CaptainNickGR Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 7 ώρες πριν, Bas said: Πως ο αποστολεας ειναι "CUoffer" ενω εχω Vodafone International; Εμένα ήρθε ενώ έχω συμβόλαιο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Και η Vodafone Ιταλίας στο σφυρί.... https://www.morningstar.com/news/dow-jones/202311243600/swisscoms-fastweb-mulling-acquisition-of-vodafones-italian-unit-bloomberg-reports Iliad και Fastweb-Suisscom οι μνηστήρες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 40 minutes ago, aektzhs 1 said: Και η Vodafone Ιταλίας στο σφυρί.... https://www.morningstar.com/news/dow-jones/202311243600/swisscoms-fastweb-mulling-acquisition-of-vodafones-italian-unit-bloomberg-reports Iliad και Fastweb-Suisscom οι μνηστήρες Στανταρ ερχεται και η ώρα της GR... Γι'αυτό δίνουν αμαξια, IPhoνια, εισιτήρια και απεριοριστο ιντερνετ για 12 μηνες σε ό,τι κινείται... 4 1 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο... 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο... Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Άσε που θα είναι η πρώτη φορά και φυσικά παντοτινή (αν πάντα)... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 26 minutes ago, p_k said: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο... Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο...Κυριολεκτικά! 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Μήπως να την πάρουμε τα μέλη του myphone? Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 31 minutes ago, zerokill said: Μήπως να την πάρουμε τα μέλη του myphone? Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Ωραία ιδέα. Δεν θα χρειάζεσαι και τον αγρότη έτσι, θα φυτεύεις κεραία όπου θες εσύ σαν CEO. 😛 @memoriesradio 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 44 minutes ago, zerokill said: Μήπως να την πάρουμε τα μέλη του myphone? Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Εάν αυτός που την αγοράσει διαβάζει myPhone, θα προσλάβει μερικούς από εδώ για εξυπ.πελατων... 3 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο... Παρέα με την nova θα πωληθεί... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Πωλούνται όπως είναι επιπλωμένες λοιπόν 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Το τραγικό ολων ειναι οτι καποιοι χαίρονται γιατι πιστευουν οτι αν πωληθουν αυτές οι εταιρείες τότε οι νεοι αγοραστές θα ερθουν και θα δώσουν Ευρωπαίκές τιμες , super δικτυα και εξυπηρέτηση Αμαζον. Εκείνο που θα γινει στην πράξη ειναι συρρίκνωση δραστηριοτήτων, μαζικές απολύσεις και περιορισμος κόστους με στοχευμένες μόνο επενδύσεις για να βγούν καλά νούμερα. Αν κάτι στραβώσει τότε βγαίνει παλι πωλητήριο Πραγματικά δεν θα έπρεπε κανεις να εύχεται τέτοια σενάρια να γινουν πραγματικότητα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Ουδείς εύχεται τέτοια πράγματα. Οσον αφορά τις τιμές, έχει γίνει τεράστια πρόοδος από όλες τις εταιρείες και πλέον είναι σωστές. Τα ελληνικά δίκτυα επίσης, είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Εκεί που πάσχουμε είναι στην εξυπηρέτηση πελατών. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 7 minutes ago, p_k said: Εκεί που πάσχουμε είναι στην εξυπηρέτηση πελατών. Όχι πάσχουμε γενικά... Η Nova πάσχει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Κατά τη γνώμη μου, πάσχουμε γενικά. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 3 minutes ago, p_k said: Κατά τη γνώμη μου, πάσχουμε γενικά. Δεν έχεις άλλη εταιρεία για να ξέρεις την εξυπηρέτηση των άλλων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Δεν έχεις άλλη εταιρεία για να ξέρεις την εξυπηρέτηση των άλλων. Και βέβαια έχω. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Just now, p_k said: Και βέβαια έχω. Για πες.. δεν έχεις αναφέρει ποτέ κάτι.. τι έχεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Πολλές φορές έχω γράψει ότι έχω Cosmote σταθερή. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Στην εξυπηρέτηση πελατων η βόνταφον είναι πρωτη με διαφορά. Επίσης είναι πρωτη στα προβληματικά συστήματα. 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 3 minutes ago, p_k said: Πολλές φορές έχω γράψει ότι έχω Cosmote σταθερή. Έχεις δίκιο.. απλώς επειδή δεν έχω χρόνια τώρα σταθερή, την ξεχνάω. Εγώ πάντως προσωπικά έχω να πω ότι η Cosmote σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή, η Vodafone άμεση αλλά πέρα βρέχει, και η Nova συγκεντρώνει όλη τη σαπίλα τόσο σε αμεσότητα όσο και σε σχετικότητα των υπαλλήλων. Και δεν μιλάμε για μία φραγή, μιλάμε για πιο σοβαρά θέματα. Φυσικά όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Γεια σας, θα θέλαμε πολύ να μοιραστείτε τη γνώμη σας για την αρχική σας εμπειρία από τη χρήση των νέων προϊόντων & υπηρεσιών Vodafone. Βοηθήστε μας να βελτιωθούμε απαντώντας σε μερικές σύντομες ερωτήσεις κάνοντας κλικ εδώ https://heartbeat.vodafone.com/?eb89x45tzp593t68xnpmht&lang=el 2η φορα ηρθε αυτο το SMS και δεν μου φορτωνει η σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Σε εμένα ανοίγει μια χαρά πάντως 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 (edited) Σε ποιο browser & OS; Δοκιμασα και σε vivaldi (και σαν "desktop site") και σε opera mini σε android Edited November 28, 2023 by Bas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, Bas said: Σε ποιο browser & OS; Δοκιμασα και σε vivaldi (και σαν "desktop site") και σε opera mini σε android Μέσω safari σε iOS 17 με WiFi nova. Αργεί λίγο αλλά ανοίγει. Υπόψιν ότι ο σύνδεσμος είναι προσωπικός, δηλαδή αν μπει άλλος να απαντήσει δεν θα μπορέσεις εσύ Edited November 29, 2023 by paanos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts