dimtz Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 On 29/8/2025 at 1:55 ΜΜ, king2009 said: Την καλημερα μου. Εφυγα και εγω απο cosmote 3 νουμερα σε vodafone με την προσφορα με τα 95 ευρω το χρονο 300gb+απεριοριστη ομιλια και εχω να πω τα καλυτερα. Φουλ σημα σε σημεια που με cosmote δεν εβγαζα καν κληση. Τρομερο και το chat απο εκει δεν εχω παραπονο ουτε με cosmote ευγενικοι και προσχαροι να βοηθησουν σε οτι χρειαστει. Δεν το περιμενα αλλα τοσα χρονια με cosmote στα χωραφια δεν την παλευα και τωρα με vodafone με φουλ σημα νομιζω οτι δεν θα ξανα φυγω ξανα. Που βρίσκουμε αυτήν την προσφορά φίλε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 6 minutes ago, dimtz said: Που βρίσκουμε αυτήν την προσφορά φίλε; Τελειωσε χθες. Ειχε διαρκεια κανα μηνα νομιζω ισως και παραπανω και την επαιρνες με φορητοτητα απο αλλο παροχο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 (edited) Ok αν βγει ξανά σφύρα 🙂 Edited September 3, 2025 by dimtz 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Επίσημη ανακοίνωση στο site της Vodafone περι προβλημάτων των τελευταίων ωρών. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 5 minutes ago, elkons said: Επίσημη ανακοίνωση στο site της Vodafone περι προβλημάτων των τελευταίων ωρών. Ρε το δίκτυο έχει πέσει εντελώς εδώ και 2 ώρες σχεδόν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίνε μόνο οι άλλοι;; 1 1 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Η Nova πάντως στρώνει σιγά σιγά και λειτουργεί αν και δεν βγήκε καμία επίσημη ανακοίνωση. Η εξυπηρέτηση της Vodafone είναι επίσης νεκρή. 1 minute ago, marios239 said: Ρε το δίκτυο έχει πέσει εντελώς εδώ και 2 ώρες σχεδόν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίνε μόνο οι άλλοι;; VoLTE έχετε καθόλου; μόνο GSM εδώ και όσοι έχουν κλειστό 2G (μετά το Update Android 15 για κλειστό 2G) δε κάνει τίποτα, Emergency Calls Only. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Εγώ βλέπω ότι μόλις έπεσε η google, έπεσε κ η βόνταφον. Προφανώς παιζει πανω της. Δεν μας τα λες καλά κυρά βονταφοναρα... 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Εγώ βλέπω ότι μόλις έπεσε η google, έπεσε κ η βόνταφον. Προφανώς παιζει πανω της. Δεν μας τα λες καλά κυρά βονταφοναρα... Είναι ανάλογα με ποιον συνεργάζεται η κάθε εταιρία. Και στη Γερμανία έπεσε η Vodafone de μαζι με τη Google ενω η Telekom επηρεάστηκε ελάχιστα. Επίσης χοντρό πρόβλημα και με την 1&1 DE. Μη το ψάχνεις, έκαψαν πολλες εταιρίες και πελάτες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Just now, elkons said: Είναι ανάλογα με ποιον συνεργάζεται η κάθε εταιρία. Και στη Γερμανία έπεσε η Vodafone de μαζι με τη Google ενω η Telekom επηρεάστηκε ελάχιστα. Επίσης χοντρό πρόβλημα και με την 1&1 DE. Μη το ψάχνεις, έκαψαν πολλες εταιρίες και πελάτες. Καιρός να αλλάζουμε υπηρεσίες. Βολική και παιχνιδιάρα η google, αλλά καιρός να σοβαρευτούμε και να παμε προς την παλια και Ορθόδοξη Microsoft... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Καιρός να αλλάζουμε υπηρεσίες. Βολική και παιχνιδιάρα η google, αλλά καιρός να σοβαρευτούμε και να παμε προς την παλια και Ορθόδοξη Microsoft... Και η Microsoft παιχνιδιάρα είναι, αμα πέσει αυτή θα έχουμε θέματα στα αερδρομια. Δε θυμάσαι τι είχε γίνει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 13 minutes ago, elkons said: VoLTE έχετε καθόλου; μόνο GSM εδώ και όσοι έχουν κλειστό 2G (μετά το Update Android 15 για κλειστό 2G) δε κάνει τίποτα, Emergency Calls Only. Εδώ το κομμάτι του ραδιοδικτύου λειτουργεί κανονικά (και οι n78 είναι ανοιχτές) αλλά δεν περνάει τίποτα από δεδομένα. Απολύτως τίποτα! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Παιδιά όλοι επηρεάστηκαν απλά η Cosmote πιο λίγο. Σε σταθερό της που ήμουν συνδεδεμένος έμπαινες στις ιστοσελίδες απλά έκανε μία ώρα,ενώ στην Vodafone είτε έμπαινες με καθυστέρηση είτε καθόλου(μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας) 16 minutes ago, elkons said: VoLTE έχετε καθόλου; μόνο GSM εδώ και όσοι έχουν κλειστό 2G (μετά το Update Android 15 για κλειστό 2G) δε κάνει τίποτα, Emergency Calls Only. Εμείς εδώ μία χαρά,από όλα είχαμε αλλά υπήρχε χοντρό πρόβλημα στην πρόσβαση σε ιστοσελίδες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 (edited) 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Παιδιά όλοι επηρεάστηκαν απλά η Cosmote πιο λίγο. Σε σταθερό της που ήμουν συνδεδεμένος έμπαινες στις ιστοσελίδες απλά έκανε μία ώρα,ενώ στην Vodafone είτε έμπαινες με καθυστέρηση είτε καθόλου(μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας) Cosmote, με τη μεγαλύτερη πίτα συνδρομητών έχει πάντως τις λιγότερες αναφορές. Μια ώρα έκανε παντού στις ιστοσελίδες αφού έπεσε ο Public DNS της Google (τα πήρε όλα σβάρνα δηλαδή) Προφανώς κάποιο κομμάτι του δικτύου της Vodafone έχει σχέση με τη Google ακόμα και οι FFTH εδω δεν δουλεύουν. Η Nova δεν ξέρω, έριξε όλες τις αναφορές μάλιστα στο 0. Edited September 4, 2025 by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Και εγώ πιστευω οτι κατι παιζει ανάμεσα σε βοντα+γκουγκλ.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Επανήλθε στη Μαγνησία! ΥΓ: Για όσους έχετε θέμα ακόμα, ρίξτε μια ματιά στις ρυθμίσεις DNS σας. Σε 4g router που είχα βάλει Adguard dns ακόμα δεν παίζει. Έπρεπε να τους βγάλω για να λειτουργήσει. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Να κατεβάσω τον γενικό; 😛 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 19 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ίσα ίσα με την υπηρεσία rcs αν και ο αποστολέας και ο παραλήπτης έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο δεν θα αφαιρούνται και μηνύματα Aυτο απ'οσο ξερω δεν ισχυει. Ισα ισα γι αυτο θελουν το RCS οι παροχοι για να το χρεωνουν, οποτε ναι μεν ειναι ΟΤΤ υπηρεσια αλλα και το SMS το ιδιο ειναι. Χρησιμοποιει ΚΒ για να στειλει το μηνυμα αλλα δεν καταναλωνει απο το πακετο ιντερνετ που ισως εχεις 🙂 το θεμα τους ειναι αν αξιζει η επενδυση και τωρα αν το σηκωσουν στους servers της google ισως αλλα και παλι νομιζω εχει αργησει το rcs 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Just now, stathis123 said: Aυτο απ'οσο ξερω δεν ισχυει. Ισα ισα γι αυτο θελουν το RCS οι παροχοι για να το χρεωνουν, οποτε ναι μεν ειναι ΟΤΤ υπηρεσια αλλα και το SMS το ιδιο ειναι. Χρησιμοποιει ΚΒ για να στειλει το μηνυμα αλλα δεν καταναλωνει απο το πακετο ιντερνετ που ισως εχεις 🙂 το θεμα τους ειναι αν αξιζει η επενδυση και τωρα αν το σηκωσουν στους servers της google ισως αλλα και παλι νομιζω εχει αργησει το rcs Κοίταξε χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο το rcs και δεν έχω χρεωθεί τίποτα. Δηλαδή δεν με έχει χρεώσει επιπλέον στα GB,παίρνει από αυτά του πακέτου που έχω,όπως επίσης αν ο παραλήπτης δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο έχω επιλέξει εγώ μέσα από τις ρυθμίσεις μετά από λίγο το μήνυμα να πάει ως απλό sms,αλλά αυτό αν θέλει κάποιος το κλείνει από τον διακόπτη στις ρυθμίσεις 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 1 minute ago, aektzhs 1 said: Κοίταξε χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο το rcs και δεν έχω χρεωθεί τίποτα. Δηλαδή δεν με έχει χρεώσει επιπλέον στα GB,παίρνει από αυτά του πακέτου που έχω,όπως επίσης αν ο παραλήπτης δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο έχω επιλέξει εγώ μέσα από τις ρυθμίσεις μετά από λίγο το μήνυμα να πάει ως απλό sms,αλλά αυτό αν θέλει κάποιος το κλείνει από τον διακόπτη στις ρυθμίσεις Ακριβώς, είναι σαν να στέλνεις μήνυμα Viber ή What's App, απλά έχει την επιλογή εάν δεν έχεις internet να σταλεί ως SMS/MMS. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 @marios239 Πάλι δεν λειτουργούν τα δεδομένα εδώ, ξεκίνησαν πάλι και αναφορές. Google Search μονο Cosmote, Nova και Starlink φορτώνει, πως γίνεται; Κάτι πάει λαθος και με αυτούς. 12 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ κατάλαβα πως θα μειωθούν λίγο οι λογαριασμοί μας όσοι έχουμε Cosmote TV,VDF,Eon. Εκτός κ αν κάνω λάθος δεν είμαι σίγουρος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 2 minutes ago, elkons said: @marios239 Πάλι δεν λειτουργούν τα δεδομένα εδώ, ξεκίνησαν πάλι και αναφορές. Google Search μονο Cosmote, Nova και Starlink φορτώνει, πως γίνεται; Κάτι πάει λαθος και με αυτούς. Εγώ κατάλαβα πως θα μειωθούν λίγο οι λογαριασμοί μας όσοι έχουμε Cosmote TV,VDF,Eon. Εκτός κ αν κάνω λάθος δεν είμαι σίγουρος. Το δίκτυο έχει επανέλθει κανονικά. Google και YouTube όμως φορτώνουν αιώνια ενώ στην πράσινη παίζουν κανονικά. Με την ευκαιρία κι ένα speedtest: 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 6 minutes ago, marios239 said: Το δίκτυο έχει επανέλθει κανονικά. Google και YouTube όμως φορτώνουν αιώνια ενώ στην πράσινη παίζουν κανονικά. Με την ευκαιρία κι ένα speedtest: Ρεκόρ RSRQ εδώ, πρώτη φορά! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 στην αθηνα περιοχη ζωγραφου εδω και 10 λεπτα δουλευουν ολα κανονικα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Φαίνεται να επανήλθαν και οι υπηρεσίες google! 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts