makisg4 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Καλη χρονια και απο μενα παιδια!Υγεια-Αγαπη-Ευτυχια για ολους μας! Αντε και σιγα σιγα το 9αρι να ερχεται και σε μας... Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Εαν έχετε κέφι για (πολύ) διάβασμα. δείτε εδώ: Η Huawei θα δώσει σίγουρα το P9 στο Q1 2019, αλλά υπάρχουν πολλές διαφωνίες για το αν θα το πάρουμε εμείς ή όχι. Οπως βλέπετε, πολλοί είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα το πάρουμε, ενώ επίσης πολλοί είναι απόλυτα σίγουροι ότι ΔΕ θα το πάρουμε. Θα μάθουμε σύντομα... Το Q1 ξεκίνησε. Η Ελλάδα σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη χώρα που θα το πάρει αλλά μπορούμε να δούμε τι θα γίνει στις πρώτες. (ΠΧ Ινδία) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Την πάρουμε δεν την πάρουμε την 9 δεν υπάρχει πρόβλημα για μένα. Ουτος ή άλλως οι εταιρείες όταν κάνουν μεγάλες αναβάθμισεις συνήθως τα κάνουν σκ@τ@ με τα συγχωρήσεως. Λογικά θα την πάρουμε θέλω να πιστεύω για το κινητό σε hardware είναι όπως πρέπει να είναι για να την δεχθεί.. Εδώ πήρε το Α3 2017 την Oreo δεν θα πάρει το P20 lite την Pie? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Την πάρουμε δεν την πάρουμε την 9 δεν υπάρχει πρόβλημα για μένα. Ουτος ή άλλως οι εταιρείες όταν κάνουν μεγάλες αναβάθμισεις συνήθως τα κάνουν σκ@τ@ με τα συγχωρήσεως. Λογικά θα την πάρουμε θέλω να πιστεύω για το κινητό σε hardware είναι όπως πρέπει να είναι για να την δεχθεί.. Εδώ πήρε το Α3 2017 την Oreo δεν θα πάρει το P20 lite την Pie? Δε θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα... :happy: Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 https://www.huaweicentral.com/heres-the-list-of-devices-that-will-get-the-emui-9-0-update-based-on-android-9-pie/ Πιστευω οτι εδω μπορουμε να βασιζομαστε :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλησπέρα και χρονια Πολλά, Ποσο κρατάει η μπαταρία σε βαρια χρήση (facebook,viber,internet,YouTube).. εχει τσεκάρει κανείς sot? Ευχαριστώ.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 3 ώρες μαξ! Γενικά η μπαταρία καθόλου καλή. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 3ωρες? Πλάκα κάνεις, ακόμα και με το s9 που υποτίθεται έχει χάλια μπαταρία, ένα 3.5 το έβγαζα.. never mind. Ευχαριστώ Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Θα διαφωνισω. Στο προηγουμενο p20 lite που ειχα εθχα βγαλει μεχρι 6,5 ώρες sot. Τωρα σε αυτο που εχω με ολα παντα ανοιχτα είμαι σταθερα πανω απο 4. Και χωρις να εχει κανει το κινητο πολλες φορτισεις για να "στρωσει" η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Γενικά αυτό διαβάζω, άλλοι λένε 3 άλλοι 6, μήπως αυτοί με τις ώρες πρέπει ν Α πάνε μια βόλτα από το service? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιησω τις ειδοποιήσεις που μου βγάζει το "Σύστημα Android" π.χ. για εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία και άλλα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιησω τις ειδοποιήσεις που μου βγάζει το "Σύστημα Android" π.χ. για εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία και άλλα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απενεργοποιεις το "Υψηλη καταναλωση ενεργειας" ειτε στις εφαρμογες που δεν θες ειτε γενικα στο συστημα μεσα απο το μενου μπαταρια. Σε περιπτωση που δεν μπορεις να βρεις την επιλογη τοτε στην κεντρικη οθονη κανεις scroll down να βγει η αναζητηση και γραφεις "υψηλη καταναλωση ενεργειας" Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Παντως για να επιβεβαιώσω αυτο που ειπα παραπανω, τελευταία μέτρηση μπαταρίας μεχρι το 20%, 4ωρες και 15 λεπτα sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλή χρονιά και απο εμένα Ερώτηση Οταν λαμβάνω sms(παροχο)εμφανίζονται και στο messenger του Facebook,πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 έχει επιχειρήσει κανείς να εγκαταστήσει gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Μόλις μου ήλθε το update 168. Πριν είχα το 162. (Εχω C432) Εχει αρκετά fixes: New camera effects, Screen recorder new options, wifi bugs fix, Basic apps speed improve, Security, και άλλα... ---Συμπλήρωση--- ΟΚ το πέρασα... Ολα καλά... Edited January 9, 2019 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μου ηρθε και εμενα. Εχουν προσθεσει και χειρονομίες.Και ειναι και μεγαλη.691MB!!! Αντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μου ηρθε και εμενα. Εχουν προσθεσει και χειρονομίες.Και ειναι και μεγαλη.691MB!!! Αντε να δουμε. Edit:Την εκανα και εγω. Το πρωτο που θελω να πω:Ολα τα λεφτα οι χειρονομίες. Κερδιζεις χωρο στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Edit:Την εκανα και εγω. Το πρωτο που θελω να πω:Ολα τα λεφτα οι χειρονομίες. Κερδιζεις χωρο στην οθονη. Παιδιά επειδή μου αρέσει πολύ σαν συσκευή αλλά δεν θέλω να ειμαι με τον φορτιστή αγκαλιά η μπαταρία πόσο κρατάει σε βαριά χρήση.. viber,facebook,whatsapp,internet,YouTube,calls,sms.. Ναι δεν το αφήνω σε χλωρό κλαρι το τηλέφωνο η αλήθεια ειναι. Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αν σου βγαλει 20 ωρες και χαρουμενος θα σαι :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Παιδιά επειδή μου αρέσει πολύ σαν συσκευή αλλά δεν θέλω να ειμαι με τον φορτιστή αγκαλιά η μπαταρία πόσο κρατάει σε βαριά χρήση.. viber,facebook,whatsapp,internet,YouTube,calls,sms.. Ναι δεν το αφήνω σε χλωρό κλαρι το τηλέφωνο η αλήθεια ειναι. instagram και καμερα ειναι ρουφήχτρες της μπαταρίας!!!!!!! με τετοια εντονη και βαρια χρηση μεχρι το απογευματακι ευχαριστημενος να σαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ινσταγραμ δεν εχω.. κάμερα δεν πολυχρησιμοποιω παρα μονο αν δω κατι & θελησω να τραβήξω 2-3 φώτο. αν με τα υπόλοιπα που κανω χρήση τελειώνει η μπαταρία εως το απόγευμα θα πρέπει να το ξεχάσω αυτό το όμορφο τηλεφωνακι.. :( Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εμένα με τη χρήση που του κάνω (νορμάλ χρήση) μου κρατάει 2 μέρες. Το φορτίζω κάθε 2ο βράδυ overnight με φορτιστή 1A Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εμένα με τη χρήση που του κάνω (νορμάλ χρήση) μου κρατάει 2 μέρες. Το φορτίζω κάθε 2ο βράδυ overnight με φορτιστή 1A Όταν λες νορμάλ χρήση?θα εννοείς πως κάθε & τρεις & λίγο δεν το ανοίγεις.. σωστά?εγώ να φανταστείς τα κανω ολα απο το κινητό.. το εχω Filofax,reminder,office.. γενικά ταμπλετ & λαπτοπ υπολειτουργούν.. αλλά επειδή ειμαι & συνέχεια στους δρόμους εχω συνηθίσει να τα κανω ολα στο κινητό. Πάντως ειναι πανέμορφο τηλεφωνακι & το μέγεθος τελειο.δεν μου αρέσουν τα μεγάλα τηλέφωνα..κρίμα που έχει μικρή μπαταρία. Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts