lionfire Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλησπέρα σε όλους και όλες. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος εδώ μέσα έχει στικάκι ή κινητό που υποστηρίζουν λειτουργία 4G, έχει τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη και έχει παρατηρήσει κάποιο ίχνος 4G στο δίκτυο της Vodafone. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 εχω συσκευη blackberry 9930/4G και δεν εχω βρει ιχνος 4G στην θεσσαλονικη.και ειμαι συνηθως στο κεντρο οταν παω στην θεσσαλονικη.για να μην εχει κεντρο μαλλον δεν θα εχει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyLuke Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Συγγνώμη αν δεν είναι το σωστό σημείο αλλά δε βρήκα καταλληλότερο. Σε περίπτωση κλοπής τηλεφώνου (συσκευή + SIM) υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κλειδώσεις τη SIM και να βγάλεις μία νέα με το ίδιο νούμερο; Στην ουσία να μη χάσεις το νούμερό σου... Επίσης είναι δυνατό να ενημερωθείς για τις κλήσεις και τα SMS μηνύματα κατά τη διάρκεια της κλοπής που δεν το είχες στην κατοχή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Συγγνώμη αν δεν είναι το σωστό σημείο αλλά δε βρήκα καταλληλότερο. Σε περίπτωση κλοπής τηλεφώνου (συσκευή + SIM) υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κλειδώσεις τη SIM και να βγάλεις μία νέα με το ίδιο νούμερο; Στην ουσία να μη χάσεις το νούμερό σου... Επίσης είναι δυνατό να ενημερωθείς για τις κλήσεις και τα SMS μηνύματα κατά τη διάρκεια της κλοπής που δεν το είχες στην κατοχή σου; Πάρε τηλ άμεσα την εταιρία που έχεις σύνδεση να κάνουν διακοπή και πάρε μια νέα σιμ με το ίδιο νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyLuke Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ευτυχώς δε μου έτυχε εμένα (ακόμα...) απλά το άκουσα από κάποιον άλλο. Απλά ήθελα να το διασταυρώσω αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο. Κυρίως όσον αφορά τις χαμένες κλήσεις/μηνύματα. Είναι εφικτό να ανακτηθούν, π.χ. ένα μήνα μετά; Αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πάρε τηλ άμεσα την εταιρία που έχεις σύνδεση να κάνουν διακοπή και πάρε μια νέα σιμ με το ίδιο νούμερο Αυτό ακριβώς. Στην εξυπηρέτηση πελατών της κάθε εταιρίας καλείς και σου κάνουν φραγή SIM. Λογικά μετά μπορείς να κάνεις ανάκτηση αριθμού σε νέα SIM. Για ενημέρωση τώρα, λίγο δύσκολο... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Επανέρχομαι για το θέμα που εχει προκύψει. Καλο ειναι να αναρτηθεί απο τους mods σε κεντρικό τμήμα. Υπάρχει πρόβλημα στο ios 6 που υποτίθεται λύθηκε με το 6.1.2 αλλα τελικά συνεχίζεται. Μίλησα σήμερα με το τμήμα Ίντερνετ και με ενημέρωσαν οτι γνωρίζουν το πρόβλημα. Η συσκευη ενώ δείχνει οτι ειναι συνδεμενη σε wi-fi λειτουργεί με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχουν και τα ανάλογα παράπονα στις Η.Π.Α https://discussions.apple.com/thread/4348072?start=0&tstart=0 Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faih Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Γεια σας! Ισως ειναι χαζο εως τρελο αυτο που ρωταω, αλλα μιας κ εψαξα στο net και δε βρηκα τιποτα, ειπα να μπω να ρωτησω. Ολο και καποιος μπορει να ξερει. Υπαρχει καποια πλατφορμα ή εφαρμογη online που να σου επιτρεπει να διαβασεις εισερχομενα μηνυματα του κινητου σου ενω αυτο ειναι απενεργοποιημενο? Να βαλεις δηλαδη τον αριθμο σου και οποιο αλλο στοιχειο ειναι απαραιτητο και να τα διαχειριστεις online. Το εβαλα το θεμα εδω γιατι εχω παροχο τη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Γεια χαρά σε όλους! Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω με το τάμπλετ μου (Pipo S2), κάποιο από τα παρακάτω στικ που υπάρχουν διαθέσιμα: * Vodafone K3565 Rev.2 (Huawei E160X) * Vodafone (Huawei) K3772 Είναι κάποιο από τα δύο καλύτερο και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εγω εχω απορια Αφου δεν γινεται χρηση του δικτυου 3G, αλλα του wifi, πως στο καλο η vodafone και η καθε vodafone καταλαβαινει οτι αυτη τη στιγμη κανεις χρηση και αποφασιζει να σε εκμεταλευτει με λαθος χρεωσεις; Γιατι αν δεν κανω λαθος το μηνυμα ηρθε την ωρα που βλεπατε utube. Οι συσκευες στις οποιες "Ο ΧΡΗΣΤΗΣ" εχει ενεργοποιημενα και τα δεδομενα αλλα και το 3G και ειναι συνδεδεμενος σε WIFI πρωταιρεοτητα εχει το WIFI. Αν η συσκευη καταλαβει οτι το wifi δεν του απανταει τοτε αυτοματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τον χρηστη για την καλυτερη εμπειρια του χρηστη ωστε να μην γινει διακοπη των υπηρεσιων που χρησιμοποιει εκεινη την στιγμη του δινει χρηση μεσω 3G δικτυου. Δεν το αντιλαμβανετε καμια Vodafone/Cosmote/Wind. sorry but read your device manual Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Επίσημα από εκπρόσωπο, έχω ενημερωθεί ότι ακόμη στη Θεσσαλονίκη δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, πρόσφατα έκανα ένα νέο συμβόλαιο για φοιτητικό ίντερνετ 4GB της Vodafone, με σκοπό να έχω πρόσβαση μ'ένα tablet (Pipo S2/Android 4.1.1). Μαζί με τη SIM (που έχει ήδη ενεργοποιηθεί), μου έστειλαν και το 3G stick Vodafone/Huawei K3272. Το πρόβλημα είναι ότι δε γνωρίζω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να συνδεθώ. Δοκίμασα να περάσω αυτές που προτείνονται στα smartmanuals της Vodafone για το Samsung Galaxy Note II (που επίσης έχει 4.1), αλλά έχω το παράδοξο ότι δε μπορώ ν' αποθηκεύσω καν τις ρυθμίσεις APN: δεν εμφανίζεται πουθενά τέτοια επιλογή, το δε κουμπί Menu απλά κάνει ένα "κλικ" όταν το πατάω, χωρίς άλλο αποτέλεσμα. Πατώντας το Return οι ρυθμίσεις που έβαλα απλά χάνονται και κανένα APN δεν εμφανίζεται στην οθόνη. Σημειώστε ότι είμαι εντελώς αρχάριος χρήστης Android -μήπως κάνω κάτι λάθος; Να πω επίσης ότι, εκτός του Κ3272 που μου έστειλαν, έχω κι ένα 3G stick Vodafone K3565 Rev.2 (Huawei E160X), το οποίο θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω ώστε ν'αφήσω το Κ3272 για άλλη χρήση. (νομίζω το Κ3272 είναι καλύτερο, έτσι δεν είναι; ) Το Κ3565 δείχνει κάπως καλύτερη συμπεριφορά: ενώ το Κ3272 απλά αναβοσβήνει ένα πράσινο λεντάκι κι από εκεί και πέραν ουδέν, το Κ3565 τουλάχιστον βγάζει ένα παράθυρο που ζητάει το PIN της SIM. Όμως, μετά την καταχώρησή του, και με αυτό δεν προχωράει τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα; ΥΓ Οι οδηγίες από τα Vodafone Smartmanuals για το SII, έχουν ως εξής: Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να ρυθμίσεις το κινητό σου για το internet. 1. Πήγαινε "Ονόματα σημείων πρόσβασης" Πάτησε Εφαρμ.. Πάτησε Ρυθμίσεις. Πάτησε Περισσότερες ρυθμίσεις. Πάτησε Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Πάτησε Ονόματα σημείων πρόσβασης. 2. Δημιούργησε νέα σύνδεση δεδομένων Πάτησε το Πλήκτρο Μενού. Πάτησε Νέο APN. 3. Καταχώρησε το όνομα της σύνδεσης δεδομένων Πάτησε Όνομα. Πληκτρολόγησε Vodafone Internet και πάτησε OK. 4. Καταχώρησε το όνομα του σημείου πρόσβασης APN Πάτησε ΑPN. Πληκτρολόγησε internet.vodafone.gr και πάτησε OK. 5. Καταχώρησε τον κωδικό χώρας Πάτησε MCC. Πληκτρολόγησε 202 και πάτησε OK. 6. Καταχώρησε τον κωδικό δικτύου Πάτησε MNC. Πληκτρολόγησε 05 και πάτησε OK. 7. Επίλεξε τύπο πιστοποίησης Πάτησε Τύπος ελέγχου ταυτότητας. Πάτησε PAP. 8. Επίλεξε τύπο APN Πάτησε Τύπος APN. Πάτησε Internet. 9. Αποθήκευσε και ενεργοποίησε τη σύνδεση δεδομένων Πάτησε το Πλήκτρο Μενού. Πάτησε Αποθήκ.. Πάτησε στο πεδίο δίπλα από Vodafone Internet, ώστε το πεδίο να γεμίσει. 10. Έξοδος Πάτησε το Πλήκτρο Αφετηρίας για να θέσεις το κινητό σε κατάσταση αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Είχα την ευκαιρία να κάνω μια προσπάθεια με το τάμπλετ ενός φίλου, που παίρνει SIM. Μετά από μερικές δοκιμές, κατάφερα να συνδεθώ κάνοντας τις ακόλουθες αλλαγές στις ρυθμίσεις APN, σε σχέση με ότι γράφω προηγουμένως: Όνομα ΑΡΝ: internet (αντί internet.vodafone.gr) Τύπος ελέγχου ταυτότητας: κενό (αντί PAP) Δυστυχώς στο δικό μου τάμπλετ+στικ εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα ότι δε μπορώ να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις ΑΡΝ... Edited March 29, 2013 by MaxH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δοκιμασε αντι το πληκτρο return να πατησεις το πληκτρο home αφου εισαγεις τις ρυθμισεις.Ετσι μου τις αποθηκευσε στο nexus 7( και εγω με το return παιδευομουν) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το τάμπλετ είναι ένα Pipo S2, το οποίο έχει δύο hardware κουμπιά: Menu και Return/Back. Το Menu όταν το πατάω κάνει απλά ένα "κλικ", ενώ το Back κλείνει το παράθυρο χωρίς ν'αποθηκεύσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το τάμπλετ είναι ένα Pipo S2, το οποίο έχει δύο hardware κουμπιά: Menu και Return/Back. Το Menu όταν το πατάω κάνει απλά ένα "κλικ", ενώ το Back κλείνει το παράθυρο χωρίς ν'αποθηκεύσει... Μήπως κατά τύχη είναι ρουταρισμένο το tablet?Το xml αρχειο με τα apn υπάρχει στο /system/etc/apns-conf.xml οπότε αν σου δώσω το δικό μου xml να το βάλεις και να δοκιμάσεις αν παίζει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ναι, είναι rooted. Ανέβασέ το, θα το κάνω ένα edit με τις απαιτούμενες ρυθμίσεις και πιθανότατα θα γίνει η δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ναι, είναι rooted. Ανέβασέ το, θα το κάνω ένα edit με τις απαιτούμενες ρυθμίσεις και πιθανότατα θα γίνει η δουλειά! Για δοκιμασε http://db.tt/QX7HgWhB Permissions rw-r--r-- Ελπιζω να δουλεψει.Το xml εχει απειρα apns οποτε βαλτο κανε reboot και δες αν θα δουλεψει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το κατέβασα στο τάμπλετ. Θα με βοηθήσεις λίγο στο που πρέπει να πάει το αρχείο; Επίσης αυτό για τα Permissions rw-r--r-- πως θα το ορίσω; (είμαι εντελώς newbie στο android, όπως καταλαβαίνεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το κατέβασα στο τάμπλετ. Θα με βοηθήσεις λίγο στο που πρέπει να πάει το αρχείο; Επίσης αυτό για τα Permissions rw-r--r-- πως θα το ορίσω; (είμαι εντελώς newbie στο android, όπως καταλαβαίνεις) Πήγαινε με ένα root explorer που θα κατεβασεις απο το playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W10. στον οποίο θα πρεπει να ενεργοποιησεις το root (settings-root settings τικαρεις το root explorer και το Up to root , αφου το tablet ειναι root με το που θα τικάρεις το root explorer θα εχεις ενα pop up window να δωσεις δικαιωματα διαχειριστη στον es file explorer).Επίσης τίκαρε το mount file system .Μετα πηγαινε με τον es file explorer στη διαδρομη που κατεβασες το αρχειιο (px /sdcard/downloads) πατα παρατεταμενα επανω στο αρχειο και επελεξε copy .Μετα πατα back μεχρι να δεις το φακελο system ,πατα το φακελο και θα δεις το φακελο etc ,μπες στο φακελο και εκει κανε paste το xml αρχειο.Μπορει να υπαρχει καποιο κενο ηδη με αυτο το ονομα οποτε αν σου ζητησει να το αντικαταστησεις με το καινουργιο κανε το.Επειτα πατα παρατεταμενα επανω στο apns-conf.xml και θα εχεις ενα pop up window.Πηγαινε στη τελευταια επιλογη properties .Στο pop up θα δεις permissions και το κουμπι change .Πατα το Change και εκει θα πρεπει να εχεις τικαρισμενη ολη τη πρωτη στηλη (read) και απο τη δευτερη στηλη (write) μόνο το πρωτο κουτακι .Πατα οκ , βγες απο τον explorer με back και κανε restart το tablet.Φανταζομαι οτι οταν το ξεκινας το tablet σου ζηταει το pin για τη sim, δεν πιστευω να μην διαβαζει τη sim σου? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Έκανα τη διαδικασία, αλλά δυστυχώς και πάλι δε μπορώ να φτιάξω ΑΡΝ ούτε εμφανίζεται στο παράθυρο κάποιο από αυτά στο XML αρχείο... Παρεμπιπτόντως, υπήρχε ένα αρχείο με το ίδιο όνομα και είναι αυτό. ΥΓ Εμφανίστηκε και μια παρενέργεια, μάλλον από την εγκατάσταση και απόδοση δικαιωμάτων root στον SE: το τάμπλετ δεν κάνει πλέον Απενεργοποίηση (Τερματισμό λειτουργίας), αλλά reboot. Βγάζει και το εικονιδιάκι της SD κάτω δεξιά, για λίγα δευτερόλεπτα μόλις μπουτάρει (Έλεγχος κάρτας SD για σφάλματα). Δε με πολυαπασχολεί, απλά το αναφέρω μήπως είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πήγε καλά στη διαδικασία. Edited March 29, 2013 by MaxH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Έκανα τη διαδικασία, αλλά δυστυχώς και πάλι δε μπορώ να φτιάξω ΑΡΝ ούτε εμφανίζεται στο παράθυρο κάποιο από αυτά στο XML αρχείο... Παρεμπιπτόντως, υπήρχε ένα αρχείο με το ίδιο όνομα και είναι αυτό. ΥΓ Εμφανίστηκε και μια παρενέργεια, μάλλον από την εγκατάσταση και απόδοση δικαιωμάτων root στον SE: το τάμπλετ δεν κάνει πλέον Απενεργοποίηση (Τερματισμό λειτουργίας), αλλά reboot. Βγάζει και το εικονιδιάκι της SD κάτω δεξιά, για λίγα δευτερόλεπτα μόλις μπουτάρει (Έλεγχος κάρτας SD για σφάλματα). Δε με πολυαπασχολεί, απλά το αναφέρω μήπως είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πήγε καλά στη διαδικασία. Οχι φιλε μου,δεν νομιζω οτι εχει να κανει αυτο.Το xml το παλιο μια χαρα εχει τις ρυθμισεις της vodafone για internet.Οταν ανοιγεις το tablet σου ζηταει pin για τη sim? Και γενικα με εχει εκνευρισει το Pipo(αν το λεω σωστα).Αν εισαι απο Αθηνα και θες να του ριξω μια ματια απο κοντα στειλε μου pm Edited March 29, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Σχετικά με τη SIM, η κατάσταση έχει όπως την περιγράφω στο πρώτο μου μήνυμα: με το στικ που μου έστειλε τώρα η Vodafone, δε ζητάει τίποτα. Μ'ένα που έχω από παλιότερα ζητάει, γι'αυτό και μ'αυτό παλεύω. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός (S2 & Κ3565) έχει αποτέλεσμα, απ'ότι διαβάζω κάπου αλλού στο φόρουμ. Το πιθανότερο είναι ότι είτε κάποια εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει είτε η ελαφρά customized ROM που χρησιμοποιώ "χτυπάει". Μάλλον θα κάνω ένα φλασάρισμα με άλλη ROM και θα ξαναπροσπαθήσω με καθαρή εγκατάσταση. Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι οι ρυθμίσεις που έκανα να παίξουν στο τάμπλετ του φίλου μου (που έχει όμως υποδοχή SIM και Android 4.0.3), είναι οι σωστές και για τη δική μου περίπτωση; Δεν μένω Αθήνα, αλλά ευχαριστώ για την προσφορά, και την εν γένει βοήθεια! :) ΥΓ Για να μην ψάχνεις, οι ρυθμίσεις που λέω είναι οι: Όνομα: Vodafone Internet ΑPN: internet MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN: Internet και καμιά αλλαγή στα υπόλοιπα. Edited March 29, 2013 by MaxH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σχετικά με τη SIM, η κατάσταση έχει όπως την περιγράφω στο πρώτο μου μήνυμα: με το στικ που μου έστειλε τώρα η Vodafone, δε ζητάει τίποτα. Μ'ένα που έχω από παλιότερα ζητάει, γι'αυτό και μ'αυτό παλεύω. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός (S2 & Κ3565) έχει αποτέλεσμα, απ'ότι διαβάζω κάπου αλλού στο φόρουμ. Το πιθανότερο είναι ότι είτε κάποια εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει είτε η ελαφρά customized ROM που χρησιμοποιώ "χτυπάει". Μάλλον θα κάνω ένα φλασάρισμα με άλλη ROM και θα ξαναπροσπαθήσω με καθαρή εγκατάσταση. Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι οι ρυθμίσεις που έκανα να παίξουν στο τάμπλετ του φίλου μου (που έχει όμως υποδοχή SIM και Android 4.0.3), είναι οι σωστές και για τη δική μου περίπτωση; Δεν μένω Αθήνα, αλλά ευχαριστώ για την προσφορά, και την εν γένει βοήθεια! :) ΥΓ Για να μην ψάχνεις, οι ρυθμίσεις που λέω είναι οι: Όνομα: Vodafone Internet ΑPN: internet MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN: Internet και καμιά αλλαγή στα υπόλοιπα. Όνομα: Vodafone Internet ΑPN: internet.vodafone.gr MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN: default,supl,dun Αυτα βλεπω απο το κινητο της γυναικας μου που εχει vodafone Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 προχθές έκανα αντικατάσταση κάρτας sim στην cosmote. Μου έδωσε κάρτα 4g ο τύπος αν και δεν έχω κινητό που να το υποστηρίζει. Μέσα σε όλα αυτά που έλεγε είπε πως μόνο η cosmote έχει προς το παρόν το δικαίωμα για 4g. ισχύει κάτι τέτοιο; Μήπως έχει σχέση με το ότι στην Θεσ/νικη δεν βρίσκετε σήμα με την vodafone; στην Αθήνα έχει κανονικά; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts