Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το ιδιο προγραμμα με 29.70 τελικη.ειχα κανει αιτηση φορητοτητας και μου εκαναν προσφορα για να παραμεινω εκπτωση 45% .η μεγιστη μου ειπαν.οποτε κανε τουσ παζαρια να πεσει

τπτ παιδια κ εγω ακριβως το ιδιο πακετο εχω συν οτι εχω οικογενειακο κ η καλυτερη αντιπροταση που μου εκανε η Voda ειναι 40% ...

Έχω εδώ και χρόνια vodafone together και πήρα πρόσφατα το note 3. Όταν πήγα σε ένα κατάστημα να ενεργοποιήσω το 4g μου είπαν ότι η υπηρεσία vodafone together έχει καταργηθεί και υπάρχει μόνο σε όσους την έχουν ήδη και σε κάθε περίπτωση οι κάρτες αυτές δεν είναι 4g. Στην ουσία μου είπαν να πάω σε άλλη εταιρεία. Επειδή η wind δεν έχει 4g, η μόνη λύση είναι η cosmote. Έχω λοιπόν δύο μέρες τώρα που παίρνω στην εξυπηρέτηση πελατών cosmote, με παραπέμπουν στα καταστήματα, από τα καταστήματα μου λένε ότι δεν ξέρουν αν οι κάρτες 2in1 της cosmote είναι 4g ενώ επίσης μου λενε ότι δεν μπορούν καν να παραγγείλουν κάρτα 2in1 σαν να έχει καταργηθεί δηλαδή και εκεί η υπηρεσία αυτή (ένας άλλος σε άλλο κατάστημα μου είπε ότι δεν λειτουργεί σωστά η υπηρεσία αυτή και έχει καταργηθεί από όλες τις εταιρείες), με παραπέμπουν μετά στα κεντρικά των καταστημάτων του Γερμανού, από εκεί στα κεντρικά των καταστημάτων cosmote, από εκεί ξανά στην εξυπηρέτηση πελατών, οπότε απογοητεύτηκα με την άγνοια και την αδυναμία να δώσει λύση η cosmote και ψάχνω λύση ξανά σε vodafone.

Παρεμπιπτόντως στο subforum της cosmote κάποιος έγραψε ότι χρησιμοποίησε κάρτα nano με αντάπτορα για να γίνει micro και δουλεψε το 4g σε note3. Του έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν έχει απαντήσει. Θα κάνω βεβαίως παρόμοιο ερώτημα και στο subforum της cosmote αλλά βλέποντας την ανοργανωσιά στην cosmote με ενδιαφέρει πλέον και λύση με vodafone

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής :

Το vodafone together το χρησιμοποιώ μόνο με το ένα νούμερο πάντα, δεν αλλάζω δηλαδή γραμμές ποτέ, αλλά το έχω μόνο για να μου κάνει προώθηση από ένα παλιό νούμερο που δεν θέλω να χάσω σε αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και που έχει πάνω όλα τα δωρεαν λεπτά ομιλίας και internet. Aν, λοιπόν, έχω την κάρτα vodafone together και πάρω και μια κάρτα double sim, μπορώ να έχω στο κινητό μόνο την double sim και να έχω το αποτέλεσμα που θέλω, δηλαδή την προώθηση από τον παλιό αριθμό στον νέο και να έχω με τον νέο αριθμό 4g? Αν ναι έχει κάποια επιπλέον χρέωση αυτό? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Οπότε ποια είναι η λύση? Η vodafone μου λέει ότι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το 4g γιατί βλέπει ότι έχω μη συμβατή κάρτα (!!!) Έχει καταφέρει κανείς να έχει 4g με vodafone together? Τι μπορώ να κάνω?

Παρε τηλ στο 1285 (νομιζω) που ειναι η αυτοματη ενεργοποιηση 4g. Λογικα θα παιξει.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν χρειάζεσαι κάρτα 4G . Απλά συσκευή 4G, και κάλυψη στην περιοχή σου .

Το θεμα είναι ότι ξαναπήρα τη vodafone και τους είπα ότι αν δεν υπάρχει λύση θα φύγω και το μόνο που μου είπαν μετά από καμια ώρα που υποτίθεται το έψαξαν το θέμα με τεχνικό, ότι μπορώ να πάρω δύο κάρτες sim και να καταργήσω την vodafone together (!!!). Φαντάσου να το έψαχναν παραπάνω ώρες τι θα έλεγαν....

Προφανώς για να "θυσιάζουν" πελάτη για 17 χρόνια και με λογαριασμό (ατομικό) 90 ευρώ το μήνα, για κάποιο λόγο δεν μπορούν τεχνικά να δώσουν 4g με το vodafone together. Μάλλον με βλέπω από εβδομάδα σε cosmote.

Χρησιμοποιώ το κινητό μου με κάρτα vodafone CU. Στις 30-1-2014 έλαβα κάποια sms σύμφωνα με τα οποία έγινε μεταφορά στο Καρτοπρόγραμμα βασικό. Δεν είχε προηγηθεί αίτησή μου ούτε σε κατάστημα ούτε μέσω telemarketing. Κατόπιν επικοινωνίας μου με τα κεντρικά αλλά και με τοπικό κατάστημα, έγινε επιστροφή στο vodafone cu μετά από 3-4 ημέρες. Τώρα όμως καλούμαι, με νέο sms, να πληρώσω 16 ευρώ. Ερωτώ: Ποιος με αποζημιώνει για τον χρόνο που έχασα, για τα χρήματα που ξόδεψα σε τηλεφωνήματα, για την αναστάτωση; Το 'χουν παρατραβήξει με το telemarketing!!

Μία λύση είναι να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τόν ενιαίο τηλ κατάλογο μέσω τού παρόχου σας,καί φυσικά νά μη δίνετε τό τηλ σέ διαφημιστικές προωθήσεις

Ότι και να κάνουμε δυστυχώς θα μας βρίσκουν και θα μας ζαλίζουν διότι οι εταιρείες μπαλαμουτιάζονται μεταξύ τους και πασάρουν λίστες η μία στην άλλη,συνήθως μέσω των εταιρειών προώθησης των πακέτων τους.

Επειδή πρόσφατα πήγα στο δίκτυο της vodafone, το μόνο που έκανα ήταν να στείλω ''4G ΝΑΙ'' στο 1285 και σε 1 λεπτό μου ήρθε μήνυμα οτι το 4g ενεργοποιήθηκε. Στη δική σου περίπτωση δηλαδή για ποιό λόγο δεν γίνεται;;; Δοκίμασε το να δεις τι θα γίνει.

Το έχω δοκιμάσει και μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση και να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών. Απ'ότι φαίνεται είναι μονόδρομος η cosmote.

Καλησπέρα,

Πριν λίγο έπεσα πάνω σε σε δύο άτομα που μοίραζαν δωρεάν καρτούλες CU.

Ομολογώ ότι δε μου γέμιζαν το μάτι αλλά πάνω στη βιασύνη μου και μιας και χρειαζόμουν ένα καρτοκινητό δεν έδωσα σημασία.

Ο άνθρωπος που με εξυπηρέτησε φωτογράφησε την ταυτότητά μου (με ένα Lumia 920 αν δεν απατώμαι...), μου έδωσε το σφραγισμένο φακελάκι με την καρτούλα και έφυγα.

Ούτε υπέγραψα τη δήλωση στοιχείων, ούτε είδα κάποιο διαπιστευτήριο από αυτόν τον τύπο.

Ρώτησα είναι αλήθεια σε ένα κοντινό κατάστημα της Vodafone αν ξέρουν κάτι και μου είπαν ότι δε βλέπουν κάτι το ανησυχητικό.

Ρωτώ όμως κι εδώ στο φόρουμ: Μήπως έκανα βλακεία που έδωσα την ταυτότητα μου σε έναν άσχετο; Μήπως παίζεται κάτι περίεργο και κοροϊδεύουν τον κόσμο;

Ευχαριστώ!

Μετα απο επικοινωνία με το αρμοδιο Τμήμα το μονο που έλαβα ηταν τέσσερις κλήσεις απο το τμήμα λογαριασμών της εταιρίας οπου τους εξηγούσα την κατασταση ξανά και ξανά.. Αποτελεσμα.. Συμβολαιο δεν έλαβα.. Αντιγραφο της Αναναιωση εννοείται ΟΧΙ εκτός απο μία προειδοποίηση οτι η εταιρία θα προβεί σε κάθε νόμιμο μέσο για την είσπραξη της οφειλής των 95 ευρώ!! Μίλησα με τον δικηγόρο μου και υπαρχουν δυο δρόμοι Πληρώνω και.. 1εξοδικη διαδικασία απο εμένα για να μου δώσουν αντίγραφα των συμβολαίων και ανανέωσε ων.. 2 και κάνω την πάπια.. Corporocracy!! Και ερωτώ υπάρχει κάποια αρχή να μας προστατεύει ή έστω να μας υπερασπίζεται σε όλες αυτές τις χρονοβόρες και κοστοβορες διαδικασίες;; το σίγουρο είναι οτι πρεπει κινούμαστε πριν απο αυτούς νομικά! Ή απλα να πληρώνουμε..

Σε τι αναφέρεσε ακριβώς; τα προηγούμενα μηνυματα σου δεν γράφουν κάτι τέτοιο και είναι 3 μήνες παλιά.

Βασίλη αναφέρομαι στο ίδιο θεμα που ξεκίνησε πριν τόσους μηνες! Εξηγω Οτι ακόμα δεν έχω λαβει τα αντίγραφα που τυς έχω ζητήσει..

Βασίλη αναφέρομαι στο ίδιο θεμα που ξεκίνησε πριν τόσους μηνες! Εξηγω Οτι ακόμα δεν έχω λαβει τα αντίγραφα που τυς έχω ζητήσει..

Δεν μας έγραψες από που προκύπτει το χρέος των 95 ευρώ. Εϊχαμε μείνει στο ότι σε 30 ημέρες θα γινόσουν κάρτα με καταβολή 8 ευρώ.

Εχεις δίκιο Βασίλη ο αριθμός μου έγινε καρτοκινητο Μερικές εβδομάδες απο το αίτημα μου..

Σημερα πήγα και πληρωσα το υπόλοιπο που μου ζητήθηκε απο την εταιρία για να απόφυγω το εξοδικο της βονταφον με τις έξτρα χρεώσεις (δικηγόρου και οτι άλλο) και πρεπει να κινησω δική μου εξοδικη αναφορα για να λάβω οτι αντίγραφα τους έχω ζητήσει και να διεκδικησω τις παράλογες (οπως πιστευω) χρεώσεις..

Καλημέρα,

πρόσφατος συνδρομητής της vodafone και πιο συγκεκριμένα φοιτητικό cu και βλέπω σήμερα αντί για vodafone gr να μου γράφει cu-x. Το χει παρατηρήσει κ άλλος;

Galaxy S3 και microSim (όχι κομμένη κάρτα)

Καλημέρα,

πρόσφατος συνδρομητής της vodafone και πιο συγκεκριμένα φοιτητικό cu και βλέπω σήμερα αντί για vodafone gr να μου γράφει cu-x. Το χει παρατηρήσει κ άλλος;

Galaxy S3 και microSim (όχι κομμένη κάρτα)

Σε ολα τα CU αυτο συμβαινει. Στα φοιτητικα γραφει αυτο που λες και στα απλα CU σκετο.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned