tasosvel Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 την επιδοτηση λογικα πρεπει να μπορεις να την χρησιμοποιησεις !! γιατι στο σιτε δινει και τιμες αν το αγορασεις σε καποιο πακετο !! τωρα πως μπορεις να τα αγορασεις ομολογω οτι δεν εχω βγαλει ακρη ακομα !! οσο για την κατασταση των κινητων αποκλειεται να σου δινουν ξεχαρβαλωμενα με 2 χρονια εγγυηση !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovoso Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Ξαναπήρα και σήμερα μήπως και έκανε λάθος και η δεύτερη υπάλληλος ..αλλα δυστιχώς όχι ..Αρα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου για αυτές τις συσκευές. κρίμα ! Samsung E840 εκεί στρέφομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 δυστυχως τα καλα Ρ3600 και Ν73 εξαφανιστηκαν απευθειας δεν προλαβα τιποτα..ελπιζω σε ανανεωση οντως τα 2χρονια εγγυηση ειναι μεγαλη αβαντα απο τη στιγμη που αγοραζεις σε μιση τιμη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Πήρα ένα 6290 με αυτό τον τρόπο. Είναι άψογο, τόσο λειτουργικά όσο και εξωτερικά. Σαν καινούργιο με τη διαφορά μόνο ότι το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Πήρα ένα 6290 με αυτό τον τρόπο. Είναι άψογο, τόσο λειτουργικά όσο και εξωτερικά. Σαν καινούργιο με τη διαφορά μόνο ότι το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο. Σε πόσες μέρες σου παράδωσαν τη συσκευή από την ημέρα παραγγελίας; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Σε πόσες μέρες σου παράδωσαν τη συσκευή από την ημέρα παραγγελίας; Η παραγγελία έγινε την Τετάρτη (που ήταν αργία) και η συσκευή ήρθε χτες (Πέμπτη) το μεσημεράκι :cool: Ούτε 24 ώρες δηλαδή! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Η παραγγελία έγινε την Τετάρτη (που ήταν αργία) και η συσκευή ήρθε χτες (Πέμπτη) το μεσημεράκι :cool: Ούτε 24 ώρες δηλαδή! πριν δυο βδομαδες αγορασα καινουρια συσκευη !! αν το ειχα δει τοτε θα επερνα το π3600 :( !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Vodafone e-shop: Έξοδα αποστολής Για παραγγελίες συσκευών με νέα σύνδεση στο δίκτυο Vodafone δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για παραγγελίες συνολικού κόστους ίσου ή μεγαλύτερου των € 150, και για παραγγελίες αξεσουάρ συνολικού κόστους ίσου ή μεγαλύτερου των € 50, επίσης δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για παραγγελίες άλλων προϊόντων του e-shop ή αξίας μικρότερης των προαναφερθέντων ποσών, επιβαρύνεστε με ένα από τα εξής ποσά: Για να μη λέμε ό,τι θέλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electron_gr Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Γεια σας, Έχω ένα κινητό HTC P3600 και ενεργοποίησα εδώ και μερικές ημέρες το Vodafone Mobile email. Η Vodafone ισχυρίζεται ότι το Vodafone Mobile Email είναι ένα σχήμα “push email” όπως το Black Berry οπότε η κίνηση σε KB είναι σχετικά μικρή. Για όσους δε γνωρίζουν να πω τα εξής. 1. Χρεώσεις: 10ευρω πάγιο για 20ΜΒ και μετά 0,006€/ΚΒ. 2. Λειτουργία: Σου δίνουν μια εφαρμογή της VISTO (http://www.visto.com). Μέσω web, ρυθμίζεις ποια (μέχρι 10) mail accounts θέλεις να σου κοιτάει(ένα κάθε φορά). 3. Στην εφαρμογή ρυθμίζεις ποιες ώρες θα είναι ανοιχτό το GPRS. ΠΧ 6 το πρωί με 11 το βράδυ. Συμπεράσματα: 1. Δεν είναι real time. Η εφαρμογή κοιτάει για email κάθε 10 η και παραπάνω λεπτά. 2. Το GPRS μένει μονίμως ανοιχτό 3. Έβαλα το “SPB GPRS monitor” που κοιτάει traffic στο κινητό και είδα κάτι άσχετες μεταφορές δεδομένων. ΠΧ: για να μου κατεβάσει 9 email (μόνο text) χρησιμοποίησε 100ΚΒ. Από αυτή τη κίνηση το 80% ήταν upload! Χρησιμοποιεί κάποιος αυτή την υπηρεσία? Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά στις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Μια χαρα ειναι οι ρυθμισεις σου, εφοσον λαμβανεις. Κοιτας ταυτοχρονα μεχρι 4. Η προηγουμενη εκδοση ηταν μεχρι 1. Τωρα για τα 10 λεπτα, ειναι οπως ακριβως και το bb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 αραγε υποστηριζεται απο το P1? γιατι στο Μ600 ειχα προβλημα. ΜΕ το που τελειωνε το setup , εκλεινε η εφαρμογη με σφαλμα λαθους στον πυρηνα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electron_gr Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Οι υποστηριζόμενες συσκευές φαίνονται εδώ: http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005080300&vars=0000000000 Επίσης, γνωρίζει κάποιος αν η χρέωση είναι μόνο για τα data που λαμβάνω ή και για αυτά που στέλνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Δοκίμασα να παραγγείλω το P990 on-line. Έχει ήδη 10 μέρες που έγινε η παραγγελία και με έχουν πάρει 6 φορές τηλέφωνο. Την πρώτη για να μου πουν ότι στέλνουν το κινητό, την δεύτερη για να μου πουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην τιμολόγηση, την τρίτη για να μου πουν ότι δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο μοντέλο, την τέταρτη για να μου πουν ότι υπάρχει αλλά debranded και είναι ακριβότερο, την πέμπτη και την έκτη για να μου πουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν με ξέχασαν και θα τα πούμε από βδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο χάλια εξυπηρέτηση από αυτή την εταιρία... Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 α κατάλαβα, εγώ που παρήγγειλα χθές τόσο πολύ θ αργήσει να έρθει? δεν το θέλω πια. γίνεται να το ακυρώσω με κάποιον τρόπο? γιατί βιάζομαι το ήθελα αυτές τις μέρες γιατί είναι για έναν φίλο που δεν έχει κινητό. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 α κατάλαβα, εγώ που παρήγγειλα χθές τόσο πολύ θ αργήσει να έρθει? δεν το θέλω πια. γίνεται να το ακυρώσω με κάποιον τρόπο? γιατί βιάζομαι το ήθελα αυτές τις μέρες γιατί είναι για έναν φίλο που δεν έχει κινητό. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα αργήσει. Είπα πιο πάνω ότι σε μένα ήρθε την επόμενη μέρα. Μπορείς μέσα από το vodafone.gr να δεις σε τι status βρίσκεται η παραγγελία σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Βρε παιδιά εγώ τι να πω που παράγγειλα τέσσερις συσκευές και όλες τις παρέλαβα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο...και μάλιστα δεν ήταν πολύ ακριβές ... Η πιο ακριβή ήταν 112€... Sony Ericsson K610. Όλες οι συσκευές που μου έστειλαν σε άψογη κατάσταση ... και με τις λειτουρίες τους μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα απολυτως πρόβλημα. Να πω φυσικά ότι οι παραγγελίες μου δεν έγιναν όλες μαζί, αλλά σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και οι άλλες τρεις συσκευές ήταν παραγγελίες για φιλικά μου πρόσωπα που έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Όταν με πήρε εκπρόσωπος της εταιρείας για να με ενημερώσει για την αποστολή της πρώτης συσκευής την ρώτησα από που τις έχει αγοράσει η εταιρεία μου είπε πως είναι από τα καταστήματα (δεν μου διευκρίνησε αν είναι οι συσκευές που έχουν στα πάνελ ή είναι επιστρεφόμενες) και απ' εξω απ' εξω μου ανέφερε για κάποιους ελέγχους που γίνονται κατα καιρούς από ότι κατάλαβα ότι πρέπει να έχουν κάποιο τεχνικό τμήμα που πραγματοποιεί κάποια τεστ επάνω στις συσκευές για ελέγξουν την "συμπεριφορά" των συσκευών επάνω στις υπηρεσίες της εταιρείας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Ερώτηση προς τα άτομα τα οποία αγόρασαν "μεταχειρισμένο" κινητό από τη σελίδα vodafone-shop. Υπάρχει δυνατότητα να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα ή μόνο μετρητά? Υπάρχει δυνατότητα δόσεων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Ναι υπάρχει δυνατότητα για πιστωτική και υπάρχει και έκπτωση. Δόσεις δεν υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Μόλις με πήραν τηλ για επιβεβαιωση της εγγραφής μου αλλά δεν μου ειπαν τίποτα για την συσκευή που παρήγγειλα. μήπως δεν μετράει γιατί δεν είχα ακόμη γραφτεί? να την ξανακάνω? πως μπορώ να δώ αν έχω κάνει παραγγελία απο το σάιτ? γιατι το καλάθι αγορών μου είναι άδειο. *τελικά ήθελε ξανά παραγγελία, τώρα μου λεει εκρεμμεί ! milanmaniac --Πληρωμή με δόσεις μπορεί να γίνει μόνο για ποσά μεγαλύτερα των € 59,00! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Ναι υπάρχει δυνατότητα για πιστωτική και υπάρχει και έκπτωση. Δόσεις δεν υπάρχουν Έκπτωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 dld re paidia gia na katalavo...ego eimai agglia ,exo aggliko arithmo kai ton ellhniko sunexeia anoixto(logo mnm kai diaforon mikrhs-diarkeias klhseon) den me symferei to vodafone-passport ??? exo aiterikh syndesh kai apo oti mou eipan sthn vodafone me symferei nna to exo energopoihmeno dioti xoris ayto oi kliseis diarkeias eno ton 30 deyterolepton xreonontai polu pio akriva.---sorry gia ta greeklish ,eimai agglia--- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 ΥΓ.[offtopic] Ξέρει κανεις τίποτα για το πως περνάμε σε μια SIM δύο αριθμούς απο διαφορετικά δίκτυα?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Υπάρχουν ακόμα αυτά; Με μια γρήγορη αναζήτηση στη σελίδα της Vodafone δε βρήκα κάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Δε νομιζω να πουλησε πανω απο 10 συσκευες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Θα πας στην σελίδα του vodafone-shop.gr Σε περίπτωση που διαλέξεις μια συσκευή με σύνδεση θα προσέξεις ότι υπάρχουν δύο τιμές μία με χρήση πιστωτικής, και δεύτερη χωρίς πιστωτική. Η πρώτη είναι φτηνώτερη κατά 17,85 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts