Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πριν από λίγο έλαβα στο Vodafone αριθμό μου ένα μήνυμα από το παρακάτω αριθμό:

+77010046396

Το οποίο λέει: Δωρεάν Video

και έχει ένα Link απο κάτω:

http://w03.wrx1.net/app/v3/rCPGndc/......... κάτι τέτοιο..

Εννοείται πως δεν το άνοιξα και ο μόνο λόγος που το έχω κρατήσει ακόμα είναι για να το αναφέρω στην Εξυπηρέτηση πελατών.

Ενημερωτικά λοιπόν:

Σε περίπτωση που λάβετε τέτοιο μήνυμα από αριθμό ή υπηρεσία που δεν γνωρίζετε, ΔΕΝ πρέπει να καλούμε τους αριθμούς αυτούς και το διαγράφουμε αμέσως από την συσκευή μας.

Αμέσως το αναφέρουμε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (13830).

Μόλις πριν από λίγο έλαβα στο Vodafone αριθμό μου ένα μήνυμα από το παρακάτω αριθμό:

+77010046396

Το οποίο λέει: Δωρεάν Video

και έχει ένα Link απο κάτω:

http://w03.wrx1.net/app/v3/rCPGndc/......... κάτι τέτοιο..

Εννοείται πως δεν το άνοιξα και ο μόνο λόγος που το έχω κρατήσει ακόμα είναι για να το αναφέρω στην Εξυπηρέτηση πελατών.

Ενημερωτικά λοιπόν:

Σε περίπτωση που λάβετε τέτοιο μήνυμα από αριθμό ή υπηρεσία που δεν γνωρίζετε, ΔΕΝ πρέπει να καλούμε τους αριθμούς αυτούς και το διαγράφουμε αμέσως από την συσκευή μας.

Αμέσως το αναφέρουμε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (13830).

κι εμένα μου ήρθε σαν μήνυμα wap αυτό που αναφέρεις....αλλά όχι σε vodafone...

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

και σε μενα ηρθε και το ανοιξα απο περιεργεια! βεβαια στο cu ηρθε! αν ερχοταν στην συνδεση ουτε που θα εκανα κινηση...

Τελικά μπήκα και μου ζήτησε να στείλω μύνημα στο 54024

Φυσικά στους όρους λέει ότι με την εγγραφή θα πληρώνεις 4 ευρώ την εβδομάδα για να πέρνεις 2 gadgets

Κλασική κομπίνα

εγω δεν το αφησα να το ανοιξει ολοκληρο γιατι το ανοιγε με τον default browser του κινητου και το σταματησα... δεν εψαξα παραπανω για το τι ειναι και τι κανει...

Εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα στα περίεργα αυτά μηνύματα είναι το οτι δεν ξέρω με ποιό τρόπο έχουν καταφέρει να γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού μου! Εκτός και αν στέλνουν αυτά τα μηνήματα σε τυχαίους αριθμούς!

Ου... χακάρεις!

Ου... κοπιάρεις!

Ου... να μου χαθείς!!!

• 2 weeks later...

Πραγματικά ενδιαφέρον. Ακούγεται μάλιστα ότι θα παίξει και άυξηση μετοχικού κεφαλαίου με τη Vodafone να αποκτά έτσι πάνω από το 50% της HOL από το αρχικό 20. Επίσης αν επιβεβαιωθούν και αυτά που ακούγονται για το πάντρεμα HOL-Forthnet εκεί πλέον μιλάμε για πολύ δυνατή κίνηση, αν και προσωπικά δεν το πιστεύω.

Πάντως κακά τα ψέματα η HOL αυτή τη στιγμή είναι ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος εναλλακτικός πάροχος με το μεγαλύτερο δίκτυο και το μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης πελατών τα τελευταία τρίμηνα.

Η δική μου απορία είναι η εξής, αν γίνει κάτι τέτοιο, το ιδιόκτητο δίκτυο που έχει ήδη στηθεί σε αρκετές περιοχές και τα εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί σε αυτό τι θα γίνουν? Συμφέρει μια τέτοια κίνηση και η όποια προσπάθεια ενοποίησης (στο μικρό βαθμό που αυτή είναι εφικτή)?

Η δική μου απορία είναι η εξής, αν γίνει κάτι τέτοιο, το ιδιόκτητο δίκτυο που έχει ήδη στηθεί σε αρκετές περιοχές και τα εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί σε αυτό τι θα γίνουν? Συμφέρει μια τέτοια κίνηση και η όποια προσπάθεια ενοποίησης (στο μικρό βαθμό που αυτή είναι εφικτή)?

Αυτή είναι και η δική μου απορία...

Παντως το πάντρεμα hol-forthnet μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο σενάριο...

Αυτή είναι και η δική μου απορία...

Παντως το πάντρεμα hol-forthnet μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο σενάριο...

Kαι εμένα αλλά ακουγεται πολύ. Ότι και καλά ο Κόκκαλης (HOL) θα πάρει το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι και ο Κυριακού (ANT1) το τηλεοπτικό (nova) και αυτά σε συνδυασμό με την εξαγορά της hol από τη Vodafone ώστε να δημιουργήσουν το αντίπαλον δέος στον ΟΤΕ. Αλλά και πάλι μου φαίνεται τραβηγμένο σενάριο. Το να πάρει βέβαια τη HOL η Vodafone κατά αυτό το τρόπο είναι κάτι παραπάνο από πιθανό. Τι θα γίνει όμως με το δίκτυο της τελευταίας και τι χασούρα θα έχει κανείς δεν ξέρει...

Φαντάζομαι βέβαια πως οι ιθύοντες της κόκκινου ομίλου ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Kαι εμένα αλλά ακουγεται πολύ. Ότι και καλά ο Κόκκαλης (HOL) θα πάρει το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι και ο Κυριακού (ANT1) το τηλεοπτικό (nova) και αυτά σε συνδυασμό με την εξαγορά της hol από τη Vodafone ώστε να δημιουργήσουν το αντίπαλον δέος στον ΟΤΕ. Αλλά και πάλι μου φαίνεται τραβηγμένο σενάριο. Το να πάρει βέβαια τη HOL η Vodafone κατά αυτό το τρόπο είναι κάτι παραπάνο από πιθανό. Τι θα γίνει όμως με το δίκτυο της τελευταίας και τι χασούρα θα έχει κανείς δεν ξέρει...

Φαντάζομαι βέβαια πως οι ιθύοντες της κόκκινου ομίλου ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Σίγουρα.. αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται ένα τρομακτικό κεφάλαιο...

Τι να πω.. θα δείξει..

Κάπου διάβαζα πως απο το καλοκαιρι και μετα θα διατεθεί τελικά εμπορικά το ιδιόκτητο της vodafone...

Δελτίo Τύπου

13/5/2009

Διερεύνηση στρατηγικής συνεργασίας Vodafone & Hellas Online

H Vodafone Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ.. (“Vodafone”) και η Hellas Online Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες A.E. (“HOL”), η Ιντρακομ Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών (“Intracom Holdings”) και η World Equities Investments S.A. ανακοινώνουν ότι έχουν ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας, για την ανάδειξη της Vodafone σε στρατηγικό εταίρο της HOL, μέσω της απόκτησης μειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της HOL, με αντάλλαγμα τη συνεισφορά του υφιστάμενου παγίου ευρυζωνικού εξοπλισμού (DSL) της Vodafone.

Η Vodafone και η HOL θα συνδυάσουν τις προσφορές τους στην ελληνική αγορά και θα προσφέρουν αποκλειστικά και από κοινού τα προϊόντα και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της Vodafone και τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών δικτύων της HOL.

Καθότι οι αποκλειστικές αυτές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Οι εταιρείες θα ενημερώσουν τους επενδυτές για την έκβαση των διαπραγματεύσεων σύμφωνα με τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Με σημερινή της ανακοίνωση η Hellas Online αναφέρει ότι οι συνομιλίες της εταιρείας με την Vodafone βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της fmvoice.gr που από τις 29 Ιανουαρίου είχε αποκαλύψει ότι οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H Vodafone Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ.(“Vodafone”) και η Hellas Online Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες A.E. (“HOL”), η Ιντρακομ Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών (“Intracom Holdings”) και η World Equities Investments S.A. ανακοινώνουν ότι έχουν ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας, για την ανάδειξη της Vodafone σε στρατηγικό εταίρο της HOL, μέσω της απόκτησης μειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της HOL, με αντάλλαγμα τη συνεισφορά του υφιστάμενου παγίου ευρυζωνικού εξοπλισμού (DSL) της Vodafone.

Η Vodafone και η HOL θα συνδυάσουν τις προσφορές τους στην ελληνική αγορά και θα προσφέρουν αποκλειστικά και από κοινού τα προϊόντα και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της Vodafone και τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών δικτύων της HOL.

Καθότι οι αποκλειστικές αυτές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Οι εταιρείες θα ενημερώσουν τους επενδυτές για την έκβαση των διαπραγματεύσεων σύμφωνα με τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.»

http://fmvoice.gr/#2!2!2950

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει η Vodafone, η Hellas Online, η Intracom Holdings και η World Equities Investments με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αντικείμενο των διαπραγματεύσεων αποτελεί η ανάδειξη της Vodafone σε στρατηγικό εταίρο της HOL, μέσω της απόκτησης μειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της HOL, με αντάλλαγμα τη συνεισφορά του υφιστάμενου παγίου ευρυζωνικού εξοπλισμού (DSL) της Vodafone.

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει πως οι εταιρείες θα ενημερώσουν τους επενδυτές για την έκβαση των διαπραγματεύσεων σύμφωνα με τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=733942

[sIGPIC][/sIGPIC]

H Vodafone Ελλάδος έχει πρόβλημα! Ναι μεν, όπως αποκαλύψαμε στις 29 Ιανουαρίου, συζητά με τη HOL τον «γάμο ή τον αρραβώνα τους», συγχρόνως, όμως, αντιμετωπίζει τον… εσωτερικό της διάλογο

Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης

Από την μια το Λονδίνο και από την άλλη η Αθήνα στον «διάλογο» αυτό. Πληροφορίες της fmvoice.gr από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι στην μητρική Vodafone είναι δυσαρεστημένοι με το management της εδώ θυγατρικής.

Η πορεία της φαίνεται πως δεν τους πείθει και για αυτό έχουν ανάψει κόκκινο φως σε κάθε πρωτοβουλία του Ν. Σοφοκλέους επιβραδύνοντας την υλοποίηση επενδύσεων, όπως την ανάπτυξη του triple play.

Ταυτοχρόνως ζητούν εξηγήσεις, μεταξύ άλλων, γιατί η εταιρεία πληρώνει αδρά τους τελευταίους μήνες στον ΟΤΕ για να έχει ήδη εγκατεστημένο εξοπλισμό υπηρεσιών DSL σε πολυάριθμα κέντρα του Οργανισμού.

Την επόμενη Τρίτη η εταιρεία ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα. Εκεί θα βγουν ορισμένα ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Κι αν είναι πολύ άσχημα ας μην αποκλείσουμε μια ανακοίνωση έκπληξη.

Αιφνιδιάστηκαν

Άλλωστε το φλερτ Vodafone–HOL από μόνο του συνιστά μια έκπληξη.

Όταν στις 29 Ιανουαρίου το αποκαλύψαμε, και από τις δύο πλευρές υψηλόβαθμα στελέχη μας διαβεβαίωναν ότι το ρεπορτάζ μας δεν ευσταθεί.

Η απάντηση μας ήταν «θα δείξει ο χρόνος» και ο χρόνος (μετά από τρεισήμισι) μας δικαίωσε.

http://www.fmvoice.gr/#2!2!2973

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά μπήκα και μου ζήτησε να στείλω μύνημα στο 54024

Φυσικά στους όρους λέει ότι με την εγγραφή θα πληρώνεις 4 ευρώ την εβδομάδα για να πέρνεις 2 gadgets

Κλασική κομπίνα

μου ήρθε σήμερα στο cu μου αντίστοιχο μήνυμα που έλεγε όμως κάτι για restaurant. δεν έβγαζε και νόημα!

Eμενα μου ειχαν στειλει ενα μηνυμα οτι σε ενα διαγωνισμο το nokia-shop.uk (το κινητο που εχω δν ειναι νοκια αλλα το lg cookie..) ειχα κερδισει 2.000.000 λιρες και απο κατω μου ειχε μια διευθυβση να πατησω για να κανω και καλα claim...εννοειται πως εγω το εσβησα κατευθειαν το μηνυμα..:spam:

κι εγω vodafone cu εχω..αφου σκεφτηκα να εβαζα κανενα αντιβιρους στο κινητο (ενταξει λιγο υπερβολικος αλλα..)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Το 25% του μετοχικού κεφαλαίου της Hellas On Line θα αποκτήσει η Vodafone όπως διευκρίνισε η διοίκησή της στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Αναφερόμενη στην εν Ελλάδι δραστηριότητα του ομίλου η διοίκηση της μητρικής Vodafone απέδωσε την πτώση των εσόδων στην ένταση του ανταγωνισμού, στο αυστηρό θεσμικό πλαίσιο και στα μικρά περιθώρια ευελιξίας που αυτό επιτρέπει για αλλαγές συμβολαίων.

Η απόκτηση του 25% της HoL θα διευρύνει τα περιθώρια προσφορών, προσθέτοντας νέους πελάτες και ενισχύοντας το loyalty του υφιστάμενου πελατολογίου.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Vodafone διευκρινίζει το ποσοστό το οποίο θα αποκτήσει στην HoL, ενώ δεν υπήρξε αναφορά για το αν το 25% θα αποκτηθεί μέσω της ανακοινωθείσας αύξησης κεφαλαίου με εισφορά εις είδος ή και με αγορά ποσοστών.

HOL: Πάει σε ΑΜΚ με εισφορά σε είδος

Θέμα αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, με εισφορά σε είδος, θα συμπεριλάβει στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της επόμενης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, η οποία θα συγκληθεί μέχρι τις 30.06.2009, η Hellas Online, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Όπως αναφέρει σχετικά, "με την ως άνω αύξηση προβλέπεται η μη εφαρμογή των κριτηρίων υπαγωγής της Εταιρίας στην κατηγορία επιτήρησης. Τα ανωτέρω τελούν υπό την αίρεση ευόδωσης των αναφερομένων στην ως άνω από 13.05.2009 Ανακοίνωση διαπραγματεύσεων".

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/515402/Article.aspx

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμενα μου ειχαν στειλει ενα μηνυμα οτι σε ενα διαγωνισμο το nokia-shop.uk (το κινητο που εχω δν ειναι νοκια αλλα το lg cookie..) ειχα κερδισει 2.000.000 λιρες και απο κατω μου ειχε μια διευθυβση να πατησω για να κανω και καλα claim...εννοειται πως εγω το εσβησα κατευθειαν το μηνυμα..:spam:

κι εγω vodafone cu εχω..αφου σκεφτηκα να εβαζα κανενα αντιβιρους στο κινητο (ενταξει λιγο υπερβολικος αλλα..)

Σβηστο απλα και αμεσως και ολα τα επομενα παρομοια .. συνηθως ψαρευουν η κωδικους εδω και απο τραπεζες ελληνικες πως ερχονται mail να τους στειλω αριθμο καρτας ενω δεν εχω κανεναν λογαριασμο στην τραπεζα τους τι να πω... μπαχαλο το ιντερνετ κανεις δεν βγαζει ακρη προσοχη μεγαλη!!!:cry:

καλησπερα.ξερετε αν θα φερει η vodafone το Ν79?ρωταω μιας και εχω επιδοτηση και ειναι αληθεια πως θελω αυτο να παρω αλλα δν το εχει φερει η vodafone μου ειπαν στα καταστηματα που ρωτησα.παντως cosmote wind το εχουν κανονικα

Εχω πρόβλημα εδώ και 1-2 μήνες περίπου με την αναμονή κλήσης. Συγκεκριμένα, ενώ είναι ενεργοποιημένη απο τη συσκευή, μερικές φορές δεν δουλεύει και μου έρχεται μήνυμα ειδοποίησης οτι κάποιος με κάλεσε ενώ μιλούσα.

Αυτό συμβαίνει περίπου 4-5 φορές την εβδομάδα αλλά είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό μιας και αναγκάζομαι να καλώ εγώ πίσω και να χρεώνομαι.

Μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης αλλά δε μπόρεσαν να μου δώσουν λύση.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Πρόβλημα συσκευής δεν είναι μιας και το ίδιο συμβαίνει και με τις 2 συσκευές που έχω δοκιμάσει.

Phantom Of The Opera

μηπως ξερετε αν μπορω να κανω φραγη εισερχομενων μυμηνατων μονο για συγκεκριμενους αριθμους?? Υπαρχουν ενοχλιτικοι ανθρωποι γιαυτο...

το κιν ειναι το νοκια με το GPS που εχει βγει πριν κανα χρονο..

Ησυχία τις τελευταίες μέρες...

Κανένα νεότερο με το σχετικό θέμα υπάρχει?

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned