bili_xatzi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 το δικαρτο σίγουρα. παρατήρησα ένα screen dimming. σε όλες τις εφαρμογές σχεδόν. το οποίο φτιάχνει αν ανεβάσω φωτεινότητα πάνω από 95%λογικά κάποιο bug που θα φτιαχτεί? επίσης έχει μια λειτουργία demo. είναι απενεργοποιημενη. αλλά τι είναι αυτό? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ερωτηση: Γιατι οταν βγαζω μια φωτογραφια σε σκοταδι με μπροστινο selfie flash η οθονη γινεται πορτοκαλι αντι για λευκη? Αλλάζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ερωτηση: Γιατι οταν βγαζω μια φωτογραφια σε σκοταδι με μπροστινο selfie flash η οθονη γινεται πορτοκαλι αντι για λευκη? Αλλάζει αυτο? το πορτοκαλι ειναι φυσικο χρωμα σε αντιθεση με το ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) Θέλω την βοήθεια σας! Αγόρασα πριν 2 ημέρες το p20 lite.Χθες το βράδυ που χρειάστηκε να βγάλω μερικές φωτο & video ,το flash και στην κάμερα και στα βιντεο μετά από μερικές λήψεις δεν άναβε ξανά,μετά από επαναφορά κλπ προσπάθειες το πρόβλημα παραμένει,πότε το flash λειτουργεί,πότε όχι.Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να το επιστρέψω στο κατάστημα κάνοντας χρήση doa ζητώντας αντικατάσταση η φτιάχνει αυτό το "κόλλημα"; Edited July 5, 2018 by HIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Θέλω την βοήθεια σας! Αγόρασα πριν 2 ημέρες το p20 lite.Χθες το βράδυ που χρειάστηκε να βγάλω μερικές φωτο & video ,το flash και στην κάμερα και στα βιντεο μετά από μερικές λήψεις δεν άναβε ξανά,μετά από επαναφορά κλπ προσπάθειες το πρόβλημα παραμένει,πότε το flash λειτουργεί,πότε όχι.Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να το επιστρέψω στο κατάστημα κάνοντας χρήση doa ζητώντας αντικατάσταση η φτιάχνει αυτό το "κόλλημα"; μηπως το ειχες στο αυτοματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) μηπως το ειχες στο αυτοματο; Κατ αρχάς σε ευχαριστώ που μου απάντησες! Όχι,το είχα στο συνεχές φως για το βίντεο και στο συνεχές φλας για την κάμερα.Οταν τραβαω βίντεο κατά την διάρκεια της εγγραφής μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει από μόνο του το flash ενώ μετά από 3-λήψεις φωτο δεν ανάβει το flash. Όλες οι λήψεις έγιναν βράδυ με χαμηλό φωτισμό. Επίσης παρατήρησα να ζεσταίνεται το πίσω μέρος της συσκευής.... Edited July 5, 2018 by HIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Κατ αρχάς σε ευχαριστώ που μου απάντησες! Όχι,το είχα στο συνεχές φως για το βίντεο και στο συνεχές φλας για την κάμερα.Οταν τραβαω βίντεο κατά την διάρκεια της εγγραφής μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει από μόνο του το flash ενώ μετά από 3-λήψεις φωτο δεν ανάβει το flash. Όλες οι λήψεις έγιναν βράδυ με χαμηλό φωτισμό. Επίσης παρατήρησα να ζεσταίνεται το πίσω μέρος της συσκευής.... να ζεσταινεται ειναι φυσιολογικο, χρησιμοποιει μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ, ειδικα στο βιντεο. δοκιμασε σε δωματιο με σταθερο χαμηλο φως που να εξαναγκαζει το φλας να αναψει χωρις να αλλαζεις το καδρο σου και με τοσο φως ωστε να μπορει να εστιαζει. να βγαλεις δηλαδη την ιδια φωτο πολλες φορες. αν αναψει στην πρωτη θα πρεπει να αναψει σε ολες. επειδη δεν εχω τη συσκευη κοντα μου, δεν ξερω μηπως υπαρχει καποια αλλη λειτουργια που το κοβει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 να ζεσταινεται ειναι φυσιολογικο, χρησιμοποιει μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ, ειδικα στο βιντεο. δοκιμασε σε δωματιο με σταθερο χαμηλο φως που να εξαναγκαζει το φλας να αναψει χωρις να αλλαζεις το καδρο σου και με τοσο φως ωστε να μπορει να εστιαζει. να βγαλεις δηλαδη την ιδια φωτο πολλες φορες. αν αναψει στην πρωτη θα πρεπει να αναψει σε ολες. επειδη δεν εχω τη συσκευη κοντα μου, δεν ξερω μηπως υπαρχει καποια αλλη λειτουργια που το κοβει.. Δοκίμασα τα πάντα! Αν πχ βάλεις το φλας στο αυτόματο η στο συνεχές η στο αναμένο πάντα μόλις βγάλει 1,2 φώτο μετά όταν πατάω το κουμπί λήψης το διάφραγμα αργεί να κλείσει και το φλας δεν ανάβει. Επίσης στο video μετά από λίγα δευτερόλεπτα λήψης,το φλας σβήνει μόνο του όπως προσέφερα. Δεν το γλιτώνει το doa μάλλον φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 αφου ειναι νωρις πηγαινε για doa κι ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 αφου ειναι νωρις πηγαινε για doa κι ολα καλα. Σε ευχαριστώ για όλα! Εύχομαι να μην αρνηθούν το doa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εγώ που το δοκίμασα δεν το κάνει αυτό. Οπότε καποιο πρόβλημα υπαρχει. Πιστεύω πρόβλημα λειτουργικού θα είναι αλλά είπες ότι έκανες επαναφορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εγώ που το δοκίμασα δεν το κάνει αυτό. Οπότε καποιο πρόβλημα υπαρχει. Πιστεύω πρόβλημα λειτουργικού θα είναι αλλά είπες ότι έκανες επαναφορά.... Το επώνυμο κατάστημα,στο service που απευθυνθηκα διαπίστωσε το πρόβλημα & μου το αντικατέστησαν άμεσα! Επίσης,μου βρήκαν και καμένο pixel στην οθόνη.... Λυπηρό τέτοια συσκευή και ολοκαίνουρια με τέτοια προβλήματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Το επώνυμο κατάστημα,στο service που απευθυνθηκα διαπίστωσε το πρόβλημα & μου το αντικατέστησαν άμεσα! Επίσης,μου βρήκαν και καμένο pixel στην οθόνη.... Λυπηρό τέτοια συσκευή και ολοκαίνουρια με τέτοια προβλήματα....Όλα καλά τότε. Συμβαίνει. Δεν είναι κάτι αυτό. Και εγώ πάντως μια φορά που το χρειαστηκα σε άλλη συσκευή, έχω την καλύτερη γνώμη για το service τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Να κανω καποιες ερωτησεις που βλεπω οτι δεν εχουν σχολιαστει. 1)Στο gsmarena αναφερει οτι εχει αισθητήρα γυροσκοπιο εκτος απο καποια συγκεκριμενα μοντελα. Τα ευρωπαικά ή τα ελληνικης αντιπροσωπειας μοντέλα , έχουν γυροσκοπιο; 2) Αναφερουν οτι εχει slow motion στο video. Ξερει κανεις σε ποσα fps ειναι ή και σε τι αναλυση; πχ 120 fps 3) o φορτιστης του, τι ταση/ρευμα εχει στο output; NFC και notification led εχει αναφερθει οτι έχει, έστω και μικρο notification led. Καποιοι το συγκρινατε με το P smart ή το mate lite ομως κανενα απο αυτα τα δυο δεν φαινεται να εχουν nfc ή γυροσκόπιο συμφωνα με το gsmarena (αν τα γραφει σωστα). Τελος, το "θεμα" με κάποια video στο youtube (ότι δεν μπαινουν σε full screen), αν αυτα δεν ειναι σε aspect ration 16/9 τότε λογικο ειναι να μην το βάζει σε full screen αφου αν το έκανε, θα τα παρομορφωνε. Εκτος αν εννοούν κατι αλλο όσοι ανέφεραν αυτό το "πρόβλημα". Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Να κανω καποιες ερωτησεις που βλεπω οτι δεν εχουν σχολιαστει. 1)Στο gsmarena αναφερει οτι εχει αισθητήρα γυροσκοπιο εκτος απο καποια συγκεκριμενα μοντελα. Τα ευρωπαικά ή τα ελληνικης αντιπροσωπειας μοντέλα , έχουν γυροσκοπιο; 2) Αναφερουν οτι εχει slow motion στο video. Ξερει κανεις σε ποσα fps ειναι ή και σε τι αναλυση; πχ 120 fps 3) o φορτιστης του, τι ταση/ρευμα εχει στο output; NFC και notification led εχει αναφερθει οτι έχει, έστω και μικρο notification led. Καποιοι το συγκρινατε με το P smart ή το mate lite ομως κανενα απο αυτα τα δυο δεν φαινεται να εχουν nfc ή γυροσκόπιο συμφωνα με το gsmarena (αν τα γραφει σωστα). Τελος, το "θεμα" με κάποια video στο youtube (ότι δεν μπαινουν σε full screen), αν αυτα δεν ειναι σε aspect ration 16/9 τότε λογικο ειναι να μην το βάζει σε full screen αφου αν το έκανε, θα τα παρομορφωνε. Εκτος αν εννοούν κατι αλλο όσοι ανέφεραν αυτό το "πρόβλημα".Nfc και Led έχει. Βγάζει slow motion 640χ480 120 fps, και ο φορτιστής έχει output 5v, 2A ή 9v 2A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Nfc και Led έχει. Βγάζει slow motion 640χ480 120 fps, και ο φορτιστής έχει output 5v, 2A ή 9v 2A Σε ευχαριστω πολυ ;) Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε ευχαριστω πολυ ;)Ξέχασα να αναφέρω και ότι έχει και γυροσκόπιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος και εγώ απο σήμερα του κινητού... θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικά με την εφαρμογή του facebook, πως ''δείχνει'' στην συσκευή.. Με τις ρυθμίσεις λειτουργίας προβολής στο ''προεπιλεγμένη ρυθμιση'', την γραμματοσειρά σε ''κανονικό'' και την ανάλυση σε FHD+ τα δείχνει όλα λες και το τρέχω σε 640 χ 480...όλα τεράστια. Μόλις αλλάξω την λειτουργία προβολής στο''μικρό'' ψιλοφτιάχνει, αλλα μετά σε όλα τα μενού τα γράμματα είναι ''ψείρες''... Edited July 11, 2018 by Hatebreedgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Καλησπέρα, σήμερα έγινε μια αναβάθμιση, πήρε την 144(C432). Οκ, όταν την έκανα είδα τι αναβαθμίζει. Τώρα μπορώ να το δω κάπου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλησπέρα, σήμερα έγινε μια αναβάθμιση, πήρε την 144(C432). Οκ, όταν την έκανα είδα τι αναβαθμίζει. Τώρα μπορώ να το δω κάπου??Ναι πας στην ενημέρωση συστήματος και πατάς πάνω στην τρέχουσα έκδοση. Και γράφει το τι αναβάθμισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 εχει παρατηρησει κανεις , οταν καλει καπου, να ανοιγει η γραμμη και να μην ακουγεται τιποτα? δοκιμασα μετα απο λιγο στο σταθερο μου και επαιζε κανονικα, εκανα κληση παλι σε κινητο και εκανε παλι το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Ο ήχος στα ακουστικά είναι δυνατός? Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Ο ήχος στα ακουστικά είναι δυνατός? Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. ΕυχαριστώΚαλημέρα. Ικανοποιητικος είναι. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κάμερα, σε σχέση με το honor 8 ποια θεωρείται καλύτερη; Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κάμερα, σε σχέση με το honor 8 ποια θεωρείται καλύτερη; Ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Έχει παρατηρήσει κάνεις προβλήματα με τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών; στο live score πχ η λειτουργία είναι ότι θυμάμαι χαίρομαι. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts