mixalis90 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αντανάκλαση είναι. Μη δίνεις σημασία. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkλειτουργη μια χαρα το touch ομως...γενικα το κανει σε ολους αυτο; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Παιδια καλησπερα νεος κατοχος και εγω ερχομενος απο p 20 pro !!! Σημερα εβαλα spingen Glass 9h curved μαζι με θηκη rugged armor. Εντυπωσεις αφη πολυ καλη το edge δουλευει αψογα, δαχτυλιες μηδενικες. Δεν μπορω να συγκρινω με whitestone αλλα μονο με μια απλη κινεζικη που ειχε πριν το κινητο η οποια ηταν αθλια και δεν εχει καμια σχεση με τις spingen. Ευχομαι να εκανα καλη επιλογη σε βαθος χρονου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Παιδια καλησπερα νεος κατοχος και εγω ερχομενος απο p 20 pro !!! Σημερα εβαλα spingen Glass 9h curved μαζι με θηκη rugged armor. Εντυπωσεις αφη πολυ καλη το edge δουλευει αψογα, δαχτυλιες μηδενικες. Δεν μπορω να συγκρινω με whitestone αλλα μονο με μια απλη κινεζικη που ειχε πριν το κινητο η οποια ηταν αθλια και δεν εχει καμια σχεση με τις spingen. Ευχομαι να εκανα καλη επιλογη σε βαθος χρονου..Φίλε γιατί άφησες το p20? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Φίλε γιατί άφησες το p20? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk p 20 pro: Καλύτερη κάμερα στις λεπτομερειες-εξτρα ρυθμισεις και ΠΟΛΥΥΥΥ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας. s9 PLUS: Η οθόνη δεν ΥΠΑΡΧΕΙ, λογισμικό πολύ καλύτερο και για έμενα πιο όμορφο γενικά κινητό. Μικρες διαφορες. Το ενα υπερτερει σε καμερα ελφρως και μπαταρια αστοοο..Το αλλο εχει οθοναραα και πολυ πιο καλο λογισμικο, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ρε παιδιά δοκίμασα την MSVII και είναι πολύ καλή. Πρώτη φορά στην ζωή μου φοράω θήκες σε κινητό. Αλλά με εχει ξενερώσει ότι είναι ματ και γεμίζει δαχτυλιές. Υπάρχει καμία παρόμοια που να μην είναι ματ. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το ίδιο λεπτή θέλω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Ρε παιδιά δοκίμασα την MSVII και είναι πολύ καλή. Πρώτη φορά στην ζωή μου φοράω θήκες σε κινητό. Αλλά με εχει ξενερώσει ότι είναι ματ και γεμίζει δαχτυλιές. Υπάρχει καμία παρόμοια που να μην είναι ματ. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το ίδιο λεπτή θέλω. Sent from my SM-G965F using Tapatalk την εχω αυτη που λες.επισης εγω ειμαι καταευχαριστημενος με τις ultra thin της Baseus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ρε παιδιά δοκίμασα την MSVII και είναι πολύ καλή. Πρώτη φορά στην ζωή μου φοράω θήκες σε κινητό. Αλλά με εχει ξενερώσει ότι είναι ματ και γεμίζει δαχτυλιές. Υπάρχει καμία παρόμοια που να μην είναι ματ. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το ίδιο λεπτή θέλω. Sent from my SM-G965F using TapatalkΔοκίμασε την ίδια αλλά σε χρώμα sandstone black. Κάνει σαγρέ και δεν αφήνει δαχτυλιές. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 την εχω αυτη που λες.επισης εγω ειμαι καταευχαριστημενος με τις ultra thin της Baseus.Και αυτή που λες ματ φαίνεται να είναι. Σαν την MSVII. Θα αφήνει δαχτυλιές. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε την ίδια αλλά σε χρώμα sandstone black. Κάνει σαγρέ και δεν αφήνει δαχτυλιές. Galaxy Note9 & Tapatalk ProΌσο και να έχω ψάξει sandstone MSVII δεν έχω βρει πουθενά. Έχεις κάποιο link να βάλεις? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Και αυτή που λες ματ φαίνεται να είναι. Σαν την MSVII. Θα αφήνει δαχτυλιές. Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο και να έχω ψάξει sandstone MSVII δεν έχω βρει πουθενά. Έχεις κάποιο link να βάλεις? Sent from my SM-G965F using TapatalkΑπό ebay τις πηρα εγώ για το Note. Δες στο νήμα για τα links. Απο, τι θυμάμαι είχε και για το S9 ο πωλητής αυτός. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Γεια σας παιδιά. Προσεχώς κάτοχος του S9+ (αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ S9+ και P20 Pro). Πριν το πάρω βέβαια θέλω να έχω όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ! ;) 1) Κάρτα μνήμης 128gb έχετε να προτείνετε κάποια ? Στις Samsung microSD, η PRO λογικά είναι καλύτερη συγκριτικά με την Evo και Evo Plus σωστά ? 2) Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό PowerBANK που να υποστηρίζει και QuickCharge εννοείται ? (Γύρω στα 12.000mAh θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικό, ε?) 3) Τζαμάκι τι παίζει ? Επειδή δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσω όλο το thread. Κάθεται κάποιο τζαμάκι στο S9+ ή μόνο Screen Protectors ? Γιατί στο S7+ που έχω τώρα, την βγάλαμε με τη ζελατίνα εν τέλει! ;) 4) Καμιά καλή θήκη (κατά προτίμηση Spigen) που να συνεργάζεται καλά με το τζαμάκι (αν υπάρχει) ? Αυτάα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 (edited) Γεια σας παιδιά. Προσεχώς κάτοχος του S9+ (αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ S9+ και P20 Pro). Πριν το πάρω βέβαια θέλω να έχω όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ! ;) 1) Κάρτα μνήμης 128gb έχετε να προτείνετε κάποια ? Στις Samsung microSD, η PRO λογικά είναι καλύτερη συγκριτικά με την Evo και Evo Plus σωστά ? 2) Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό PowerBANK που να υποστηρίζει και QuickCharge εννοείται ? (Γύρω στα 12.000mAh θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικό, ε?) 3) Τζαμάκι τι παίζει ? Επειδή δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσω όλο το thread. Κάθεται κάποιο τζαμάκι στο S9+ ή μόνο Screen Protectors ? Γιατί στο S7+ που έχω τώρα, την βγάλαμε με τη ζελατίνα εν τέλει! ;) 4) Καμιά καλή θήκη (κατά προτίμηση Spigen) που να συνεργάζεται καλά με το τζαμάκι (αν υπάρχει) ? Αυτάα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.1) Δεν έχω. 2) Δεν έχω. 3) Whitestone Dome glass. 4) Spigen Crystal Clear Ultra Hybrid S. Edited October 28, 2018 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Γεια σας παιδιά. Προσεχώς κάτοχος του S9+ (αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ S9+ και P20 Pro). Πριν το πάρω βέβαια θέλω να έχω όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ! ;) 3) Τζαμάκι τι παίζει ? Επειδή δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσω όλο το thread. Κάθεται κάποιο τζαμάκι στο S9+ ή μόνο Screen Protectors ? Γιατί στο S7+ που έχω τώρα, την βγάλαμε με τη ζελατίνα εν τέλει! ;) 4) Καμιά καλή θήκη (κατά προτίμηση Spigen) που να συνεργάζεται καλά με το τζαμάκι (αν υπάρχει) ? Αυτάα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 3. https://www.banggood.com/Baseus-0_3mm-All-Screen-Arc-surface-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-S9-Plus-p-1276070.html?cur_warehouse=CN. Φθηνό , αξιόπιστο -εκ πείρας- , υπάρχει παντού (ebay , γνωστά μεγάλα κινεζομάγαζα), πανεύκολη τοποθέτηση , κόλλα σε όλη την επιφάνειά του και πλήρες συμβατό με αυτή την θήκη : 4. https://www.spigen.com/collections/galaxy-s9-plus/products/galaxy-s9-plus-case-neo-hybrid?variant=570843856897 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω τη μαμά θήκη alcantara και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω μια συγκεκριμένη Spigen, την Thin Fit 360, ακριβώς για να αυξήσω λίγο την προστασία και στην οθόνη του κινητού. Την έχει μήπως κανείς να μου πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Λοιπόν για να μην δίνετε τζάμπα 50ευρα για τζαμάκια σας προτείνω να πάρετε αυτό 2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/cfjhv36 με κλειστά μάτια. Έχοντας περάσει στο s8 plus από whitestone dome μπορώ να πω ότι είναι εφάμιλλο αν όχι καλύτερο. Εκεί δε που υπερέχει είναι η εφαρμογή του! Πανεύκολη χωρίς το μπελαλιδικο jig του dome( 2 φορές προσπάθησα χωρίς τέλειο αποτέλεσμα). Για 2 τζαμάκια με όλα τα παρελκόμενα έδωσα 11.50 ευρώ με ένα κουπόνι που είχα! Στις 11/11 θα το έχει στα 12.50 περίπου ευρώ! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Από όσο είδα στην περιγραφή βάζεις την κόλλα στη μέση και μετά με το χέρι τοποθετείς το τζαμάκι; δεν έχει βάση ώστε να πατήσει με τη μία στη σωστή θέση; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Από όσο είδα στην περιγραφή βάζεις την κόλλα στη μέση και μετά με το χέρι τοποθετείς το τζαμάκι; δεν έχει βάση ώστε να πατήσει με τη μία στη σωστή θέση; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε χρειάζεται. Βρίσκεις ένα επίπεδο μέρος και ελέγχεις με μια level εφαρμογή από playstore. Βάζεις προσεκτικά την κόλλα στη μέση και τοποθετείς προσεκτικά το τζαμακι. Σε περίπτωση που δεις φουσκαλα όταν ακουμπήσεις την κόλλα για πρώτη φορά, σηκώνεις λίγο και σιγά σιγά προς τα πάνω το τζαμακι να φύγει και το αφήνεις σιγά σιγά στη θέση του. Έπαθα πλάκα μιλάμε που το πέτυχα τέλεια με την πρώτη και έχω ένα ακόμη τζαμακι καβατζα. Με το whitestone 2 στις 2 σχεδόν αποτυχίες είχα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θα μου κάνει εντύπωση να πετύχω τη σωστή ευθυγράμμιση με την πρώτη πάντως. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θα μου κάνει εντύπωση να πετύχω τη σωστή ευθυγράμμιση με την πρώτη πάντως. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒασικά εγώ πριν κάνω τη διαδικασία έπαιρνα το τζαμακι με τη ζελατίνα και το εφαρμοζα πάνω στην οθόνη για να δω πως θα μπει. Τελικά δούλεψε η προπόνηση που έκανα! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Δεν έχετε θέμα με κόλλα στα κουμπιά κλπ;; Δεν τρέχει στα πλάγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Δεν έχετε θέμα με κόλλα στα κουμπιά κλπ;; Δεν τρέχει στα πλάγια;Όχι. Σε εμένα μόνο μια μικρή σταγονίτσα στο πλάι έβγαλε και τη σκουπισα αμέσως. Για καλό και για κακό όμως έβαλα σελοτέιπ όπου έχει τρύπες , κουμπιά και ηχεία. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Χαχαχαχα.και εγώ αυτό σκεφτόμουν.Μιας και είμαι σε αναζήτηση προτεκτορ (σε περίπτωση που δεν πάω στο dome) και πάω σε τέτοιο χωρίς κιτ έλεγα ότι θα βάλω σελοτειπ γύρω γύρω για να μην πάει κόλλα σε μέρη που δεν πρέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Λοιπόν για να μην δίνετε τζάμπα 50ευρα για τζαμάκια σας προτείνω να πάρετε αυτό 2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/cfjhv36 με κλειστά μάτια. Έχοντας περάσει στο s8 plus από whitestone dome μπορώ να πω ότι είναι εφάμιλλο αν όχι καλύτερο. Εκεί δε που υπερέχει είναι η εφαρμογή του! Πανεύκολη χωρίς το μπελαλιδικο jig του dome( 2 φορές προσπάθησα χωρίς τέλειο αποτέλεσμα). Για 2 τζαμάκια με όλα τα παρελκόμενα έδωσα 11.50 ευρώ με ένα κουπόνι που είχα! Στις 11/11 θα το έχει στα 12.50 περίπου ευρώ! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπαινει ευκολα? παρηγγειλα ενα για σ9+ και ενα για το σ8 της γυναικας μου συνολο 20 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Παιδιά η αλήθεια είναι ότι τη διαφορά στα τζαμακια τη κάνει η κόλλα. Οποιοδήποτε καλης ποιότητας tempered glass (να μην είναι φθηνό πλαστικό βέβαια) με την ειδική κόλλα είναι μια χαρά. Το Dome γι'αυτό έκανε τη διαφορά. Ήταν το πρώτο με κόλλα ή τέλος πάντων το πρώτο γνωστό με κόλλα. Στο κέντρο στην Αθήνα πχ βάζουν της Nilkkin (που πολλοί γκρινιάζουν για την εφαρμογή του) με κόλλα και είναι άψογο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 μπαινει ευκολα? παρηγγειλα ενα για σ9+ και ενα για το σ8 της γυναικας μου συνολο 20 ευρω.Εμένα μου φάνηκε αρκετά εύκολο! Απλά θέλει λίγη προσοχή και όχι βιασύνη. Επίσης το τζαμακι δεν είναι πλαστικό και είναι αρκετά ποιοτικό. Ακόμη ενώ η κόλλα του dome σκυλοβρωμουσε αυτή δε μυρίζει σχεδόν καθόλου! Δείτε και το βίντεο που έχει στο Ali Express! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Λοιπόν για να μην δίνετε τζάμπα 50ευρα για τζαμάκια σας προτείνω να πάρετε αυτό 2018 UV Glue Screen Protector For Samsung Galaxy S7 Edge S8 S9 Plus Note8 Note 9 Tempered Glass Full Cover 1 Ultraviolet Light https://s.click.aliexpress.com/e/cfjhv36 με κλειστά μάτια. Έχοντας περάσει στο s8 plus από whitestone dome μπορώ να πω ότι είναι εφάμιλλο αν όχι καλύτερο. Εκεί δε που υπερέχει είναι η εφαρμογή του! Πανεύκολη χωρίς το μπελαλιδικο jig του dome( 2 φορές προσπάθησα χωρίς τέλειο αποτέλεσμα). Για 2 τζαμάκια με όλα τα παρελκόμενα έδωσα 11.50 ευρώ με ένα κουπόνι που είχα! Στις 11/11 θα το έχει στα 12.50 περίπου ευρώ! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου. Εδω και ένα μήνα έχω το συγκεκριμένο tempered και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η εφαρμογή του ήταν εύκολη και την πέτυχα με την πρώτη... Άσε που περίσσεψε και κόλλα και αν αρχίσει να ξεκολλάει το βγάζω και το επανατοποθετώ.... Πριν 15 μερες εμφανίστηκε και φτηνότερη εκδοχή, στα 4,5 δολλαρια. Ψάξτε για "liquid glue tempered".... Edited November 4, 2018 by nikosdoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts