drillgr Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Με τον ενσωματωμένο mail client κατάφερε κανείς να συνδεθεί με το yahoo? Επίσης το χρώμα του notification led γίνεται να αλλάξει ανά εφαρμογή? πχ βγάζει σε πράσινο χρώμα τις γενικές ειδοποιήσεις μεταξύ των οποίων και του messenger. Θα ήθελα να αλλάξω χρώμα στο messenger να ξεχωρίζει. Στο viber για παράδειγμα βγαίνει μωβ από μόνο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Με τον ενσωματωμένο mail client κατάφερε κανείς να συνδεθεί με το yahoo? Επίσης το χρώμα του notification led γίνεται να αλλάξει ανά εφαρμογή? πχ βγάζει σε πράσινο χρώμα τις γενικές ειδοποιήσεις μεταξύ των οποίων και του messenger. Θα ήθελα να αλλάξω χρώμα στο messenger να ξεχωρίζει. Στο viber για παράδειγμα βγαίνει μωβ από μόνο του.. Τον ενσωματωμένο client θέλει σύνδεση μέσω web browser, να πας ασφάλεια λογαριασμού και να ενεργοποιήσεις το προτελευταίο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Τον ενσωματωμένο client θέλει σύνδεση μέσω web browser, να πας ασφάλεια λογαριασμού και να ενεργοποιήσεις το προτελευταίο Sent from my iPad using Tapatalk Το έχω ενεργοποιημένο σαν επιλογή, και το από από πάνω για περισσότερη ασφάλεια. Συνδέεται κανονικά με τα default email clients σε cubot, Samsung s2 και ένα tablet της Vodafone με κωδικό εφαρμογής που έβγαλα μέσω yahoo. Αλλά στο Huawei έχει μουλαρώσει δε συνδέεται με τίποτα.. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το outlook που φαίνεται της προκοπής εφαρμογή αλλά έχει μεγάλο μείον που δεν αλλάζει ο ήχος ειδοποίησης συν ότι δεν ανάβει το led σε ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Στο P10 το ίδιο μου έκανε, καθώς δε μου αρέσει κανένας client εκτός από τον μαμά του εκάστοτε κινητού, αλλά εμένα ήταν απενεργοποιημένο και έπαιξε με τη μία μετά Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Στο P10 το ίδιο μου έκανε, καθώς δε μου αρέσει κανένας client εκτός από τον μαμά του εκάστοτε κινητού, αλλά εμένα ήταν απενεργοποιημένο και έπαιξε με τη μία μετά Sent from my SM-G930F Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω την επιλογή και να ξανά δοκιμάσω, δε βρίσκω άλλη λύση γιατί και τώρα δοκιμάζω πχ σε τρίτο κινητό να συνδεθώ και με βάζει. Με το p20 τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εμένα με ολα ανοιχτά μου βγάζει από της 12 το μεσημέρι μέχρι το επόμενο μεσημέρι. Τι SOT σου δινει σε μια πληρη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το Gmail και λειτουργεί μια χαρά. Με τον Client της huawei είχα θεματα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα με τη χρήση που κάνω από 3,5 μέχρι 4. Από 100% έως 20%. Δεν το αφήνω πιο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ το Gmail και λειτουργεί μια χαρά. Με τον Client της huawei είχα θεματα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα με τη χρήση που κάνω από 3,5 μέχρι 4. Από 100% έως 20%. Δεν το αφήνω πιο κάτω. To gmail για λογαριασμο google ειναι αθλιο γιατι δεν απενεργοποιειται το conversation view. Θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη η μπαταρια εκτος κι αν σου δινει 3.5 ωρες παιζοντας παιχνιδια ή εχοντας το gps συνεχως ανοιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Δεν με ενοχλεί αυτό που λες. Για εμένα είναι η καλύτερη εφαρμογή για όλα τα mail. Εγώ τα έχω όλα εκεί και δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία μου βγάζει 3,5+ ώρες με δεδομένα, GPS, φωτεινότητα τέρμα, 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 100% έως 30% με ανοιχτό GPS, 4g data, φωτεινότητα τέρμα, λιώσιμο fb, instagram και κάνα 1 ώρα ομιλία μου έβγαλε "3 ώρες και 40 λεπτά" οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lmag Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Αγαπητοί συμφορουμιτες, μήπως έχει προμηθευτεί κανείς το κινητό του από Γερμανό ή Cosmote? Εάν ναι είναι dual? Γιατί στο τίτλο του κινητού δεν το αναφέρει αλλά στα χαρακτηριστικά αναφέρει "υποστηριξη κλήσεων dual sim". Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εγώ από cosmote και είναι δικαρτο ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλησπέρα! Φίλη θα πάρει στα χέρια της σε λίγες μέρες το κινητό και θέλει τζαμακι. Επειδή βλέπω είναι και σ αυτό λίγο κυρτή η οθόνη, έχετε κάποιο τζαμακι να προτείνετε; η κλασσικά πάμε σε λύση nillkin κι ας έχει λίγα κενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλησπέρα! Φίλη θα πάρει στα χέρια της σε λίγες μέρες το κινητό και θέλει τζαμακι. Επειδή βλέπω είναι και σ αυτό λίγο κυρτή η οθόνη, έχετε κάποιο τζαμακι να προτείνετε; η κλασσικά πάμε σε λύση nillkin κι ας έχει λίγα κενά; εχω παρει την πρωτη επιλογη, θηκη και τζαμακι..καλη επιλογη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7550550#post7550550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα το κοιτάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 100% έως 30% με ανοιχτό GPS, 4g data, φωτεινότητα τέρμα, λιώσιμο fb, instagram και κάνα 1 ώρα ομιλία μου έβγαλε "3 ώρες και 40 λεπτά" οθόνη. Ενταξει αν με 4g και gps ανοιχτα και τη φωτεινοτητα στο τερμα σου δινει 3 ωρες και 40 λεπτα το 70% ειναι παρα πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Το αγόρασα σήμερα για τη σύζυγο, sakura pink μαζί με το ροζ smart view cover. Αν και δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ μου φαίνεται συμπαθητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Το έχω εδώ και περίπου ένα μήνα. Πολύ καλές εντυπώσεις, αρκετά γρήγορο (ανάλογα και με τι έχεις συνηθίσει βέβαια), πολύ καλή κάμερα (ειδικά σε portrait mode). Η μπαταρία βγάζει την ημέρα με αρκετή χρήση (όλα ανοιχτά), αλλά μέχρι εκεί, δεύτερη με τίποτα. Στα συν ότι στα μάτια μου είναι εξαιρετικά όμορφο. Παραμένει βέβαια πολύ ακριβό, εγώ το πήρα σε προσφορά μαζί με συνδυασμό πόντων, διαφορετικά δεν μπορώ να σκεφτώ σε τι υπερτερεί σε σχέση με το honor 10 της ίδιας εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δεν θα πάρει το gpu turbo το p20 lite; Δεν το βλέπω στη λίστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Δεν θα πάρει το gpu turbo το p20 lite; Δεν το βλέπω στη λίστα! Άκυρο θα το πάρει. Είναι γραμμένο με την ονομασία που έχει στην κινεζική αγορά nova 3e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 παιδια μια ερωτηση. ποια η διαφορα του huawei p20 lite με huawei p20 lite dual sim.το πρωτο το βρισκω 330+ ευρω το δευτερο 310.δεν εχω καταλαβει γιατι. Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 παιδια μια ερωτηση. ποια η διαφορα του huawei p20 lite με huawei p20 lite dual sim.το πρωτο το βρισκω 330+ ευρω το δευτερο 310.δεν εχω καταλαβει γιατι.Την απάντησες μόνος σου την ερώτηση. Το ένα είναι dual. Δικαρτο δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Την απάντησες μόνος σου την ερώτηση. Το ένα είναι dual. Δικαρτο δηλαδή. ok σε ευχαριστω πολυ.το πηρα σημερα.αρκετα καλες εντυπωσεις. Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Αφού πήρες το δίκαρτο... αν βάλεις μόνο μία κάρτα φαίνεται οτι είναι δίκαρτο? βγάζει δυο ενδείξεις δικτύου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Αφού πήρες το δίκαρτο... αν βάλεις μόνο μία κάρτα φαίνεται οτι είναι δίκαρτο? βγάζει δυο ενδείξεις δικτύου?Εκτός από τον αριθμό του μοντέλου μπορείς να το καταλάβεις και από αυτο Edited June 28, 2018 by nikospaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts