Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:wacko: Chris_2005,mh perimeneis na labeis allon fakelo apo to pointmania,egw to dekembrio kleinw akribws 2 xronia sto idio programma,moy to esteilan opws kai se sena th karta melous..,kai apo tote oute fwnh oyte akroash,ki oute prokeitai pisteuw na mou steiloun 3ana....

:wacko: Chris_2005,mh perimeneis na labeis allon fakelo apo to pointmania,egw to dekembrio kleinw akribws 2 xronia sto idio programma,moy to esteilan opws kai se sena th karta melous..,kai apo tote oute fwnh oyte akroash,ki oute prokeitai pisteuw na mou steiloun 3ana....

Ε, καλά μεταξύ μας και τι να το κάνεις... Δεν υπάρχει λόγος! Πεταμένα λεφτά από την εταιρία. Προτιμώ αυτά τα λεφτά που θα πετάξουν για τους φακέλους και τα φυλλάδια να τα διαθέσουν για να δώσουν καλύτερα δώρα στο pointmania... ;)

ektos an h syskev su einai series60 opote ola einai pi8ana...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Είμαι συνδρομητής CU και γραμμένος στο Pointmania. Έκανα αίτηση και περιμένω μία δωροεπιταγή αξίας 60€ από το πρόγραμμα (καθώς το δικαιούμουν) αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη δωροεπιταγή για αγορά κινητού με σύνδεση (δηλαδή στην ήδη μειωμένη τιμή του κινητού).

Συγκεκριμένα θέλω να πάρω το Nokia 6270 που κάνει 140€ στο Vodafone 120 (αντί 299€ κανονικά) και δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω στην τιμή αυτή τη δωροεπιταγή μου. Ξέρει κανένας τίποτα; Μπορείτε να βοηθήσετε;

ektos an h syskev su einai series60 opote ola einai pi8ana...

Λογικά είναι motorola v360, όπως δείχνει και το avatar! παίζει να είναι η συσκευή;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ναι Motorola είναι. δεν ξέρω τι παίζει. στο τμήμα εξυπηρέτησης δεν παίρνω γιατί θα μου πουν ότι δεν έχω πρόβλημα στη γραμμή όπως και κάθε φορά (ειδοποιήσεις κλήσεων, welcome tones, sms ...) ενώ εγώ θα αντιμετωπίζω πρόβλημα...άρα θα με δουλεύουν και επίσης θα κάνουν έλεγχο και ποτέ δεν θα ενημερωθώ!!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

βάλε 2-3 μέρες τη σιμ σε άλλη συσκευή και ενημέρωσε αυτούς που σε καλούν συχνά. τσέκαρε το μόνος σου με διάφορους τρόπους γιατί προφανώς δεν θα βγάλεις άκρη αλλιώς.

Αλλη αναγκη καλυπτει το wifi και αλλη η vodafone. Σε μερη που wifi δεν θα υπαρξει ποτε(πχ ορεινα χωρια σε 1000 μετρα υψομετρο), η vodafone ήδη δουλεύει.

Γι αυτο λεμε, αλλες αναγκες εξυπηρετει το ενα και αλλες το αλλο.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ:lol:ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ POINTMANIA ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΤ ΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΟΚΙΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Πήρα στο τμήμα εξυπηρέτησης και, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση! Μου είπαν καλύτερα να απευθυνθώ σε ένα κατάστημα Vodafone και εκεί θα ξέρουν. Είπα μήπως το ήξερε κανένας από εσάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ POINTMANIA ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Εννοείς ότι το Pointmania αναφέρεται μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής (A la carte - CU)! Το φαντάζομαι αυτό που λες αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω για να δω τελικά τι θα κάνω με αυτή τη δωροεπιταγή. Συγκεκριμένα σου λένε ότι "Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το σκοπό που αναγράφεται." και η δωροεπιταγή λέει ότι χρησιμοποιείται "Για αγορά κινητού ή αξεσουάρ από τα καταστήματα Vodafone. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργοποίηση νέας σύνδεσης, εξόφληση λογαριασμού κλπ.". Το ερώτημά μου, λοιπόν, είναι ότι αυτό που ζητάω ανήκει στο "Ενεργοποίηση νέας σύνδεσης" ή στο "Αγορά συσκευής";

Μάλλον δεν γίνεται αυτό που θέλεις και ανήκει στην κατηγορία "ενεργοποίηση νέας σύνδεσης"... Επίσης με τρελαίνει που από το τμήμα εξυπηρέτησης σε στείλανε σε κατάστημα από όπου όταν πας πιθανότατα θα καλέσουν στην εξυπηρέτηση για να τους πουν τι θα κάνουν :p
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μάλλον δεν γίνεται αυτό που θέλεις και ανήκει στην κατηγορία "ενεργοποίηση νέας σύνδεσης"... Επίσης με τρελαίνει που από το τμήμα εξυπηρέτησης σε στείλανε σε κατάστημα από όπου όταν πας πιθανότατα θα καλέσουν στην εξυπηρέτηση για να τους πουν τι θα κάνουν :p

Δεν το ξέρεις ότι όταν οι υπάλληλοι βαριούνται να σου απαντήσουν και να ασχοληθούν μαζί σου συμφωνούν με όλα μαζί σου και συνήθως σε στέλνουν κάπου αλλού; Ή σε άλλες περιπτώσεις σου λένε ότι το σύστημα είναι χαλασμένο και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν!... ;) :X

Η συγκεκριμένη υπάλληλος ήταν αρκετά εξυπηρετική και όταν δεν ήξερε κάτι ανέτρεχε στις οδηγίες που είχε και μου απαντούσε. Αλλά δε βρήκε κάποια πιο συγκεκριμένη οδηγία πλην των παραπάνω που ανέφερα κι εγώ οπότε μου είπε ότι "δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις." και με παρέπεμψε σε κάποιο κατάστημα Vodafone.

Κι εγώ φοβάμαι ότι είναι ενεργοποίηση σύνδεσης αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ;) ! Το πολύ πολύ να πάρω κανένα εξάρτημα ή αξεσουάρ για το κινητό που θέλω να αγοράσω.

χαχαχαχαχαχαχα

ακριβως

αχ πως τα ξερεις... εγω παντως αυτο θα εκανα... απο καταστημα στο 13830 θα τον εστελνα η στο 1251... δε μπορεις να λυσεις τετοια προβληματα απο το καταστημα οταν εχει ηδη ΤΟΣΟ κοσμο!!!!

:X

Αλλη αναγκη καλυπτει το wifi και αλλη η vodafone. Σε μερη που wifi δεν θα υπαρξει ποτε(πχ ορεινα χωρια σε 1000 μετρα υψομετρο), η vodafone ήδη δουλεύει.

Γι αυτο λεμε, αλλες αναγκες εξυπηρετει το ενα και αλλες το αλλο.

Μιλαω για VMC wifi

δεν γίνεται κάτι τέτοιο στη Vodafone.

Εμμμ...βεβαια... η Vodafone αντι να προσφερει καμμια υπηρεσια που να αξιζει καθεται και προσφερει αηδιες τυπου "επεκταση υπολοιπου 5 €" και φτανει στο σημειο να τις διαφημιζει στην τηλεοραση....

:mad: :mad:

ΥΓ ....στην Vodafone Αγγλιας γινεται μεταφορα υπολοιπου απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Να σου αναφέρω τη δική μου εμπειρία...

Πάω σε ένα vodafone shop, ρωτάω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το δώρο του pointmania για να πάρω κινητό με συμβόλαιο και μου λένε: φυσικά και γίνεται.

Αντί να επιλέξω 70ευρώ χρόνο ομιλίας, ζητάω τη δωροεπιταγή των 60ευρώ.

Μου τη στέλνουν μετά από λίγο καιρό, πηγαίνω στο ίδιο κατάστημα και η ίδια υπάλληλος μου λέει ότι δεν ισχύει για αγορά κινητού με επιδότηση λόγω νέου συμβολαίου.

Μετά από διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, απεφάνθηκαν ότι δεν μπορώ να εκμεταλευτώ την προσφορά και μου έμεινε η δωροεπιταγή αμανάτι.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Εμμμ...βεβαια... η Vodafone αντι να προσφερει καμμια υπηρεσια που να αξιζει καθεται και προσφερει αηδιες τυπου "επεκταση υπολοιπου 5 €" και φτανει στο σημειο να τις διαφημιζει στην τηλεοραση....

:mad: :mad:

ΥΓ ....στην Vodafone Αγγλιας γινεται μεταφορα υπολοιπου απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο

Και στην ΤΙΜ (Ελλάδος) γίνεται ;)

Και στην ΤΙΜ (Ελλάδος) γίνεται ;)

Και στην Cosmote (Ελλάδος) γίνεται ;).....αλλα που να ξυπνησει η Voda GR....:mad:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Και στην Cosmote (Ελλάδος) γίνεται ;).....αλλα που να ξυπνησει η Voda GR....:mad:

Στην Cosmote (Ελλάδος) από πότε γίνεται; Και πως γίνεται;

Στην Cosmote (Ελλάδος) από πότε γίνεται; Και πως γίνεται;

αυτο βασικά γινόταν πάντα, μέσω της εξυπηρέτησης ομως.

Παιδιά για κοιτάξτε εδώ.

Αυτά τα κινητά τα βλέπω πρώτη φορά... Γεγονός είναι πάντως ότι η Vodafone έχει κλείσει συνεργασίες για αποκλειστικά κινητά με πολλές εταιρίες.

Επίσης έκπληξη μου κάνει και το ότι πρόκειται να διαθέσει και το Ζ560, ένα HSDPA κινητό. Μήπως θέλει να μας πει κάτι;

Α, και το KU800! Το 3G Chocolate το οποίο δεν είδα πουθενά αλλού!

αυτο βασικά γινόταν πάντα, μέσω της εξυπηρέτησης ομως.

Ακριβως.

Με ενα τηλεφωνο στο τμημα εξυπηρετησης πελατων.

Ζητας οσα χρηματα θελεις να μεταφερθουν απο το δικο σου στο κινητο που επιθυμεις απλα αναφεροντας τον κωδικο χρηστη.

Η δικια μας VodaGR ακομα κοιμαται τον υπνο του δικαιου δινοντας υπηρεσιες επεκτασης υπολοιπου οι οποιες ειναι με χρεωση.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Πιο παλιά το είχα πάθει κ εγω,μου το είχαν πει,αλλα δν ήξερα τί έφταιγε!

- - - -

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned