Arinos Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Εσάς ποιά η γνώμη σας;; Γενικά δεν έχει την ανάπτυξη που είχε η Cosmote πριν 2-3 χρόνια που ανέβηκε στα speedtest awards από 51.39 στα 88.38 μέσα σε 6 μήνες και μετά έκλεισε τον χρόνο με 105.64 και μιλάμε για τέλος 2021. Σήμερα θα έπρεπε και οι 3 να είχαν τουλάχιστον 100. Για την σταθερή δεν έχω να πω κάτι, δεν την ενδιαφέρει να κάνει πολλά πράγματα αλλά δεν θέλει να μείνει και πίσω. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:23 μμ (edited) Από την Θεσσαλονίκη με αγάπη για όλα τα φιλαράκια εδώ μέσα: https://youtu.be/EUHXacKcbwA?si=pUnnUCKXixk26TFw Edited Σάββατο στις 02:36 πμ by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Χθες το πρωί/μεσημέρι, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην Μεθώνη Πιερίας και σε εσωτερικό χώρο (ψαροταβέρνα ο Νίκος) δεν είχα δεδομένα, μου εμφάνιζε "Ε", κλήσεις δεν δοκίμασα γιατί δεν έτυχε! 2 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serraios1 Δημ. Χθες στς 07:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:50 πμ Επειδή όπως έγραψα σε άλλο τόπικ προσπαθούσα να βρω άκρη να κάνω γραμμή για καρτοκινητό από το εξωτερικό ξόδεψα πολύ χρόνο με την υπηρεσία πελατών. Η εντύπωση που μου άφησε η υπηρεσία πελατών της Vodafone ήταν άριστη, καλύτερη και από την εμπειρία μου στο εξωτερικό. Οι εκπρόσωποι ήταν και ευγενικοί και υπομονετικοί και απάντησαν τις ερωτήσεις μου. Την αντίθετη εντύπωση μου άφησε η Νόβα. Ένιωθα σα να έκαναν αγγαρεία και δεν μου παν τίποτα παραπάνω από τα τοπικά. Με την κοσμοτέ δεν μίλησα πολύ, μου φάνηκαν οκ προς καλοί. Δεν έχω παράπονο. ΄ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:03 πμ (edited) 13 minutes ago, Serraios1 said: Επειδή όπως έγραψα σε άλλο τόπικ προσπαθούσα να βρω άκρη να κάνω γραμμή για καρτοκινητό από το εξωτερικό ξόδεψα πολύ χρόνο με την υπηρεσία πελατών. Η εντύπωση που μου άφησε η υπηρεσία πελατών της Vodafone ήταν άριστη, καλύτερη και από την εμπειρία μου στο εξωτερικό. Οι εκπρόσωποι ήταν και ευγενικοί και υπομονετικοί και απάντησαν τις ερωτήσεις μου. Την αντίθετη εντύπωση μου άφησε η Νόβα. Ένιωθα σα να έκαναν αγγαρεία και δεν μου παν τίποτα παραπάνω από τα τοπικά. Με την κοσμοτέ δεν μίλησα πολύ, μου φάνηκαν οκ προς καλοί. Δεν έχω παράπονο. ΄ Επειδή είμαι στην αναζήτηση εργασίας εδώ και πολύ καιρο βλεπω σε ολα τα γνωστά σαιτς εργασιας να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ θέση για εξυπηρέτηση πελατων Νοβα. Πρεπει οταν μπήκαν τα άτομα σε εκείνες τις θέσεις να μην τους κουνάει κανένας και τίποτα, ίσως γι'αυτόν τον λογο να συμπεριφερονται έτσι οπως συμπεριφερονται. ΥΓ: πριν λίγο καιρό που ειχα στειλει βιογραφικο στην νοβα ήταν για καταστημα. Edited Χθες στς 08:04 πμ by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts