Jump to content

[S9/S9 Plus] Αξεσουάρ (Θήκες, Screen Protectors κ.τ.λ.)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την ασύρματη φόρτιση εχω την γνήσια θήκη της Samsung (view) αν δεν την βγάλω δεν φορτίζει για το άλλο δεν μπορώ να πω γιατι δεν το ξερω.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης κανα δυο ερωτησεις σχετικα με φορτιστες.

Ερωτηση 1.

Φορτιστης αυτοκινητου.

Αυτος που εχω ειναι για τα πανυγηρια ουτε 0.5Α δε θα βγαζει.

Οποτε

https://spaceboy.io/store/spigen-f25qc-essential-sgp11839-usb-5-4a-type-c-car-charger/

Μας κανει;

Γιατι βλεπω ο γνησιος που ειχε μαζι (τοιχου) λεει 2A ενω εδω εχουμε 3Α στο ενσωματομενο usb type c και 2.4Α στην usb υποδοχη.

Ειμαστε οκ με τα 3Α ή θα τσαφαρει ή μπαταρια;

Ερωτηση 2. Θα εχει χιλιοαπαντηθει το ξερω, με τους wireless μπορουμε να φορτισουμε και με τη θηκη ή πρεπει ν βγει;

Μια γνωμη για αυτον;

https://spaceboy.io/store/spigen-f301w-000ch20727-qi-fast-wireless-charger-black/

Με αυτον τον μετασχηματιστη

https://spaceboy.io/store/spigen-f207-essential-quick-charge-3-0-qualcomm-000ad21390-wall-charger/

Σε ότι αφορά τη θήκη, με την Alcantara μια χαρά φορτίζει. Για τα άλλα δεν ξέρω, σε ότι αφορά τον wireless charger, έχω τον original που ειχε βγεί για το S8 και ειναι άψογος.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Τελικα πηρα τον παραπανω spigen που ειχα στο link, με την led view cover ολα καλα φορτιζει κανονικα και σε γρηγορη φορτιση (με το original samsung τροφοδοτικο της συσκευης που εχουμε) αλλα με ανοικτο καπακι, με κλειστο δεν φορτιζει. (Τα led τροφοδοτουνται απο τη μπαταρια επαγωγικα και αυτα γι αυτο)

Πολυ μικρο σε μεγεθος, το μισο απο το S9+.

Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι θετικο ή αρνητικο!

Edited by Ntinlanden
Ντίνος

Ρε παιδιά δίνετε 800 ευρώ για κινητό και το βάζετε σε θήκες των 5 ευρώ ? Τι να πω...

Αν είναι όμορφες κ το προστατεύουν σχετικά ναι εγώ το βάζω. Πήρα από κινα μια θήκη με 6 ευρώ είναι κουκλί. Εδώ σε κάνα κωτσοβολο θα την κοστολογουσαν εύκολα 25 ευρώ.. Αν είναι κάποια θήκη που το αξίζει να δώσεις κάποια παραπάνω αλλά όχι να σε κοροϊδεύουν.. Θα δώσω λινκ απτή δική μ

Αυτήν την γκρι πήρα έκανε 18 με 20 μέρες να έρθει

https://m.aliexpress.com/item/32854312096.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32854312096&

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αν είναι όμορφες κ το προστατεύουν σχετικά ναι εγώ το βάζω. Πήρα από κινα μια θήκη με 6 ευρώ είναι κουκλί. Εδώ σε κάνα κωτσοβολο θα την κοστολογουσαν εύκολα 25 ευρώ.. Αν είναι κάποια θήκη που το αξίζει να δώσεις κάποια παραπάνω αλλά όχι να σε κοροϊδεύουν.. Θα δώσω λινκ απτή δική μ

Αυτήν την γκρι πήρα έκανε 18 με 20 μέρες να έρθει

https://m.aliexpress.com/item/32854312096.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32854312096&

Πολύ όμορφη, θα την παραγγείλω από το Ebay. Γύρω στα 12-13€ παίζει με τα μεταφορικά.

Παρέλαβα 2 θήκες τις προηγούμενες μέρες.

Η πρώτη είναι αυτή https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F372214117341

Η οποία είναι χάλια μαύρα και να ΜΗ την πάρει κανείς!! Αίσθηση στο χέρι, τρύπες που δεν κάθονται σωστά, ακόμη και το καλώδιο της φόρτισης.

Η δεύτερη είναι αυτή η οποία είναι καταπληκτική.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F253438851922

Φοβερό feeling στο χέρι, μοιάζει πολύ με το Sandstone black του Oneplus 1.

129026.png?1640591734

Bill δεν μπόρεσα να τις δω τις θήκες σου δεν άνοιξε με samsung internet.

Πάρτην από αλι εξπρές με 6 ευρώ γιατί να πληρώσεις τα διπλά;; είναι όντως η δική μ ποιοτική. Δεν γλιστράει στο κράτημα έχει τις τρύπες κ τα κουμπιά σούπερ.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το θέμα τζαμί λύθηκε. Αρχικά να τονίσω ότι δεν ήθελα λύσεις με κόλλες και uv ακτίνες και τέτοια. Μπορώ να πω ότι τα δοκίμασα σχεδόν όλα.

-Αρχικά πήρα ένα terrapin 12€ με 2 λωρίδες κόλλα. Σε μια βδομάδα είχε γεμίσει το τζαμί μεταξύ οθόνης και τζαμιού σκόνη.

-Το 2ο ήρθε από ebay ένα που έλεγε full glue (14€). Δεν καθόταν με τίποτα. Η πάνω δεξιά γωνία μετά από λίγη ώρα άνοιγε.

-Μετά άρχισα να ψάχνω στο skroutz. (Εν τω μεταξύ έψαχνα τζαμί full glue διάφανο - τα περισσότερα έχουν 2 κάθετες λωρίδες μαύρες που σου κόβουν οθόνη) βρίσκω ένα μαγαζί είχε full glue clear κλπ. Παίρνω τηλέφωνο μου κρατάνε ένα και πάω να το πάρω. 11.90 ευρώ. Λέω στον υπεύθυνο να το περάσουμε.... αρχίζει και δαγκώνεται να μου λέει είναι δύσκολο και δεν ξέρω αν θα μπει. Ρωτάει μια κοπέλα που περνούσε ένα σε σ8 αν μπορεί να το βάλει λέει φυσικά. Ξεκινάει η καημένη στα 10 δευτερόλεπτα το βγάζει και το πετάει. Μου λέει ελαττωματικό. Ανοίγει άλλο δεν καθόταν. Από εδώ από εκεί τίποτα. Μου λέει θα ψάξω να βρω από. Πρέπει να είναι ελαττωματική η παρτίδα. Δίνω τηλέφωνο να με πάρει. Ακόμα περιμένω. Το πήρα με φούσκες

-Επόμενο ένα x one 4d το οποίο είχε περιμετρικά κόλλα 25€. Τρομερή αίσθηση στο χέρι, να γλιστράει αλλά η αφή περίπατο. Ακόμα με ενεργοποιημένη η ευαισθησία. Στις 2 μέρες έφυγε

-Μετά πήρα ένα blue star full glue 14 €. Πάλι δυσκολία στην τοποθέτηση. Έμεινε ένα σημείο που δεν καθόταν με τίποτα. Το κορυφαίο... Το πρώτο πρωί που ξυπνάω και το βλέπω... Το μισό είχε ξεκολλήσει. Προσπαθώ να το ξανά κολλήσω. Όσο μπορούσα. Μετά από καμιά ώρα το βλέπω είχε ραγίσει μόνο του. Τρομακτικό!

-Σήμερα μίλησα με το extreme mobile (είχα βάλει στο note 8 από εκεί και το είχα 5 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα - αλλά το έδωσα το τηλέφωνο) και είχε φέρει. Μου κράτησε ένα και πέρασα να το βάλει. Μέρα με την νύχτα. Δεν ξέρω αν είναι το τζαμί ή η τοποθέτηση αλλά έχω τζαμί όπως το θέλω. Χωρίς φούσκες χωρίς ακτίνες και κόλλες και με σωστή αφή. Κόστος 29€.

Οκ έχω δώσει 106€ αλλά δεν έχω κάνει ασφάλεια (πέρασε ο καιρός και δεν γινόταν) και δεν ήθελα να κολλήσω το τζαμί με ακτίνες και κόλλες. Μου έκανε εντύπωση ότι πολλά καταστήματα δεν αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν κάτι που πουλάνε και αρκετοί ζητούσαν 2 με 3 ευρώ για να το τοποθετήσουν

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

δες της Nillkin κάνει τοποθέτηση με κόλλα στο κέντρο ένα παλικάρι

Μη το δοκιμασετε σε μια βδομαδα το πολυ ξεκολαει .. 3 φορες πηγα και τις 3 φορες ξεκολησε .. μεχρι που την εβγαλα και εκλαψα 30Ε ...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η μεμβράνη της Samsung αξιζει; Έχω θήκη και πιο πολύ με ενδιαφέρει η απεικόνιση σωστών χρωμάτων.

Μαπα ... μεσα σε μια βδομαδα το πολυ ξεκολαει

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα τζαμί λύθηκε.

-Σήμερα μίλησα με το extreme mobile (είχα βάλει στο note 8 από εκεί και το είχα 5 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα - αλλά το έδωσα το τηλέφωνο) και είχε φέρει. Μου κράτησε ένα και πέρασα να το βάλει. Μέρα με την νύχτα. Δεν ξέρω αν είναι το τζαμί ή η τοποθέτηση αλλά έχω τζαμί όπως το θέλω. Χωρίς φούσκες χωρίς ακτίνες και κόλλες και με σωστή αφή. Κόστος 29€.

Οκ έχω δώσει 106€ αλλά δεν έχω κάνει ασφάλεια (πέρασε ο καιρός και δεν γινόταν) και δεν ήθελα να κολλήσω το τζαμί με ακτίνες και κόλλες. Μου έκανε εντύπωση ότι πολλά καταστήματα δεν αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν κάτι που πουλάνε και αρκετοί ζητούσαν 2 με 3 ευρώ για να το τοποθετήσουν

Και εγω ετσι ειχα πει την πρωτη αντε την δευτερη μερα που το ειχα αλλα μεσα στη βδομαδα ξεκολαγε ... Βεβαια δε πηγα στο extreme mobile αλλα σε ενα καταστημα στην Αιολου που εβαζε τζαμακι nilkin με κολα και στο χρεωνε 30 Ε

Οποτε αν μπορεις ξανα πες μας μετα απο μια βδομαδα αντε 10 μερες μετα αν ειναι ολα οκ ....

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

Μη το δοκιμασετε σε μια βδομαδα το πολυ ξεκολαει .. 3 φορες πηγα και τις 3 φορες ξεκολησε .. μεχρι που την εβγαλα και εκλαψα 30Ε ...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαπα ... μεσα σε μια βδομαδα το πολυ ξεκολαει

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω ετσι ειχα πει την πρωτη αντε την δευτερη μερα που το ειχα αλλα μεσα στη βδομαδα ξεκολαγε ... Βεβαια δε πηγα στο extreme mobile αλλα σε ενα καταστημα στην Αιολου που εβαζε τζαμακι nilkin με κολα και στο χρεωνε 30 Ε

Οποτε αν μπορεις ξανα πες μας μετα απο μια βδομαδα αντε 10 μερες μετα αν ειναι ολα οκ ....

το ίδιο ακριβώς είχα 5 μήνες στο note 8. δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα! ήταν όπως την 1η μέρα!

Να πω την αληθεια μετα απο κανα δυο τζαμακια που είχα κ εφυγαν έβαλα ένα στο πλαισιο κ μεχρι τωρα ειναι άψογο.... Βεβαια εμεινε μια μερα χωρις τζαμι κ φροντισε να κάνει γρατζουνιά η οθόνη έτσι για να σκασω

Γιατί απλά δεν θέλω να κολλήσω τζαμί στην οθόνη του κινητού με κόλλες να τρέχουν και να σκουπίζω

Το λέω γιατί δεν έχω διαβάσει κάποιο αρνητικό κ θεωρείται απ όλους το καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχω διαβάσει για τοποθετήσεις που το κινητό κάνει μπάνιο με την κόλλα έχω διαβάσει για περιπτώσεις που το βγάζουν και έχει καταστραφεί η οθόνη και γενικά δεν θα ήθελα να βάλω κάτι που να κολλάει με τέτοιο τρόπο

Το θέμα τζαμί λύθηκε. Αρχικά να τονίσω ότι δεν ήθελα λύσεις με κόλλες και uv ακτίνες και τέτοια. Μπορώ να πω ότι τα δοκίμασα σχεδόν όλα.

Το τζαμακι απο extreme mobile το εχω βαλει πανω απο μηνα πια.. Το ειχε μολις φερει ο Νικος τοτε αλλα ειναι full glue και με μαυρες γραμμες δεξια αριστερα το οποιο ειναι και το μονο που με χαλαει. Κατα τα αλλα ειναι αψογο σε αισθηση εφαρμογη αποκριση κομπλε ολα. 29 ευρω ειχε. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακριβως τωρα ειναι αν εσυ πηρες καποιο αλλο γιατι λες οτι ειναι χωρις κολλες. Επισης ειναι full διαφανο εσενα ή εχει επισης τις μαυρες γραμμες δεξια αριστερα? Αν μπορεσεις να ανεβασεις καποια φωτο οποτε εχεις χρονο θα ηταν χρησιμο :)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Το τζαμακι απο extreme mobile το εχω βαλει πανω απο μηνα πια.. Το ειχε μολις φερει ο Νικος τοτε αλλα ειναι full glue και με μαυρες γραμμες δεξια αριστερα το οποιο ειναι και το μονο που με χαλαει. Κατα τα αλλα ειναι αψογο σε αισθηση εφαρμογη αποκριση κομπλε ολα. 29 ευρω ειχε. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακριβως τωρα ειναι αν εσυ πηρες καποιο αλλο γιατι λες οτι ειναι χωρις κολλες. Επισης ειναι full διαφανο εσενα ή εχει επισης τις μαυρες γραμμες δεξια αριστερα? Αν μπορεσεις να ανεβασεις καποια φωτο οποτε εχεις χρονο θα ηταν χρησιμο :)

το ίδιο έχουμε.

χωρίς κόλλες εννοώ το dome που έχει μπουκαλάκι με κόλλα που το χύνεις στο τηλέφωνο και και και. έχει τις μαύρες γραμμές δεξιά και αριστερά. τον ρώτησα για τις γραμμές. του λέω καλά ρε συ Νίκο δεν μπορούν να φτιάξουν ένα τζάμι χωρίς γραμμές; Μου λέει για 2 λόγους το κάνουν. Η κόλλα που έχει το τζάμι είναι gel και πάντα στις άκρες υπάρχουν ατέλειες και 2ον όλα τα τζάμια στις άκρες μαζεύουν σκόνη. Αν ήταν διάφανο θα φαινόταν χάλια.

το ίδιο έχουμε.

χωρίς κόλλες εννοώ το dome που έχει μπουκαλάκι με κόλλα που το χύνεις στο τηλέφωνο και και και. έχει τις μαύρες γραμμές δεξιά και αριστερά. τον ρώτησα για τις γραμμές. του λέω καλά ρε συ Νίκο δεν μπορούν να φτιάξουν ένα τζάμι χωρίς γραμμές; Μου λέει για 2 λόγους το κάνουν. Η κόλλα που έχει το τζάμι είναι gel και πάντα στις άκρες υπάρχουν ατέλειες και 2ον όλα τα τζάμια στις άκρες μαζεύουν σκόνη. Αν ήταν διάφανο θα φαινόταν χάλια.

Ωραια μια χαρα τοτε. Παντως οντως το τζαμακι ειναι πολυ καλο και εχω ξενοιασει. και δε θυμαμαι καν ποιας εταιρειας ειναι :lol:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

το ίδιο έχουμε.

Ωραια μια χαρα τοτε. Παντως οντως το τζαμακι ειναι πολυ καλο και εχω ξενοιασει. και δε θυμαμαι καν ποιας εταιρειας ειναι :lol:

Αν παμε στο κατ/μα τι να του πουμε να μας βαλει το ιδιο τζαμι ????

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

Αν παμε στο κατ/μα τι να του πουμε να μας βαλει το ιδιο τζαμι ????
Για s9 plus ενα τζαμί έχει.

Για s9 plus ενα τζαμί έχει.

Αφου ειναι τόσο καλό ανεβάστε αν είναι καμιά φωτογραφια με την συσκευασια του τζαμιού να το ψάξουμε.

έχω διαβάσει για τοποθετήσεις που το κινητό κάνει μπάνιο με την κόλλα έχω διαβάσει για περιπτώσεις που το βγάζουν και έχει καταστραφεί η οθόνη και γενικά δεν θα ήθελα να βάλω κάτι που να κολλάει με τέτοιο τρόπο
3 στο s8 plus και 2 στο s9 plus. 1 σε note 8 και 1 σε s8.

Να καταστραφεί οθόνη απλά δε παίζει. Και μπάνιο να κάνει το κινητό απλά το καθαρίζεις με ένα πανάκι και λίγο καθαριστικό οθόνης. Το dome απλά δε παίζεται.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Αφου ειναι τόσο καλό ανεβάστε αν είναι καμιά φωτογραφια με την συσκευασια του τζαμιού να το ψάξουμε.
Δεν το ζήτησα. Μου είπε ότι είναι κωδικός που έχει βοηθήσει στο να γίνει και θα προσπαθήσει να μην το φέρει άλλος Ελλάδα. Από Γερμανία μου είπε αν θυμάμαι καλά την εταιρεία την είπε verus

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

3 στο s8 plus και 2 στο s9 plus. 1 σε note 8 και 1 σε s8.

Να καταστραφεί οθόνη απλά δε παίζει. Και μπάνιο να κάνει το κινητό απλά το καθαρίζεις με ένα πανάκι και λίγο καθαριστικό οθόνης. Το dome απλά δε παίζεται.

Όλα αυτά τα κινητά τα έχεις στη διάθεσή σου? Η απλά έβαλες τζαμί και τα πούλησες?

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Αξεσουάρ (Θήκες, Screen Protectors κ.τ.λ.)