lewton Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Όσο είχα CU (για ένα χρόνο περίπου) δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Λόγω χρεώσεων, όχι λόγω υπηρεσιών μη παρεξηγούμαστε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepa Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Πιστεύετε οτι η εξυπηρέτηση πελατών ειναι καλή σε σχέση με άλλες εταιρίες? Παράθεση pepa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 se sxesh me alles etaireies den kserw alla egw oses fores exw parei thl sthn e3yphrethsh pelatwn htan arketa eygenikoi kai boithisan shmantika.ta mona problems pou exw antimetwpisei htan otan eixa kanei mia aithsh kai arghsan na thn energopoihsoun kai kamia fora pou,kyriws meshmerianes wres, mallon trwne kai de lene na apanthsoun me tipota!!kai s leei oti "oi grammes einai kathllhmenes"... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 einai poli kali i eksipiretisi pelatwn sti vodafone, alla diskola ti vriskeis!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 diladi? ti den sou arese? gia pes mas sigkekrimena Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 πριν παρω cu ειχα qcard αλλα αναγκαστηκα να βαλω βοντα για mms,gprs.Οταν κανω συγκριση χρεωσεων το αποτελεσμα ειναι οδυνηρο για τη βοντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Μου εχει τυχει να περιμενω και δεκα λεπτα στην αναμονη ακουγοντας αυτο το εκνευριστικο τραγουδι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 και εγω με το gx20 εχω αναφορα στα mms αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα συσκευης.Νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Από κότε και βόντα που έχω εμπειρία ψηφίζω vodafone... μακράν καλύτερη... Οι τηλεφωνήτριες της κότε σε κάνουν να νιώθεις άσχημα που παίρνεις τηλ και τις ενοχλείς κιόλας :p Μόνο λίγο πιο γρήγοροι να ήταν στη βόντα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw an kai xrisimopoiw tin vodafone san 2h karta,oses fores pira,eprepe na perimenw arketa!Pantws einai polu kalh h eksipiretish:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_GR Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Εξυπηρέτηση?? Καταρχάς αλλάζουν νούμερα σαν πουκάμισα, απαντάνε όποτε θέλουν αυτοί και άν θέλουν, σε αφήνουν στην αναμονή΄και μετά απο την ακρόαση του εμμετικού τους τραγουδιού σου κλείνουν ΚΛΑΤΣ το τηλέφωνο στην μούρη!!!! Ασε αν εχεις κανα corporate θέλεις να στήσεις και κ.λο για να σου κάνουν πράξη το ποιοδήποτε αίτημα σου!!! Λες και ισχύει το φθηνά πληρώνεις θα σε σκίσω τώρα ρε αλήτη!!!!! Δεν εχω εμπειρία απο άλλες εταιρίες κινητής αλλά χειρότερα απο την ΒΟΙΔΑΦΟΝ αποκλείεται!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 7 Φεβ. 2004 , 22:58) einai poli kali i eksipiretisi pelatwn sti vodafone, alla diskola ti vriskeis!!! Ακριβώς αυτό :cool: Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Εγώ με την σειρά μου είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το επιθετικό ύφος των τηλεφωνητών. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 anafora paradosis 'H anafora anagnwsis? exei megaaali diafora ;) (oloi exoume anafora paradosis pou einai free) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από parapara Δωρεάν webmail με ειδοποίηση στο κινητό και κάποια free-sms όπως το http://mail.mycosmos.gr Προσωπικά για αυτό δεν είμαι συνδρομητής της File mu oti stelneis mesw mycosmos xrewnetai kanonika sto logariasmo su.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Pantws filoi mu apoti vlepw sta aithmata sas ena pros ena,oloi 8a hsaste ok me cosmote.Elate se mas k milhste me to avrio.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 ...δεν το πιασα αυτό emperor69 τα sms που στέλνεις από το site στο internet χρεώνονται στον λογαριασμό; Δεν το έχω ελέγξει αυτό στο λογαριασμό αλλά δεν το πιστεύω καθώς υπάρχει περιορισμός τα 10 sms/ημέρα Επίσης, κάποιοι γνωστοί μου που το χρησιμοποιούν με κάρτα δεν νομίζω να το έχουν παρατηρήσει... Μήπως εννοείς την αποστολή e-mail από το κινητό; Η την ανάγνωση ολόκληρου του email από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Oses fores phra sthn eksyphrethsh pelatwn me boh8hsan arketa,pisteyw oti einai poly kalyterh apo ayth ths cosmote ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 1)8ELW DWREAN INTERNET STA KARTOKINHTA H KATI ANTISTOIXO ME TO B-ONLINE TIS TIM 2)NA MPORW NA DW TO YPOLOIPO TOU LOGARIASMOU KAI NA KANW ANANEWSH ME ENA APLO SMS 3)8ELW YPHRESIES OPWS LEKSIKO KAI TIM WEATHER 4)8ELW DWREAN WAP,PIO FTHNO TIMOLOGIO STO CU KAI TO GRPS INTERNET KAI STA KARTOKINHTA 5)XWRIS ELAXISTH XREWSH 30' 6)XWRIS XREWSH STI LHPSH SMS APO TIS YPHRESIES CU SMS AN TA KANEI OLA AYTA EFYGA SE VODAFONE MIA POU EFYGE KAI O KOKKALIS OLA OK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR ( 8 Φεβ. 2004 , 02:17) Oses fores phra sthn eksyphrethsh pelatwn me boh8hsan arketa,pisteyw oti einai poly kalyterh apo ayth ths cosmote ;) Σπάνιο φαινόμενο για εμένα! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Na kerdizis oso se kaloun. Opos stin cosmokarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepa Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Εγώ σκέφτομαι και τις καυμένες τις τηλεφωνήτριες τι ζόρι τραβάνε..να ακούνε το κάθετι..βεβαια δουλειά τους είναι αλλα θα μπορούσατε να ήσασταν στην θέση τους? στεναχωρημένοι ή λυπημένοι θα πρέπει να εξυπηρετήσουν και αν τύχει και κανένας πιο απαιτητικός να ακούνε τα εξ αμάξης!! Παράθεση pepa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR ( 8 Φεβ. 2004 , 02:40) 1)8ELW DWREAN INTERNET STA KARTOKINHTA H KATI ANTISTOIXO ME TO B-ONLINE TIS TIM 2)NA MPORW NA DW TO YPOLOIPO TOU LOGARIASMOU KAI NA KANW ANANEWSH ME ENA APLO SMS 3)8ELW YPHRESIES OPWS LEKSIKO KAI TIM WEATHER 4)8ELW DWREAN WAP,PIO FTHNO TIMOLOGIO STO CU KAI TO GRPS INTERNET KAI STA KARTOKINHTA 5)XWRIS ELAXISTH XREWSH 30' 6)XWRIS XREWSH STI LHPSH SMS APO TIS YPHRESIES CU SMS AN TA KANEI OLA AYTA EFYGA SE VODAFONE MIA POU EFYGE KAI O KOKKALIS OLA OK Μεινε στην ΤΙΜ λοιπον. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 7 Φεβ. 2004 , 23:23) Μου εχει τυχει να περιμενω και δεκα λεπτα στην αναμονη ακουγοντας αυτο το εκνευριστικο τραγουδι.. Μηπως...μπερδευεσαι αγαπητε? Η Vodafone στο 3 λεπτο αναμονης μια κλησης, απορριπτει την κληση για να μην περιμενεις αδικα! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouba Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Μηπως τωρα που επιτελους απο τελος μαρτιου αρχιζει η υπηρεσια φορητοτητας θα επρεπε να πιεσουμε για αλλαγη της δωρεαν dialup συνδεσης σε ISDN? Ας μην ξεχναμε οτι αυτο εφερε πολυ κοσμο στη vodafone Παράθεση You can dream, so dream out loud Don't let the bastards grind you down! Όποια πόρτα σου ανοίγεται, μπες και δες τι σε περιμένει. Μη μασάς πουθενά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts