johnny_htc Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 6 minutes ago, Jimakos43 said: Πόσο ισχύει. Εδώ Πάτρα το πρωί είναι όλα κομπλέ όσο κομπλέ μπορεί να είναι στην Πάτρα. Το βράδυ αποτελειωνεται βλέπω κάτι 0,5mbps ούτε μήνυμα δεν μπορώ να στείλω Κέντρο Πάτρα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 hour ago, MIKU said: Εγκρίθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο η συγχώνευση της Vodafone με την 3. Άντε και στα δικά μας, μπας και μια ενιαία Vodafone/Nova μπορέσει να χτυπήσει την Cosmote. Η αυτοκρατορία της βονταφον επιβεβαιώνει την ήττα της στο ίδιο της το σπίτι... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 13 minutes ago, VIPdriver said: Η αυτοκρατορία της βονταφον επιβεβαιώνει την ήττα της στο ίδιο της το σπίτι... Ε καλά οι αυτοκρατοριες κάποτε μπορεί να πέσουν. Την παραμελησαν την εταιρεία όσο δεν πάει τα τελευταία χρόνια και ιδού τα αποτελέσματα. Ευτυχώς το ελληνικό department ξύπνησε κάπως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 12 minutes ago, VIPdriver said: Η αυτοκρατορία της βονταφον επιβεβαιώνει την ήττα της στο ίδιο της το σπίτι... Vodafone uk O2 uk κάνουν διαμερισμό δικτύου παρά πολλά χρόνια λονδι Είναι εντάξει και καλό σήμα αλλα άμα πας εκτός πχ πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ή πανεπιστήμιο από νοσοκομείο του Μπρίστολ κλαυτά έχουν κοινές b20 όταν την πιάνει τέλος το ίντερνετ ή μόνη διαφορά είναι στο b40 b7 που έχουν διαφορετικές μεταξύ τους. καλα για τη. 3 άστο δεν δουλεύει 8 minutes ago, Harry636 said: Vodafone uk O2 uk κάνουν διαμερισμό δικτύου παρά πολλά χρόνια λονδι Είναι εντάξει και καλό σήμα αλλα άμα πας εκτός πχ πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ή πανεπιστήμιο από νοσοκομείο του Μπρίστολ κλαυτά έχουν κοινές b20 όταν την πιάνει τέλος το ίντερνετ ή μόνη διαφορά είναι στο b40 b7 που έχουν διαφορετικές μεταξύ τους. καλα για τη. 3 άστο δεν δουλεύει 3 στο κέντρο στο νοσοκομείο Στα ιατρικά σπίτια άμα είχε ίντερνετ Προσοχή μιλάμε για μεγάλες ταχύτητες 10 minutes ago, Harry636 said: Vodafone uk O2 uk κάνουν διαμερισμό δικτύου παρά πολλά χρόνια λονδι Είναι εντάξει και καλό σήμα αλλα άμα πας εκτός πχ πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ή πανεπιστήμιο από νοσοκομείο του Μπρίστολ κλαυτά έχουν κοινές b20 όταν την πιάνει τέλος το ίντερνετ ή μόνη διαφορά είναι στο b40 b7 που έχουν διαφορετικές μεταξύ τους. καλα για τη. 3 άστο δεν δουλεύει 3 στο κέντρο στο νοσοκομείο Στα ιατρικά σπίτια άμα είχε ίντερνετ Προσοχή μιλάμε για μεγάλες ταχύτητες Με οπτική επαφή με την κεραία χαχαχ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 hour ago, johnny_htc said: Ε καλά οι αυτοκρατοριες κάποτε μπορεί να πέσουν. Την παραμελησαν την εταιρεία όσο δεν πάει τα τελευταία χρόνια και ιδού τα αποτελέσματα. Ευτυχώς το ελληνικό department ξύπνησε κάπως. Τους πελάτες παραμελησαν, οπως επισης το world marketing της εταιρίας τους υποτίμησε. Μου θυμίζει την πτώση της Νοκια οταν ξεκινησαν τα ios + android. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 7 minutes ago, VIPdriver said: Τους πελάτες παραμελησαν, οπως επισης το world marketing της εταιρίας τους υποτίμησε. Μου θυμίζει την πτώση της Νοκια οταν ξεκινησαν τα ios + android. Η πτώση της Nokia ξεκίνησε αλλιώς αρχικά είχε Linux λογισμικό μαζί με την intel και κοίταγε καλά και το android αλλά μετά έσκασε τα λεφτά η Microsoft για την αγορά της 1 minute ago, Harry636 said: Η πτώση της Nokia ξεκίνησε αλλιώς αρχικά είχε Linux λογισμικό μαζί με την intel και κοίταγε καλά και το android αλλά μετά έσκασε τα λεφτά η Microsoft για την αγορά της Μην ξεχνάς n800 n810 n900 n9 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, MIKU said: Εγκρίθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο η συγχώνευση της Vodafone με την 3. Άντε και στα δικά μας, μπας και μια ενιαία Vodafone/Nova μπορέσει να χτυπήσει την Cosmote. Ποια από τις δύο είναι η 3η μακρύτερη η νοντ η η βοντανοντ ; 😂😂😂😂😂 2 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Δε νομίζω να δυσκολευοταν η μαμα βονταφον να πουλησει και την ελληνική βονταφον σε κάνα Αραβα... 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 2 minutes ago, VIPdriver said: Δε νομίζω να δυσκολευοταν η μαμα βονταφον να πουλησει και την ελληνική βονταφον σε κάνα Αραβα... Με 2,6 δις καθαρά κέρδοι νομίζεις θα την πουλήσουν Δεν το πιστεύω αυτό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 4 minutes ago, Harry636 said: Με 2,6 δις καθαρά κέρδοι νομίζεις θα την πουλήσουν Δεν το πιστεύω αυτό Και η Νοβα εχει κέρδη και ειναι προς πωληση. Η ισπανική βονταφον δεν έβγαζε κερδη οταν την πουλησαν; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 minute ago, VIPdriver said: Και η Νοβα εχει κέρδη και ειναι προς πωληση. Η ισπανική βονταφον δεν έβγαζε κερδη οταν την πουλησαν; 810 εκατομμύρια 13 minutes ago, Harry636 said: 810 εκατομμύρια 947 εκατομμύρια η Vodafone Spain μετά από φόρους και χρέη https://www.telcotitans.com/vodafonewatch/in-depth-vodafone-concedes-defeat-in-spain-billions-poorer-in-latest-bid-to-right-size/7392.article 26 minutes ago, Harry636 said: 810 εκατομμύρια 947 εκατομμύρια η Vodafone Spain μετά από φόρους και χρέη https://www.telcotitans.com/vodafonewatch/in-depth-vodafone-concedes-defeat-in-spain-billions-poorer-in-latest-bid-to-right-size/7392.article https://www.insider.gr/epiheiriseis/320267/vodafone-pano-apo-11-dis-kerdi-epistrefei-stin-kerdoforia#:~:text=Η Vodafone παρουσίασε καθαρά κέρδη,εκτιμήσεων για 2%2C44 δισ. θα μου πεις μα πως γίνεται η Vodafone gr revenue 11δις και η ισπανική στα 4 είναι απλό καρτέλ οι τιμές στην Ελλάδα είναι στο θεό Για άλλη μια φορά βλέπουμε τι πληρώνουμε εδώ στην Ελλάδα ΥΓ το ποιο ακριβω unlimited all στην ζωη μου το πλήρωσα Ιαπωνία 15 στην Rakuten mobile 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τους πελάτες παραμελησαν, οπως επισης το world marketing της εταιρίας τους υποτίμησε. Μου θυμίζει την πτώση της Νοκια οταν ξεκινησαν τα ios + android. Ναι, αυτό λέω. Παραμελοντας την σωστή λειτουργία της εταιρείας, παραμελεις κατ επέκταση και τους πελάτες. Υπερβολικά "στυγνοι" καπιτάλες οι Άγγλοι σε τέτοια ζητήματα και τώρα τρέχουν να τα μαζέψουν.. Δες για παράδειγμα την αυτοκινητοβιομηχανια τους. Ο, τι πιο ξεπεσμός εκεί έξω αυτή τη στιγμή, ξεπέρασαν και τους Ιταλούς.. Ινδοί και Κινέζοι τις έχουν έχουν αγοράσει και άλλες έκλεισαν.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, MIKU said: Εγκρίθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο η συγχώνευση της Vodafone με την 3. Άντε και στα δικά μας, μπας και μια ενιαία Vodafone/Nova μπορέσει να χτυπήσει την Cosmote. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να αφήσουν 2 παρόχους! Οι Άραβες επιδιώκουν την επέκταση τους στην Ευρώπη! 😁😉 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Η αυτοκρατορία της βονταφον επιβεβαιώνει την ήττα της στο ίδιο της το σπίτι... Ήταν κάποτε! Όπως η ΕΣΣΔ έχουν το ίδιο χρώμα κιόλας! 3 1 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 12 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να αφήσουν 2 παρόχους! Οι Άραβες επιδιώκουν την επέκταση τους στην Ευρώπη! 😁😉 Ήταν κάποτε! Όπως η ΕΣΣΔ έχουν το ίδιο χρώμα κιόλας! Όταν λέμε το βιολί του ..... Πλέον θα λέμε η νόβα του 🤣 ετζ σα πλασ παουερ φορ εβερ 🤣 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος https://youtu.be/xFjP49-PJTU?si=adjAUp4c1-bAqrqA 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 20 ώρες πριν, johnny_htc said: Κέντρο Πάτρα; Ναι ναι επί της Κορίνθου μένω στη Γούβα από κάτω. Τα πρωινά έχω 20-30 mbps down και απόγευμα βράδυ 0-3mbps Edited 6 Δεκέμβριος by Jimakos43 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 2 minutes ago, Jimakos43 said: Ναι ναι επί της Κορίνθου μένω στη Γούβα από κάτω Έχεις κάλυψη εκεί απ όσο θυμάμαι από τις κεραίες κοντά στον Βασιλόπουλο ας πούμε ο, τι είναι, πάνω στην εθνική. Αλλά μάλλον N1 ακόμα. Νόμιζα είχαν καλύψει με N78 από τις μετρήσεις του @memoriesradio τις προάλλες που πέρασε με το νέο εργαλείο το 14T. Ίσως δεν πιάνει καλά σε σένα η N78 και σε πετάει N1, δεν ξέρω.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 8 minutes ago, johnny_htc said: Έχεις κάλυψη εκεί απ όσο θυμάμαι από τις κεραίες κοντά στον Βασιλόπουλο ας πούμε ο, τι είναι, πάνω στην εθνική. Αλλά μάλλον N1 ακόμα. Νόμιζα είχαν καλύψει με N78 από τις μετρήσεις του @memoriesradio τις προάλλες που πέρασε με το νέο εργαλείο το 14T. Ίσως δεν πιάνει καλά σε σένα η N78 και σε πετάει N1, δεν ξέρω.. Δεν έχει καλή κάλυψη εδώ ειδικά μέσα στο σπίτι. Νομίζω πιάνω από αυτή στα ΚΤΕΛ πάνω τα καινούργια και μια εδώ στην Γούβα που έχει Edited 6 Δεκέμβριος by Jimakos43 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 11 minutes ago, Jimakos43 said: Δεν έχει καλή κάλυψη εδώ ειδικά μέσα στο σπίτι. Νομίζω πιάνω από αυτή στα ΚΤΕΛ πάνω τα καινούργια και μια εδώ στην Γούβα που έχει Πόσος σήμα έχεις ποιο πολύ μου φαίνεται για φορτωμένο δίκτυο; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 1 hour ago, Jimakos43 said: Δεν έχει καλή κάλυψη εδώ ειδικά μέσα στο σπίτι. Νομίζω πιάνω από αυτή στα ΚΤΕΛ πάνω τα καινούργια και μια εδώ στην Γούβα που έχει Άμα κατεβάσεις netmonster και μπορέσεις, τράβα ένα screenshot στο σημείο με το προβληματικό σήμα άμα θες, να δούμε ποια κεραία είναι. Άμα λες πάντως κακή κάλυψη, μάλλον με B20 θα συνδέεσαι, που φυσικά πιταρει σε ώρα αιχμής.. 🥲 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 1 hour ago, Harry636 said: Πόσος σήμα έχεις ποιο πολύ μου φαίνεται για φορτωμένο δίκτυο; Έχω 3-4 γραμμές. Απλά φορτώνεται το απόγευμα με βράδυ για αυτό λογικά. 4g+ Σε B8 με B3 τα πρωινά. Το βράδυ με πετάει σε B20 νομίζω. Τώρα επειδή λείπω για σκ θα στείλω σκριν Κυριακή που γυρνάω Edited 6 Δεκέμβριος by Jimakos43 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Just now, Jimakos43 said: Έχω 3-4 γραμμές. Απλά φορτώνεται το απόγευμα με βράδυ για αυτό λογικά Για να δεις πόσο σήμα έχεις κανονικά πρέπει να δεις σε στης ρυθμίσεις του ή 3 4 γραμμές δεν λένε τίποτα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 21 minutes ago, Jimakos43 said: Έχω 3-4 γραμμές. Απλά φορτώνεται το απόγευμα με βράδυ για αυτό λογικά. 4g+ Σε B8 με B3 τα πρωινά. Το βράδυ με πετάει σε B20 νομίζω. Τώρα επειδή λείπω για σκ θα στείλω σκριν Κυριακή που γυρνάω Ναι φυσικά, όποτε μπορέσεις 20 minutes ago, Harry636 said: Για να δεις πόσο σήμα έχεις κανονικά πρέπει να δεις σε στης ρυθμίσεις του ή 3 4 γραμμές δεν λένε τίποτα Ναι, με νετμονστερ θα βγάλουμε ένα α συμπέρασμα τι παίζει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Δεκέμβριος (edited) Οταν εγω εγραφα τι εστι βονταφον, καποιοι με ελεγαν hater... https://techmaniacs.gr/vodafone-kleinei-spitia-katastrefei-oneira-kai-odigei-kosmo-stin-aytoktonia-kyriolektika/ Edited 12 Δεκέμβριος by VIPdriver 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 12 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Οταν εγω εγραφα τι εστι βονταφον, καποιοι με ελεγαν hater... https://techmaniacs.gr/vodafone-kleinei-spitia-katastrefei-oneira-kai-odigei-kosmo-stin-aytoktonia-kyriolektika/ Τώρα βρήκες αξιόπιστο site. Όχι ότι δεν γίνονται, αλλά αυτοί είναι οι πιο άθλιοι αρθρογράφοι που υπάρχουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts