kotsianis7 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Έμμεσος τρόπος να τα παίρνουν χοντρά από όσους κάνανε ελάχιστη κίνηση Ίντερνετ. Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Και η εταιρία, η οποία 1-1 τα ευρώ, μαζεύει ένα σωρό χρήματα κάθε μέρα, και οι πελάτες που πλέον δεν τους νοιάζει αν θα ξεπεράσουν τον όγκο του προγράμματός τους. Το ιδανικό θα ήταν να ενεργοποιούν μεν αυτόματα το Ίντερνετ όλη μέρα, να αφήνουν δε τον συνδρομητή να αποφασίζει αν εξακολουθεί να το θέλει ενεργό ή όχι. Αλλά, τι λέω; Σιγά μη χάσουν χρήμα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πιστευω οτι το ιδανικοτερο και σωστοτερο για ολους θα ηταν η προεπιλογη για καθε γραμμη να ΜΗΝ εχει ενεργοποιημενο το ιντερνετ... ΜΟΝΟ ετσι προστατευεις τον συνδρομητη σου και οχι με καθε κουτοπονηρια να του παιρνεις εστω και λιγα..σου παιρνω 1 ευρω για να μην σου παρω 100 1000 10000 ... Και εφοσον καποιος θελει ιντερνετ απλα το ενεργοποιει και τελος.. ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πιστευω οτι το ιδανικοτερο και σωστοτερο για ολους θα ηταν η προεπιλογη για καθε γραμμη να ΜΗΝ εχει ενεργοποιημενο το ιντερνετ... ΜΟΝΟ ετσι προστατευεις τον συνδρομητη σου και οχι με καθε κουτοπονηρια να του παιρνεις εστω και λιγα..σου παιρνω 1 ευρω για να μην σου παρω 100 1000 10000 ... Και εφοσον καποιος θελει ιντερνετ απλα το ενεργοποιει και τελος.. ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε καλό είναι αυτό. Εξάλλου θα πληρώσεις πολύ περισσότερα από 1€ αν μπεις χωρίς το πρόγραμμα αυτό. Οπότε συμφέρει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Θα πληρώσεις 1 ευρώ αν π.χ. ορίσεις το τηλ σου να κάνει απλό έλεγχο των mail και δεν έχει κάτι καινούριο; Δε νομίζω... Λιγότερα θα πλήρωνες... Ποιος κερδίζει επομένως; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Tελικα επικοινωνησαν μαζι μου σε 24ωρες, και μπραβο τους, και μου πιστωσαν το ευρω.Φαινετε κινηση εκτος του δωρεαν facebook.Tωρα,οπως ειπα,ειμαι επιφυλακτικος μηπως φταιω εγω η η συσκευη(εχει ψιλοπροβληματα).Παντως μπραβο στην vodafone στο θεμα εξυπηρετηση πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδια απο ποια σελιδα μπορουμε να βρουμε το υπολοιπο χρονου για καρτο-ιντερνετ ? Εκανε μια γνωστη ανανεωση με 20 ευρω για 10 μερες προχθες και τωρα της λενε οτι τελειωσε ο χρονος.Εκανε ανανεωση με χρεωση του δικου μου κινητου που ειναι με συμβολαιο και εχω σε sms τον κωδικο που εστειλαν. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδια απο ποια σελιδα μπορουμε να βρουμε το υπολοιπο χρονου για καρτο-ιντερνετ ? Εκανε μια γνωστη ανανεωση με 20 ευρω για 10 μερες προχθες και τωρα της λενε οτι τελειωσε ο χρονος.Εκανε ανανεωση με χρεωση του δικου μου κινητου που ειναι με συμβολαιο και εχω σε sms τον κωδικο που εστειλαν. Ευχαριστω. με το λογισμικο που συ δινει το στικακι βλεπεις τι καταναλωση εχεις κανει.πολλες φορες μου εχει βγαλει οτι εχουν καταναλωθει τα mb ή εχει ληξει η χρονικη διαρκεια της καρτας αλλα ειναι bug.μετα απο λιγο ξαναδοκιμαζω και με βαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δεν εχω το στικακι μπροστα μου για να κοιταξω αλλα αν θυμαμαι υπαρχει καπου σε σελιδα της vodafone αυτη η δυνατοτητα.Μου ειπε η γνωστη οτι πηρε τηλ και την εξυπηρετηση πελατων και της ειπαν οτι τελειωσε ο χρονος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Καλησπέρα, μιας και η Vodafone παρέχει λύσεις όπως το Vodafone Full Σήμα, γνωρίζει κανείς αν είναι διαθέσιμο από blackberries στην Ελλάδα το UMA δίκτυο, δηλαδή να βρίσκει αυτόματα το blackberry σήμα Vodafone μέσω internet? Το δουλεύω με την T-Mobile USA όταν έρχομαι στην Ελλάδα και σκεφτόμουν αν μπορώ να κάνω το ίδιο στην Αμερική με vodafone blackberry. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπαν οτι τα πακετα αλλαξαν Τωρα ισχυει : 30 λεπτα ή 500ΜΒ κοστος 2 ευρω 1 ημερα ή 1GB κοστος 5 ευρω 15 ημερες ή 1GB κοστος 20 ευρω Ψαχνω στην σελιδα της Vodafone και δεν τις βρισκω. Θεωρω παντως απιθανο χωρις κανενα κατεβασμα μεγαλου αρχειου με μονο και μονο σερφαρισμα σε 2 μερες να καταναλωθηκε το 1GB Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Παιδια απο ποια σελιδα μπορουμε να βρουμε το υπολοιπο χρονου για καρτο-ιντερνετ ? Εκανε μια γνωστη ανανεωση με 20 ευρω για 10 μερες προχθες και τωρα της λενε οτι τελειωσε ο χρονος.Εκανε ανανεωση με χρεωση του δικου μου κινητου που ειναι με συμβολαιο και εχω σε sms τον κωδικο που εστειλαν. Ευχαριστω. https://services.vodafone.gr/services/infrequent/displayTimer.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Πιστευω οτι το ιδανικοτερο και σωστοτερο για ολους θα ηταν η προεπιλογη για καθε γραμμη να ΜΗΝ εχει ενεργοποιημενο το ιντερνετ... ΜΟΝΟ ετσι προστατευεις τον συνδρομητη σου και οχι με καθε κουτοπονηρια να του παιρνεις εστω και λιγα..σου παιρνω 1 ευρω για να μην σου παρω 100 1000 10000 ... Και εφοσον καποιος θελει ιντερνετ απλα το ενεργοποιει και τελος.. ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε Φυσικά και το σωστό είναι να ΜΗΝ είναι ενεργοποιημένο κάτι που δεν έχεις εσύ ζητήσει. Η "ταρίφα" του ενός ευρώ δεν μου αρέσει όπως δεν μου αρέσει και να χρωστάς το σύμπαν σε χρεώσεις δεδομένων. Φανταστείτε πόσος κόσμος αγοράζει κινητά τύπου android/iphone/κτλ τα οποία για πλάκα σε χρεώνουν με δεδομένα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Φυσικά και το σωστό είναι να ΜΗΝ είναι ενεργοποιημένο κάτι που δεν έχεις εσύ ζητήσει. Η "ταρίφα" του ενός ευρώ δεν μου αρέσει όπως δεν μου αρέσει και να χρωστάς το σύμπαν σε χρεώσεις δεδομένων. Φανταστείτε πόσος κόσμος αγοράζει κινητά τύπου android/iphone/κτλ τα οποία για πλάκα σε χρεώνουν με δεδομένα... Θα ήθελα να δω αν ερχόταν σε κάποιον υπέρογκος λογαριασμός και επικαλούταν ότι δεν ζήτησε ποτέ Internet, όπως με το Roaming. Να δω τι θα έκανε το δικαστήριο ή η ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πιστευω οτι το ιδανικοτερο και σωστοτερο για ολους θα ηταν η προεπιλογη για καθε γραμμη να ΜΗΝ εχει ενεργοποιημενο το ιντερνετ... ΜΟΝΟ ετσι προστατευεις τον συνδρομητη σου και οχι με καθε κουτοπονηρια να του παιρνεις εστω και λιγα..σου παιρνω 1 ευρω για να μην σου παρω 100 1000 10000 ... Και εφοσον καποιος θελει ιντερνετ απλα το ενεργοποιει και τελος.. ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε Να σου υπενθυμισω την γκρινια που υπηρχε πριν απο χρονια "Γιατι η Cosmote και η Wind εχουν ενεργοποιημενο το gprs ενω στην Vodafone χρειαζεται να καλεσεις? Για να σου παιρνουν τα χρηματα απο την εξυπηρετηση". Απο εκει και περα, τουλαχιστον στα συμβολαια, οτι ενεργοποιειται ειναι πανω στο συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Να σου υπενθυμισω την γκρινια που υπηρχε πριν απο χρονια "Γιατι η Cosmote και η Wind εχουν ενεργοποιημενο το gprs ενω στην Vodafone χρειαζεται να καλεσεις? Για να σου παιρνουν τα χρηματα απο την εξυπηρετηση". Απο εκει και περα, τουλαχιστον στα συμβολαια, οτι ενεργοποιειται ειναι πανω στο συμβολαιο. Καλυτερα ομως 25 σεντ .. παρα χιλιαδες ευρω εν αγνοια σου.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Καλυτερα ομως 25 σεντ .. παρα χιλιαδες ευρω εν αγνοια σου.. χιλιαδες δεν ειναι εν αγνοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Για πια χιλιαδες ευρω μιλατε εν αγνοια?? Δε παιζει στη vodafone να σε χρεωσουν πανω απο 30ευρω το μηνα για κινηση ιντερνετ η gprs. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Φυσικά και το σωστό είναι να ΜΗΝ είναι ενεργοποιημένο κάτι που δεν έχεις εσύ ζητήσει. Η "ταρίφα" του ενός ευρώ δεν μου αρέσει όπως δεν μου αρέσει και να χρωστάς το σύμπαν σε χρεώσεις δεδομένων. Φανταστείτε πόσος κόσμος αγοράζει κινητά τύπου android/iphone/κτλ τα οποία για πλάκα σε χρεώνουν με δεδομένα... Έτσι.Απλά πράγματα.πχ, το συγγενικό μου πρόσωπο έχει μια συσκευή android και απλά είχε βάλει ένα widget για τον καιρό το οποίο μια φορά τη μέρα αντλούσε δεδομένα. Και για αυτό το λόγο πλήρωσε 20+ ευρώ παραπάνω από το σύνηθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπαν οτι τα πακετα αλλαξαν Τωρα ισχυει : 30 λεπτα ή 500ΜΒ κοστος 2 ευρω 1 ημερα ή 1GB κοστος 5 ευρω 15 ημερες ή 1GB κοστος 20 ευρω Ψαχνω στην σελιδα της Vodafone και δεν τις βρισκω. Αυτα μου ειπαν τηλεφωνικα αλλα εδω αλλα λει...Τελικα τι ισχυει ? https://www.vodafone.gr/portal/infrequent/purchaseAirtime.action Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Αυτα μου ειπαν τηλεφωνικα αλλα εδω αλλα λει...Τελικα τι ισχυει ? https://www.vodafone.gr/portal/infrequent/purchaseAirtime.action http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ευχαριστω Καρτοιντερνετ και Vodafone Mobile Broadband on Demand τι διαφοες εχουν.Αν εχουν ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ευχαριστω Καρτοιντερνετ και Vodafone Mobile Broadband on Demand τι διαφοες εχουν.Αν εχουν ? Το VMBOD ηταν η προηγουμενη εμπορικη ονομασια. Μολις αλλαξε ονομα σε καρτοιντερνετ (μπλιαχ) απογειωθηκαν οι πωλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ποιες χρεωσεις ομως ισχυουν ?? Αλλες λεει η μια σελιδα και αλλες η αλλη https://www.vodafone.gr/portal/infrequent/purchaseAirtime.action http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ποιες χρεωσεις ομως ισχυουν ?? Αλλες λεει η μια σελιδα και αλλες η αλλη https://www.vodafone.gr/portal/infrequent/purchaseAirtime.action http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638 Που την βρηκες την αλλη σελιδα? Μηπως εχεις αποθηκευσει την σελιδα της αγορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Που την βρηκες την αλλη σελιδα? Μηπως εχεις αποθηκευσει την σελιδα της αγορας? Οχι δεν την εχω αποθηκευσει καμμια απο τις δυο.Εσυ δεν τις βλεπεις ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts