anipsios1 Δημοσιεύτηκε May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 15, 2005 Το δημογραφικό πρόβλημα δείχνει οτι φοριούνται πολύ την σημερινή εποχή. Γι' αυτο και οι λίγες γεννησεις. Η αύξηση των αμβλώσεων όμως δείχνει το αντίθετο. Αστοχία υλικού? Δεν ξερουμε να τα χρησιμοποιούμε? Δεν τα φοράμε δικαιολογώντας οτι ειμαστε αλλεργικοί στο καουτσουκ? Ελλειψη ευχαριστησης με την χρηση τους? Για καθεναν διαφορετικοι λόγοι Αλλά πως τα ζητάμε? Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Το κλασσικό :Ρ Ένα πακέτο ασπιρίνες και ένα κουτί προφυλάκτικά :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Οριστε; :confused: :worry: :blink: :shock: "Γεια σας..." -> Δειχνεις τι πηρες στον/στην φαρμακοποιο -> "ευχαριστω πολυ" ...Οπως ζητας οποιοδηποτε φαρμακευτικο προιον.Ουτε εγκλημα/κακο κανεις (ισα ισα! ;) ) ουτε ειναι ντροπη!Αυτο ελειπε να ντρεπεσαι που κανεις το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο,και θες να το κανεις και με ασφαλεια! Υ.Γ 1:Εκτος και αν δεν ρωτας αυτο...Σε αυτην την περιπτωση... :O Υ.Γ 2:Οσο το γιατι "δεν τα φοραμε" (αν ισχυει) μαλλον ειναι συνδυασμος ελαττωσης της ευχαριστησης,"που να τρεχω τωρα,θα ειναι κλειστο και το φαρμακειο-περιπτερο"...αλλα κυριως της αγνοιας και της αδιαφοριας των περισσοτερων! :mad: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Πώς το ζητάτε; Ένα κοστουμάκι για τον κύριο! :lol: (για όποιον ξέρει το σχετικό ανέκδοτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Τα ζητάμε με το όνομά τους..έτσι απλά.Δεν κατάλαβα προς τι η ερώτηση,ντροπή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Πώς το ζητάτε; Ένα κοστουμάκι για τον κύριο! :lol: (για όποιον ξέρει το σχετικό ανέκδοτο). Και για όποιον δεν καταλαβε σήμερα θα αγαπήσω. :p :lol: Το παιρνεις, το δειχνεις, το πληρώνεις, φεύγεις. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. May 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Και για όποιον δεν καταλαβε σήμερα θα αγαπήσω. :p :lol: :lol: :lol: Πάντως εγώ πιστεύω ότι οι αβλώσεις οφείλονται στο ότι πολλά από αυτά είναι για τον πούτ*ο. Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ναι...Οντως ολα για εκει προοριζονται! :stupid: :p :X Ε δεν νομιζω παντως...Αν παιρνεις γνωστες και αξιοπιστες μαρκες, απο φαρμακειο, προσεχεις ημερομηνιες ληξης και τα χρησιμοποιεις και σωστα...πρεπει να εισαι πολυυυ γκαντεμης! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ζητάς πολύ απλά ένα κουτί προφυλακτικά. Για τους ντροπαλούς σε μερικές καφετέριες υπάρχουν στις τουαλέτες μηχανήματα που ρίχνεις το κέρμα και επιλέγεις τον τύπο προφυλακτικού που θέλεις από αυτούς που έχει το μηχάνημα. Άραγε μήπως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έχουν τα μηχανήματα μέσα στις τουαλέτες (σε μερικές καφετέριες εκεί που είναι και η λεκάνη) ; :p :p :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Τα κλέβεις! :shifty: :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Για αυτούς που ντρέπονται να τα ζητήσουν έχω να πω το εξής. Επειδή είμαι του επαγγέλματος, ποτέ δεν τίθεται θέμα γιατί πήρε ο/η τάδε προφυλακτικά κλπ. Άλλωστε ο φαρμακοποιός είναι επιστήμονας και όχι ο περιπτεράς τηε γειτονιάς. Εκεί μπορεί να πέσει κουτσομπολιό και το σχετικό γέλιο. Ο φαρμακοποιός δε κουτσομπολεύει. Έχει τύχει να έρθουν για προφυλακτικά από 15 χρονών κορίτσια μέχρι και ηλικιωμένοι/ες. Στις ηλικίες πάντως 15-18 πιο συχνά έρχονται κορίτσια παρά αγόρια. Αυτά ενδιαφέρονται περισσότερο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Μαζί με ένα πακέτο τσίχλες. Ίδιας γεύσης εννοείται και τα δύο :p :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Για αυτούς που ντρέπονται να τα ζητήσουν έχω να πω το εξής. Επειδή είμαι του επαγγέλματος, ποτέ δεν τίθεται θέμα γιατί πήρε ο/η τάδε προφυλακτικά κλπ. Άλλωστε ο φαρμακοποιός είναι επιστήμονας και όχι ο περιπτεράς τηε γειτονιάς. Εκεί μπορεί να πέσει κουτσομπολιό και το σχετικό γέλιο. Ο φαρμακοποιός δε κουτσομπολεύει. εγω εχω ενα γνωστο φαρμακοποιο, που κουτσομπολευει αρκετα παντως...:D οσες φορες εχει χρειαστει να παρω τα ζητησα με το ονομα τους, αν κ γενικα τα αποφευγω, αντισυλληπτικα κ ολα ειναι ομορφα:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 σιγα την ντροπη μπαινω μεσα τα παιρνω του τα δειχνω τα πληρωνω και φευγω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 xima.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Τι γίνεται όμως αν η φαρμακοποιός είναι κουκλάρα; Εκεί ζητάμε και επίδειξη χρήσης!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Πώς το ζητάτε; Ένα κοστουμάκι για τον κύριο! :lol: (για όποιον ξέρει το σχετικό ανέκδοτο). χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα Καταπληκτικό!Έγραψες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Aν όμως παντρευτείτε γρήγορα και νοικοκυρευτείτε ( ποιός μιλάει ) δεν θα θέλετε ούτε προφυλακτικό και θα κάνετε και πολλά πολλά παιδιά να σπουδάσουν να μάθουν γράμματα να πιάσουν δουλειά και να χαζέυουν στο myphone lol Εγώ δεν ξέρω τα αγοράζω χοντρική χαχαχαχα ( Κορίνα - εγκλήματα ) Πάντως το θεωρώ βλακεία να ντραπείς να ζητήσεις προφυλακτικά Θα προτιμούσα να ντρεπόμουν όταν θέλω να να κάνω σεξ χωρίς να αγαπώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αλλά πως τα ζητάμε? Με το όνομά τους. Όπως όλα τα πράγματα. Αλλιώς ίσως θα έπρεπε να λέμε και ένα πακέτο σιμιγδαλένιες βέργες όταν ζητάμε μακαρόνια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Τα αγοράζεις από το Super Market, περνώντας τα ανάμεσα από τα φαγώσιμα..! Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 εγω εχω ενα γνωστο φαρμακοποιο, που κουτσομπολευει αρκετα παντως...:D οσες φορες εχει χρειαστει να παρω τα ζητησα με το ονομα τους, αν κ γενικα τα αποφευγω, αντισυλληπτικα και όλα ειναι ομορφα:p Ρε παιδιά, με το όνομά τους θα τα ζητήσω. Σιγά μη ντραπώ κιόλας που προσέχω για να έχω... Και αν έχετε πρόβλημα με τον/την φαρμακοποιό σας και φοβάστε μη σας κουτσομπολέψει ή απλά ντρέπεστε επειδή τον γνωρίζετε, πηγαίνετε σε ένα άλλο φαρμακείο και πάρτε τα... Και όπως λέει και το ανέκδοτο: Όποιος βιάζεται, στου Ντάφυ... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Επισης πουλάει κι ο Hondos. Και για τον φίλο που είπε για αντισυλληπτικά, είναι προτιμότερα κλπ, συμφωνώ αν έχει σταθερή σχέση. Αν όχι, ούτε το χάπι, ούτε το σπιράλ, ούτε τίποτα δε θα σε κάνει ένα εν δυνάμει θύμα είτε του aids, είτε οποιουδήποτε άλλου νοσήματος (ηπατίτιδα β και πάει λέγοντας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ο καλύτερος τρόπος για τους "ντροπαλούς" είναι να τα αγοράζουν από πολυσύχναστα καταστήματα τύπου HONDOS ή από SUPER MARKET. Μέσα στην ανακατωσούρα ποιός θα ασχοληθεί μαζί σου...Το πολύ πολύ να σου χαμογελάσει το μωρό στο ταμείο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αν και καταλαβαινω οτι οταν εισαι πιο μικρος ειναι λογικο να ντρεπεσαι, προσωπικα δεν ντραπηκα ποτε να παρω προφυλακτικα...:) Μαλιστα και σε φαρμακειο απ' οπου επαιρνα τις περισσοτερες φορες ακομα και ουρα να ειχε, τα ζηταγα κανονικα και ομορφα."Θα ηθελα ενα κουτακι...ταδε". :) Πραγματικα κανενας δεν με ειχε κοιταξει περιεργα και μονο μια τυπισσα κατι ειχε σχολιασει... Εγω της απαντησα οτι αντι να με βλεπει σαν "εξωγηινο",καλο θα ηταν ολοι οι γονεις και γενικα οι μεγαλυτεροι συμβουλευαν τα παιδια τους οσον αφορα την σπουδαιοτητα του προφυλακτικου. Και να τους αφαιρεσουν την ντροπη του να αγορασουν... (Αν και δεν ημουν παιδι που απανταγε αποτομα, ειδικα σε μεγαλυτερους, τοτε δεν ξερω πως μου βγηκε το ολο "στυλακι"... :blink:) Ειλικρινα παιδια, πηγαινετε να παρετε προφυλακτικα χωρις ντροπες κτλ κτλ... Αντιθετα "μαγκια" σας, γιατι δεινετε οτι ειστε συνηδητοποιημενοι και το μυαλο σας σε ορισμενα πραγματα εχει "πηξει"! ;) Φιλικα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 apo ta pragmata pou den ntrapika pote na zitisw,polles fores an itan se simeio pou den mporousa na ta dw evaza ton/ti psilikatzou farmakopoio ktl na mou ta diavazei,ta portokali me ti einai?me ravdoseis,a oxi tetoia me frouta exei?ktl Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts