Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και χρόνια, σε όλα τα προγράμματα λιανικής της vodafone, από το 60 και πάνω, μπορεί κανείς να βάλει και δεύτερη (ή και τρίτη και τέταρτη) γραμμή με 10 ευρώ πάγιο με σκοπό οι δύο γραμμές να μοιράζονται τον δωρεάν χρόνο της πρώτης. Η πρώτη γραμμή λέγεται parent και η δεύτερη child. Έτσι αν έχουμε ένα 240 και βάλουμε και μία δεύτερη θα έχουμε μία γραμμή parent με πάγιο 29,50+φπα και μία child με πάγιο 10+φπα και οι δύο αυτές γραμμές θα έχουν από κοινού τις 4 ώρες!

Από κάποια στιγμή και έπειτα, η vodafone στους λογαριασμούς άρχισε να αναγράφει το πρόγραμμα χρήσης σαν parent και χωρίς να υπάρχει όμως γραμμή child. Όλα τα προγράμματα λιανικής αναγράφονται σαν parent, πχ. VF120 Parent.

Μία παρόμοια περίπτωση είναι και το οικογενειακό της voda, μόνο που εκεί οι child γραμμές έχουν πιο φτηνό πάγιο και όχι 10 ευρώ η κάθε μία...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

για να επικοινωνήσεις με το τμήμα φορητότητας της COsmote ποιον αριθμό πρέπει να καλέσεις?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

για να επικοινωνήσεις με το τμήμα φορητότητας της COsmote ποιον αριθμό πρέπει να καλέσεις?

13897 χωρίς χρέωση

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αυτό ακριβώς έλεγα, αλλά δεν κατάφερα να το βρω στο site, τουλάχιστον εκεί όπου αναφέρει τα ατομικά προγράμματα. Θα έπρεπε να το τονίζει περισσότερο. Ήταν πρωτοποριακό όταν βγήκε, και ακόμα και τώρα είναι καλό αν θες κάτι λιγότερο από τα οικογενειακά, τα οποία σε πάνε σε 500άρι το λιγότερο.. Για 2 αριθμούς και για μικρότερη χρήση, συμφέρει περισσότερο από τα οικογενειακά.

Ενδιαφέρουσα απορία: Αν έχεις ένα parent και ένα child, μπορείς να έχεις και στα 2 τις νυχτερινές κλήσεις; Από 120 και πάνω το δίνει. Και στο child όμως;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αυτό ακριβώς έλεγα, αλλά δεν κατάφερα να το βρω στο site, τουλάχιστον εκεί όπου αναφέρει τα ατομικά προγράμματα. Θα έπρεπε να το τονίζει περισσότερο. Ήταν πρωτοποριακό όταν βγήκε, και ακόμα και τώρα είναι καλό αν θες κάτι λιγότερο από τα οικογενειακά, τα οποία σε πάνε σε 500άρι το λιγότερο.. Για 2 αριθμούς και για μικρότερη χρήση, συμφέρει περισσότερο από τα οικογενειακά.

Ενδιαφέρουσα απορία: Αν έχεις ένα parent και ένα child, μπορείς να έχεις και στα 2 τις νυχτερινές κλήσεις; Από 120 και πάνω το δίνει. Και στο child όμως;

Υποθέτω ότι το child δεν μπορεί να έχει καμμία τέτοια υπηρεσία! Το μόνο που λογικά μπορεί να γίνει είναι να έχεις νυχτερινές κλήσεις στη βασική γραμμή και τα 500 λεπτά να τα μοιράζεται με το child...

Να ζητήσουν αμοιβή οι σχεδιαστές της αφίσας από τη voda λοιπόν !!! ;)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Υποθέτω ότι το child δεν μπορεί να έχει καμμία τέτοια υπηρεσία! Το μόνο που λογικά μπορεί να γίνει είναι να έχεις νυχτερινές κλήσεις στη βασική γραμμή και τα 500 λεπτά να τα μοιράζεται με το child...

Το οποίο πάλι δύσκολο το βλέπω να γίνεται... Όταν έχω χρόνο θα αρχίσω να καλώ στο cc να μαζέψω τις πολλές διαφορετικές απόψεις που θα ακούσω για να δω ποιά είναι η πιο δημοφιλής !

Βολταίρος

Mια ερώτηση. Εαν φύγεις από την Vodafone με φορητότητα και πας σε Cosmote τότε σου ξαναζητάνε (από την Cosmote) χαρτιά και την γνωστή διαδικασία της ενεργοποίησης για πρώτη φορά;

Mια ερώτηση. Εαν φύγεις από την Vodafone με φορητότητα και πας σε Cosmote τότε σου ξαναζητάνε (από την Cosmote) χαρτιά και την γνωστή διαδικασία της ενεργοποίησης για πρώτη φορά;

εξαρτάται μάλλον αν θα πας σε κάποιο πρόγραμμα ή σε Καρτοκινητή... αν πας σε πρόγραμμα στανταρ θα σου στείλουν κάποιο συμβολαιο να υπογράψεις και να επιβεβαιώσεις κάποια στοιχεία αλλιως αν πας σε καρτοκινητο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα κατευθειαν ενεργοποιηση χωρις ερωτησει:lol: ς! ¨)

εξαρτάται μάλλον αν θα πας σε κάποιο πρόγραμμα ή σε Καρτοκινητή... αν πας σε πρόγραμμα στανταρ θα σου στείλουν κάποιο συμβολαιο να υπογράψεις και να επιβεβαιώσεις κάποια στοιχεία αλλιως αν πας σε καρτοκινητο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα κατευθειαν ενεργοποιηση χωρις ερωτησει:lol: ς! ¨)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Εδώ και χρόνια, σε όλα τα προγράμματα λιανικής της vodafone, από το 60 και πάνω, μπορεί κανείς να βάλει και δεύτερη (ή και τρίτη και τέταρτη) γραμμή με 10 ευρώ πάγιο με σκοπό οι δύο γραμμές να μοιράζονται τον δωρεάν χρόνο της πρώτης. Η πρώτη γραμμή λέγεται parent και η δεύτερη child. Έτσι αν έχουμε ένα 240 και βάλουμε και μία δεύτερη θα έχουμε μία γραμμή parent με πάγιο 29,50+φπα και μία child με πάγιο 10+φπα και οι δύο αυτές γραμμές θα έχουν από κοινού τις 4 ώρες!

Από κάποια στιγμή και έπειτα, η vodafone στους λογαριασμούς άρχισε να αναγράφει το πρόγραμμα χρήσης σαν parent και χωρίς να υπάρχει όμως γραμμή child. Όλα τα προγράμματα λιανικής αναγράφονται σαν parent, πχ. VF120 Parent.

Μία παρόμοια περίπτωση είναι και το οικογενειακό της voda, μόνο που εκεί οι child γραμμές έχουν πιο φτηνό πάγιο και όχι 10 ευρώ η κάθε μία...

Πετραν τα child στα 120, 240 κτλ εχουν σταματησει εδω και καιρο. Μπαινουν μονο σε πακετο με 500 η 720 λεπτα και η χρεωση τους ειναι 6,5 ευρω. Επισης ενεργοποιουνται αυτοματα στις γραμμες οι ενδοοικογενειακες κλησεις δηλαδη 250 η 360 λεπτα τον μηνα αντιστοιχα χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση. Δηλαδη vodafone 500 με ενα child εχει παγιο 59+6,5=65,5+φπα και δινει συνολικα 750λεπτα.

καλησπερα,

αγορασα προσφατα εινα Blackberry 7230 απο το ebay (UK). Ειναι branded Vodafone αλλα συμφωνα με τον πωλητη ειναι unlocked και μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολα τα networks.

παρολα αυτα εβαλα sim vodafone και εκανε auto connect με gprs. βεβαια το access στο data (internet) service δεν επιτρεπεται και πρεπει να κανεις αιτηση για να στο ανοιξουνε. :mad: ψαχνοντας στο site της vodafone παρατηρησα το εξης (παραδοξο?)

στην περιγραφη του gprs/3g εχει 2 κατηγοριες χρεωσεων:

[I]VODAFONE GPRS / 3G

Χρεώσεις για Συνδρομητές με Συμβόλαιο

Μηνιαίο πάγιο -

Πρόσβαση WAP 0.0119 € / KB

Πρόσβαση στο Internet 0.0060 € / KB

VODAFONE GPRS / 3G Plus

Χρεώσεις για Συνδρομητές με Συμβόλαιο

Μηνιαίο πάγιο 17,85 ΕΥΡΩ*

Πρόσβαση WAP 0.0119 € / KB

Σύνδεση με Internet 0.0018 € / KB

*Στο μηνιαίο πάγιο συμπαριλαμβάνονται 10ΜΒ χρήσης μόνο Internet[/i]

πγαινοντας ομως στις "υπηρεσιες" blackberry:

Η Internet Έκδοση BlackBerry διατίθεται για ιδιώτες και επιχειρήσεις που διαθέτουν ΡΟΡ3 ή ΙΜΑΡ τύπο email και είναι διαθέσιμα προς πώληση από όλα τα συνεργαζόμενα με τη Vodafone καταστήματα.

Η χρέωση για την Ιντερνετ έκδοση της υπηρεσίας ισχύει ως εξής

Μηνιαία χρέωση με δωρεάν όγκο χρήσης

Μηνιαίο πάγιο συνδρομής: 27,37€, συμπεριλαμβάνει 10ΜΒ διακίνησης όγκου δεδομένων μέσω του δικτύου της Vodafone

Χρέωση μετά το τέλος του δωρεάν προσφερόμενου όγκου δεδομένων: 0,0071€

Χρέωση περιαγωγής 0,0179€ ανά kilobyte

και ρωταω: εγω που προς το παρον ειμαι ιδιωτης και θελω να χρησιμοποιω μια στις τοσες την συσκευη για να μπαινω στο internet ή να παιρνω push email αλλα να μην πληρωνω παγιο αλλα μονο ογκο, μπορω?

Μπορω να ενεργοποιησω το data gprs μονος μου?

θενκς!!!:O :)

Πετραν τα child στα 120, 240 κτλ εχουν σταματησει εδω και καιρο. Μπαινουν μονο σε πακετο με 500 η 720 λεπτα και η χρεωση τους ειναι 6,5 ευρω. Επισης ενεργοποιουνται αυτοματα στις γραμμες οι ενδοοικογενειακες κλησεις δηλαδη 250 η 360 λεπτα τον μηνα αντιστοιχα χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση. Δηλαδη vodafone 500 με ενα child εχει παγιο 59+6,5=65,5+φπα και δινει συνολικα 750λεπτα.

Πω Πωωωω!!! Έχω μείνει τόσο πίσω; :O Και τότε επανέρχομαι και γω στην αρχική απορία του skiabox: Γιατί στο λογαριασμό γράφει VF120 Parent; Απλώς παρέλειψαν να το διορθώσουν;

Αυτό εξηγεί γιατί δεν μπορούσα να το βρω στο site τους. Κρίμα, θα μπορούσε να εξυπηρετεί πολύ κόσμο που δεν κάνει μεγάλη χρήση. Ένα 240άρι για 2 νούμερα θα ήταν άψογο, με μειωμένο πάγιο στο ένα από αυτά. Δηλ. μόνο από 500άρι και πάνω μπορείς να πάρεις child? Οι νυχτερινές κλήσεις δεν δίνονται σε οικογενειακά, έτσι;;

Βολταίρος

Από 8/3/05 έχουν καταργηθεί τα child στα άλλα προγράμματα.Όσον αφορά τις βραδινές κλήσεις που ανέφερε κάποιος,τα child μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις βραδινές κλήσεις,πλέον όμως από 3/1 για νέες ενεργοποιήσεις ή συνδέσεις στα οικογενειακά προγράμματα,στο 500+720 δεν θα μπορούν να συνδυάσουν με evening παρά μόνο στα ατομικά στο 500 (το 720 δεν έχει βραδινές έτσι κι αλλιώς).
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Ναι στα οικογενειακά δεν δίνουν βραδυνές κλήσεις, δυστυχώς... Όσον αφορά την κατάργηση των child, δεν το πήρα είδηση... Πρέπει να κάνεις ολόκληρη έρευνα μετά από καιρό για να δεις τί ισχύει και τί όχι !!! tnx titinaki!

Βολταίρος

παιδια χθες στην ΤV ειδα μια διαφημιση για BlackBerry και ανεφερε και το Νοκια 6630 ? τι γινεται ? παιζει και αυτο τωρα ? και εμεις που εχουμε το 6630 μπορουμε να το μετατρεψουμε και με ποια settings ?

παιδια χθες στην ΤV ειδα μια διαφημιση για BlackBerry και ανεφερε και το Νοκια 6630 ? τι γινεται ? παιζει και αυτο τωρα ? και εμεις που εχουμε το 6630 μπορουμε να το μετατρεψουμε και με ποια settings ?

push.vodafone.gr

TakeOverNet φιλε

μπορεις να μου κανεις πιο λιανα το push που αναφερεις :(

αν εννοεις να μπω στο vodafone.gr τουλαχιστον μεχρι χθες βραδυ δεν αναφερει απολυτως τιποτα :confused:

Λοιπόν βρήκα άκρη. ο αριθμός για το τμήμα της connect είναι 1397 (aisope μου το είπε ένας φίλος και το είδα και από εσένα εδώ γραμμένο , σε ευχαριστώ . ) η αλήθεια είναι ότι όταν μου έστειλαν το τετραψήφιο ήμουν για καφέ και έτσι δεν είχα το pc μπροστά μου , από περιέργεια παρολ΄αυτα, κάλεσα και μίλησα με έναν της Vodafone τον ρώτησα τα καθέκαστα ,ότι δηλαδή δεν μου έρχονται τα απαντητικά μηνύματα αλλά και ότι κάνει restart ο υπολογιστής μου, για το δεύτερο μου είπε να καλέσω την hp! ότι είναι δικό της θέμα και ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίει η κάρτα!anyway .

Όσο για το πρώτο μου είπε να πειράξουμε τις ρυθμίσεις των sms (βέβαια όπως είπα ήμουν έξω και δεν είχα πρόσβαση στο computer) μια αλήθεια ακόμη είναι ότι δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση των μηνυμάτων για να χαλάσουν, οπότε τρέχα γύρευε……

Θα το κοιτάξω αυτές τις μέρες αυτή τη φορά θα έχω το hp μπροστά μου και με την καλή συνεργασία του τμήματος της Vodafone μήπως και βρούμε τον φταίχτη ,αν και δεν βλέπω φως .

Λοιπόν τι έγινε,βρήκες λύση?!

Να ζητήσουν αμοιβή οι σχεδιαστές της αφίσας από τη voda λοιπόν !!! ;)

Πλακα πλακα...:lol:

Η Vodafone πλέον, χρεώνει την κλήση στον τηλεφωνητή (121) 0,15€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ανεξαρτήτως διάρκειας. Μόλις τώρα μου ήρθε το μήνυμα.:) :) :)

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα δωρεάν κλήσης στο 1269 για τοποθέτηση προσωπικού χαιρετισμού.

Πολύ καλό οφείλω να ομολογήσω...έξυπνη κίνηση αυτή της Voda :up:

Tis proalles ebala karta apo ton Germano sth Thasso.Arage einai to idio susthma h allo?Pantws perissotera lefta de mou bale para ta 10 eurw pou agorasa!

To poso" pou sou dinoun parapanw sou to stelnoun me sms?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Tis proalles ebala karta apo ton Germano sth Thasso.Arage einai to idio susthma h allo?Pantws perissotera lefta de mou bale para ta 10 eurw pou agorasa!

To poso" pou sou dinoun parapanw sou to stelnoun me sms?

πρέπει να βάλεις πάνω από 20 ευρώ για να σου δώσουν τα παραπάνω λεφτά!:p :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned