Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλή προσφορά! Ειδικά για τα καρτοκινητά. Αλλά αν έχεις συμβόλαιο νομίζω πως συμφέρει καλύτερα το Cosmote Traveller για κλήσεις μεγάλης διάρκειας, δυστυχώς όμως είναι μόνο για συμβόλαια...

Ανάλογη προσφορά ξεκίνησε πριν λίγο καιρό στη Vodafone Aγγλίας.

Είδαν το copy cosmote traveller και τους στρίμωξαν. πολύ καλή προσφορά.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Υπάρχει αλλά δεν έχει επιδότηση. Μην το συνεχίσουμε. Την απάντηση αυτοί θα την βρουν. Ξέρουν τι κάνουν.

Έχουμε νεότερα? Στην βόντα τηρούν σιγή ιχθύος και διαφημίζουν το iphone.

Το νέο Samsung 8910 στη Vodafone.

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res11568.jpg

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα διαθεσιμότητας στο http://www.vodafone.gr.

μισό λεπτό... τι αλλαγή έκααναν για φέτος δηλ?

ως τώρα αν επαιρνα εγώ από το καρτοκ μου βοντα σε βοντα καρτοκ στο εξωτερικο, απλα χρεωνόταν το ξενιτεμένο κινητο 0.8€/κλήση κ εγώ σα να μιλούσα σε βοντα καρτοκ στην ελλάδα.

τώρα τι αλλάζει? η χρέωση στις κλήσεις από το ξενιτεμένο στην ελλάδα??

Απλά,δε χρεώνεσαι το τέλος των 0.80 ευρώ στις εξερχόμενες κλήσεις.Αυτή είναι η διαφορά.

Εννοείται πως συμφέρει μόνο όσους χρησιμοποιούν το κινητό αρκετά στο εξωτερικό.

Αν κάποιος π.χ. μιλάει κοντά στις 3 ώρες εξερχόμενες των 2,3,10 λεπτών κλπ. έχει αρκετή μείωση στον τελικό λογαριασμό.

Απλά,δε χρεώνεσαι το τέλος των 0.80 ευρώ στις εξερχόμενες κλήσεις.Αυτή είναι η διαφορά.

εννοεις πως το κιν σε περιαγωγή δε θα χρεώνεται τα 0.8€ οταν καλεί στην ελλάδα????

εγώ όμως όταν καλώ από έλλαδα το κιν σε περιαγωγή, τοτε το κιν σε περιαγωγη θα χρεώνεται τα 0.8 (για την εισερχόμ κλήση)???????

ή η προσφορά είναι κ για εξερχόμενες κ για εισερχόμες κλήσεις στη περιαγωγή? καταργούνται γενικώς δηλ τα 0.8€???

γιατί απ ότι λέει εδώ: "Οι συνδρομητές Vodafone που θα εγγραφούν στην προσφορά του Vodafone Passport , από 1 Ιουλίου 2009 μέχρι 31 Αυγούστου 2009, μπορούν να καλούν από τα συνεργαζόμενα δίκτυα των Ευρωπαϊκών xωρών προς όλους τους προορισμούς μόνο με την παραπάνω εθνική χρέωση ανά λεπτό χωρίς το πάγιο τέλος κλήσης των 0,80€/κλήση."

προφανώς ισχυει μόνο για τις εξερχόμενες κλήσεις του passport. άρα το πάγιο τέλος των 0.8 θα ισχυει λογικά για εισερχόμενες κλήσεις στο κινητο paassport.

εννοεις πως το κιν σε περιαγωγή δε θα χρεώνεται τα 0.8€ οταν καλεί στην ελλάδα????

εγώ όμως όταν καλώ από έλλαδα το κιν σε περιαγωγή, τοτε το κιν σε περιαγωγη θα χρεώνεται τα 0.8 (για την εισερχόμ κλήση)???????

ή η προσφορά είναι κ για εξερχόμενες κ για εισερχόμες κλήσεις στη περιαγωγή? καταργούνται γενικώς δηλ τα 0.8€???

γιατί απ ότι λέει εδώ: "Οι συνδρομητές Vodafone που θα εγγραφούν στην προσφορά του Vodafone Passport , από 1 Ιουλίου 2009 μέχρι 31 Αυγούστου 2009, μπορούν να καλούν από τα συνεργαζόμενα δίκτυα των Ευρωπαϊκών xωρών προς όλους τους προορισμούς μόνο με την παραπάνω εθνική χρέωση ανά λεπτό χωρίς το πάγιο τέλος κλήσης των 0,80€/κλήση."

προφανώς ισχυει μόνο για τις εξερχόμενες κλήσεις του passport. άρα το πάγιο τέλος των 0.8 θα ισχυει λογικά για εισερχόμενες κλήσεις στο κινητο paassport.

Στις εισερχόμενες κλήσεις η χρέωση των 0.8 ευρώ/κλήση παραμένει. Στις εξερχόμενες απλώς θα χρεώνεσαι με ελληνική χρέωση χωρίς να πληρώνεις τα 0.8 όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Και ισχύει μόνο εντός Ε.Ε

Στις εισερχόμενες κλήσεις η χρέωση των 0.8 ευρώ/κλήση παραμένει. Στις εξερχόμενες απλώς θα χρεώνεσαι με ελληνική χρέωση χωρίς να πληρώνεις τα 0.8 όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Και ισχύει μόνο εντός Ε.Ε

ήσουν σαφέστατος!!

και φυσικα να υποθέσω ότι το paassport δε μπορεί να έχει κ την υπηρεσία 0.01€/λεπτό ενεργοποιημένη ή με τα 1000λεπτα.... Σωστα??

γιατί ναι μεν καλή η κίνηση αυτή αλλά οι χρεώσεις που έβαλαν δεν είναι κ ότι καλύτερο αν θες να μιλήσεις λίγο παραπάνω....

Όταν είσαι έξω δεν ισχύουν τα πακέτα που χρησιμοποιείς εδώ.

μακαρι να μετρουσαν τα πακετα και να μας χρεωνε 0,80€ επιπλεον την ωρα. μια χαρα θα ηταν!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

μακαρι να μετρουσαν τα πακετα και να μας χρεωνε 0,80€ επιπλεον την ωρα. μια χαρα θα ηταν!

Για μικρες κλησεις, συμφερει να μην σε χρεωνει 80 λεπτα και να σε χρεωνει εκτος χρονο, απο οτι 80 λεπτα και δωρεαν χρονο.

κορυφαίο θα ήταν κάτι τέτοιο. με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βλέπεις πόσος κόσμος ψάχνεται με τις διεθνείς κλήσεις.... κάτι σημαίνει αυτό, μήπως πρέπει να ασχοληθούν οι εταιρίες κινητής παραπάνψ με το θέμα?

Εχει καταργηθεί το "χωρίς πάγιο". Είμαστε off-topic όμως.

Στην αρχή η διαθεσιμότητα του iPhone 3GS θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και είναι λογικό να έχουν προτεραιότητα νέες συνδέσεις και ανανεώσεις. Αυτό σε συνάρτηση με το γεγονός οτι στην πώληση σκέτης συσκευής το κέρδος της εταιρείας είναι αστείο, υπάρχει ανεπίσημη γραμμή απο τα κεντρικά να ΜΗΝ πωλείται σκέτο, τουλάχιστον οταν το απόθεμα είναι περιορισμένο.

Ψάξτε να βρείτε καταστήματα Franchise που εκεί κάνουν οτι γουστάρουν. Σε ιδιόκτητα δεν θα βγάλετε άκρη και τζάμπα θα χαλάσετε τα νεύρα σας.

Phantom Of The Opera

• 3 weeks later...
Πάρε μια σύνδεση και πλήρωσε το αναπόσβεστο (κόστος εξοπλισμού) όταν θες να διακόψεις.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1165

Αν θες να το χρησιμοποιήσεις πχ 2 μέρες τώρα και 15 μέρες σε 2/3 μήνες πάρε προπληρωμένο. Αν θες να κάνεις όμως χρήση 2-3 μήνες συνεχόμενα πάρε πακέτο σύνδεσης. Θα σου δώσουν τον εξοπλισμό δωρεάν. Όταν τον Οκτώβρη πχ θελήσεις να το σταματήσεις θα πληρώσεις την αξία του stick και θα είσαι αποδεσμευμένος.

Παιδιά καλησπέρα,

Όταν είμαι συνδεδεμένος με το δίκτυο της vodafone δεν μπορεί ο safari να ανοίξει το google (και το gr και το com). βγάζει το εξής σφάλμα:

Javascript error: http://www.google.com/webhp?hl=en can't find variable: _gp_initSearch.

To πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στο google.gr/m/classic, στο οποίο κάνουν αναγκαστικά redirect οι παραπάνω διευθύνσεις.

αν όμως το τηλέφωνο ρυθμιστεί στα international settings από τα English (UK) που είναι τώρα στα Ελληνικά ανοίγει το google μόνο όμως από το search tab πάνω δεξιά.

Με wifi δεν έχω πρόβλημα.

τι κάνουμεεεεε;

Μπορεί να το δοκιμάσει και κανείς άλλος και να μου πει γνώμη;;;

εγώ,σε ένα SE C905,και σε ενα νοκια 5800 που το δοκίμασα (χθες νομίζω τελευταία φορά) άνοιγε φυσιολογικά

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned