Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγω πήρα 3 περιοδικά (2 κάρτες και 1 modem)!! :D

Είναι να χάνονται τέτοιες προσφορές σε εποχή που πλησιάζουν διακοπές http://img101.imageshack.us/img101/141/bananey.gif

άρα πρέπει να πήρες 4 κάρτες. όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

άρα πρέπει να πήρες 4 κάρτες. όχι;

:rolleyes:

Τα 2 περιοδικά που πήρα εδώ (Λιβαδειά) είχαν μόνο κάρτα.. (δεν έφεραν καθόλου περιοδικά με κουπόνια έκπτωσης 50%)

και αναγκαστικά μου πήρε ο αδελφός μου το τρίτο (από Αθήνα) που δίνει το μόντεμ!

Άρα πήρα 2 κάρτες και 1 μόντεμ (αλλά δεν είχε άλλοι κάρτα μέσα!)... Συνολικές ήμερες internet: 30

:rolleyes:

Τα 2 περιοδικά που πήρα εδώ (Λιβαδειά) είχαν μόνο κάρτα.. (δεν έφεραν καθόλου περιοδικά με κουπόνια έκπτωσης 50%)

Μαλλον καποιος ειχε βαλει χερι στο περιοδικο....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

...να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο παιζει μια χαρα και με το f2g της wind που δινει 1,5 GB το μηνα...για οσους προλαβαν :p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν δεν έγινε κάποιο λάθος φοβάμαι ότι τον έπιασαν κώτσο. ΟΛΑ τα αντίτυπα σε ΟΛΗ την Ελλάδα περιέχουν 1 πακέτο σύνδεσης 3g που περιέχει και μία ξυστή κάρτα 10 ημερών αξίας 19 ευρώ.

Εκτός από αυτό όλα τα περιοδικά περιέχουν κουπόνι έκπτωσης για αγορά του usb modem από κατάστημα vodafone. Το πακέτο του modem περιέχει επίσης πακέτο σύνδεσης 3g που με ξυστή κάρτα 10 ημερών, όπως παραπάνω.

Έπεσε σε «έξυπνο» περιπτερά μάλλον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν δεν έγινε κάποιο λάθος φοβάμαι ότι τον έπιασαν κώτσο. ΟΛΑ τα αντίτυπα σε ΟΛΗ την Ελλάδα περιέχουν 1 πακέτο σύνδεσης 3g που περιέχει και μία ξυστή κάρτα 10 ημερών αξίας 19 ευρώ.

Εκτός από αυτό όλα τα περιοδικά περιέχουν κουπόνι έκπτωσης για αγορά του usb modem από κατάστημα vodafone. Το πακέτο του modem περιέχει επίσης πακέτο σύνδεσης 3g που με ξυστή κάρτα 10 ημερών, όπως παραπάνω.

Έπεσε σε «έξυπνο» περιπτερά μάλλον.

Στην αρχή αυτό ακριβός σκέφτηκα.. "Μάλλον κάποιος είχε βάλει χέρι στο περιοδικό"!!!

Άλλα όμως από την άλλη τα περιοδικά ήταν σφραγισμένα (δεν είχαν ίχνη παραβίασης)!

Για να είμαι και απόλυτα σίγουρος το έψαξα σε 6 περίπτερα και 2 μίνι μάρκετ και ήταν όλα τα ίδια (σφραγισμένα με ένα κουπόνι κάρτας)

Το -λογικό- συμπέρασμα μου είναι ότι έγινε (ας πούμε) επιλεκτικά ανά νομούς ΜΗΝ το πάρουν και όλοι το μόντεμ..

...να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο παιζει μια χαρα και με το f2g της wind που δινει 1,5 GB το μηνα...για οσους προλαβαν :p

:D :D Και εγώ μόλις είδα το μόντεμ στην μισή τιμή αυτό σκέφτηκα και για αυτό και το αγόρασα :p

Στην αρχή αυτό ακριβός σκέφτηκα.. "Μάλλον κάποιος είχε βάλει χέρι στο περιοδικό"!!!

Άλλα όμως από την άλλη τα περιοδικά ήταν σφραγισμένα (δεν είχαν ίχνη παραβίασης)!

Για να είμαι και απόλυτα σίγουρος το έψαξα σε 6 περίπτερα και 2 μίνι μάρκετ και ήταν όλα τα ίδια (σφραγισμένα με ένα κουπόνι κάρτας)

Το -λογικό- συμπέρασμα μου είναι ότι έγινε (ας πούμε) επιλεκτικά ανά νομούς ΜΗΝ το πάρουν και όλοι το μόντεμ..

Δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο, το γράφει άλλωστε και στη διαφήμιση και στο ίδιο το περιοδικό για το κουπόνι. Αν είναι κίντερ έκπληξη να μην ξέρεις τι έχει μέσα, τότε να μας το πούν να μην διαγκωνιζόμαστε τσάμπα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όπα όπα.... το πήρα και 'γω.. 3 περιοδικά συνολικά!

Τώρα για το f2g τι παίζει? ποια είναι η χρέωση και ο τρόπος κλπ κλπ...

για ενημέρωσε λιγάκι..! (Με προσωπικό μήνυμα γιατί είμαστε και λίγο off-topic :p )

Υπόγραψες το συμβόλαιο; Τέλος. Ας μην αποδεχόσουν τους όρους (για να μην σε αποδεχτούν και αυτοί στο δίκτυο). Μέχρι και την υπογραφή είχες κάθε δικαιωμα να εναντιωθείς και να αρνηθείς ό,τι είχατε πει τηλεφωνικά. Μετά την υπογραφή τελείωσε το θέμα.

καλησπερα,

ειμαι καινουργιος χρηστης και πολυ αγανακτισμενος.

πριν 6 μηνες εκανα το λαθος (οπως αποδειχθηκε για πολλους και διαφορους λογους) να εισελθω στο δικτυο της Vodafone. η ενεργοποιηση μου με φορητοτητα αριθμου απο το προηγουμενο δικτυο που ημουν εγινε στις 10.11.2009.

περιμενα υπομονετικα ενα 6μηνο για να αλλαξω δικτυο και ετσι απο τις 10.05.2010 ειμαι στην wind. ωστοσο, ο εκκαθαριστικος της Vodafone με χρεωνει 58ε για μια συσκευη που μου εδωσαν τον Νοεμβριο οταν μπηκα σε αυτους (και για την οποια τοτε χρεωθηκα 15ε).

Και ρωταω: ειναι νομιμο να μου ζητουν τα χρηματα για αυτη τη συσκευη δεδομενου οτι εκλεισα 6μηνο ακριβως στην εταιρεια και δεδομενου οτι η vodafone ηταν αυτη που αρχικα με προσεγγισε τηλεφωνικα με δελεαστικη ταχα μου προσφορα?

διοτι σε αυτες τις περιπτωσεις αποσο ξερω η προστασια του καταναλωτη τασσεται υπερ του συνδρομητη/λαβοντα την προσφορα και θεωρει οτι αυτος δικαιουται να κρατησει οτι δωρα ελαβε στα πλαισια της συμβασεως και χωρις αντιτιμο αν αλλαξει γνωμη.

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.:)

Ρίξε μια ματιά στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει και άσε την προστασία καταναλωτών για εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Οποιος δεν γνωρίζει να διαβάζει ή δεν ξέρει τι υπογράφει, να μην κάνει σύνδεση ή να χρησιμοποιεί καρτοκινητό.

Phantom Of The Opera

η κάρτα sim που δίνει το περιοδικό που ειναι για internet θέλει και αυτή ταυτοποίηση;γιατί κάτι τέτοιο μου είπαν σε ένα κατάστημα.αλλά ποιος ο λόγος αφου χρησιμοποιείται για 10 μέρες και μετά λήγει.

η κάρτα sim που δίνει το περιοδικό που ειναι για internet θέλει και αυτή ταυτοποίηση;γιατί κάτι τέτοιο μου είπαν σε ένα κατάστημα.αλλά ποιος ο λόγος αφου χρησιμοποιείται για 10 μέρες και μετά λήγει.

Εκει που δεν ξερουν το λενε αυτο.Το ειπαν και σε συναδελφο που εστειλα να μου παρει το πακετο αλλα πηρα τηλ στα κεντρικα της vodafone και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται γιατι οι sim αυτες δεν υποστηριζουν φωνητικες κλισεις.

Φιλικά Γιάννης

Εκει που δεν ξερουν το λενε αυτο.Το ειπαν και σε συναδελφο που εστειλα να μου παρει το πακετο αλλα πηρα τηλ στα κεντρικα της vodafone και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται γιατι οι sim αυτες δεν υποστηριζουν φωνητικες κλισεις.

Δηλαδή άμα θέλει ο τρομακράτης να στείλει προκήρυξη, παίρνει μια τέτοια καρτούλα και καθάρισε :p

Εμένα μου είπαν ότι θέλει ταυτοποίηση, και το θεωρώ και λογικό, από τη στιγμή που σου δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ, και έχεις και δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα. Όντως φωνητική κλήση δεν μπορεί να γίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή άμα θέλει ο τρομακράτης να στείλει προκήρυξη, παίρνει μια τέτοια καρτούλα και καθάρισε :p

Εμένα μου είπαν ότι θέλει ταυτοποίηση, και το θεωρώ και λογικό, από τη στιγμή που σου δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ, και έχεις και δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα. Όντως φωνητική κλήση δεν μπορεί να γίνει.

Αν θελει καποιος να στειλει προκηρυξη υπαρχουν πολοι αλλοι τροποι...Ενα net cafe ας πουμε.

Φιλικά Γιάννης

Κανείς όμως δεν σχολίασε το τελευταίο μέρος της πρότασης!

Δεν χρησιμοποιείται μόνο για 10 ημέρες..! Όπως και σε ένα καρτοκινητό (βλ. CU ) όταν τελειώσει ο χρόνος σου, δεν πετάς την κάρτα sim, απλά προσθέτεις "μονάδες" με την χρήση μιας κάρτας ανανέωσης χρόνου! Έτσι και εδώ μετά το πέρας της χρονικής περιόδου (ή την προσπέλαση του όγκου, που είναι 10 GB) πρέπει να κάνεις ανανέωση, είτε με ειδικές κάρτες της vodafone είτε με sms είτε με πιστωτική κάρτα.

Αν θελει καποιος να στειλει προκηρυξη υπαρχουν πολοι αλλοι τροποι...Ενα net cafe ας πουμε.

Συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε και για τις φωνητικές κλήσεις υπάρχουν και τα καρτοτηλέφωνα, οι κερματοδέκτες και τα καρτοκινητά από χώρες του εξωτερικού που δεν έχουν ταυτοποίηση. Δεν νομίζω όμως ο νόμος να αφήνει παραθυράκι γι αυτές τις κάρτες σιμ, σύμφωνα με το σκοπό του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ξανατονιζουμε. η καρτα sim ΔΕΝ χρειαζεται ταυτοποιηση και εγω απο καταστημα την πηρα!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι οι καρτες αυτες δεν ληγουν μετα απο ενα χρονο οπως γινεται με τα καρτοκινητα που υποστηριζουν φωνητικες κλησεις.Πρεπει ομως να ενεργοποιηθουν μεχρι την ημερομηνια που αναγραφεται πανω στη συσκευασια.

Εμένα μου ζήτησαν ταυτότητα και την βγάλανε φωτοτυπία.

Γιατί? Το κάνανε επώνυμο?

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Εμένα μου ζήτησαν ταυτότητα και την βγάλανε φωτοτυπία.

Γιατί? Το κάνανε επώνυμο?

Οχι δεν το εκαναν επωνυμο, απο οτι μου ειχαν πει τη φωτοτυπια της ταυτοτητας την στελνουν καπου μαζι με το κουπονι (μαλλον για να μπορουν να δικαιολογησουν την εκπτωση).

και μένα για να μου δώσουν το μοντεμακι ζήτησαν αναλυτικά στοιχεία και όταν τους ρώτησα εάν είναι για ταυτοποίηση είπαν ότι ήταν για το τιμολόγιο. Λέτε να παίζει τίποτα άλλο?

και μένα για να μου δώσουν το μοντεμακι ζήτησαν αναλυτικά στοιχεία και όταν τους ρώτησα εάν είναι για ταυτοποίηση είπαν ότι ήταν για το τιμολόγιο. Λέτε να παίζει τίποτα άλλο?

Αν ζητησες τιμολογιο και οχι απλη αποδειξη λογικο ειναι.Αν δεν υπεγραψες υπευθυνη δηλωση δεν ειναι ταυτοποιηση.

Φιλικά Γιάννης

Παιδια αυτο το ζηταμε σε μερη που πουλανε περιοδικα???

Απο εκει παιρνεις το περιοδικο με την καρτα ανανεωσης για 10 μερες και ενα κουπονι μεσα.Το κουπονι το πας σε καταστημα Vodafone και με 25 ευρω παιρνεις το πακετο με το modem και αλλη μια καρτα για 10 μερες.

Φιλικά Γιάννης

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned