Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανες το φοιτητικό πρόγραμμα με κόστος 4,74€/μήνα; Αν ναι, τότε μπορείς να βάλεις κανονικά την κάρτα SIM στο κινητό σου, να δημιουργήσεις ένα προφίλ ίντερνετ και ως APN να βάλεις τη λέξη internet.

το apn ειναι internet.vodafone.gr

αγορασα μια καρτα απο την vodafone για 4g ιντερνετ το μηνα με usb stick( φοιτητικο πακετο). πως μπορω να κανω αυτη την καρτα να λειτουργησει στο κινητο μου??ξερει κανεις??

απο το καταστημα της vodafone μου ειπαν οτι ειναι μονο για το στικακι

Θα ρυθμίσεις το ΑΡΝ του Καρτοΐντερνετ το οποίο είναι web.session

Μόνο με αυτό το APN θα σου δουλέψει το καρτοΐντερνετ φοιτητικό.

το apn ειναι internet.vodafone.gr

Το APN στο φοιτητοίντερνετ (συμβόλαιο) το internet. Αυτό εμφανίζεται και στα Windows.

Όπως περίμενα μου έριξαν άκυρο.

Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ (xtatic σ'ευχαριστώ, η καταγγελία σου ήταν οδηγός να συντάξω τη δική μου)

Μέσα σε λίγες ώρες αφότου έστειλα το mail με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone και μου είπαν ότι θα προχωρήσουν την αίτησή μου.

αυτα σιχαθηκα με την βοντα και εχει παρει ποδι.

το καλυτερο απο ολα και το πιο γελοιο ειναι οτι τους βραβευουν κιολας τρομαρα τους.

με καθε βραβευση απο κατω θα βαζουμε το link αυτου του θεματος

iphone xs max ipad 6th gen

αυτα σιχαθηκα με την βοντα και εχει παρει ποδι.

το καλυτερο απο ολα και το πιο γελοιο ειναι οτι τους βραβευουν κιολας τρομαρα τους.

με καθε βραβευση απο κατω θα βαζουμε το link αυτου του θεματος

Φαντασου οι αλλοι χωρις τα βραβεια πως θα ειναι

Ουτε που θελω να το σκεφτομαι.

Φαντασου οι αλλοι χωρις τα βραβεια πως θα ειναι

Ουτε που θελω να το σκεφτομαι.

Κι όμως ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο θέμα φορητότητα στις άλλες εταιρείες, το ίδιο και διάφοροι γνωστοί μου οι οποίοι αλλάζουν δίκτυο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μόνο με τη Vodafone έχω βιώσει και έχω ακούσει διάφορα προβλήματα με λάθος στοιχεία κτλ.

Κι όμως ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο θέμα φορητότητα στις άλλες εταιρείες, το ίδιο και διάφοροι γνωστοί μου οι οποίοι αλλάζουν δίκτυο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μόνο με τη Vodafone έχω βιώσει και έχω ακούσει διάφορα προβλήματα με λάθος στοιχεία κτλ.

Επειδη ομως τα βραβεια δινονται με πιο αντιπροσωπευτικα δειγματα, ... φαντασου στις αλλες.

Επειδη ομως τα βραβεια δινονται με πιο αντιπροσωπευτικα δειγματα, ... φαντασου στις αλλες.

Το γεγονός ότι έχει πάρει βραβεία μία εταιρεία για την οποία ακούγονται ουκ ολίγα παράπονα σχετικά με προβλήματα στο σύστημα είναι το θέμα. Δεν εννοώ πως οι άλλες δύο δεν κάνουν λάθη, αλλά όχι τόσα όσα η Vodafone.

Επομένως, με ποια κριτήρια έχουνε δοθεί τα βραβεία; Μήπως αφορούν μόνο την εξυπηρέτηση πελατών όσον αφορά τα καταστήματα και το 13830;

Δυστυχώς δεν θα συμφωνήσω στο ότι δεν υπάρχουν προβληματα με φορητότητα με τις άλλες εταιρείες... πρόσφατο παραδειγμα η γραμμή της μητέρας μου που απέρριψαν 5 φορές την αίτηση της από την cosmote για μεταφορά στην wind σε καρτοκινητό που ήθελε!

Για να ολοκληρωθεί έγιναν 3 κλήσεις με εκπροσώπους , με τρεις επισκέψεις σε καταστημα που με διαβεβαιωναν ότι όλα είναι καλά και τελικά στην τελευταία επισκεψη μου μέσα από το καταστημα μίλησα τηλεφωνικά με προιστάμενο του τμήματος εξυπηρετησης απειλώντας ότι θα κινηθώ με καταγγελία αλλά νομικά.

Δυστυχώς συμβαίνουν και άλλου και με μεγαλύτερη ταλαιπωρία... :(

Edited by am_xmen
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Καλησπέρα! Πώς γίνεται διακοπή σε πρόγραμμα συμβολαίου; Τηλεφωνικά είναι δυνατό; Στις 2 Απριλίου συμπληρώνονται οι 12 μήνες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Κατέβασε από εδώ http://huaweifirmwares.com/download/mobile-partner-16-001-05-00-45/ το Mobile Partner 16.001.05.00.45 ( υπάρχει και νεότερη έκδοση αλλά δεν δουλεύει σωστά με το Huawai E122) και εγκατέστησε το.

Βάζοντας το Ε122 στον υπολογιστή θα εγκαταστήσει τους οδηγούς.

Ξεκινάς το πρόγραμμα και πηγαίνεις Tools>Options>profile manager πατάς new βάζεις ένα όνομα (ας πούμε Internet) πατάς advanced και αφαιρείς τα authentication protocols,δεν πειράζεις τίποτε άλλο.

Σώζεις το profile. Πατάς Connect και είσαι έτοιμος.

Καλησπερα, προκειται να ταξιδεψω στο εξωτερικο αυριο, και σκεφτομαι μηπως το ενεργοποιησω. Και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να ενεργοποιηθει, αμεσα, οταν θα ειμαι ηδη εξω, και πως απενεργοποιειται?
:cool:

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούριο μέλος και γράφτηκα μετά από παρότρυνση φίλου. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι παράξενο που συνέβη πριν από λίγο. Σήμερα λοιπόν, 6/3/2013, και στις 20:54 ακριβώς, λάβαμε στο σπίτι την ίδια ακριβώς στιγμή και στα 4 κινητά Vodafone της οικογένειας κλήση από απόκρυψη. Οι 2 από εμάς απάντησαν και δεν ακουγόταν τίποτα. Έχουμε ανησυχήσει γιατί φοβόμαστε μήπως είναι κακόβουλο. Η Vodafone δεν έχει ιδέα τι είναι, και μου είπαν μήπως είναι κάποια παρεμβολή από την κεραία της περιοχής. Φαντάζομαι όμως ότι υπάρχουν λογισμικά τα οποία επιτρέπουν τέτοιες σύγχρονες πολλαπλές κλήσεις, και σίγουρα όχι για καλό...

Έχει κανείς ακούσει κάτι τέτοιο; Έχει συμβεί σε κανένα; Τι μπορεί να είναι;

Καλησπερα, προκειται να ταξιδεψω στο εξωτερικο αυριο, και σκεφτομαι μηπως το ενεργοποιησω. Και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να ενεργοποιηθει, αμεσα, οταν θα ειμαι ηδη εξω, και πως απενεργοποιειται?

Στέλνεις κενό sms στο 1333, και περιμένεις επιβεβαίωση. Ρίξε και μια ματιά εδώ, για να σιγουρευτείς αν είσαι σε συμβατό πρόγραμμα, τα αναφέρει στις διευκρινίσεις:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11486

Καλησπέρα. Έψαξα παντού αλλα δεν μπόρεσα να βρώ κάποια ικανοποιητική απάντηση. Πρόκειται να επισκεφτώ την Ουγγαρία για 2 εβδομάδες και θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ απο την CU κάρτα μου. Έχω την εντύπωση οτι τα πακέτα mb ισχύουν μόνο εντός Ελλάδας. Οι τιμές της vodafone ανα kb ειναι εξωφρενικές και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Ευχαριστώ! :)

Καλησπέρα. Έψαξα παντού αλλα δεν μπόρεσα να βρώ κάποια ικανοποιητική απάντηση. Πρόκειται να επισκεφτώ την Ουγγαρία για 2 εβδομάδες και θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ απο την CU κάρτα μου. Έχω την εντύπωση οτι τα πακέτα mb ισχύουν μόνο εντός Ελλάδας. Οι τιμές της vodafone ανα kb ειναι εξωφρενικές και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Ευχαριστώ! :)

Δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο πακέτο περιαγωγής για τα καρτοκινητά που να συμφέρει (Το Ημερήσιο είναι πανάκριβο). Καλύτερα να κλείσεις τελείως το data roaming και να συνδέεσαι με wi-fi, και αν δεν έχει εκεί που θα είσαι, καλύτερα να πάρεις ένα καρτοκινητό VF Ουγγαρίας.

ηθελα να ρωτησω για καρτοκινητο υπαρχει καποιο προγραμμα για φθηνο mobile ιντερνετ στην Κωνσταντινούπολη?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τις τελευταίες 2 μέρες αντιμετώπιζω πρόβλημα με την σύνδεση μου μέσω ασυρμάτου router της Vodafone ,αυτο με το wi fi spot.ενω συνδέεται στο Ίντερνετ μόλις πάω να ανοίξω κάποιο προγράμμα που συνδέεται με το διαδίκτυο κάνει συνέχεια επανεκκινηση του ρουτερ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω Ίντερνετ

Κάποια λύση υπάρχει;

Edited by grkostis
Διόρθωση τίτλου

Μπηκα σημερα στις ρυθμισεις του ipad mini μου γενικες πληροφοριες και μου εβγαλε αναβαθμιση σε LTE!!!

Φανταζομαι γινεται και στο iphone...

Μπηκα σημερα στις ρυθμισεις του ipad mini μου γενικες πληροφοριες και μου εβγαλε αναβαθμιση σε LTE!!!

Φανταζομαι γινεται και στο iphone...

Και σε μένα ήρθε update χθες το απόγευμα στο iPad mini.

http://twitter.com/ssarl/status/311666134845882368/photo/1

Και επισήμως στην σελίδα της Apple για iPad αναφέρεται η Vodafone. http://www.apple.com/ipad/LTE/

Edited by ssarl

Για iPhone ξέρει κανείς κάτι; Και επίσης θέλει ειδικό πρόγραμμα ή θα βγάλουν προσφορά για κάποιο χρονικό διάστημα (κάτι τέτοιο νομίζω έχει κάνει η cosmote)?

Στην σελιδα της apple δεν γραφει τπτ ακομα για iphone ...Πηγα χθες κηφησια αλλα δεν επιανε lte με το ipad mini...

Απαντηση απο vodafone:Όχι δε χρειάζεται να κάνεις κάτι,προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο το 4G περιμένουμε να μας ανοίξει τη λειτουργία η apple και μέτα θα μπορείς να το χρησιμοποιείς! :D

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned