Petros the Great Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Α, ωραία και εδώ 5λεπτες κλήσεις; Για άλλη μια φορά δείχνουν την "πελατοκεντρική" πολιτική που έχουν, όπως διατυμπανίζουν και στις ανακοινώσεις τους! Ε είναι φυσικό, ακολουθεί και η προσφορά τον τρόπο χρέωσης του a lot! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Α, ωραία και εδώ 5λεπτες κλήσεις; Για άλλη μια φορά δείχνουν την "πελατοκεντρική" πολιτική που έχουν, όπως διατυμπανίζουν και στις ανακοινώσεις τους! Προφανώς είναι κενό στο σύστημα τους, αλλιώς τι λόγο έχει να το κάνει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ε είναι φυσικό, ακολουθεί και η προσφορά τον τρόπο χρέωσης του a lot! Όχι ότι αν θέλουν δεν μπορούν να το αλλάξουν... Άλλωστε υπάρχει και το CU SMS... γιατί δεν ακολούθησαν τα πρότυπα αυτά (με το αντίστοιχο περιεχόμενο εννοείται). Άσε που εγώ δεν είδα πουθενά να γράφει κάτι για CU A LOT. Φαντάζομαι εννοείται... Αλλά πολλά εννοούνται γι αυτή την εταιρία. Ας πούμε ότι οι κλήσεις είναι 5λεπτες... Προφανώς είναι κενό στο σύστημα τους, αλλιώς τι λόγο έχει να το κάνει έτσι? Ο λόγος είναι φυσικά η... πελατοκεντρική πολιτική τους! (επιμένω στη λέξη γιατί μου προκάλεσε μισάωρο κύμα γέλοντος όταν το διάβασα στην ανακοίνωσή τους!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ο λόγος είναι φυσικά η... πελατοκεντρική πολιτική τους! (επιμένω στη λέξη γιατί μου προκάλεσε μισάωρο κύμα γέλοντος όταν το διάβασα στην ανακοίνωσή τους!) Πώς το δικαιολογείς αυτό? Αφού τα δίνει τα 1000 λεπτά, τι θα έχανε η Vodafone αν τα έδινε κανονικά και τι κερδίζει με το να τα δίνει σε 5λεπτες κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Πώς το δικαιολογείς αυτό? Αφού τα δίνει τα 1000 λεπτά, τι θα έχανε η Vodafone αν τα έδινε κανονικά και τι κερδίζει με το να τα δίνει σε 5λεπτες κλήσεις? Για σκέψου λίγο τι θα κέρδιζε από τις πεντάλεπτες κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Για σκέψου λίγο τι θα κέρδιζε από τις πεντάλεπτες κλήσεις... Για πες μου εσύ γιατι εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Αφού οι συνδρομητές το γνωρίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Για πες μου εσύ γιατι εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Αφού οι συνδρομητές το γνωρίζουν! Όχι όλοι. Αυτοί που είναι γνώστες των πραγμάτων γνωρίζουν. Ας πούμε πρέπει να κοιτάς διαρκώς το χρονόμετρό σου. Αν ξεφύγεις από το χρονικό όριο χρεώνεσαι παραπάνω ενώ αν μιλήσεις λιγότερο χάνεις τον υπόλοιπο χρόνο σου διότι οι κλήσεις είναι σταθερές στον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Όχι όλοι. Αυτοί που είναι γνώστες των πραγμάτων γνωρίζουν. Ας πούμε πρέπει να κοιτάς διαρκώς το χρονόμετρό σου. Αν ξεφύγεις από το χρονικό όριο χρεώνεσαι παραπάνω ενώ αν μιλήσεις λιγότερο χάνεις τον υπόλοιπο χρόνο σου διότι οι κλήσεις είναι σταθερές στον αριθμό. Κοίταξε να δεις, το μήνυμα που έρχεται σε όλους τους συνδρομητές το λέει ξεκάθαρα. Τώρα αν ο χρήστης είναι ηλίθιος αυτό είναι άλλο θέμα. Επειδή όμως ξέρω πολύ καλά εκ των έσω τι παίζει με το cualot πρέπει να σου πω πως υπάρχει κενό γενικά στο billing του cu. Για αυτό το λόγο υπήρχε και ασυμβατότητα με το passport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Κοίταξε να δεις, το μήνυμα που έρχεται σε όλους τους συνδρομητές το λέει ξεκάθαρα. Τώρα αν ο χρήστης είναι ηλίθιος αυτό είναι άλλο θέμα. Επειδή όμως ξέρω πολύ καλά εκ των έσω τι παίζει με το cualot πρέπει να σου πω πως υπάρχει κενό γενικά στο billing του cu. Για αυτό το λόγο υπήρχε και ασυμβατότητα με το passport. Ωραία κενά! Και οι άλλες εταιρίες έχουν κενά αλλά προς το συμφέρον των καταναλωτών τους... :p Εγώ δεν σου μίλησα για το αν σε ενημερώνουν ή όχι. Αν δεν ενημέρωναν απλά θα έβρισκαν τον μπελά τους... Απλά οι περισσότεροι χρήστες ή δεν το θυμούνται ή το αγνοούν ή δεν καταλαβαίνουν καν τι θέλει να πει ο ποιητής οπότε επίσης το αγνοούν. Το θέμα είναι πάντως ότι εφόσον έχουν την καλή διάθεση να μας ανταμείψουν ας το κάνουν ολοκληρωμένα και όχι με μικρο-απατεωνιές τύπου σου το δίνω έτσι και κανόνισε... Και άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να χρονομετρά τα λόγια του. Μα δεν το καταλαβαίνουν ότι προκαλούν άγχος στους πελάτες τους; Δεν ξέρουν ότι το άγχος σκοτώνει; Τι θέλουν δηλαδή να τους ξεκάνουν όλους; Και μετά από ποιούς θα τα παίρνουν; :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ωραία κενά! Και οι άλλες εταιρίες έχουν κενά αλλά προς το συμφέρον των καταναλωτών τους... :p Εγώ δεν σου μίλησα για το αν σε ενημερώνουν ή όχι. Αν δεν ενημέρωναν απλά θα έβρισκαν τον μπελά τους... Απλά οι περισσότεροι χρήστες ή δεν το θυμούνται ή το αγνοούν ή δεν καταλαβαίνουν καν τι θέλει να πει ο ποιητής οπότε επίσης το αγνοούν. Το θέμα είναι πάντως ότι εφόσον έχουν την καλή διάθεση να μας ανταμείψουν ας το κάνουν ολοκληρωμένα και όχι με μικρο-απατεωνιές τύπου σου το δίνω έτσι και κανόνισε... Και άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να χρονομετρά τα λόγια του. Μα δεν το καταλαβαίνουν ότι προκαλούν άγχος στους πελάτες τους; Δεν ξέρουν ότι το άγχος σκοτώνει; Τι θέλουν δηλαδή να τους ξεκάνουν όλους; Και μετά από ποιούς θα τα παίρνουν; :p :p Για πες μου ένα κενό προς το συμφέρον του καταναλωτή? Το mobile tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Για πες μου ένα κενό προς το συμφέρον του καταναλωτή? Το mobile tv? Οι streaming υπηρεσίες γενικώς και... ρίξε μια ματιά στο forum της ΤΙΜ και της Cosmote και θα καταλάβεις. Δεν κάνει να επαναλαμβάνονται!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Οι streaming υπηρεσίες γενικώς και... ρίξε μια ματιά στο forum της ΤΙΜ και της Cosmote και θα καταλάβεις. Δεν κάνει να επαναλαμβάνονται!! :X Εγώ ξέρω πάντως οτι και το call600 της Cosmote έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης 3 λεπτά. Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι πως αν έχεις γνωστούς χρήστες cu η προσφορά είναι καλή, έστω και με 5λεπτες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Εγώ ξέρω πάντως οτι και το call600 της Cosmote έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης 3 λεπτά. Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι πως αν έχεις γνωστούς χρήστες cu η προσφορά είναι καλή, έστω και με 5λεπτες κλήσεις. Μα δεν σου λέω το αντίθετο. Η προσφορά ως προσφορά και το CU A LOT, ως CU A LOT είναι μια χαρά. Οι πεντάλεπτες κλήσεις όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Άλλη μια "προσφορά" από τη βόδιφον με τα απαραίτητα ψιλά γράμματα! Κέρδος θα έχουν από τις "δώρο" 5λεπτες κλήσεις, μια και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα τις ξεπεράσει... Τα βλαστάρια του μάρκετινγκ της voda σε ένα οργασμό λ@μογιάς!!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ VODAFON? http://www.vodafone.com/home/0,3044,CATEGORY_ID%253D0%2526LANGUAGE_ID%253D3%2526CONTENT_ID%253D0,00.html ΚΕΝΤΡΟ ΜΜΕ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ VODAFON? http://www.vodafone.com/home/0,3044,CATEGORY_ID%253D0%2526LANGUAGE_ID%253D3%2526CONTENT_ID%253D0,00.html ΚΕΝΤΡΟ ΜΜΕ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.... Άντε και τρόμαξα! Προς στιγμήν νόμιζα ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το άλλαξαν... Αλλά τζάμπα η χαρά! Από τη δημιουργία του site έτσι ήταν. Τι το καινούριο παρατήρησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 από τότε που θυμάμαι τη Vodafone, υπάρχει και αυτό το site. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ..ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΙΚΕ ΚΑΠΩΣ ΤΩΡΑ... ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ONLINE ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ..ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΙΚΕ ΚΑΠΩΣ ΤΩΡΑ... ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ONLINE ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Για που μιλάς γιατί με μπέρδεψες. Αυτά που λες θα έπρεπε να τα έχει το ελληνικό site. Το θέμα σου είναι για το διεθνές site. Anyway, για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Αυτο το ειδατε; http://www.vodafonejourney.com/ Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Ε, βέβαια! Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι. Αλλά μόνο για αυτούς που έχουν ADSL. Άσε που ξέχασαν να αλλάξουν και το λογότυπό τους σε αυτό το site! ;) Κάτι τέτοιο δεν μπορούσαν να κάνουν και στην κεντρική σελίδα τους; Σε non-flash version για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 H vodafone αλλαξε την εμφανιση στους λογαριασμους της! Σημαντικη αλλαγη παρατηρησα στον αναλυτικο λογαριασμο! Πριν απο την αναλυση υπαρχει ομαδοποιηση των κλησεων και μηνυματων !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Πραγματικά οι καινούργιοι λογαριασμοί είναι τέλειοι! Επιτέλους, παλαιότερα είχε τη χειρότερη ανάλυση από όλες τις άλλες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Και αισθητικά τους άλλαξαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Και αισθητικά τους άλλαξαν; Ναι. Αν πας σε κατάστημα Vodafone θα βρεις και εδικό φυλλάδιο για να πάρεις μία γεύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts