Nrg Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Απλά τυχαινει να ειναι πρώτη λογω κάλυψης και τιμων. Πρωτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Πρωτη; σε κερδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας από την καραμέλα της οικονομίας. Βεβαίως (το είπα και παραπάνω) αυτή είναι η ουσία. Τα πακέτα ωστόσο είναι όλα σχεδόν ίδια. Οι διαφορές είναι ελάχιστες με την Frog και πάλι να υπερισχύει. Εφόσον μιλάμε για ομοιογενή προϊόντα η σύγκριση θα τεθεί σε δευτερεύοντες παράγοντες. Σε αυτούς ανήκει η εικόνα των πακέτων. Οπότε αν θεωρείτε ανούσια αυτή τη συζήτηση απλά αγνοήστε την. Θα ήθελα να ακούσω μερικές διαφορές που μπορούν να τεθούν προς σύγκριση (με εξαίρεση την παροχή 3G που είναι η μοναδική "πρωτοτυπία") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας από την καραμέλα της οικονομίας. Βεβαίως (το είπα και παραπάνω) αυτή είναι η ουσία. Τα πακέτα ωστόσο είναι όλα σχεδόν ίδια. Οι διαφορές είναι ελάχιστες με την Frog και πάλι να υπερισχύει. Εφόσον μιλάμε για ομοιογενή προϊόντα η σύγκριση θα τεθεί σε δευτερεύοντες παράγοντες. Σε αυτούς ανήκει η εικόνα των πακέτων. Οπότε αν θεωρείτε ανούσια αυτή τη συζήτηση απλά αγνοήστε την. Θα ήθελα να ακούσω μερικές διαφορές που μπορούν να τεθούν προς σύγκριση (με εξαίρεση την παροχή 3G που είναι η μοναδική "πρωτοτυπία") Το κοινο του champion θα βρει το champion πιο αξιοπιστο απο το βατραχο. Θεμα marketing. Ρωτα καποιον 45+ τι θα διαλεγε. Βατραχο η champion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ειναι απίστευτος διάλογος! Απλα κορυφαιος!! :) :mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Να σημειώσω ότι το κοινό των 45+ έχει ήδη κινητό, δεν ψάχνεται και προτιμά συμβόλαιο. Η καρτοκινητή παραδοσιακά αναφέρεται σε νέα άτομα άντε και σε μερικούς 30+. Άρα καταλήγουμε στο ότι πρόκειται για λανθασμένη εκτίμηση και λανθασμένο marketing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Να σημειώσω ότι το κοινό των 45+ έχει ήδη κινητό, δεν ψάχνεται και προτιμά συμβόλαιο. Η καρτοκινητή παραδοσιακά αναφέρεται σε νέα άτομα άντε και σε μερικούς 30+. Άρα καταλήγουμε στο ότι πρόκειται για λανθασμένη εκτίμηση και λανθασμένο marketing. Θεωρεις οτι γνωριζεις καλυτερα απο την vodafone? Το 45+ που εχει κινητο για περιστασιακη χρηση και τον ενδιαφερει η τιμη, εχει συμβολαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Το ότι δεν συμφωνώ με εσένα και την πολιτική της Vodafone σημαίνει ότι ξέρω περισσότερα; Σαφώς και η για να προχώρησε σε τέτοια κίνηση η Vodafone κάτι θα ήξερε. Εγώ σου μεταφέρω τη γενική κατάσταση που επικρατεί. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου επιλέγουν ένα καρτοκινητό αντί συμβολαίου οι 45+. Εαν η Vodafone θέλει να στοχεύσει σε αυτούς τους -ελάχιστους- πελάτες ΟΚ δικαίωμά της. Να μην περιμένουμε και πολλά από αυτή την καρτοκινητή δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Eιδα μια διαφημιση πριν λιγο αλλα προλαβα μονο το τελος. Ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Eιδα μια διαφημιση πριν λιγο αλλα προλαβα μονο το τελος. Ξερει κανεις τιποτα; Δεν το κατάλαβα...:wacko: Τι εννοούν...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ναι ισχύει. Με κινητά Sony Ericsson. Στο http://www.vodafone-shop.gr υπάρχει σχετική ανακοίνωση και οι όροι και προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό http://www.vodafone-shop.gr/MEDIA/ProductCatalog/m3590212/playstationChristmas.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Γιατί δεν αφήνουμε να μελλοντικά νούμερα να μιλήσουν από μόνα τους; είδαμε και την ΤΙΜ τόσα χρόνια (και ως Telestet) με τα δεκάδες διαφορετικά τρέντυ πακετάκια που έχει κυκλοφορήσει ότι παρέμεινε και θα παραμείνει τρίτη... Γέμισαν τρεις σελίδες με ποστ σχετικά με την εμφάνιση του πακέτου. Τελικά αυτό δηλαδή μας ενδιαφέρει; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα. Η ΤΙΜ απέτυχε λόγω κακών επιλογών marketing (βλ. 3G που ακόμη τώρα ετοιμάζονται να το δώσουν) και για χίλιους δυο άλλους λόγους που είχαν να κάνουν με τη διοίκηση. Τώρα αν σε απασχολούν οι σελίδες του θέματος... βγαλ'τα off-topic. Απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα. Η ΤΙΜ απέτυχε λόγω κακών επιλογών marketing (βλ. 3G που ακόμη τώρα ετοιμάζονται να το δώσουν) και για χίλιους δυο άλλους λόγους που είχαν να κάνουν με τη διοίκηση. Τώρα αν σε απασχολούν οι σελίδες του θέματος... βγαλ'τα off-topic. Απλό. Είδες λοιπόν ότι το λες από μόνος σου. Η ΤΙΜ παρά τα καλόγουστα τρέντυ πακετάκια απέτυχε! Άλλα είναι τα σημαντικά... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Αυτό κατάλαβες εσύ ότι είπα; Α, να το προσέξεις αυτό! :p Διοίκηση σημαίνει τρέντυ πακετάκια; Και let me think το F2G σκίζει ή μου φαίνεται; Όλοι μας δεν έχουμε ένα δεύτερο τουλάχιστον νουμεράκι F2G; Για ποιά αποτυχία μου μιλάς; Επειδή δεν είναι πρώτη; Ε τι να κάνουμε δεν μπορούν όλοι να είναι πρώτοι. Η Cosmote που είναι πρώτη δηλαδή με το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει αξίζει να είναι πρώτη; Άλλα την κάνουν πρώτη... Και ο νοών νοείτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Αυτό κατάλαβες εσύ ότι είπα; Α, να το προσέξεις αυτό! :p Διοίκηση σημαίνει τρέντυ πακετάκια; Και let me think το F2G σκίζει ή μου φαίνεται; Όλοι μας δεν έχουμε ένα δεύτερο τουλάχιστον νουμεράκι F2G; Για ποιά αποτυχία μου μιλάς; Επειδή δεν είναι πρώτη; Ε τι να κάνουμε δεν μπορούν όλοι να είναι πρώτοι. Η Cosmote που είναι πρώτη δηλαδή με το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει αξίζει να είναι πρώτη; Άλλα την κάνουν πρώτη... Και ο νοών νοείτο... Και πάλι στα λόγια μου έρχεσαι. Το F2G δεν σκίζει επειδή άρεσε στον κόσμο σαν σχεδίαση το πακέτο!!! Γι' αυτό λέω ότι όσο κιτς, 80s και τόσα άλλα που είπατε για τα νέα πακετάκια της vodafone είναι χωρίς ουσία... Όποιος το πάρει σίγουρα δεν θα το πάρει λόγω εμφάνισης... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εκεί ήθελες να καταλήξεις κάνοντας αναφορά στην ΤΙΜ; Φυσικά και δεν σκίζει για το πακέτο. Σκίζει για το ΕΠΙΠΕΔΟ υπηρεσιών που παρέχει. Η Vodafone ωστόσο (ή καλύτερα ο Μαρινόπουλος) δεν έχει να παρέχει τίποτα παραπάνω από τα πακέτα του ανταγωνισμού (τονίζω και πάλι με εξαίρεση το 3G, το οποίο άλλωστε σε λίγο δεν θα αποτελεί και είδος πολυτελείας για την καρτοκινητή). Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος επιλογής. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Το ότι δεν συμφωνώ με εσένα και την πολιτική της Vodafone σημαίνει ότι ξέρω περισσότερα; Σαφώς και η για να προχώρησε σε τέτοια κίνηση η Vodafone κάτι θα ήξερε. Εγώ σου μεταφέρω τη γενική κατάσταση που επικρατεί. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου επιλέγουν ένα καρτοκινητό αντί συμβολαίου οι 45+. Εαν η Vodafone θέλει να στοχεύσει σε αυτούς τους -ελάχιστους- πελάτες ΟΚ δικαίωμά της. Να μην περιμένουμε και πολλά από αυτή την καρτοκινητή δηλαδή. στγνώμη κιόλας αλλά εσύ που ξέρεις τι κατάσταση επικρατεί? κάθε βήμα της κάθε εταιρίας δεν γίνεται έτσι για να ακουστεί. πιο πριν έχει πέσει πολύ σκέψη και μελέτη! αν θέλετε να λέγεται σοβαρή εταιρία αυτό κάνει. και κάτι άλλο, μην περιμένετε ότι κυκλοφορεί να καλύπτει 100% τις ανάγκες όοοοοολων των χρηστών καρτοκινητής. θα υπάρχουν και ευχαριστημένοι και απογοητευμένοι πως να το κάνουμε. Είδες λοιπόν ότι το λες από μόνος σου. Η ΤΙΜ παρά τα καλόγουστα τρέντυ πακετάκια απέτυχε! Άλλα είναι τα σημαντικά... Και πάλι στα λόγια μου έρχεσαι. Το F2G δεν σκίζει επειδή άρεσε στον κόσμο σαν σχεδίαση το πακέτο!!! Γι' αυτό λέω ότι όσο κιτς, 80s και τόσα άλλα που είπατε για τα νέα πακετάκια της vodafone είναι χωρίς ουσία... Όποιος το πάρει σίγουρα δεν θα το πάρει λόγω εμφάνισης... συμφωνώ! έχω παρατηρήσει σε περίπτερο ότι το βατράχι είναι πιο γνωστό και διαδεδομένο από το MO'MAD που στην τελική έχει καλύτερο πακέτο και δώρο μαζί. είναι πιο φτηνό αλλά σημασία έχει και η διαφήμιση που του κάνουνε! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Όταν λέω γενική κατάσταση εννοώ την κίνηση στην αγορά. Δεν νομίζω να χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία ή ιδιαίτερες γνώσεις για να το αντιληφθεί κανείς αυτό που λέω. Τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Καρτοκινητή=νέοι, συμβόλαια=μεγαλύτεροι σε ηλικία. Εξαιρέσεις υπάρχουν παντού. Αν η Vodafone θέλει να επικεντρωθεί στις εξαιρέσεις, όπως είπα και παραπάνω μαγκιά της. Και anyway για ποιό πράγμα ακριβώς θέλετε να με πείσετε; Ότι ο σχεδιασμός των πακέτων είναι καλός (γιατί αν θυμάμαι καλά από εκεί ξεκινήσαμε την συζήτηση); Ότι δηλαδή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Ότι ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας είναι τυφλός ή έχει μειωμένη αντίληψη της αισθητικής. Με συγχωρείτε αλλά αυτό το πράγμα εμένα προσωπικά μου προσβάλει την αισθητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Με συγχωρείτε αλλά αυτό το πράγμα εμένα προσωπικά μου προσβάλει την αισθητική.Πακέτο είναι δεν είναι γυναίκα να τη παντρευτείς :p Τόσα post για την εμφάνιση του πακέτου και δε βγάζουμε άκρη! Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την ουσία; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Όταν λέω γενική κατάσταση εννοώ την κίνηση στην αγορά. Δεν νομίζω να χρειάζεται και πολύ φιλοσοφία ή ιδιαίτερες γνώσεις για να το αντιληφθεί κανείς αυτό που λέω. Τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Καρτοκινητή=νέοι, συμβόλαια=μεγαλύτεροι σε ηλικία. Εξαιρέσεις υπάρχουν παντού. Αν η Vodafone θέλει να επικεντρωθεί στις εξαιρέσεις, όπως είπα και παραπάνω μαγκιά της. Και anyway για ποιό πράγμα ακριβώς θέλετε να με πείσετε; Ότι ο σχεδιασμός των πακέτων είναι καλός (γιατί αν θυμάμαι καλά από εκεί ξεκινήσαμε την συζήτηση); Ότι δηλαδή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Ότι ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας είναι τυφλός ή έχει μειωμένη αντίληψη της αισθητικής. Με συγχωρείτε αλλά αυτό το πράγμα εμένα προσωπικά μου προσβάλει την αισθητική. δεν προσπαθούμε να σε πείσουμε για τίποτα. αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι στοχεύει αυτό το πακέτο σε άλλες ηλικίες και ότι το πακέτο δεν παίζει σημαντικό ρόλο! ένας καταναλωτής που σκέφτεται σωστά και το συμφέρον του δεν θα κοιτάξει το πακέτο, που στην τελική δεν θα το κουβαλάς παντού μαζί σου, αλλά τις χρεώσεις και τις υπηρεσίες και άλλα. όσο γι αυτό που λες ότι καρτοκινητή=νέοι και συμβόλαια=μεγαλύτεροι επέτρεψε μου να διαφωνήσω! ο πατέρας μου (50 χρονών) έχει F2G Και η μητέρα μου (στην ίδια ηλικία) έχει What's Up! και πριν από ένα χρόνο ήμουν ο μόνος στην οικογένεια που είχα συμβόλαιο! αυτό που λες δεν είναι κανόνας. Πακέτο είναι δεν είναι γυναίκα να τη παντρευτείς :p Τόσα post για την εμφάνιση του πακέτου και δε βγάζουμε άκρη! Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την ουσία; ;) συμφωνώ. δεν παίζει τόσο σημασία σε τι κουτί κυκλοφορεί! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ρε παιδιά όλοι εσείς που υποστηρίζετε και επικροτείτε την κίνηση της Vodafone και τον σχεδιασμό των πακέτων, αποφεύγετε να μου απαντήσετε σε μία ερώτηση: Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η μεγαλύτερη μερίδα του αγοραστικού κοινού δεν γνωρίζει τι ακριβώς προσφέρουν τα πακέτα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι πλέον (μετά και τη διάλυση του ΓΕΡΜΑΝΟΥ) δεν υπάρχει κάποια αλυσίδα καταστημάτων που να παρέχει όλα τα προϊόντα ώστε να μπορείς να τα συγκρίνεις και να αποφασίζεις ποιο πακέτο θέλεις (για να μην πάρουμε ως δεδομένο και την ασχετοσύνη ορισμένων υπαλλήλων σε καταστήματα) και θεωρώντας ότι ανήκετε και εσείς σε αυτή την μερίδα, που κατά βάση ούτε το πακέτο που χρησιμοποιούν δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προσφέρει και αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία, μπορείτε να μου πείτε αν βλέπατε όλα τα πακέτα απέναντί σας και επηρεασμένοι από τα μηνύματα που δέχεστε καθημερινά από τα ΜΜΕ για τα πακέτα, υπήρχε περίπτωση να επιλέξετε τον Μαρινόπουλο; Και η ερώτηση είναι πολύ σημαντική γιατί όλα αυτά αποτελούν τον νόμο του marketing. Και για να επεκταθούμε και σε άλλα θέματα και όχι μόνο στον σχεδιασμό, πιστεύετε ότι μπορεί να έχει ανάλογη επιτυχία με Frog, MO’MAD κ.ο.κ. τη στιγμή που πωλείται αποκλειστικά και μόνο μέσω μιας αλυσίδας super market που έχει (προς το παρόν τουλάχιστον) περιορισμένο αριθμό super market; Το να πωλείται και στα καταστήματα Vodafone, να το καταλάβω. Αλλά εάν θελήσεις υποστήριξη θα πας στο super market να σε βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το πακετο αυτο δεν θα βασιστει στη διαφημηση, αλλα στο οτι θα το δινουν αβερτα στα σουπερ μαρκετ. Ειναι μεγαλη ευκολια να ανανεωνεις με καρτες vodafone και να μη ψαχνεις καρτες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα αυτοι που δε γνωριζουν (και ειναι οι περισσοτεροι) θα διαλεξουν το φρογκ, ομως το πακετο αυτο δεν βασιζεται σε τετοιους πελατες. Τωρα για την υποστηριξη, γιατι αμα παρεις Q,Frog,Momad θα σου παρεχει υποστηριξη ο περιπτερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 δεν μπορουσανε να δινανε PS3.γιορτες ερχονται δικαιουμαστε και ενα δωρακι. πολλα ζηταω??:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ρε παιδιά όλοι εσείς που υποστηρίζετε και επικροτείτε την κίνηση της Vodafone και τον σχεδιασμό των πακέτων, αποφεύγετε να μου απαντήσετε σε μία ερώτηση: Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η μεγαλύτερη μερίδα του αγοραστικού κοινού δεν γνωρίζει τι ακριβώς προσφέρουν τα πακέτα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι πλέον (μετά και τη διάλυση του ΓΕΡΜΑΝΟΥ) δεν υπάρχει κάποια αλυσίδα καταστημάτων που να παρέχει όλα τα προϊόντα ώστε να μπορείς να τα συγκρίνεις και να αποφασίζεις ποιο πακέτο θέλεις (για να μην πάρουμε ως δεδομένο και την ασχετοσύνη ορισμένων υπαλλήλων σε καταστήματα) και θεωρώντας ότι ανήκετε και εσείς σε αυτή την μερίδα, που κατά βάση ούτε το πακέτο που χρησιμοποιούν δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προσφέρει και αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία, μπορείτε να μου πείτε αν βλέπατε όλα τα πακέτα απέναντί σας και επηρεασμένοι από τα μηνύματα που δέχεστε καθημερινά από τα ΜΜΕ για τα πακέτα, υπήρχε περίπτωση να επιλέξετε τον Μαρινόπουλο; Και η ερώτηση είναι πολύ σημαντική γιατί όλα αυτά αποτελούν τον νόμο του marketing. Και για να επεκταθούμε και σε άλλα θέματα και όχι μόνο στον σχεδιασμό, πιστεύετε ότι μπορεί να έχει ανάλογη επιτυχία με Frog, MOʼMAD κ.ο.κ. τη στιγμή που πωλείται αποκλειστικά και μόνο μέσω μιας αλυσίδας super market που έχει (προς το παρόν τουλάχιστον) περιορισμένο αριθμό super market; Το να πωλείται και στα καταστήματα Vodafone, να το καταλάβω. Αλλά εάν θελήσεις υποστήριξη θα πας στο super market να σε βοηθήσει; Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι λίγο.....carrefour και μαρινόπουλος είναι ίδια εταιρία .....πλάκα κάνεις περιορισμένο?...δές εδώ...μόνο στην αττική έχει 100.......επίσης πώς ξέρεις πώς θα είναι το πακέτο όταν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο εμπόριο.......επίσης ξέρεις μία οικογένεια κάθε πότε παέι στο σούπερ μάρκετ?........2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον.......support κάνει το 13830 που θα καλούν αυτοί οι συνδρομητές απο το κινητό τους........η διαφορά της Vodafone είναι ότι δεν θέλει να πουλούνται τα προϊόντα της μαζί με συνεργαζόμενα προϊόντα γι'αυτό και δεν πουλούνται στο ίδιο μέρος.......και δυστυχώς τα χρήματα για τους μικρούς τα έχουν οι γονείς τους........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts