερ και σούπερ φωτεινή. Ανεβάζει νομίζω 600 nits και το λευκό μια χαρά χωρίς σκιές κλπ. Χρώματα σούπερ επίσης αλλά Samsung δεν είναι καμία. Απλά το s9 + που έχεις τώρα το κράτησα 2 ημέρες. Μπαταρία για γέλια. Ανάμεσα στα 2 σου λέω p20 pro. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι, είναι οι 2 καλυτερες συσκευες αυτή τη στιγμη, θεωρω... Μπαταρια για τα πανηγυρια στο s9+, ναι. Απλα υπερεχει σε ui, οθονη. Το mate σε μπαταρια, design (υποκειμενικο, αλλα είναι πιο ελκυστικο στα ματια μου)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Όχι mate Βαγγέλη. P20 pro. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Όχι mate Βαγγέλη. P20 pro.Δημητρο δοκίμασες την καταγραφή κλήσεων (Acr) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Νικόλα ακόμα όχι. Από αύριο θα το δοκιμάσω. Δεν δουλεύει? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Νικόλα ακόμα όχι. Από αύριο θα το δοκιμάσω. Δεν δουλεύει? Sent from my iPhone using Tapatalk ProΕνώ γράφει την συνομιλία δεν μπορώ να το ακούσω Nikos P20 Pro Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μόλις το πήρα και εγώ, πολύ καλές εντυπώσεις!κάμερα απίστευτη σε σχέση με το note 8 σε βράδυ είναι καλύτερη. ερώτησεις, την γραμμή πλοήγησης πως την αλλαζω; και οταν ειναι κλειστό το κινητό και ανοίγω την οθόνη ανάβει σε φουλ φωτεινότητα αλλάζει αυτο;;; και τελος εχω πρόβλημα με το backup των επαφών δεν διαβάζει το vcf τι να κάνω; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Ενώ γράφει την συνομιλία δεν μπορώ να το ακούσω Nikos P20 Pro Τι εννοείς? Γράφει μόνο την μια μεριά? Πάτησες αναπαραγωγή? Please δώσε απάντηση γιατί από αυτό εξαρτάται αν θα το αγοράσω ή όχι. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλορίζικο στους κατέχοντες. Συνδέεται στην τηλεόραση όπως το mate? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts