Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όντως από το πρωι που προσπαθούσα να μπω τίποτα..τουλάχιστον δουλεύει το http://www.myvodafone.gr για τα e-mails και το wap τους...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (20 Δεκ. 2003 , 14:50)

Απλώς όταν το βλέπεις συνέχεια μόλις ανοίγεις το κινητό σου κάποια στιγμή γίνεται σπαστικό!

ενώ πχ το λογότυπο της νόκια δεν γίνεται σπαστικό... είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσες φορές και να το δεις.. :alien: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Datum Processor (20 Δεκ. 2003 , 21:55)

FILOI MOY :rolleyes: Einai poly aplo :worry: Vazete ki eseis gia mhnyma xeretismoy "I'm fine, thanx!" na emfanizete meta apo ayto :wacko: kai dinete etsi tin apantisi poy toso poly thelei i vodafone na akousei apo mas :blink: :lol: :lol:

Δεν γίνεται αυτό. Το κείμενο που βάζεις για να φαίνεται όταν ανοίγεις το κινητό δεν εμφανίζεται ποτέ.

ενώ πχ το λογότυπο της νόκια δεν γίνεται σπαστικό... είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσες φορές και να το δεις..
Το θέμα είναι ότι η βλακεία της vodafone δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Δημιούργησα αυτό το θέμα γιατί έχω ένα πρόβλημα με το Panasonic X70 και το wap της Vodafone.

Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να κατεάσω πολυφωνικούς ήχους και wallpapers από τη Voda.Ενεργοποίησα το wap και το GPRS και βρέθηκα σε μια μεγάλη έκλπηξη.Ούτε από εκεί μπορούσα να κατεβάσω όπως γίνεται από την Cosmote.Πρόσφατα πάλι ψάχνοντας για το VF Live! (μου ήρθε αυτή η ιδέα γιατί είχα βγει σε μια σελίδα με το σήμα της VF έγχρωμο και με ειδοποιούσε για τεχνικό πρόβλημα και στο κάτω μέρος ένα σπιτάκι με ένα link προς το VF Live!)βρήκα μια σελίδα που είχε τις υπηρεσίες του Live! χωρίς όμως εικόνες.Καμία εικόνα, ούτε και σε προεπισκόπηση wallpaper δεν είχε(να σημειώσω πως σε συσκευή Nokai 6610 στο αρχικό μενού του απλού wap έχει τηω επιλογή εικόνες και ήχοι και μπορείς να κατεβάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι που δεν μπορώ με το Panasonic X70).Βασικά τη δουλειά μου την κάνω και με αυτο τον τρόπο απλά θα ήθελα να μάθω αν έχει καταφέρει κανείς άλλος να βρει κάποια σελίδα του VF Live! ή αν μπορεί κάποιος που έχει συσκευή συμβατή με το VF Live! να μου πει τη διεύθυνση μιας σελίδας.Ευχαριστώ πολύ.

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Έχουν πρόβλημα τώρα τελαυταία? Προσπάθησα να στείλω 3 την τελευταία βδομάδα και αν κ τα έστειλε κανονικά δεν πήγαν πότε...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (22 Δεκ. 2003 , 14:13)

Έχουν πρόβλημα τώρα τελαυταία? Προσπάθησα να στείλω 3 την τελευταία βδομάδα και αν κ τα έστειλε κανονικά δεν πήγαν πότε...

Δεν έχω δει κάτι τέτοιο τα δικά μου πάνε κανονικά. :confused:

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

Βεβαιως!!!

www.vodafone.gr

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevetra (22 Δεκ. 2003 , 16:26)

Εχω πάει στο site της vodafone ομως δεν βλέπω κάποιο link σχετικό με τις χρεώσεις!

Click here. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevetra (22 Δεκ. 2003 , 15:46)

Η Vodafone εχει περιαγωγη και στο Cu?

Βεβαίως ρίξε μια ματιά εδώ.

Wirelessly posted (PtG@nokia7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την stevetra

Η Vodafone εχει περιαγωγη και στο Cu?

Isxyei oti akrivos kai sto a la carte, half roaming me ola ta diktya pou exoun kanei symvasi me ti voda alla kai full roaming me kapoia sygekrimena diktya, opos px vodafone allon xoron!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Είναι τελείως σαφές ότι κανονικά πρέπει να συμπίπτει ημερολογιακά ο χρόνος υπολογισμού του προπληρωμένου προγράμματος με την έκδοση του λογαριασμού. Δηλ. αν η Voda υπολογίζει ότι διανύεις π.χ. τα δωρεάν 120 λεπτά σου από 1/10/... ως 30/10/... τότε πρέπει να εκδώσει το λογαριασμό την 1/11/... Aλλιώς κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια τι χρονος του μένει και να εκμεταλλευτεί τις μονάδες του. Παράδειγμα: αν ο λογαριασμός εκδοθεί στις 15 του μήνα θα περιέχει ΄15 ημέρες εκκαθαριστικές μονάδες από το προηγούμενο 30ημερο και 15 ημέρες κατ' εικασία μονάδες από τον επόμενο μήνα που δεν έχει γίνει εκκαθάριση. Έτσι όμως εγώ που α. δεν έχω καθόλου ενημερωθεί σχετίκά και β. έχω μια δεδομένη κατανομή τηλεφωνημάτων που δεν είναι ομοιόμορφη στα 15ήμερα, μπορεί να ξεφύγω από το "δωρεάν" πανεύκολα. Δηλ. να κάνω πολλές μονάδες στο β' (προηγούμενο 15ήμερο) και λίγες στο επόμενο νομίζοντας ότι ρεφάρω.

Με λίγα λόγια ο τρόπος υπολογισμού είναι παράλογος και παραπλανητικός,΄και σίγουρα έχει αυτο-σκοπό να κάνουμε περσισότερες μονάδες εκτός προγράμματος.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να τραβήξει η ΕΕΕΤ το αυτί της Voda και να την υποχρεώσει σε διαφανείς λογαριασμούς που και να εξηγούν τον τρόπο χρέωσης γραπτώς και η ημερομηνία έκδοσης να είναι ακριβώς μόλις λήξει ο μήνας υπολογισμού. Από κουτοπονηρίες και προφάσεις μπαφιάσαμε...

:)

Den katalavenw pws anagazesai na kaneis perissoteres klhseis sto deftero dekapen8imeros. Apla ksexna pote ekdidetai o logariasmos sou kai na midenizeis ton metrhth tou kinhtou sou ka8e 1h tou mhna. Tha deis oti den tha mperdevesai...
Infinite loneliness

Πάντως σίγουρα την 1η του μήνα άρχιζει να μετράει ο δωρέαν χρόνος!

Τόσα χρόνια κάθε 1η του μήνα μηδενίζω τους μετρητές του κινητού και έχω πάντα μια εικόνα του προπληρωμένου χρόνου που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μπέρδεμα :confused:

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned