stam26a Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΕΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ .ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ. ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΗΝΗΜΑ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΧΩ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΦΘΗΝΗ LG CE 0168 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ .? ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παίζει να φταίει και το κινητό, προβλήματα έχουν αναφερθεί και με το LG GT540 με την Vodafone. Δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά όμως, μονο αν δοκιμάσεις και με SIM άλλης εταιρίας θα το μάθεις, Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δοκίμασε και μια άλλη συσκευή να δεις. Ο αριθμός σου μήπως είναι από φορητότητα? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί αυτή η υπηρεσία, και στο site δεν βρήκα κάτι... Δηλαδη παω εγω με το κινητο που θελω να πουλησω και μου δινουν τα χρηματα στο χερι ή καποιο κουπονι για αγορές μονο απ τη vodafone? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 και iphone να τους πας δεν θα σου πουνε πανω απο 40 ευρω... μια απατη και μιση ειναι Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 1)H υπηρεσια διατιθεται μονο σε νεα συνδεση η επιδοτηση και σε μορφη αυξησης επιδοτησης και οχι σε μορφη δωροεπιταγης! 2)Διατιθεται μονο μεσω των καταστηματων. 3)Δεν ξερουμε την χρονικη διαρκεια της προσφορας καθως τωρα μπαινουν τα διαφημιστικα. 4) zerokill - γιατι το κρινεις τοσο γρηγορα; εμενα μου δινουν 90 ευρω για το htc diamond 2 5)Η συσκευη πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση πληρως λειτουργικη! τωρα γιατι τα ''αγοραζουν''; μαλλον τους τελειωσαν οι συσκευες που σου εδιναν μεχρι να παρεις το δικο σου απο το service! για ο,τι αλλο πειτε μου! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Τα μηνυματα σε cu ειναι πιο ακριβα απο του whats up, 9 λεπτα στο cu και 7 στο whatsup, η vodafone θελει να βγαζει χρηματα και απο καποιες υπηρεσιες δεν της φτανουν ολες οι αλλες χρεωσεις. Edited October 25, 2010 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 εγώ πιστεύω ότι ο Ελληνας καταναλωτής δεν είναι πολύ της αλλαγής. η cosmote ήταν από την αρχή cosmote. η vodafone ήτα panafon η δε wind ήταν telestet και μετά TIM. στο νησί μου αν εξαιρέσεις ένα χωριό που όλοι έχουν wind (οι άλλες δεν πιάνουν) οι υπόλοιποι έχουν cosmote. τα πιτσιρίκια είναι περισσότερο εξοικειωμένα με το what's up. στο θέμα μας τώρα. η vodafone. έχω έναν αριθμό και βάζω 10euro τον μήνα για να ενεργοποιείτε το unlimited από το CU. μιλάω μόνο με τον αδερφό μου και την μητέρα μου. είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα της σύνδεσης. έχω τον αριθμό σε ένα παλιό κινητό με 3g. ενεργοποίησα και τα 60mb/μήνα με 3euro και όλα καλά. θα την πρότεινα άνετα την vodafone. πλέον έχει σήμα σχεδόν παντού και δεν κόβεται στο άσχετο. εξυπηρέτηση πολύ καλύτερη από τις άλλες εταιρίες κατά τη γνώμη μου. αν και ο βασικός μου αριθμός είναι cosmote εδώ και πάνω από 10 χρόνια πιστεύω ότι η vodafone πλέον είναι στα ίσα με την cosmote αν όχι την έχει ξεπεράσει. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 κι εγώ ήμουν σήμερα σε ένα κατάστημα για να δω μια συσκευή που με ενδιαφέρει και το είδα αυτό και ρώτησα. από όλους τους υπάλληλους μόνο μια ήξερε. είναι φρέσκο και ούτε αυτοί δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα καλά-καλά... Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 οχι μονο δεν εχουν ενημερωθει αλλα ουτε τους κωδικους προσβασης ξερουν για την υπηρεσια! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Εμένα πάντως όσο καιρό είχα Βονταφον, μου συνεβαινε που και που αυτό με διάφορες συσκευές. Συμβιβάστηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) εγώ πιστεύω ότι ο Ελληνας καταναλωτής δεν είναι πολύ της αλλαγής. η cosmote ήταν από την αρχή cosmote. η vodafone ήτα panafon η δε wind ήταν telestet και μετά TIM. στο νησί μου αν εξαιρέσεις ένα χωριό που όλοι έχουν wind (οι άλλες δεν πιάνουν) οι υπόλοιποι έχουν cosmote. τα πιτσιρίκια είναι περισσότερο εξοικειωμένα με το what's up. στο θέμα μας τώρα. η vodafone. έχω έναν αριθμό και βάζω 10euro τον μήνα για να ενεργοποιείτε το unlimited από το CU. μιλάω μόνο με τον αδερφό μου και την μητέρα μου. είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα της σύνδεσης. έχω τον αριθμό σε ένα παλιό κινητό με 3g. ενεργοποίησα και τα 60mb/μήνα με 3euro και όλα καλά. θα την πρότεινα άνετα την vodafone. πλέον έχει σήμα σχεδόν παντού και δεν κόβεται στο άσχετο. εξυπηρέτηση πολύ καλύτερη από τις άλλες εταιρίες κατά τη γνώμη μου. αν και ο βασικός μου αριθμός είναι cosmote εδώ και πάνω από 10 χρόνια πιστεύω ότι η vodafone πλέον είναι στα ίσα με την cosmote αν όχι την έχει ξεπεράσει. Φιλε το ιδιο πιστευω κι εγω αλλα οσο αναφορα τις χρεωσεις νομιζω οτι η cosmote εχει το πανω χερι..... Τωρα πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα η μονη λυση για τη voda ειναι να δωσει απεριοριστο προς ολους οχι μονο στον εαυτο της Edited October 26, 2010 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Φιλε το ιδιο πιστευω κι εγω αλλα οσο αναφορα τις χρεωσεις νομιζω οτι η cosmote εχει το πανω χερι..... Τωρα πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα η μονη λυση για τη voda ειναι να δωσει απεριοριστο προς ολους οχι μονο στον εαυτο της όλες δίνουν "απεριόριστο" προς το δίκτυο τους.Εγώ πιστεύω πρέπει να ενσωματώσει μνμ προς όλους στα unlimited προγράμματα! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Αυτό με τα μηνύματα θεωρώ και εγώ ότι είναι σημαντικό μειονέκτημα, τη στιγμή που το δίνουν οι άλλες εταιρείες! Εαν για παράδειγμα η Cosmote δεν το έκανε , θα κέρδιζε και πάλι σε συνδέσεις , διότι έχει τη μεγαλύτερη συνδρομητική βάση. Η Vodafone όμως που δεν την έχει , θεωρώ ότι συμπεριφέρεται κάπως "ανώριμα" σε αυτό το θέμα. Προσωπικά συμβόλαιο Vodafone θα έκανα μόνο σε επαγγελματικό πρόγραμμα. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 πλέον έχει σήμα σχεδόν παντού και δεν κόβεται στο άσχετο. εξυπηρέτηση πολύ καλύτερη από τις άλλες εταιρίες κατά τη γνώμη μου. αν και ο βασικός μου αριθμός είναι cosmote εδώ και πάνω από 10 χρόνια πιστεύω ότι η vodafone πλέον είναι στα ίσα με την cosmote αν όχι την έχει ξεπεράσει. Εδώ φίλε λέμε πως πάει να την ξεπεράσει η WIND και εσύ μιλάς για πρώτη θέση... Έχουν μειωθεί αρκετά οι συνδρομητές της. Αν δεν είχε από πίσω της τα πολλά λεφτά, ίδια μοίρα με την WIND θα είχε. Από διαχείριση και από μαγαζιά δεν πάει όσο καλά όσο στο παρελθόν! Η HOL είναι λύση να μην δείχνει κορεσμένη! Το παιχνίδι έχει γυρίσει σε μεγάλο βαθμό στις γραμμές σταθερής ευτυχώς ή δυστυχώς! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εδώ φίλε λέμε πως πάει να την ξεπεράσει η WIND και εσύ μιλάς για πρώτη θέση... Έχουν μειωθεί αρκετά οι συνδρομητές της. Η WIND εκεί που είναι (ήταν 3η, τώρα έχει και -30% κέρδη και συνδρομητές) το μοναδικό που έχει προσπεράσει είναι ... ο πάτος του βαρελιού. Και η Vodafone και ο Cosmote είναι αιώνες μπροστά. Τι να πρωτοπιάσεις, κάλυψη, εξυπηρέτηση πελατών, ποιότητα υπηρεσιών... Καλά, στα data δε συζητάω, η WIND προσφέρει υπηρεσίες με διαφορά 2-3 χρόνια πίσω. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Συμφωνω απολυτα και + οτι το θεμα με αγορα συσκευων/Σερβις απο την βονταφον εχει καταντησει αηδια.Ειμαι σε αυτην την εταιρεια απλα γιατι εχει σημα της προκοπης εκει που μενω και για κανεναν αλλον λογο. Στο θεμα συσκευων και σερβις αν σου τυχει ελατωματικη συσκευη δεν προκειται να βρεις το δικιο σου πουθενα εκτος αν σταξεις ενα καρο λεφτα για δικαστηρια... Προσωπικα τους βρισκω ποιο απατεωνες απο ολους γιατι μου ριξανε 500 ευρω φεσι απο 2 συσκευες ( Νοκια + Samsung )οι οποιες βγηκανε OFF στις 2 βδομαδες αγορας (μεσα σε 8 μηνες μεσα) και μου βρηκανε "Απειροελαχιστη υγρασια" σε καποιο κυκλωμα (Τα κινητα δεν ειχαν παθει το παραμικρο ) .. η Καραμελιτσα τους για ολους τους πελατες δηλαδη... και δεν βρηκα το δικιο μου πουθενα.. Για μενα Vodafone = Κοινοι ΚΛΕΦΤΕΣ Μπορούσες να πας τις συσκευές σου απευθείας στην αντιπροσωπεία. Ποτέ (τις λίγες φορές που είχα πρόβλημα με συσκευή) δεν πήγα για service στη Vodafone/Cosmote/Γερμανό κλπ. Πάντα αντιπροσωπεία και ΠΟΤΕ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ένα τεράστιο μειονέκτημα της vodafone που βλεπω πάντως εγώ είναι ότι δεν δίνει δωρεάν sms προς τα άλλα δίκτυα στο προγραμματα Unlimited κάτι που οι άλλες δύο δίνουν.. Μεγάλο μειονέκτημα αυτό.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το αλλάζουν.. :ninja: Και πέρα από αυτό δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πακέτο sms στα συμβόλαια.. Οπότε αναγκαστικά θα κάθεσαι και θα πληρώνει όσα sms στέλνεις προς άλλα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μπορούσες να πας τις συσκευές σου απευθείας στην αντιπροσωπεία. Ποτέ (τις λίγες φορές που είχα πρόβλημα με συσκευή) δεν πήγα για service στη Vodafone/Cosmote/Γερμανό κλπ. Πάντα αντιπροσωπεία και ΠΟΤΕ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Υπηρχε θεμα τοτε με την alphacopy και την ΝΟΚΙΑ ειχαν σταματησει την συνεργασια τους τον χειμωνα και μου ειπαν οτι επρεπε να περιμενω μεχρι να δουνε ποιοι θα αναλαμβαναν τις εντος εγγυησεις ..... ενα καταστημα στην Θεσσαλονικη και Αθηνα.Στο κατω κατω γιατι τα τηλεφωνα που περνουμε να πηγαινουν σε αλλους εκτος απο τις ιδιες εταιριες.Η αρβατο ηταν της βονταφον και οχι απευθειας επισημος επισκευαστης της ΝΟΚΙΑ στην Ελλαδα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ένα τεράστιο μειονέκτημα της vodafone που βλεπω πάντως εγώ είναι ότι δεν δίνει δωρεάν sms προς τα άλλα δίκτυα στο προγραμματα Unlimited κάτι που οι άλλες δύο δίνουν.. Μεγάλο μειονέκτημα αυτό.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το αλλάζουν.. :ninja: Και πέρα από αυτό δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πακέτο sms στα συμβόλαια.. Οπότε αναγκαστικά θα κάθεσαι και θα πληρώνει όσα sms στέλνεις προς άλλα δίκτυα. Η εναλλακτικά θα έχεις ένα καρτοκινητό για αποστολή μηνυμάτων προς άλλα δίκτυα, για να μην ακριβοπληρώνεις το μήνυμα στην "κλέφτρα". Επίσης, υπάρχει και η λύση της φορητότητας, μπας και ταρακουνηθούν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ειναι απιστευτα τρωκτικα σε αυτη την εταιρεια, μιλαμε για μεγαλα τρωκτικα ομως. Ειχα συνδεση στη κολοεταιρεια τους απο το 2002 μεχρι το 2007, καθε μηνα πληρωνα γυρω στα 150ευρω, το 2007 πηγα στη wind στα προγραμματα flexy εκανα ακριβως την ιδια χρηση που εκανα με την βοδαφον και δε πληρωσα παραπανω απο 85ευρω, τωρα εχω wind large και παλι χαιρομαι το τηλεφωνο μου. Χειροτερη εταιρεια απο τη βοδαφον δυσκολα να υπαρχει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Η WIND εκεί που είναι (ήταν 3η, τώρα έχει και -30% κέρδη και συνδρομητές) το μοναδικό που έχει προσπεράσει είναι ... ο πάτος του βαρελιού. Και η Vodafone και ο Cosmote είναι αιώνες μπροστά. Τι να πρωτοπιάσεις, κάλυψη, εξυπηρέτηση πελατών, ποιότητα υπηρεσιών... Καλά, στα data δε συζητάω, η WIND προσφέρει υπηρεσίες με διαφορά 2-3 χρόνια πίσω. Δεν θα συνεχίσω να συγκρίνουμε WIND - VODAFONE Παντώς καλό θα είναι να κρατάς και μια πισινή. Θα έχεις παρατηρήσει και εσύ ο ίδιος πόσα μαγαζιά της εταιρίας κλείνουν. Ναι, μεν είναι πολυεθνική η συγκεκριμένη εταιρία, αλλά χωρίς δουλειά μένουν οι Έλληνες. Πάντα την θεωρούσα υπεροπτική και απρόσωπη εταιρία! PS: Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι τα δεδομένα data! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 όλες δίνουν "απεριόριστο" προς το δίκτυο τους.Εγώ πιστεύω πρέπει να ενσωματώσει μνμ προς όλους στα unlimited προγράμματα! Απεριοριστο προς ολα τα δικτυα εννοω σταθερα και κινητα,το unlimited προς vodafone δεν προσελκυει κοσμο διοτι οι περισσοτεροι ειναι στην cosmote αλλα με την κατασταση και την κριση που επικρατει λιγο δυσκολο να ανταπεξελθει,η cosmote πλεον με το whats up εχει κερδισει ενα μεγαλο κομματι του κοσμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Η αποψή μου για τη vodafone γενικά είναι θετική. Εχει καλό σημα στις περιοχές μου, καθαρή/καλή ποιότητα κλήσης κλπ... Σαν δίκτυο κανένα πρόβλημα. Στις υπηρεσίες πάσχει λιγο... Τα 2 μεγαλύτερα αρνητικά της εταιρίας για μένα ειναι: Το απαρχαιωμένο σύστημα ενημέρωσης υπολοίπου χρόνου ομιλίας (απαράδεκτο να ενημερώνει με 1 ημέρα καθυστέρηση), και Η ελλειψη sms στα προγράμματα Unlimited (επίσης απαράδεκτο σε σχέση με τον "ανταγωνισμό") Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 χρησιμοποιω εναν αριθμο βονταφον εδω και καιρο.η αποψη μου ειναι αρκετα καλη και πολυ καλη ποιοτητα δικτυου,απλως εχω και ενα γουιντ και ποσο καιρο προσπαθω να δω διαφορες(μιλαω για gsm μονο)και την αποδειξη οτι ειναι 3η αλλα οχι μονο δεν την βρηκα αλλα σε πολυ δυσκολα σημεια με την γουιντ ειχα εστω και λιγο ιδιως εκτος αθηνων.κριμα που ειναι τοσο κατω στα δημοψηφισματα.και παλι τονιζω μονο gsm!απο 3g δεν ξερω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts