chris_2005 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο Όμιλος Vodafone και αφορά τους χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Passport: - Τα 10 εκατομμύρια έφτασαν οι χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Passport παγκοσμίως. - Οι χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Passport θα πληρώνουν λιγότερο από 0,45 € ή αλλιώς 50% λιγότερο απ' ότι πληρώνανε πριν από ένα χρόνο για τις κλήσεις τους μέσω roaming. - Περισσότεροι από 150.000 πελάτες εγγράφονται στην υπηρεσία Vodafone Passport κάθε εβδομάδα. - Το συνολικό κόστος για τις κλήσεις roaming έχει μειωθεί κατά 50% συγκριτικά με πέρυσι. - Πάνω από το 50% της τηλεπικοινωνιακής κίνησης που δρομολογείται μέσω της Vodafone θα τιμολογείται στα 0,45 € ανά λεπτό ή και ακόμα λιγότερο. - Η Vodafone προτίθεται να εγκαινιάσει υπηρεσία ενημέρωσης μέσω γραπτών μηνυμάτων η οποία θα επιτρέπει στους συνδρομητές να ελέγχουν τις τιμές περιαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Κανενας αλλος χρηστης Vmc που να περιμενει το νεο modem? Μονος μου ειμαι? Κανεις δεν θα αναβαθμιστει σε νεο λαπτοπ που δεν εχει pcmcia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 αν καταφερεις να μπεις μεσα σφυρα μου ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superduper Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Είμαι συνδρομητής της vodafone και χρησιμοποιώ την υπηρεσία e-billing. Από τότε που έγινε η “αναβάθμιση” του site (νομίζω Ιούνιος 2006) διαπίστωσα πως οι ιστοσελίδες που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δεν διαθέτουν κάποιο είδος ασφάλειας, δεν είναι κρυπτογραφημένες μέσω SSL, που σημαίνει με απλά λόγια ότι πληροφορίες όπως ΑΦΜ, ΑΔΤ, ΑΜ, ανάλυση κλήσεων και τα αυτονόητα όνομα, διεύθυνση, αριθμός κινητού, μπορούν πολύ εύκολα να υποκλαπούν κατά την μετάβαση από τον server της vodafone στον υπολογιστή μας... ή κάνω λάθος; Εάν σας ενημέρωναν ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο site σας... τι θα κάνατε; θα το “κατεβάζατε” μέχρι να το διορθώσετε ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Ε λοιπόν οι κύριοι μετά από 10 περίπου ημέρες δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ. Εσείς τι θα κάνατε; Νομίζω ότι μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αυτή η υπηρεσία. update 22/09/2006 16:33. Η σελίδα του login και η επόμενη με τις επιλογές e-billing, e-care, e-shop... είναι κάτω από ssl αλλά κάνουν redirecting σε μη ασφαλές περιβάλλον! κάτι πάνε να κάνουνε αλλά είναι ακόμα στην προσπάθεια. update: 22/09/2006 20:00 : δεν γίνεται πλέον μετάβαση σε μη ασφαλές περιβάλλον από τα link που ανέφερα... συνεχίζει να μην κάνει logout το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpr Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Έχει ενημερωθεί η Vodafone για αυτήν την απροσεξία? Επικοινώνησες μαζί τους και σου απάντησαν? Παράθεση stpr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 gegonos... h asfaleia twn proswpikwn dedomenwn einai megalh upo8esh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superduper Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Έχει ενημερωθεί η Vodafone για αυτήν την απροσεξία? Επικοινώνησες μαζί τους και σου απάντησαν? φυσικά και το γνωρίζουν αλλά δεν μου κανεί εντύπωση η αδιαφορία τους. το γνωρίζει άραγε ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων... η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων? η ΑΔΑΕ?? :lol: εγώ απλά ήθελα να ενημερώσω τους χρήστες για αυτό το πρόβλημα και εάν είναι απολύτως απαραίτητο να κατεβάσουν το λογαριασμό τους μπορούν να διορθώσουν τα headers twn link κάνοντας το http... https που φτάσαμε!!! αλλά προσοχή δεν είναι όλοι οι headers ασφαλείς... καλό είναι να τους κοιτάτε πριν τους κλικάρετε!!! εάν κάποιος έχει και το χρόνο ας κάνει και μία καταγγελία στις αρμόδιες αρχές... ή μπορεί να περιμένει να πέσει θύμα... identity theft!!! είναι διαδεδομένο στις μέρες μας. εάν έχετε γνωστούς και φίλους παρακαλώ ενημερώστε τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 δεν τοχα προσέξει. πρέπει να στείλουμε mail, πάντα απαντάνε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superduper Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 δεν τοχα προσέξει. πρέπει να στείλουμε mail, πάντα απαντάνε! πάντα... για να μην είμαστε υπερβολικοί... σχεδόν πάντα!!! υπάρχει και κάτι πού ξέχασα να αναφέρω... όταν πατάμε "έξοδο" στην εφαρμογή σιγά μην κάνει και logout!!! ακόμα και όταν κλείσουμε τον browser... συνεχίζετε να είστε... συνδεδεμένοι κανονικότατα. Μία δοκιμή είναι αρκετή για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται!!! από javascript... σκίζουνε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ayto einai kati poly kalo...as elpisoume kai peraiterw meiwsi timwn... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 το προωθούν και αρκετά πάντως. Χθες που ήμουν αεροδρόμιο είχαν κάτι κοπέλες που σε ενημέρωναν και σου έδιναν και ένα νουμεράκι δωρεάν! ;) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egwre Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 μπορούν πολύ εύκολα να υποκλαπούν κατά την μετάβαση από τον server της vodafone στον υπολογιστή μας... ή κάνω λάθος; kaneis la8os. 8a prepei na a3izoun paaaara polla oi proswpikes sou plhrofories gia na mpei kapoios ston kopo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superduper Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει την προστασία και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. η προστασία τους είναι υποχρεωτική... και φιλαράκο τα δικά μου μπορεί να μην αξίζουν πολλά, αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egwre Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 wx, dikigoros eisai? sorry 3exna oti egrapsa prin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο του forum και όχι μόνον ότι εκτός της ελλειπής ασφάλειας που έχει το e-billing της vodafone πρόβλημα έχει και ηλεκτρονικό της κατάστημα. Συγκεκριμένα μπήκα να αγοράσω χρόνο ομιλίας και ενώ θα έβαζα τα στοιχεία μου και την πιστωτική μου κάρτα πάτησα στο λουκετάκι για να δω λεπτομέρειες το πιστοποιητικό ασφάλειας έληξε από τον Ιούνιο του 2006.:mad: Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 το προωθούν και αρκετά πάντως. Χθες που ήμουν αεροδρόμιο είχαν κάτι κοπέλες που σε ενημέρωναν και σου έδιναν και ένα νουμεράκι δωρεάν! ;) κ λείγει αυτό το νουμεράκι ή έτσι τσαμπέ ολεεεεε;;:) Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superduper Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 μάλλον δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τη verisign! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Δεν μπορω να καταλαβω την κωλυσιεργεια της vodafone. Εγω θελω να αλλαξω λαπτοπ και δεν μπορω γιατι αν το κανω δεν θα μπορω να χρησιμοποιω την vodafone mobile connect που την χρειαζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ναι δεν είναι θέμα μόνο να δώσει αυτό το modem. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πρώτα να φέρει το HSDPA και μετά αυτό... Δεν είναι απλή διαδικασία... Αλλά γενικά θα έπρεπε αυτό να γίνει από όλες τις εταιρίες και σε όλες τις εκδόσεις (ή τουλάχιστον σε έκδοση 3G), αυτό δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Και αν το hsdpa στην πραξη(ασε τι λενε στα δελτια τυπου) αργησει? Πως εξασφαλιζει οι vodafone τους πολυτιμους εταιρικους πελατες της και τους επαγγελματιες που στηριχθηκαν σε αυτη την υπηρεσια της? Εχω κολλησει με ενα παλιολαπτοπ και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν εμενα! Δεν με αφηνουν να αναβαθμιστω! Η αναβαθμιση μου-λογω της δουλειας μου-εξαρταται απο το αν θα εχω vodafone mobile connect! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Και τι μπορείς να κάνεις από την πλευρά σου, αυτό είναι το θέμα... Η λύση είναι μονόδρομος... Δεν έχεις εναλλακτικές... Βλέπεις -ούτε- σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ετσι ειναι δυστυχως. Και λεω αν η voda που υποτιθεται οτι ειναι πιο οργανωμενη σε αυτο το θεμα κανει τοσο καιρο, φαντασου η cosmote-tim. Τελωσπαντων, υπομονη γαιδαρου πρεπει να αποκτησουμε. Βαρεθηκα να στελνω email στον υπευθυνο της vodafone και να μου λεει οτι δεν ξερει ακομη τιποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Απο εμφανισει πολυ apple μου θυμιζει κατι που δεν μας εχει συνηθισει η Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Σχεδόν βουρκώνω... Να κάνουμε έναν έρανο για να αγοράσει νέο πιστοποιητικό η καημένη η βόδιφον;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Χρησιμοποιω την υπηρεσια 2 μηνες και παντα συνδεομαι με ασφαλεια SSL 128 bit ! Ισως να υπαρχει προβλημα σε συγκεκριμενο υπολογιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts