DemetreKre Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Για να σου δώσουν καλή προσφορά σε εταιρικά πακέτα θα πας σε κατάστημα να δεις τα προγράμματα, να εξηγήσεις τι χρόνους περίπου θες και μετά ζήτα κάποια προσφορά... Απλώς να έχεις και κάποια χαρτιά μαζί σου αν είσαι ο νόμιμος εκπρόσωπος ή αν είναι προσωπικό ΑΦΜ. Κάθε μήνα όλες οι εταιρίες ΤΩΡΑ ΠΙΑ βγάζουν κάποιες συσκευές σε προσφορά εσύ θα ζητήσεις σαν εταιρικός πελάτης κάποια καλύτερη προσφορά... Θα πρέπει να αναφέρεις κάποια στοιχεία (αριθμούς, εταιρία που βρίσκονται, όνομα, ΑΦΜ) για να μπορέσουν να σου δώσουν κάποια καλή προσφορά! Δεν είναι τίποτα από αυτά δεσμευτικό! Δες τα προγράμματα, ρώτα πόσο σου βγαίνουν κάθε μήνα, απλώς ξεκαθάρισε και εσύ στο μυαλό σου αν θες συσκευές ή έκπτωση ή και τα 2... Πάντα σε εταιρικούς πελάτες κάνουν καλύτερες προσφορές από όσο γνωρίζω στη WIND γιατί έχω και εγώ εταιρική γραμμή εκει... Πιστεύω και COSMOTE το ίδιο είναι! Και μην ξεχνάς μετά θα μπορέσεις να μιλήσεις και με τη VODAFONE! Mπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα κερδίσεις αρκετά στους λογαριασμούς σου... Είναι αλήθεια πως οι επιδοτήσεις και στις 3 έχουν πέσει ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο και για τους εταιρικούς πελάτες... Μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερα πράγματα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Η αληθεια ειναι οτι θελω να μεινω στην voda ελεω (optimus 2x) απλα θελω να μου δωσουν παραπανω επιδοτηση και μαλιστα πολυ παραπανω γιατι αυτη (100€) ειναι κοροιδια θεωρω! το θεμα ειναι πως θα το πετυχω αυτο! με ενδιαφερει μονο να κερδισω οσο μεγαλυτερη επιδοτηση γινεται! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Υπάρχει το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=110521 που αν το διαβάσεις, θα δεις ότι η μόνη λύση για να πάρεις πολύ μεγαλύτερη επιδότηση από την vodafone ,είναι η απειλή της φορητότητας.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 :superman:Οπότε στην περίπτωση σου κάλεσε κάποια από τις άλλες 2 στο τηλέφωνο ζήτα φορητότητα μετά θα σε καλέσει η VODAFONE πίσω και ...... :superman: Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Διαβασα το παραπανω θεμα και ειδα οτι καποιο ατομο δεν το καλεσαν καν αυτο ειναι που με απασχολει! Μηπως εαν παρω τηλεφωνο στο κεντρο εξυπερετησης και τους πω πως εχω προσφορα απο αλλη εταιρια η οποια μου δινει πχ 300€ επιδοτηση για να παω σε αυτην ειναι καλυετρα? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Φίλε μου , εγώ το κάνω τα τελευταία 3 χρόνια και το λιγότερο που πήρα είναι 3πλασιασμός της επιδότησης. Την τελευταία την έκανα την Πέμπτη και μέσα σε δύο(2) ώρες με πήραν πίσω με τα γνωστά αποτελέσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Οποτε καταθετω την αιτηση και περιμενω το τηλεφωνο τους! κατι ακομα και σορρυ για την ταλαιπωρια μου εξηγεις λιγο τι ακριβως πρεπει να κανω απλα παιρνω ζηταω φορητοτητα και μετα αφου με παρουν απο την βοντα ξαναπαιρνω να την ακυρωσω? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Όταν σε πάρουν ,εσύ θα πεις ότι έχεις καλύτερη προσφορά από ανταγωνιστή τους, κ.λ.π. Την αίτηση να πας να την κάνεις σε κατάστημα άλλης εταιρίας ,όχι από το τηλ.(έτσι θα πάρεις και μια ιδέα του τί δίνει ο ανταγωνιστής). Την ακύρωση την κάνουν μόνοι τους. Πολλά λέμε τώρα. Κάντο και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Είναι κοροιδία να πας σε μαγαζί να βάλεις κάποιον να σε ενημερώσει για τα πργράμματα σκέψου να μιλήσεις και για κάποια συσκευή να στην κρατήσει και μετά να του πεις δεν θέλω τελικά! Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χάσει κάποιον άλλο πραγματικό πελάτη! Πάρε και ζήτα τηλεφωνικά φορητότητα αν είσαι απο τώρα με προδιαθέση πως δεν θες να αλλάξεις από VODAFONE! Υπάρχουν και αλλού πάντως καλά προγράμματα! Για μένα μάγκας είναι αυτός που στη περίπτωση σου θα πάρει πρώτα την εταιρία του να τους πει δεν είμαι ικανοποιημένος από την επιδότηση 100€ που μου δίνετε, αν δεν μου κάνετε κάποια καλή προσφορά θα πάω αλλού! Σίγουρα κάτι παραπάνω θα σου δώσουν! Μετά πήγαινε ρώτα και αλλού και αν βρεις πιο φθηνά κάνε φορητότητα! Και μετά αν δει τη φορητότητα η VODAFONE (η κάθε εταιρία) και σου κάνει καλύτερη προσφορά από αυτή που σου είχαν πει από το τηλέφωνο μην δεχτείς και πες κρίμα ας μου την είχατε κάνει από την αρχή!!!!! Μόνο έτσι βάζουν μυαλό κάποιοι! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Είμαστε off topic και με αυτό κλείνω. Μόνο με αίτηση φορητότητας σε ανταγωνιστή κερδίζεις. Αν νομίζεις ότι θα σε πούν " μάγκα" επειδή τους παρακαλάς έχασες. Ας το κλείσουν αυτό το θέμα οι modes. Υπάρχει το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Διαφώνησα στο να ζητήσει φοήτότητα από μαγαζί!!! Έτσι όμως δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό και οι εταιρίες και μην σε χαλάει αν κάθε 5-6 μήνες ανεβάζουν τα προγράμματά τους... Ε, και ξέρεις πως θα πάει ελάχιστη 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα μετά 1,45' και μετά 3' Ας το κλείσει κάποιος δεν πρόκειται να τελειωσει ποτέ αυτό το θέμα! :lock: Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά συγγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει και τώρα διαβάζω το νήμα. Η vodafone έχει βγάλει προσφορα στα καρτοκινητά με 5E τα 500MB και του συμβολαίου με τα ίδια λεφτά παίρνουμε 100MB? Μου φαίνεται μεγάλη κοροϊδία από μεριά τους και ψάχνω ένα χώρο να τους κράξω...εκτος το mail που θα στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά συγγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει και τώρα διαβάζω το νήμα. Η vodafone έχει βγάλει προσφορα στα καρτοκινητά με 5E τα 500MB και του συμβολαίου με τα ίδια λεφτά παίρνουμε 100MB? Μου φαίνεται μεγάλη κοροϊδία από μεριά τους και ψάχνω ένα χώρο να τους κράξω...εκτος το mail που θα στείλω. αυτο μπορει να εχει σχεση στο οτι με καρτοκινητη πληρωνεις το modem ενω με συμβολαιο το περνεις δωρεαν Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά συγγνώμη επειδή δεν έχω καταλάβει και τώρα διαβάζω το νήμα. Η vodafone έχει βγάλει προσφορα στα καρτοκινητά με 5E τα 500MB και του συμβολαίου με τα ίδια λεφτά παίρνουμε 100MB? Μου φαίνεται μεγάλη κοροϊδία από μεριά τους και ψάχνω ένα χώρο να τους κράξω...εκτος το mail που θα στείλω. Έχεις απόλυτο δίκιο είναι εντελώς απαράδεκτο. αυτο μπορει να εχει σχεση στο οτι με καρτοκινητη πληρωνεις το modem ενω με συμβολαιο το περνεις δωρεαν Ο πιο πάνω φίλος αναφέρεται σε internet από το κινητό και όχι για το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 αυτο μπορει να εχει σχεση στο οτι με καρτοκινητη πληρωνεις το modem ενω με συμβολαιο το περνεις δωρεαν Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα έλεγα τίποτα αλλα αυτο μιλάει για κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gonik Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Έβλεπα σήμερα το site της Vodafone και έπεσα πάνω στην προώθηση του Nexus S... Εσείς ξέρατε ότι το νέο smartphone φοράει επεξεργαστή Gingerbread; Βέβαια.. Ιδού η σελίδα: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42185.action?request_locale=el φυσικά υπάρχει η βαρυσήμαντη δήλωση και στην αγγλική έκδοση της σελίδας. Κι επειδή είναι πιθανόν να το διορθώσουν (αν ποτέ καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά...) ορίστε και το screenshot: http://ow.ly/i/9dA9 (Σορρυ, για το shortlink... απλά το έκανα και post στο Twitter, προ λίγου :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 H τεχνογνωσία μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας φαίνεται αποκλειστικά από ένα τυπογραφικό λάθος στα χαρακτηριστικά μιας από τις εκατοντάδες συσκευές που πουλάει στην ιστοσελίδα της;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gonik Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Δεν είναι απλά τυπογραφικό λάθος... Το ίδιο "τυπογραφικό λάθος" επαναλβάνεται και στο αγγλικό site... και το website μιας εταιρίας, είναι η βιτρίνα της... Αυτά είναι τραγικά "λάθη"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 οκ. Αυτος που το εγραψε (1 στους 60000 εργαζομενους) δεν ξερει απο android. Δεν πειραζει. Μου αρκει που οι υπολοιποι 59000 ξερουν απο κινητη τηλεφωνια. Ετσι κι αλλιως δεν εχω android. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Έπεσε σύρμα μάλλον και το αλλάξανε. Μόνο το screenshot δείχνει πλέον το λάθος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Δυστηχως δευτερη φορα που χρεωνομαι στο zero facebook.Παλια ηταν μερικα cents(με τις παλιες χρεωσεις)τωρα εφυγε ενα ευρω(αυτοματα μπηκε το ιντερνετ ολη μερα οπως ισχυει πλεον).Bεβαια με εξυπηρετησαν APIΣTA περιμενω απαντηση.Mου ειπαν οτι φαινετε κινηση εκτος του δωρεαν fb.Kαι τις δυο φορες το ιδιο συνεβη.Περιμενω απαντηση και θα ποσταρω.(Eνοειται εχω σωστες ρυθμισεις wap) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Φίλε μου, συνέβη και σε μένα. Αυτό "το internet όλη μέρα με 1 ευρώ" που ενεργοποιείται αυτόματα ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Oπως ειπα περιμενω απαντηση απο το cc.Mεχρι τοτε ειμαι επιφυλακτικος γιατι και η συσκευη μου ειναι εχει αποκτησει..τεχνητη νοημοσυνη:)αλλα και παλι πως χρεωθηκα δεν καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τις περίεργες χρεώσεις όταν δεν λαμβάνουμε ανάλυση κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Φίλε μου, συνέβη και σε μένα. Αυτό "το internet όλη μέρα με 1 ευρώ" που ενεργοποιείται αυτόματα ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν. Σωστό.Συνέβη σε συγγενικό πρόσωπο.Κοιτάξαμε τον αναλυτικό λογαριασμό και έλεγε "Χρέωση ULDI" χωρίς να έχουμε ζητήσει κάτι τέτοιο. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts