Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε πολλα περιπτερα κανουν προμο ;)

ειτε cu ειτε καρτοκινητη :) διαλεγεις και παιρνεις.

βεβαια πανε και σε ενα καταστημα μπας και δινουν δωρεαν

εχει 2 προγραμματα για ipad/tablets...

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10364

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εχω το προγραμμα 2gb για ipad. υπαρχει τροπος να μαθαινω το υπολοιπο απο τα mb? μετα την χρηση απο τα 2gb σταματαει η υπηρεσια και δεν χρεωνει παραπανω σωστα?

http://www.vodafone.gr/myvmb

Ενημερωνεσαι real time για το υπολοιπο και μπορεις να αγορασεις επιπλεον πακετο με 10 Euro/500MB.

σε πολλα περιπτερα κανουν προμο ;)

ειτε cu ειτε καρτοκινητη :) διαλεγεις και παιρνεις.

βεβαια πανε και σε ενα καταστημα μπας και δινουν δωρεαν

Ε δεν είναι λίγο γυφτιά.. Να πας σε κατάστημα και να τους πεις γεια σας... θα μου δώσετε μία sim δωρεάν για να φύγω? :lol:

Έστω ας πάρει στην vodafone στα κεντρικά να ρωτήσει αλλά όχι έτσι σε κατάστημα.. Αυτό με τα promo όντως το κάνουν συχνά.. Αν ξέρει κάποιος αυτές τις μέρες τίποτα ας το πει .:)

στην wind δίνουν δωρεάν σε όλα τα καταστήματα.

βλέποντας αυτό, πάω στην διπλανή vodafone και μόνο τα γέλια δεν έβαλαν.

μάλλον δεν είναι κομμάτι της πολιτικής της εταιρείας.

Στη wind δηλαδή τις δίνουν δωρεάν σε όλα τα καταστήματα?

Πάντως σιγά ρε παιδιά.. ουσιαστικά δωρεάν τις δίνουν παντού.. Πληρώνεις 5 ευρώ που έχει αλλά σου δίνουν 1 ευρώ κάθε μήνα για 5 μήνες... Οπότε ουσιαστικά σου δίνουν πίσω το ποσό.. Και το θεωρώ πολύ λογικό αυτό.. Το κάνουν για να χρησιμοποιείς τη sim...

συγνώμη αυθαίρετη γενίκευση,

σε όλα τα καταστήματα wind που έχω επισπευτεί .

πλέον με τις δηλώσεις στα καρτοκινητά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

παλία μέχρι και στο supermarket έδιναν...

ρε παιδιά έλεος, όπως είπε και ο Alex0077 5€ κοστίζει μια κάρτα και εμμέσως σου δίνουν τα λεφτά πίσω.

το να τρέχεις τώρα στα καταστήματα και να ρωτάς αν δίνουν τσάμπα, ε είναι κάπως.

σε περιπτερα μπορεις να βρεις δωρεαν δειγματα...πριν λιγα χρονια ειχα παρει πεντε καρτες cu και τυχαια εχω εναν απο αυτους 4 χρονια για βασικο αριθμο..:lol:

βασικα οχι σε περιπτερα αλλα σε κοπελες που μειραζουν σε δρομους και τετοια

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εχω το προγραμμα 2gb για ipad. υπαρχει τροπος να μαθαινω το υπολοιπο απο τα mb? μετα την χρηση απο τα 2gb σταματαει η υπηρεσια και δεν χρεωνει παραπανω σωστα?

Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω ή με κενό μήνυμα στο 1223 (live ενημέρωση υπολοίπου megabytes προγραμμάτων συμβολαίου mobile broadband). Είναι νέα υπηρεσία!! Πιστεύω ότι θα λειτουργεί και για το Ipad αφού λειτουργεί και στα άλλα mobile broadband προγράμματα της vodafone

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω δωρεάν sim vodafone;

είχα δει πολλές φορές στο Σύνταγμα, και στην πανεπιστημίου ανάμεσα από Ιπποκράτους και Τρικούπη.

ευχαριστώ πολύ

Για τι ποσότητα μιλάς; Τις θες ενεργοποιημένες ή όχι;

ένα νούμερο θα ήθελα για τις καλοκαιρινές μου διακοπές, διοτι η κάλυψη της wind δεν είναι καλή.

Νομίζω πως θα ήταν ορθό να μην είναι ενεργοποιημένο, για να το ενεργοποιήσω στο όνομά μου.

Θα μπεις στο http://www.vodafonecu.gr. Επιλέγεις το μενού Υπηρεσίες κι έπειτα το cu @ your place. Εκεί δηλώνεις τα στοιχεία σου και την επόμενη εργάσιμη σου στέλνουν στην διεύθυνση που θα δηλώσεις όσες κάρτες δηλώσεις- 3 το μέγιστο.Θα χρειαστεί να δώσεις στο παιδί που θα στις φέρει μόνο 1 φωτοτυπία ταυτότητας. Αν δεν έχεις, λογικά θα φέρει μαζί του φωτογραφική για να στη φωτογραφήσει και να δηλωθούν τα στοιχεία σου.Σε μερικές ώρες θα'σαι ενεργοποιημένος.

Τέλος, αν το cu δε σε συμφέρει από οικονομικής άποψης, καλείς δωρεάν το 1266 και αλλάζεις επίσης δωρεάν το πακέτο σου σε Καρτοκινητο Vodafone ή Vodafone International.

Edited by kotsianis7

Θα μπεις στο http://www.vodafonecu.gr. Επιλέγεις το μενού Υπηρεσίες κι έπειτα το cu @ your place. Εκεί δηλώνεις τα στοιχεία σου και την επόμενη εργάσιμη σου στέλνουν στην διεύθυνση που θα δηλώσεις όσες κάρτες δηλώσεις- 3 το μέγιστο.Θα χρειαστεί να δώσεις στο παιδί που θα στις φέρει μόνο 1 φωτοτυπία ταυτότητας. Αν δεν έχεις, λογικά θα φέρει μαζί του φωτογραφική για να στη φωτογραφήσει και να δηλωθούν τα στοιχεία σου.Σε μερικές ώρες θα'σαι ενεργοποιημένος.

Τέλος, αν το cu δε σε συμφέρει από οικονομικής άποψης, καλείς δωρεάν το 1266 και αλλάζεις επίσης δωρεάν το πακέτο σου σε Καρτοκινητο Vodafone ή Vodafone International.

καλο τωρα το ειδα!Μακαρι να ειχαν και οι αλλες εταιριες αντιστοιχα.ειχα ρωτισει την wind στο facebook αμα εχει αλλα τιποτα μονο για συυνδεση μου ειπε.

Καλημερα! εχω ενα καρτοκινητο vodafone,Και ενεργοποιησα το surf and mail 200.

Εχω δηλαδή 200Mb,αλλά οταν βάζω την sim στο στικακι που εχω,με πεταει κατευθειαν στην σελιδα του Vodafone kartointernet ωστε να αγοράσω απο κει χρόνο..

Υπαρχει καποια λυση?

Θα βάλεις από τις ρυθμίσεις -τύπος λογαριασμού συμβόλαιο . Μετα θα δημιουργήσεις νέο λογαριασμό ονόμασε τον vod και βάλε apn webkarta.vodafone.gr σε πετάει στο καρτοInternet αν του πεις προπληρωμένη

Εχω Cosmote και πριν απο λιγο με καλεσε με αποκρυψη μια κυρια που φερεται να ειναι υπαλληλος της Vodafone. Ηθελε να με ενημερωσει για τα οικονομικα πακετα που προσφερει η εταιρια.. αλλα αρνηθηκα.

Και ερωτω..: Πως βρηκε τον αριθμο μου ?? Ειναι scam ? Επιτρεπεται στις εταιριες κινητης τηλεφωνιας να καλουν με αποκρυψη.. συνδρομητες αλλης εταιριας και να προσπαθουν να τους "φερουν" στην δικια τους ?

Edited by Next_Level
''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan

Εχω Cosmote και πριν απο λιγο με καλεσε με αποκρυψη μια κυρια που φερεται να ειναι υπαλληλος της Vodafone. Ηθελε να με ενημερωσει για τα οικονομικα πακετα που προσφερει η εταιρια.. αλλα αρνηθηκα.

Και ερωτω..: Πως βρηκε τον αριθμο μου ?? Ειναι scam ? Επιτρεπεται στις εταιριες κινητης τηλεφωνιας να καλουν με αποκρυψη.. συνδρομητες αλλης εταιριας και να προσπαθουν να τους "φερουν" στην δικια τους ?

Kαι μένα με κάλεσα τον πρωί και μια με απόκρυψη και μια από τα κεντρικά 1399 για να μου προτείνει φορητότητα γιατί έχω wind. Επιτρέπεται δεν επιτρέπεται έτσι λειτουργούν πάντα οι ασφαλιστικές, οι τράπεζες πλέον και οι εταιρείες σταθερής και κινητής. Και ναι πλέον καλούν με άποκρυψη για να μη γίνονται μηνυσεις εναντίον τους για παρενόχληση όπως στο παρελθόν και είχαν τρεχάματα και πλήρωναν υψηλα πρόστιμα

ΥΓ: Η απορία μου ειναι πρώτη φορά σου συμβαίνει;; γιατί με χουν πάρει δεκάδες φορές κατά καιρούς και από cosmote και από vodafone για ενημερωση για τα πακέτα τους όπως και όλους τους φίλους μου οποτε είσαι φαινόμενο αν σε καλουν πρώτη φορά τωρα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned