Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Δεν έχει στην κοσμοτε κάποιες περισσοτερες λεπτομέρειες (τιμή) ; Στις τηλεφωνικές συμφωνίες άλλα λένε και μετά στο συμβόλαιο λένε "δεν καταλάβατε"....... 
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Double-Play-SIM/-/N-xtseay

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 ώρες πριν, AlexM2 said:

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Double-Play-SIM/-/N-xtseay

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ. Ακριβό το άτιμο! Άλλη εταιρία δεν δίνει κάτι παρόμοιο (και φτηνότερο) ;

1 hour ago, VIPdriver said:

Σε ευχαριστώ. Ακριβό το άτιμο! Άλλη εταιρία δεν δίνει κάτι παρόμοιο (και φτηνότερο) ;

Δεν δίνει. Η nova κάποτε έδινε μόνο internet με αυτόν τον τρόπο αν θυμάμαι καλά 

Λοιπον ανοιξα αυτο το θεμα διοτι εχω μια ερωτιση για το cu καλοκαιριστες πρωτα απ ολα η ημαμα πηρε ενα κωδικο 1+1 για blue star ferries αλλα οπως στην σελιδα τπυ blue star ferries δεν βρησκω για προρισμο Σκιαθος για καπιο λογο εχει καπιος αλλος αυτο το προβλημα;

Λοιπον ανοιξα αυτο το θεμα διοτι εχω μια ερωτιση για το cu καλοκαιριστες πρωτα απ ολα η ημαμα πηρε ενα κωδικο 1+1 για blue star ferries αλλα οπως στην σελιδα τπυ blue star ferries δεν βρησκω για προρισμο Σκιαθος για καπιο λογο εχει καπιος αλλος αυτο το προβλημα;
Πάρε καλύτερα να το κάνεις τηλεφωνικά. Και εγώ πετσί για Σκόπελο το ίδιο είχε πάθει. Παίρνεις τηλέφωνο και στο τακτοποιούν αυτοί.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Vodafone στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και στο Λουτράκι Κορινθίας, που πλήττονται από τις φωτιές, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν σε: Κερατέα, Μαρκόπουλο Αττικής, Ανάβυσσο, Καλύβια Θορικού και Λουτράκι Κορινθίας θα έχουν στη διάθεση τους, από 17 Ιουλίου 2023 και για 15 μέρες, έως την 1 η Αυγούστου, αυτόματα και δωρεάν:

• 1500 λεπτά ομιλίας στο κινητό προς εθνικά κινητά και σταθερά και
  • 20 GB στο κινητό

Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους. Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι και 1 Αυγούστου 2023.

UPDATE

Δελτίο Τύπου:
Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές στην Αττική, στη Βοιωτία και στη Ρόδο που πλήττονται από πυρκαγιές

Η Vodafone συνεχίζει την έμπρακτη στήριξη της, σε όσους συνδρομητές της πλήττονται από τις πυρκαγιές, και συγκεκριμένα σε όσους ζουν στην Αττική, στη Βοιωτία και στη Ρόδο καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν σε: Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Μάνδρα, Βίλια Αττικής, Δερβενοχώρια, Σχηματάρι Βοιωτίας, αλλά και Λάερμα και Παραδείσι Ρόδου, θα έχουν στη διάθεση τους, από 19 Ιουλίου 2023 και για 15 μέρες, έως την 3η Αυγούστου, αυτόματα και δωρεάν:

• 1500 λεπτά ομιλίας στο κινητό προς εθνικά κινητά και σταθερά και
• 20 GB στο κινητό
Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι και 3 Αυγούστου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι, δωρεάν επικοινωνία, αλλά και αναστολή από τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων έως και την 1η Αυγούστου, έχουν στη διάθεση τους και οι κάτοικοι Κερατέας, Μαρκόπουλου Αττικής, Αναβύσσου, Καλυβίων Θορικού και Λουτρακίου Κορινθίας που είναι για δεύτερο εικοσιτετράωρο αντιμέτωποι με το πύρινο μέτωπο.

Ενεργοποιήθηκε ο ένας αριθμός μου στη vf σήμερα. Και είδα κάτι που με εξέπληξε θετικά 

Screenshot_2023-07-20-11-13-21-980_com.myvodafone.android.jpg

Screenshot_2023-07-20-11-13-25-129_com.myvodafone.android.jpg

Screenshot_2023-07-20-11-13-28-284_com.myvodafone.android.jpg

Screenshot_2023-07-20-11-13-34-276_com.myvodafone.android.jpg

Screenshot_2023-07-20-11-13-36-434_com.myvodafone.android.jpg

Τον Σεπτέμβριο λήγει το συμβόλαιο μου και θέλω να το μετατρέψω σε καρτοκινητό (αν είναι δυνατόν cu) γιατί δεν χρησιμοποιώ τα GB του συμβολαίου ούτε τα λεπτά ομιλίας.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Δεν θέλω να μου κάνουν ανανέωση συμβολαίου.

Ευχαριστώ.

Τον Σεπτέμβριο λήγει το συμβόλαιο μου και θέλω να το μετατρέψω σε καρτοκινητό (αν είναι δυνατόν cu) γιατί δεν χρησιμοποιώ τα GB του συμβολαίου ούτε τα λεπτά ομιλίας.
Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Δεν θέλω να μου κάνουν ανανέωση συμβολαίου.
Ευχαριστώ.
Σε συμφέρει καλύτερα να κάνεις φορητότητα γιατί αλλιώς χρεωνεσαι το τέλος μετατροπής σε καρτοκινηταο 20-25€.

Πως κάνω την φορητότητα (π.χ. σε cosmote); Από πρώην συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Αυτή τη στιγμή έχω dual sim και θέλω να το κρατήσω.

Edited by stavpal

Πως κάνω την φορητότητα (π.χ. σε cosmote); Από πρώην συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Αυτή τη στιγμή έχω dual sim και θέλω να το κρατήσω.
Μπορείς να κάνεις σε καρτοκινητη σε μια από της άλλες 2 εταιρίες και αν είσαι τυχερός σε παίρνουν για αντιπροσφορα. Αν θες την δέχεσαι αλλιώς καθεσε ένα μήνα τρως τα λεπτά και τα ΜΒ και αν θες γυρνάς βονταφον σε CU μέσω φορητότητας από το site (δίνουν καλύτερες προσφορές), αλλιώς μένεις εκεί.

Καλησπέρα σας αν κάνω την ανανέωση στους καλοκαιριστεσ βγαίνει κατευθείαν κωδικός για blu star  ; η πρέπει να κάνω την διαδικασία αναζήτησης κωδικου οπως παλια;

Έχω πρόβλημα, καλώ σε άλλους και φαίνεται ότι καλώ με απόκρυψη. Μου λένε ότι είναι γενικευμένο πρόβλημα σήμερα που προσπαθούν να διορθώσουν. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

1 ώρα πριν, Lyricmyth19 said:

Έχω πρόβλημα, καλώ σε άλλους και φαίνεται ότι καλώ με απόκρυψη. Μου λένε ότι είναι γενικευμένο πρόβλημα σήμερα που προσπαθούν να διορθώσουν. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Εταιρικός είσαι;

2 ώρες πριν, paanos said:

Εταιρικός είσαι;

Cu. Όσους καλώ φαίνεται ότι έχω απόκρυψη, μου είπαν είναι πρόβλημα που έχουν σήμερα και προσπαθούν να το διορθώσουν. Πάντως φίλοι με voda cu κανονικά με καλούσαν.

Edited by Lyricmyth19

Έχεις ενεργό VoLTE προφανώς; Μήπως η συσκευή σου είναι ασύμβατη;

Δοκιμασε με κλειστο VoLTE

Καλησπέρα,

Σήμερα ενεργοποιήθηκε το σταθερό μου στη Vodafone, φυσικά με πρόβλημα. Το internet δουλεύει κανονικά αλλά το σταθερό δεν λειτουργεί. Δοκίμασα να καλέσω από το κινητό μου και λέει ότι ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να επικοινωνήσω με τη vf. Από το 13840 μου είπαν να περιμένω 24 ώρες μέχρι την τελική ενεργοποίηση και αν συνεχιστεί το πρόβλημα να ξανακαλέσω. Βέβαια μου άνοιξαν μια βλάβη από το τεχνικό. Υπάρχει λέτε περίπτωση να έχει καταργηθεί ο αριθμός μου; Εκείνοι το βλέπουν ενεργοποιημένο πάντως με τον δικό μου αριθμό. Να τονίσω ότι η τηλεφωνία είναι pots και όχι voip

Καλησπέρα,
Σήμερα ενεργοποιήθηκε το σταθερό μου στη Vodafone, φυσικά με πρόβλημα. Το internet δουλεύει κανονικά αλλά το σταθερό δεν λειτουργεί. Δοκίμασα να καλέσω από το κινητό μου και λέει ότι ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να επικοινωνήσω με τη vf. Από το 13840 μου είπαν να περιμένω 24 ώρες μέχρι την τελική ενεργοποίηση και αν συνεχιστεί το πρόβλημα να ξανακαλέσω. Βέβαια μου άνοιξαν μια βλάβη από το τεχνικό. Υπάρχει λέτε περίπτωση να έχει καταργηθεί ο αριθμός μου; Εκείνοι το βλέπουν ενεργοποιημένο πάντως με τον δικό μου αριθμό. Να τονίσω ότι η τηλεφωνία είναι pots και όχι voip

Αφού είναι pots, μυρίζομαι μλκι@ από πλευράς τους να έχει γίνει στο καφαο. Πρέπει να πέφτουν δύο καλώδια πάνω στη γραμμή σου, που το ένα είναι για ίντερνετ και το άλλο για τηλεφωνία μέσω χαλκού. Καλά, στη περιοχή σου δεν δίνει με voip τηλεφωνία η vodafone?? Πειραιά, Κερατσίνι δεν είσαι; Καφαο από ποια εταιρία; Πρέπει να είναι της Wind εκεί

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σορρυ, nova

6 minutes ago, johnny_htc said:

Αφού είναι pots, μυρίζομαι μλκι@ από πλευράς τους να έχει γίνει στο καφαο. Πρέπει να πέφτουν δύο καλώδια πάνω στη γραμμή σου, που το ένα είναι για ίντερνετ και το άλλο για τηλεφωνία μέσω χαλκού. Καλά, στη περιοχή σου δεν δίνει με voip τηλεφωνία η vodafone?? Πειραιά, Κερατσίνι δεν είσαι; Καφαο από ποια εταιρία; Πρέπει να είναι της Wind εκεί

Σορρυ, nova

Είμαι Πειραιά Αγία Σοφία και έχουμε μόνο έως 50 από αστικό κέντρο στον ΟΤΕ και από nova έως 24. Vf έως 30. Voip μόνο η Cosmote. Το λάθος αυτό διορθώνεται εύκολα;

Edited by Gv2008

Είμαι Πειραιά Αγία Σοφία και έχουμε μόνο έως 50 από αστικό κέντρο στον ΟΤΕ και από nova έως 24. Vf έως 30. Voip μόνο η Cosmote. Το λάθος αυτό διορθώνεται εύκολα;
Ε πρέπει να πάει τεχνικός από κει, δεν είναι κάτι. Πρηξε τους στα τηλέφωνα, θες να χρησιμοποιήσεις τηλεφωνία. Τουλάχιστον να σε φορτώσουν τσάμπα ομιλία στο κινητό μέχρι να το φτιάξουν. Αν και το θεωρώ πανάκεια όταν δίνουν τέτοια δώρα για καλόπιασμα..

30 minutes ago, johnny_htc said:

Ε πρέπει να πάει τεχνικός από κει, δεν είναι κάτι. Πρηξε τους στα τηλέφωνα, θες να χρησιμοποιήσεις τηλεφωνία. Τουλάχιστον να σε φορτώσουν τσάμπα ομιλία στο κινητό μέχρι να το φτιάξουν. Αν και το θεωρώ πανάκεια όταν δίνουν τέτοια δώρα για καλόπιασμα..

Έχω απεριόριστα στο κινητό και το σταθερό δεν με πολυνοιαζει αλλά το πληρώνω και θέλω να υπάρχει. Θα τους έπαιρνα όλη μέρα τηλέφωνο αλλά είμαι στην Πάρο για διακοπές και δεν θέλω να χαλιεμαι στα τηλέφωνα με τη Vodafone. Θα αφήσω 24 ώρες μέχρι να μπει σε κανονική λειτουργία η γραμμή διότι τώρα είναι δοκιμαστική και θα ξανακαλέσω όταν μου έρθει το μήνυμα καλώς ορίσατε στη vf

Έχω απεριόριστα στο κινητό και το σταθερό δεν με πολυνοιαζει αλλά το πληρώνω και θέλω να υπάρχει. Θα τους έπαιρνα όλη μέρα τηλέφωνο αλλά είμαι στην Πάρο για διακοπές και δεν θέλω να χαλιεμαι στα τηλέφωνα με τη Vodafone. Θα αφήσω 24 ώρες μέχρι να μπει σε κανονική λειτουργία η γραμμή διότι τώρα είναι δοκιμαστική και θα ξανακαλέσω όταν μου έρθει το μήνυμα καλώς ορίσατε στη vf
Ε ναι προφανως, τώρα δεν ασχολείσαι με αυτό, το αφήνεις έτσι. Προτεραιότητα οι διακοπές. Καλά να περνάς!

52 minutes ago, johnny_htc said:

Ε ναι προφανως, τώρα δεν ασχολείσαι με αυτό, το αφήνεις έτσι. Προτεραιότητα οι διακοπές. Καλά να περνάς!

Σε ευχαριστώ πολύ!

3 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

Cu. Όσους καλώ φαίνεται ότι έχω απόκρυψη, μου είπαν είναι πρόβλημα που έχουν σήμερα και προσπαθούν να το διορθώσουν. Πάντως φίλοι με voda cu κανονικά με καλούσαν.

Εγώ εταιρικό έχω κι είχα το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα τις ρυθμίσεις στην αναγνώριση κλήσεων κι έβαλα εμφάνιση αριθμού πάντα. Πριν ήταν προεπιλογή δικτύου.

• The title was changed to wrong