princess Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 τοτε εγω κατι δεν εχω καταλαβει καλα... μπορω να ανεβασω εικονες και να τις στειλω στο τηλεφωνο? Γιατι δε μου ανοιγει καν η σελιδα που υποτιθεται οτι πρεπει να ανοιξει; Σαν σελιδα ειναι πολυ καλη αλλα το χουνερι που επαθα με το vizzavi που πηγανε τα mail μου περιπατο θα το φυσαω και δε θα κρυωνει... καλος σχεδιασμος σελιδας κακη εξυπηρετηση για να το πω πιο σωστα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (15 Δεκ. 2003 , 22:18) Το μύνημα βγαίνει και στα νέα καρτοκινητά; τί εννοείς στα νέα? καρτοκινητό έχω.. CU αγορασμένο πέρισυ το Μάρτιο.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Ναι..πηρα και εγω σημερα μια καρτα cu και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα..Τωρα αν το βγαζει καθε φορα που ενεργοποιω την συσκευη..ε,χ***α κι ασ'τα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 exo paratirisi ston logariasmo ton analitiko kqathe mina oti i prosvasi mou sto internet tou kinitou ine dorean!! xreonomai mono gia oti katevazo! ringtones kai pexnidia!!! ti simveni??? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 η προσβαση μεσω wap και gprs ακομα δεν εχει παγιο ... το ξεχασανε ξερω γω; οντως χρεωνεσαι για οσο εισαι μεσα οσον αφορα το wap και για οτι κατεβαζεις οσον αφορα το gprs.... Μη το πεις ουτε του παπα λεω γω! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 δεν το πιστευω... σε ολες τις αλλες υπηρεσιες υποστηριζει Mozilla εκτος απο το my alboum!!!!! Να τους βρισω η να φασκελωθω τωρα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sharp GX20 Video (15 Δεκ. 2003 , 23:03) exo paratirisi ston logariasmo ton analitiko kqathe mina oti i prosvasi mou sto internet tou kinitou ine dorean!! xreonomai mono gia oti katevazo! ringtones kai pexnidia!!! ti simveni??? Η υπηρεσία Vodafone Live είναι τον πρώτο μήνα δωρεάν (περιλαμβάνει εκτός από την πλοήγηση στο μενού live και την πλοήγηση σε οποιοδήποτε wap site). Χρεώνεσαι μόνο για ότι κατεβάσεις από το live. Μετά τον δωρεάν μήνα η χρέωση είναι 0,01/kb Επίσης φαντάζομαι ότι μπαίνεις στο wap μέσω gprs και όχι csd. Το παλιό wap (csd) έχει χρονοχρέωση ενώ το wap over gprs έχει όγκοχρέωση, αν δηλαδή ανοίξεις μία σελίδα που είναι 2kb θα χρεωθείς γιαυτά τα 2 kb μόνο για όση ώρα και αν την έχεια ανοιχτή και την βλέπεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Δεν το έχω ψάξει ακόμα, σε λίγες μέρες θα τη δω και θα ενημερώσω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Ευχαριστώ πολύ φίλε... δούλεψε...:) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (15 Δεκ. 2003 , 23:28) δεν το πιστευω... σε ολες τις αλλες υπηρεσιες υποστηριζει Mozilla εκτος απο το my alboum!!!!! Να τους βρισω η να φασκελωθω τωρα; Sites που σε υποχρεώνουν σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένο browser (και ειδικά Internet Explorer), αλλιώς δεν σε αφήνουν να μπεις δεν είναι sites, είναι χάλια μαύρα. :blink: Απλά μην ξανασχοληθείς μαζί τους... Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Μα ως τωρα δουλευε οκ... σε ολα τα Links... γιαυτο δε σκεφτηκα να το ανοιξω με explorer (τον οποιο εχω σαν αναγκαιο κακο). Καλα α π α ρ α δ ε κ τ ο !!!!!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Κανα δυο απλές ερωτήσεις ρε παιδιά :cool: έχω ένα Siemens S55 σε Vodafone με σύνδεση (σήμερα έγινε αλλαγή από A'la Carte) και έκανα και εγγραφή στο Live (η οποία δεν έγινε ακόμα, αύριο μου είπαν). Τέλος πάντων έχω βάλει τις ρυθμίσεις για MMS και WAP και θέλω να σας ρωτήσω τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο MAIL, JAVA, RMS ώστε να μπορώ να έχω εφαρμογές JAVA που να μπορούν να συνδεθούν με GPRS αλλά και να χρησιμοποιήσω και τον Mail Client του κινητού μου; Και κάτι για τον Mail Client, έχω λογαριασμό στην Hotmail και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να ρυθμίσω τον Mail Client του S55 για τον λογαριασμό της Hotmail. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Για ρυθμισεις mail μπορεις να ζητησεις απο vodafone να σου τις στειλει. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Φιλε στη συνδεση για email μεσω GPRS βαλε τη διευθυνση internet.vodafone.gr Αν και παλι δεν δουλεψει μπορεις να ζητησεις απο τη vodafone να σου στειλει τις ρυθμισεις για το ST55 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Kai please min grafeis me kefalaia!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_tiramola_ Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Μου ήρθε και μένα αυτό το μήνυμα, αλλά κατά τα φαινόμενα πήγε και αποθηκεύτηκε μόνο του στη SIM χωρίς κάπου να λέει οτι έγινε επιτυχής αναβάθμιση... μήπως απέτυχε; Μπορώ να το ανοίξω, και είναι σαν να ανοίγω ένα binary αρχείο με text editor. Το τηλέφωνό μου είναι το T610, έγινε κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλον; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Ήρθε και σ'εμένα αυτό! :confused: Τι είδους αναβάθμιση κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Εμένα προς το παρόν τίποτα... Δεν θα έπρεπε να υπήρχε κάποια περαιτέρω ενημέρωση? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Δυστυχώς όλο το myvodafone γενικά δουλεύει μόνο με ΙΕ... με opera που έχω εγώ τίποτα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 να ρωτήσω κάτι.. σε όσους ήρθε.. έχετε ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό? μήπως πηγαίνει σε όσους έχουν ταξιδέψει και έχουν κάνει χρήση του roaming μόνο.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NiKant (16 Δεκ. 2003 , 14:29) να ρωτήσω κάτι.. σε όσους ήρθε.. έχετε ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό? μήπως πηγαίνει σε όσους έχουν ταξιδέψει και έχουν κάνει χρήση του roaming μόνο.. Σε εμένα που ήρθε έχω ταξιδέψει! Λες να είναι αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_tiramola_ Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Και γω επίσης ταξιδεύω και κάνω χρήση roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (15 Δεκ. 2003 , 11:59) Για να μπεις σε web σελιδες πρεπει να φτιαξεις ενα λογαριασμο internet στο κινητο σου ,δοκιμασε να μπεις απο internet.vodafone.gr Αν σου ζητησει user και pass μη βαλεις τιποτα,μονο αυτη τη διευθυνση. Σ'ευχαριστώ φίλε μου τώρα δουλέυει μια χαρά. Παράθεση panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Ναι ο Οpera δεν δουλευει εκει.... Απαράδεκτοι... :angry: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3gpp Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Πηγαίνει σε όλους ανεξαιρέτως και αποθηκεύεται στην SIM. Άλλωστε αυτήν πάει να αναβαθμίσει ... Πρόκειται για αλλαγές όπως πχ. τα τηλέφωνα του Panafon Menu, που αλλάζουν (πχ της Express Service, κλπ).... Παράθεση Carpe Diem ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts